Orijinalini görmek için tıklayınız : Reklam savaşları devam ediyor.A8'den S-Serisi'ne "Goodnight"
hangisi kullandışı marka tarafından satın alınmıstır:soru:
alsa nolurki kalitesiz dandikmi oldu amg 2005te mercedesin olunca sanki memlekette 3 arabadan biri amg..
Ayrıca Audi denilen marka kendi içerisinde çelişkiler yaratan bir marka;
Neden mi?
1. Normal modellerinden ayrıca spor ruhu ve hızı sevenler için geliştirdiği bir S serisi var.
2. S serisinin M ve AMG ye kıyasla güçsüz kaldığını düşündüğü için geliştirdiği bir de RS serisi var!
Hangi Otomobil firmasında böyle bir olay var ya?
S madem düşük neden üretiyorsun. Direk RS üret. S nedir? RS nedir?
Adamlar S5 yapiyor değil M3 335'e rakip değil. RS5 yapiyorlar Modifiyeli 335 le anca uğraşabilir.
Yakında XRS diğe bir kavram üretecekler.
A3 mü alayım S3 mü alayım RS3 mü alayım. Ne bu ya.
BMW 3 - M3
E Class - E AMG
A3 - S3 - RS3 - XRS3 - NXRS3 - bu böyle devam eder.
BMW ve Mercedesin her gelişim göstergesi Audinin serilerine bir harf daha katmasına neden oluyor. Buda ne demektir. Başarısızlıktır.
M3 yavaş diğe bu güne kadar kasa değiştirmeden daha güçlü bir motorlar XM3 çıktığını görmedim. (CSL farklı ismindende belli Coupe Sport Lightweight hafif yani)
AMG yavaş diğe bu güne kadar aynı kasanın SAMG ni çıkardığınıda görmedim.
Ama Audi her zaman başarısızlığını kabul etmiş ve yetişebilmek adına kasa değiştirmeden seriye bir harf daha eklemiştir.
@Berkan
ahahha yarıl spec. :)
overblack
20-01-2011, 02:15
Ayrıca Audi denilen marka kendi içerisinde çelişkiler yaratan bir marka;
Neden mi?
1. Normal modellerinden ayrıca spor ruhu ve hızı sevenler için geliştirdiği bir S serisi var.
2. S serisinin M ve AMG ye kıyasla güçsüz kaldığını düşündüğü için geliştirdiği bir de RS serisi var!
Hangi Otomobil firmasında böyle bir olay var ya?
S madem düşük neden üretiyorsun. Direk RS üret. S nedir? RS nedir?
Adamlar S5 yapiyor değil M3 335'e rakip değil. RS5 yapiyorlar Modifiyeli 335 le anca uğraşabilir.
Yakında XRS diğe bir kavram üretecekler.
A3 mü alayım S3 mü alayım RS3 mü alayım. Ne bu ya.
BMW 3 - M3
E Class - E AMG
A3 - S3 - RS3 - XRS3 - NXRS3 - bu böyle devam eder.
BMW ve Mercedesin her gelişim göstergesi Audinin serilerine bir harf daha katmasına neden oluyor. Buda ne demektir. Başarısızlıktır.
M3 yavaş diğe bu güne kadar kasa değiştirmeden daha güçlü bir motorlar XM3 çıktığını görmedim. (CSL farklı ismindende belli Coupe Sport Lightweight hafif yani)
AMG yavaş diğe bu güne kadar aynı kasanın SAMG ni çıkardığınıda görmedim.
Ama Audi her zaman başarısızlığını kabul etmiş ve yetişebilmek adına kasa değiştirmeden seriye bir harf daha eklemiştir.
tofaşçı arkadaşları kırmayalım lütfen.. s var sl var slx var sx var sx_a var sx_ak var kapıdada 5 vites yazıyor zaten. :D
Almanyada yaşıyan bir arkadaşım demişti audi buranın tofası opelde renosu diye ama konu başında yazmıyım dedim.millet yanlış anlamasın hır gür çıkmasın :)
john cooper works paket var minide simdi mininin ayıbımıdır bu baska firmadan paket alıyor dşye yada prodrive paket var imprezalar icin aynı sekilde subaruda teknoloji yetersiz 305hp yapamazmıdır....
