Orijinalini görmek için tıklayınız : facebooktan takip???
Arkadaşlar facebookta hesabıma gırdıgımde. hesap ayarlarında hesap guvenlıgı var oraya gırdıgımde. 2-3 adet Ankaradan giriş yapıldıgını gordum bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır acaba? yoksa dedikleri bigi birileri bizim hesabımızımı karıştırıyor.
Aynısını annem ve ablam da yaşıyor. Facebook problemli bir site zaten. Bne hiç bir şekilde güvenli olduğuna inanmıyorum o sebeple zaten kapattım.
Ahmet Saraçoğlu
20-01-2011, 01:02
bahsettiğiniz menüye hesap tan sonra nereden ulaşılıyor?
alla alla cok ilginç ilk defa duydum bu özelligi sms ve mail olarakta bilgi alabiliyomusuz onu kaydet bence izlemeye al profilini hacklenmişte olabilir dikkat et derim.
hesap güvenliği vaar orada.
ayarlarda hesap guvenlıgı war orayı değiştir dedıgınde gorursun zaten sms ve mail ıle bıldırelımmı dıyor
şimdi bende dikkat ettim :beuj::beuj:
http://i217.photobucket.com/albums/cc239/berkanokan/Adsz-3.jpg
Ben de simdi baktım, 15 günde 6 kez Ankara görünüyor.
Googledan baktım biraz Batman vs sacmasapan sehirler de cıkan varmıs :D
Ahmet Saraçoğlu
20-01-2011, 01:07
şimdi denedim , hiç iş güç yokmuş gibi batman ve california dan giriş yapanlar olmuş hesabıma:D:D , ama bak sen allahın işine beğendiğim linkten dahi haberdar olan Ankaradaki kız arkadaşım bi kere dahi girmemiş :D:D:D
Bence kesinlikle saçmalıyo bu menü
initial-D
20-01-2011, 01:08
bende paso istanbul,1 adet ankara var
bişey olmaz ya:D
TolgaEsentepe
20-01-2011, 01:08
sıkıntı yok bence aynen devam :D
"Not: Yerler ve cihaz türleri İSS veya kablosuz operatörüne göre yaptığımız en iyi tahminleri yansıtmaktadır"
%100 il bazında doğru sonuç vermez. TTnet bu ankaranın ipsini istanbulada verebilir. Heycana gerek yok.
"Not: Yerler ve cihaz türleri İSS veya kablosuz operatörüne göre yaptığımız en iyi tahminleri yansıtmaktadır"
%100 il bazında doğru sonuç vermez. TTnet bu ankaranın ipsini istanbulada verebilir. Heycana gerek yok.
senmi yoksa takip edıyosun üstünü kapatmaya çalışıyosun :D:D:D:D
bende sorun yok istanbul - win7 chorme
bndekıler hep ankara hiç adana yok
Son Erişim: Pazar, 11:01 Yer: Elazig, 23, TRKonuma göre tahmin edildi (Yaklaşık) Cihaz Türü: Mozilla/5.0 (SAMSUNG; SAMSUNG-GT-S8500/S8500)
Benim arkadaş telefondan bağlanınca bunu göstermiş Face :)
Ben Edirnedeyim mesela, benide istanbul göstermiş bikezde bilinmeyen yer var, cennettede mi facebook var şimdi :p
Şaka bi yana istanbul görünsede, benden başka benden habersiz giriş yapan olmamıştır benimkine, bikaç kişide var zaten şifrem :)
iyi bende sorun yok hep ist
Ben Edirnedeyim mesela, benide istanbul göstermiş bikezde bilinmeyen yer var, cennettede mi facebook var şimdi :p
Şaka bi yana istanbul görünsede, benden başka benden habersiz giriş yapan olmamıştır benimkine, bikaç kişide var zaten şifrem :)
parantez içinde Approximate yazıyor zaten .. yaklaşık yani .. edirne istanbul tam olarak bulamıyor demekki ..
ben mac kullanıyorum arada sırada da iphone umda giriyorum .. girişlerimin hepsi mac os x görünüyor tek bir kez ipad gibi görünüyor ..
ilk defa haberim oldu benim de böyle birşeyden .. :S
SercanTurkoz
20-01-2011, 02:48
face'de bi hacker lık olayı oldugu kesinde ;
Ben ve arkadaşım face'deki poker'de 2mizin toplam 25m i gitti..
Bir de bankacılık olayı için önemli olan annenizin kızlık soyadını kötü niyetli biri dayınızın kim olduğunu bilmesi yeterli :D Bugün tvde haberde dinledim çok mantıklı, bütün bankacılık işlemlerinde(şifre) çok önemlidir takdir edersiniz ki :D Doğum tarihi zaten yazıyor :D Aman dikkat diyorum :D
İzleniyorsunuz! | Gri Sayfalar (http://www.grisayfalar.com/prounnic/2011/01/20/izleniyorsunuz/)
arkadaşım böyler bir şey paylaşmış...
