Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir genç yetenek daha kaza kurbanı:(
http://www.kanalturk.com.tr/20631/durumu-kritik.html
hem şarkılarını hemde oynadıgı diziyi seven biri olarak...
MUGENPOWE®
30-06-2007, 17:16
cok uzuldm geleceın parlak ısımlerndendı :( inşlh eskı gunlerıne gerı doner
Allah acil şifalar versin in$allah . Her ne kadar ya$aması mucizelere bağlı densede , iyi olacağına yürekten inanıyorum.
acil sifalar olsun inş. eski haline geri dönebilir :(
Acil şifalar dilerim, üzücü bir haber gerçekten...İnşallah iyileşir...
inşallah kurtulur allah acil şifalar versin.
allah acil şifalar versin çok üzüldüm gerçekten.
PROMINENT
30-06-2007, 18:52
çok kötü bir kaza ölenlere allahdan rahmet dileyelim :(
barışa da allah sağlık versin...
ahmetbaha-drs
30-06-2007, 18:56
Sabah okudugumda gercekten uzulmustum..Allah olenlere rahmet,yakınlarına sabır versin..Barıs'ında yardımcısı olsun insallah iyilesir..:(
inşallah eski günlerine dönebilir... ben de sabah haberi duyunca çok üzüldüm gerçekten. allah yardımcısı olsun...
Ferhat_V
30-06-2007, 19:15
allah acil şifalar versin..:(
acil şifalar versin inşallah düzelir :(
gerçekten üzüldüm,umarım en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur...
Ferhat_V
30-06-2007, 19:41
http://image.haber3.com/haber/98622.jpg
Allah yardımcısı olsun baya kötü olmuş kaza.
PROMINENT
30-06-2007, 20:22
http://img413.imageshack.us/my.php?image=bakarsulv8.jpg
araç 2007 model mitsubishi lancer
insallah kisa zamanda kavusur sagligina acil sifalar dilerim.
VteC_MaNiaC
30-06-2007, 21:18
inşallah kısa zamanda iyileşir... gerçekten dün gece izledim diziyi bu sabah kalkıp görünce haberi sanki diziymişş gibi geldi... acil şifalar
PROMINENT
30-06-2007, 21:53
araç 2007 model mitsubishi lancer
sorucaktım da koyun can derdinde olmasın diye utanmıştım :(saolasın :o
Durumu biraz daha iyiye gitmiş. Solunum makinasına ihtiyac olmadan nefes almaya baslamıs. En kısa zamanda en iyi halde aramızda olacaktır. Ben buna yurekten inanıyorum.
^^ANIL^^
30-06-2007, 23:13
allah yardımcısı olsun acil şifalar dileriz :(
-Ölenlere allahtan rahmet dilerim , barışada şifa ..
allah acil şifalar wersin..
acil şifalar versin inşallah düzelir
http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=N83039&date=02Temmuz2007
gokhan035
02-07-2007, 18:03
:( :( :( :( :( :(
daha ölmemiş doktoru acıklama yapmış.
Bu adamlar şaşırmış Milliyet , mynet öldü diye yayınladı şimdi umut yok yazmıslar..
Millet reyting ugruna şaşırmıs..
Yazık .. Milliyete özellikle ..
bende tv den izliyorum daha ölmemiş ama durumu çok agır
ii gelişme yokmuş daha
öldü gözüyle bakılıyormuş, allah yakınlarına sabır kendisine kuvvet versin.
az önce atv ana haber de bodrumdan canlı yayında bilgi verdiler daha ölmemiş yogun bakımda devam ediyormuş allah yakınlarına sabır kendisine kuvvet versin...
valla uzuluyorum gencecık daha adam yav
ReD_JaZZ
03-07-2007, 01:16
valla olayı duydugumdan beri haberleri dinlemiorm,öldü haberini duymiim die,allah acil şifalar versin,genc ve ii bi cocuk,dahada kariyerinin başında,maşallah biçok unluye görede cok mutevazi bi insan,allah yardımcısı olsun
ALPER-VNS
03-07-2007, 02:50
vay be yazık ya :( kader aslında ama hiçbizaman kadınlara güwenemem (çoğu zaman erkeklere de) arabayı ben kullanırım yada kendi arabamla giderim öyle bi durumda..