tofaşçı arkadaşları kırmayalım lütfen.. s var sl var slx var sx var sx_a var sx_ak var kapıdada 5 vites yazıyor zaten. :D
Almanyada yaşıyan bir arkadaşım demişti audi buranın tofası opelde renosu diye ama konu başında yazmıyım dedim.millet yanlış anlamasın hır gür çıkmasın :)
Bazı Almancılar da şöyle diyor:
"Almanlar MB ile BMW'yi satmak için,Audi'yi ise binmek için yapıyorlar" diye..:D
beyler olu taklidi ise yaradı :D
beyler olu taklidi ise yaradı :D
hayhauhauhuauhauh
hepimiz M AMG etc. ayıbı için eylem yapalım ceolarını indirelim aşagı olmaz böle terbiyesizlik
hayhauhauhuauhauh
hepimiz M AMG etc. ayıbı için eylem yapalım ceolarını indirelim aşagı olmaz böle terbiyesizlik
:D :D audı yapmamıs o ayıbı onlarıda kutlamak lazım :p ya konu nerden nereye geldı ha basrolde turbo16 abımız ve ona cevap yazan 2-3 arkadas saolsun :) bu arada Caesar audının model ısımlerınden cıkardıgın yorumlar supermıs ha guzel bı bakıs acısı :icon_tup:
Orhannnnnnnnnnnnnnnn huauhau audi gti geçio kanka ondan ayıp değil :hahaha:
internet giiti ama geldi basınız belası
biri lütfen bana s65 amg nin kısaca nasıl yapıldıgını anlatsın
:D :D audı yapmamıs o ayıbı onlarıda kutlamak lazım :p ya konu nerden nereye geldı ha basrolde turbo16 abımız ve ona cevap yazan 2-3 arkadas saolsun :) bu arada Caesar audının model ısımlerınden cıkardıgın yorumlar supermıs ha guzel bı bakıs acısı :icon_tup:
Valla abicim S350,Gti'yı dahi geçemiyor muhabbetinden başladı..Markaların seceresine kadar döküldü işte..:)
Ama şunu öğrendik.Dünya para verilip alınan S Serisi Gti'ı da geçmeli!
a-b-c-e-m-g-gl-clc-sls-cls-ml-glk aklıma gelmyen modellier nası üretiliyosa aynı sekilde :D
ALPER-VNS
20-01-2011, 02:34
Her görsellerde çıkana inanacaksak vay hâlimize..Doğuş Oto böyle reklamlar yapmadı.Madem bu fotolar gerçek altında ne yazıyor büyük hâlini koyun da görelim sayın abim..;)
Ne fanı olduğunuz beni de hiç mi hiç alâkadar etmiyor.
Daha gece bahsettiğiniz S350'nin yenişemediği GTI'ı tokatlayan A8'in bile hangi versiyonu olduğunu bilmiyoruz..
fotoğraflar gerçek ama eski.. audinin çok popüler olmadığı zamanlar.. iç mimarlıktan önce 1 sene halkla ilişkiler okumuştum.. Reklamcılık dersinde konuydu hatta bu seri.. başkasına çaktırmadan b.k atarak reklam yapma dekniği diye:icon_tup:
Orhannnnnnnnnnnnnnnn huauhau audi gti geçio kanka ondan ayıp değil :hahaha:
gecerım gtı panpa affetmem :D
abı Allah askına daha yazma yaw sonu gelmıcek cunkı :o
Valla abicim S350,Gti'yı dahi geçemiyor muhabbetinden başladı..Markaların seceresine kadar döküldü işte..:)
Ama şunu öğrendik.Dünya para verilip alınan S Serisi Gti'ı da geçmeli!
farkındayım abıcım farkındayım :) ya esasında ucundan azıcık objektıf bakabılsek ,s class ve gtı ne alaka yanı :)
Xenomorph
20-01-2011, 02:35
k20 turbo hepsıne saplar :D..kapatın kıtleyın artık konuyu :D bırazdan audı bınasına molotof atılcak :D
M3 var M3 var alayına saplar zhuauhauhuauhauha
dogusun onunde bekliyorum sabah ilk gelen a8e saplıcam
:D:D:D:D:hahaha:
leader_T
20-01-2011, 02:43
burada her akşam değişik bir tartışma çıkmaya başladı şimdide geliştirici firmalar asıl firmaların ayıpları olarak görülmekte. nasıl bir anlayıştır bunu anlamadım??
S serisi alan kişi zaten bunu ilk olarak performansından daha çok rahatlığı ve sunduğu lüksü için tercih ediyor. he kaldıki bazı özel müşteriler yanında ekstra performans istiyor. onun için büyük motorlu versiyonlar var onlarda mı yetmedi firmaların ürettikleri var (AMG gibi)
şimdi hangisi daha mantıklı normal hattan aracı çıkartıp hattı durdurmak mı yoksa aracı dışarıya verip onlara mı yaptırmak?? maliyet olarak firmalar üzerinden bunu yapmak daha mantıklı gelecektir.
yok abıcım kabul etmem ben oyle gc8le a8ı gecmenı.gtı la gecersen ok ama :D
aynen gene sabahı yapacaz bi daha mı yüzyüze olmadan tartışmaya girmem inalızmaz noktalara geliyo
arabadan anlamıyo bile olduk bazıları tarafından anladımki yazarak olmuyor ama bilmezler
onlar arabaya düt düt derken biz kullanıyorduk :)
mercedes kötüdür dememedim demem ama s serisi alamam dedim olay oldu:)
leader_T
20-01-2011, 02:47
Alamam mı almam mı?? :D
Abi kendi adıma konuşayım.Arabadan anlamadığını ima etmedim hiç.Aksine az çok anlıyorsun ki sen de burada;bu forumdasın.