İzleniyorsunuz! | Gri Sayfalar (http://www.grisayfalar.com/prounnic/2011/01/20/izleniyorsunuz/)
arkadaşım böyler bir şey paylaşmış...
uzun ama yararlı döküman .. telaş yapmadan önce okumak gerekiyor sanırım
VTec_king
20-01-2011, 10:00
Zübeyir kimseden ciddi bir cevap gelmemiş benim şifrem kimsede yok antepten ankaradan ve istanbuldan giriş yapilmiş hesabima ceasar in dediğini dikkate aldık diyelim modemim yaklaşık 10 gündür reset olmamış ve bu sürede antepden girilmiş ip değişse tamam dicemde oda değişmemiş gerçekten bir sıkıntı var
SULTANOGLU
20-01-2011, 10:05
benimde adana gözüken 2 tane var :D
Greentiger01
20-01-2011, 10:12
Benimde ankara ve bilinmeyen konum var :D
bende baktım şimdi bilmiyodum böyle bi dalga olduğunu istanbuldan sürekli girilmiş değişik tarihlerde ne iş bu bilenler varmı :)
Arkadaşlar bu durum Telekominikasyon kurumunun basiretsizliğinden kaynaklanır.
Normalde IP aralıkları tanımlanırken bunların alt ağları da dahil olmak üzere her router ın koordinatları da tanımlanmak durumundadır. Ancak bizim karasal altyapı kurulurken bu detay atlandığından ve atıyorum İzmir'de kullanılmakta olan tesisat Şırnak'a transfer edildiğinden bu tip hatalar oluşur.
Lokasyon bilgilerinde en doğru(ama %100 değil) ülke bilgisidir.
He ayrıca proxy vs. kullanan arkadaşların IP lokasyonları yurtdışı da görünebilir.
pepecura
20-01-2011, 14:41
bendede ankara cok meclisten olmasın :)
By_HaNNibaLL
20-01-2011, 15:15
Ben abimin pcsinden bağlanmiştim 2 hafta once atanet olarak yazmiştim atanet olarak cıkıyor ama ankara cıkıyor saçmaliyor sanki biraz :D
ben girdiğim kadarda Ankaradan giriş yapılmış nası iş bu yaa :D
ben giriş bildirimlerini açtım,Dünde bu yüzden şifremi degiştim akşam 5i 5 geçe Gene girmiş Ankara yazıyor.
ne yapmamız gerekiyo buna anlamadım ben.
Bende pasao bilinmeyen konum diyor :D
PaSHa-brk
24-01-2011, 13:51
Bendede bilinmeyen çıktı :S
Biri Bizi Gözetliyor :D
berkay_aydin
24-01-2011, 14:08
arkadaşlar ordan isim vermeyi seçin hem sizin verdiğiniz isimlerden başka kim girmiş görürsünüz :)
VolcanoS
24-01-2011, 15:32
Ankara , Istanbul , Adana vs. yazılmış bende bir de Frankfurt diyor :)
türkiyede 7 adet dns sunucusu gibi bişeyler vardı sanırım o yüzden kaynaklanan bir sorundur :D
ben sıkıntı oldugunu dusunmuyorum ..
bndede 3 adet lefkosa 1 adet mersın gozukuyor.yanı ınternet saglayıcı en yakın yerlerı gosterıyor muhtemelen.
bende hepsi istanbul sıkıntı yok gibi
Cihan Çizmeci
30-01-2011, 08:48
Ben orayı göremedim yaw :)
Jön Türk
30-01-2011, 08:58
Bursa ve İstanbul var.
Yanlız bursadaki tuhaf benim telefonum ile giriş yapılmış.
Samsung i900 diyor.
Sıkıntı bencede TT net benimde sürekli İstanbul'dan girdiğimi yazıyor:) Ama hep ben girdim bu saati ve bilgisayar işletim sisteminden belli (laptop win7, masaüstü xp ) benden başkası olamaz.
Ankara ise MİT olaya el atmış zannımca :D:D:D
Boost Up
30-01-2011, 11:24
Ankara bendede var:confused:
ben diyarbakırdayım. facebook paso ankara gösteriyor.
ama işletim sistemi ve tarayıcı ile anladım :D
Firefox XP
Chrome Win7 :)
yer olarak saçmalıyor bencede. ama @berkay_aydin dediği gibi isim verilerek daha garanti olur..
yada kullanılan işletim sistemi ve tarayıcıyada bakmakta fayda var kullandıgınız sistem ve tarayıcımı?
not: bendede Gaziantep'teyken girdiklerimi ankara diye göstermiş.. :)
Son Erişim:
21 Ocak, 20:45
Yer: Ankara, 06, TRKonum
Cihaz Türü: Firefox on Win7
Son Erişim:
05 Ocak, 00:17
Cihaz Türü: Safari on MacOSX
Son Erişim:
03 Ocak, 23:31
Cihaz Türü: Safari on MacOSX
madem telekomdan kaynaklanan hatadan dolayı face şehirleri tam tutturamıyor peki zırt pırt açılan arkadaşlık siteleri nasıl bana bulunduğum şehirdeki ( sivas ) tanışcak kız alternatifleri sunabiliyor :D
Ankaradan gireni tahmin edebiliyorum:D
Mustafa Birsesli
30-01-2011, 12:04
Valla bendede istanbul batman vs yazıyo ne iş iplermı yanlış yerde görünüyor acaba
Houston yazıyo noluyoruz lan ? :D