Allah şifalar versin inşallah ne diyimm :(
İyilerden önden gidermiş derler, umarım bu sefer böyle olmaz :(
vtimania
03-07-2007, 05:02
Allah şifa versin
Umarım en yakın zamanda eski sağlığına kavuşur ama bugünki gazetede ne yazıkki kurtulamıyacağı haberini verdiler ilaçlara ve yapılan tedavilere cevap vermiyormuş
maalesef doktorlar pek umutlu değiller ama yine de umutlarımızı kaybetmedik..
valla çok temzi bır cocuga benzıyodu.ama doktorlar umıt azalıyo dedıler dun.bıde benım dedem sey dermıs .artık eskı kafa deyın hak verın bı ınsan dogdugu gunden 1 gun sonrasını gorurse 1 sene daha yasar..hatta babam anlatır bazen dedem dogdugu gun yaklastıkca canı sıkılır mıllete çatarmış:).dedem yaa iştee napcan :).
nitrO_Oxide
03-07-2007, 11:01
allah acil şifalar versin
inşallah iyileşir yaa bende çok üzüldümm :(
Maxiboost
03-07-2007, 14:03
valla şuan hangi hastanede bilmiyorum ama bodrumda olacak iş değil o, acil şifalar diliyorum umarım kurtulur
Arkadaşlar maalesef az önce Barış Akarsu'nun vefat ettiği söylendi T.V'de. :(..Allah Rahmet eylesin demekten başka yapılabilecek bir şey yok :( çok kötü oldu bu genç yaşında aramızdan ayrılması
Barış hayata gözlerini yummuş.
Allahtan kendisine rahmet,acılı yakınlarına baş sağlığı dilerim.
Çok üzüldüm...Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun...
allah rahmet eylesin... genç yasında aramızdan ayrılaması kötü oldu..herkesın başı sagolsun
Allah rahmet eylesin. Son durak kara toprak. Birgün sıra bize de gelecek... :( :(
ReD_JaZZ
04-07-2007, 22:36
allah rahmet eğlesin,kötü oldu bu ama napalım,pırıl pırıl bi yıldız kaydı.. :(
huufff... daraldım bırden...ALLAH rahmet eylesın
Allah rahmet eylesin. Acıma acı eklendi. Çok kötü bir gün bugün..
ahmetbaha-drs
04-07-2007, 22:47
Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun insallah,Allah ailesine,yakınlarına,hayranlarına sabır versin..:(:(:no:
Allah rahmet eylesin..Gencecik birinin hayatını yine ihmalkarlıklar söndürdü..
Söyleyecek söz yok...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
DoDo_hamann
04-07-2007, 23:15
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..Bir gencecik can daha trafik kurbanı oldu..
Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin. Acıma acı eklendi. Çok kötü bir gün bugün..
bende 2. kez uzuldum gorkem, ece nin olumuyle moralimiz bozulmustu, baris akarsuda 2. oldu. allah rahmet eylesin:(
ISLAK ISLAK BAKTIRDIN :(
http://img267.imageshack.us/img267/6164/makethumbnailja9.jpg
emreekin
05-07-2007, 00:04
ISLAK ISLAK BAKTIRDIN :(
http://img267.imageshack.us/img267/6164/makethumbnailja9.jpg
çok yazık oldu...mekanı cennet olsun...
allah rahmet eylesin.. çok çok çok üzücü :(
allah rahmet eylesin bi yetenek daha gitti:(:(mekanı cennet olsn
Allah rahmet eylesin cok kısa sürede fazla kişiye sevdirmişti kendisini
paranın şımartmadıgı nadir insanlardandı Allah acılı ailesiine sabır versin mekanı cennet olsun inşallah başımız sagolsun
gökh@n_gr
05-07-2007, 00:24
allah rahmet eylesin çok yardımsever bi insanı daha kaybettik allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin mekanı cennet olsun
ben feleğin şu çarkına çomak sokayım...
Allah rahmet eylesin...
hergün onlarca canımızı veriyoruz trafik terörüne Barış ta gencecik yaşında kaybettiğimiz sanatçılarımızdan Allah rahmet eylesin,geride kalan sevenlerine de sabır dilerim...