Ama S350'yle Gti'ı bile geçemiyor demen garip bir durum.A8 Gti'ı geçiyor demen bunu destekler nitelikte olan durumun devamı.Daha da ilginci ise S'in 3.5 motorlu olup Gti'a geçilmiş olması(?) ve A8'in ise 4.2 motorlu versiyonunu sürmüş olup böyle motor bakımından denk olmayan bir karşılaştırma yapmış olman..
Benim sana saatlerdir anlatmak istediğim ama senin konuyu evirip,çevirip başka yerlere çektiğin husus bu.:)
Alamam mı almam mı?? :D
simdide imlaya baslıyacaz aslında ikiside :D
yok abıcım kabul etmem ben oyle gc8le a8ı gecmenı.gtı la gecersen ok ama :D
saplarım dedim sapladım:D
http://www.boreme.com/media/yr2006/hacked-audi-4.jpg
Abi kendi adıma konuşayım.Arabadan anlamadığını ima etmedim hiç.Aksine az çok anlıyorsun ki sen de burada;bu forumdasın.
Ama S350'yle Gti'ı bile geçemiyor demen garip bir durum.A8 Gti'ı geçiyor demen bunu destekler nitelikte olan durumun devamı.Daha da ilginci ise S'in 3.5 motorlu olup Gti'a geçilmiş olması(?) ve A8'in ise 4.2 motorlu versiyonunu sürmüş olup böyle motor bakımından denk olmayan bir karşılaştırma yapmış olman..
Benim sana saatlerdir anlatmak istediğim ama senin konuyu evirip,çevirip başka yerlere çektiğin husus bu.:)
eyvallahta benim demek istedigim iki arabada yaklasık aynı paralarda bu parayı verdinmi ben arabadan hız isterim konfor isterim teknoloji isterim sorunsuz kullanmak isterim bence de a8 daha iyidir dedim ben ikisinde kullandım
motor isine hic girme anlayan arkadaşlar cok sacma yerlere gidiyor sonra
işte budur ı love tech turkey anında yapılıyor:hahaha::hahaha:
ahahaha :D bunu yapandakı ruh halını merak edıyorum :D
neyse amacıma ulastım ,konuyu tatsız tartısmalardan tatlı tatlı geyık sohbetıne cevırdık :p artık uyku vaktı ,herkese ıyı sabahlar ,ıyı forumlar..
aynen baska tartışmalarda görüşmek üzere:heyoo:
eyvallahta benim demek istedigim iki arabada yaklasık aynı paralarda bu parayı verdinmi ben arabadan hız isterim konfor isterim teknoloji isterim sorunsuz kullanmak isterim bence de a8 daha iyidir dedim ben ikisinde kullandım
motor isine hic girme anlayan arkadaşlar cok sacma yerlere gidiyor sonra
O zaman A8'in 4.2'sine bindiysen aynı şekilde S'in de 500/600'üne bineceksin ki 350'nin gitmemesi(!) durumu olmayacak senin için.
Ya da A8'in 3.0'inine binsen onda da S350'den farklı bir deneyim yaşamazdın.Tonla para döktüğün araç(A8 olsa dahi) gitmez,Gti'a geçilir olurdu..
Neyse bu konu çok uzadı.
Genelde mesajlardan da çıkan sonuç Audi yaptığı reklamla asıl Mercedes-Benz'i önplana çıkarmış gibi bir nüans yaratmış..
leader_T
20-01-2011, 03:05
yapmayın beyler bu tartışma böyle bitemez :D
Mercedes'in en boş serisi olan 96 model W202 kasa C180 Classic kullanıyorum şu an. İstediğim arabayı bulamadığım için aldım ama hiç pişman değilim. Acaip rahat insanı yormayan ve sorunsuz bir otomobil.Kesinlikle insana kullanırken güvende olduğu hissini veriyor. 2006 audi'de hissettiğim rahatlığı ve güveni 96 model arabamda yaşatabiliyor bana. Mercedes gerçekten farklı bir dünya
Iki arabaya da bindim hatta S 550 AMG kullandim bir sure. Reklamin kotulugu bir yana, cidden A8 basarili bir luks segment ama biraz nefes alsin S'in yaninda :) Kafadan yol tutusu sacmalik derecesinde iyi S'de
cemsultan
20-01-2011, 10:22
bu resimlerde audi nin iddası bizi seçen insanlarda bu aksesuarlar bulunmaz
peki aklıma takılan soru bunların hepsindeki insanlar hangi markayı ve hangi serisini kullanıyor.
http://i52.tinypic.com/1nz6ew.jpg
http://i52.tinypic.com/14obn8x.jpg
http://i54.tinypic.com/nfffpt.jpg
http://i54.tinypic.com/sgk4tj.jpg
Dikkat ediyorum da bu arkadaşlar artık Q7 ile geziyor.