Berent.t
05-07-2007, 01:53
çok üzüldüm bee..:(:(:( allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun...allah ailesine sevenlerine sabır versin:(:(
Barış'a da, Ece arkadaşımıza da Allah'tan rahmet dilerim, Ece ile tanışmışlığım yok ama -kuzeni de dahil olmak üzere- onu tanıyan çok arkadaşım var, çok üzüldüm gerçekten, gencecik yaşta :(
Tekrardan Allah rahmet eylesin, toprakları bol olsun, yakınlarına sabırlar dilerim..
Şu sıralar çok ölüm haberleri alıyoruz arkadaşlar, iki arkadaşımın da (birininki trafik kazasından olmak üzere) akrabaları vefat etti, dikkat edelim lüften, duyarlı olalım, can bizlerin canı.. Kendinize iyi bakın...
allah toprağını bol etsin mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin:S mekanı cennet olsun inşş
Tholl-ga
05-07-2007, 08:21
allah rahmet eylesin toprağı bol olsun.geride kalanlara allah sabır ve sağlık versin...
M_PROJECT
05-07-2007, 08:22
Allah RAhmet eylesin
gerçekten çok üzüldüm, mekanı cennet olsun...
Mechanix
05-07-2007, 08:57
Sebastian Bach konserini beraber izlemiştik.Çok neşeliydi , biz de böyle yapabilirmiyiz acaba hocam diyip duruyordu.Acımız büyük.Mekanın cennet olsun Barış.
nickelback
05-07-2007, 09:11
allah mekanını cennet etsin
Sefa_vts
05-07-2007, 10:38
Allah rahmet eylesin.. Mekanı cennet olsun..
Ferhat_V
05-07-2007, 11:15
allah rahmet eylesin...
çok üzüldüm =.( mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin çok üzücü bir kayıp.
Tokyo Drift
06-07-2007, 12:09
Allah Rahmet eğlesin Barış abi nie gittin yaa:(Mekanın CENNET olur inşallah
Konu hortlamis demeyin gorun o gun ne kadar dua etmisiz onun icin neler denmis ama ne yazikki ecel geldiginde herkez bir gun olumu tadacak ve 5.yilinda tekrar dualarimiz onunla mekani cennet olsun
ALLAH acil şifalar versin..
ProdriveSTI
04-07-2013, 17:50
Allah rahmet eylesin,cidden çok üzülmüştüm çok severdim.
FhgdoBUaoIA
Link (http://www.youtube.com/watch?v=FhgdoBUaoIA)
mert_can 41
04-07-2013, 18:15
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun şarkılarını halen dinlerim keşke yaşasaydıda yeni şarkılar söyleseydi en çokta dizisini bitiremedi ona üzülüyorum her denk gelişimde gülerek izlerim allah rahmet eylesin tekrardan :(
Dun gibi ama 5 sene olmus yazik mekanı cennet olsun sarkilarini hala severek dinliyorum.
lethaldoze
04-07-2013, 23:43
Çok iyi bir yetenekti. Dizisi ile tanımıştım ve gerçekten mükemmel bir diziydi, tabi diziyi mükemmel yapanların başında geliyordu Barış Akarsu.
Temde tarfikte rast gelmiştik eski kasa bi range rover i vardı. Bizimkiler el sallayınca arkadaşlar camı açıp selam vermişti, çok sıcakanlıydı.
Allah ganigani rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, ülkemizde belkide kendini bozmayan ender sanatçılardan biriydi olayın olduğu günde çok üzülmüştüm..
Allah rahmet eylesin insallah.
Mekanı Cennet olsn cidden cok genç yaşta kaybettik kendisini Allah rahmet eylesin
ensoztrk
05-07-2013, 00:15
Konuyu gördüğümde bunu dinliyordum kötü oldum mekanı cennet olsun :(
XOL4SlUkRZY
Ölüm yaşlı genç dinlemıyor hala dizisini izliyorum ve tüylerım dıken dıken oluyor öldugu aklıma geldıkce :(
6 sene olmuş, kaza haberini alıp, saatlerce tv başında beklediğim zaman dün gibi aklımda. Birkaç kanal canlı yayın yapmış hastane etrafından. Sürekli bağlanıyordu diğerleri de falan. Bi haber beklenen günler çok kötüydü, vefat haberi daha kötüydü tabi.
Mekanın cennet olsun Barış abi.