Orijinalini görmek için tıklayınız : yuvayı jandarma basarsa =)
cembozbey
20-01-2011, 08:45
angarada sınıf e30lar gabışırken jandarmanın gelmesiyle son bulan organizasyon
tokyodaki illegal racelerden ne farkı var
Willkommen bei Facebook (http://www.facebook.com/?sk=lf#!/video/video.php?v=1820012706155&oid=180262641995454&comments)
vol.2
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=1683748507040)
:D:D:D koptum süper paylaşım olmuş :D :D
CasabLanca
20-01-2011, 08:51
aşağı tokyodan e30cu gardaşlarımız :D
individual
20-01-2011, 08:52
Kaç kaç kaç :D
MUTLU RAFİ
20-01-2011, 08:54
en sondaki aracın bozulması kötü olmuş
Bi taneside yanlaya yanlaya çıkıyo yola haha :D
la olum bizide götürmesin jandarma yokla yok :) çok iyiydi
CasabLanca
20-01-2011, 09:00
yanlayarak çıkan gyu60 heralde :D
adamlarda da ne göz varmış 3 kmden jandarmayı görüyorlar :hehe:
hASjldhahahhahahaha yarildimmmmmmm şahaneydi!
adamlar ite ite kaçtı lar :D azhauzha
bomba olmuş , yanlıyarak çıkan da çok iyidi :)
bu bişeymi polisler trakya otobanı tırla kapatıp almışlardı bizi :)
maverick2305
20-01-2011, 09:28
bas bas bas geliyo bas :D
Hahaha mükemmel miş en son çalışmayanda noktayı koymuş videoya :P İterek kaçıyorlar :P
SOMEONESPECIAL
20-01-2011, 09:32
Güzeldi......... Bozulan kırmızı şahin kaldı
hahah süperdi ya heralde o an en istenmedik şey arabanın bozulması veya benzinin bitmesidir hahaha:D:D
Thracian
20-01-2011, 10:08
Çok güzelmiş, Yanlayarak çıkan e30 ayrı bir güzel
auyhauehuahuehua cok güldüm ya :D :D :D
Aynı şeyleri bizde yasıyoruz adrenalin +250 oluyor :D
Bu tarz kaçışlar her yerde yaşanıyomuş demekki :)
onursumer
20-01-2011, 10:28
ahah çok iyi ya iyi çalıştırdılar arabayı :D
hahahah çok iyi ya emrah bas lan bas bas bas :D
nitrO_Oxide
20-01-2011, 10:59
Kurt köyde bizimde basımıza gelmişti boyle bişi yine bir sürü e30 vardır :D hep bmw ciler yuzunden :Deli: :D
jandarma jandarma bas bas bas :D
o kırmızı şahindeki arkadaşı tanıyoruz artık.. adı bahtsız soyadı bedevi..
çok iyi yaa... :icon_tup::icon_tup:
adamlar ıterek kactılar valla helal olsun :D
hahaha bi tane sahin calismadi iterek vurdurdular :D
olan bordoya olmus
bi tane e30da guzel yanladi :)
phantomLord
20-01-2011, 11:36
hahhahhah a:D
süper bir video:) olan bozulmuş araca oldu. son akıbetini ilen var mı acaba?
TolgaEsentepe
20-01-2011, 12:12
enka, yuva standart olaylar :) bir ara yuvada moda vardı bazı zeki arkadaşlar tepe lambası takıyordu uzaktan bakınca polis diye tutuşuyoduk :)
beyaz ı vurdurarak çalıştırarak kaçmalarına hasta oldum :D azim bu işte :D
Geçmiş olsun diyelim en arkada beyaz aracın çalışmaması kötü olmuuş ama sonradan kurtarmışlar paçayı :D En arkada bordo bir arabanın kaputu açık duruyor sanırım onun durumu daha kötü? :)
La olum bizide götürmesinler? :D
Kaçması daha zevkli hakkaten.
::ZaFeR::
20-01-2011, 15:47
Fest and Furiyus Angara :D
şey gibi olmuş :D erik ağacına dalan tayfa içlerinden biri bağırır
+agaca dalan vaaaarrrrrrr
-kaçın lan kaçınnn sahibi geldi
en arkada kalanda koşamayan şişman cocuk ahuhaha :D
Ozan Özer
20-01-2011, 15:58
Cenderme olduğum günler aklıma geldi:) Ben askerken böyle birşeye gitseydik;ne yapar eder komutanı bağlardım :D Connect'le roll bile yapardım :)
The_Doctor
20-01-2011, 16:24
Çok ii Kaçmışlar :) Biride Yanlayarak kaçıo bu e30 sıyrık ya :)
Çok güzel gerçekten ne kaçıyorlar :D
Anecdote
20-01-2011, 16:32
Valla süper yaa
ilk vıdeo'yu ızlerken cekenlerle aynı tepkıyı verdım hadı calıs lan calıss :D dıyorum
Ahuauhauhaauh :D:D:D
Olum bizi götürmesin jandarma :D:D:D:D:D:D
dragstar
20-01-2011, 17:41
budur ya:D
kırmızı ya patlar bütün olaylar :D
maskaran
20-01-2011, 17:48
ankarada jandarma basıyo da sadece dağıtıyo milleti :D yakalama amaçlı olsa ters yonden gelir imse kaçamaz :D
HarunToprak
20-01-2011, 17:57
2006 civarlarıydı heralde ikitelliden bu tarz kaçışımız vardı en az bu kadar kalabalık bir kadro,ama cidden zevkli :)
jandarmadan arabayı iterek kaçanların, radyasyondan koşarak kaçandan farkı yok :D
Olan en sondaki Slx'ciye olmuş..:D
Ferhat_V
20-01-2011, 19:39
çok iyi yaa :D
ahhh nerde eskı yarışlar :) enkada jandarma tersden de duzden gelıyodu :D
nasıl kaçmışlar valla helal olsun:) yolda kalana üzüldüm:)
leader_T
20-01-2011, 19:55
süper video olmuş tam film vari :D
bu arada orası tam olarak neresi oluyor?? hep merak etmişimdir bunu :D
egeturbo
20-01-2011, 20:00
aahaha süper hele o itekleyerek kaçma girişimi süper olmuş :D
gsi_club
20-01-2011, 20:01
o bordonun bozulmasi beyazi kurtardi resmen.gitsin bence cezalari ortak ödesinler.bu arada bayagi bir eksinliymis...
Ahmet_28
20-01-2011, 20:04
arabayı iterek kaçıyorlar süperdi gerçekten koptum :D
turbo&quattro
20-01-2011, 20:04
Bu arada kacarken yakalanmanin cezasi nedir ?
süper video olmuş tam film vari :D
bu arada orası tam olarak neresi oluyor?? hep merak etmişimdir bunu :D
Ankara'daki Enka dedikleri yer sanırım..
dragstar
20-01-2011, 20:30
Bu arada kacarken yakalanmanin cezasi nedir ?
kaçarken yakalanmayı bilmiyorumda,
kaçmanın cezası dur ihtarına uymamak 160-170 lira civarı olması lazım
fasterhan
20-01-2011, 21:16
yuvada jandarmadan kaçmak araba kaldırmak kadar zevkli bişey :D :D daha tepe lambasını görmeden biri bagırır jandarma diye ortalık toz duman :D
vudurarak kaçmak fena olmuş:D:D
emrah goş goş goş :hehe::hehe:
Ankara'daki Enka dedikleri yer sanırım..
konunun baslıgına yazmıs zaten neresı oldugunu:D
konunun baslıgına yazmıs zaten neresı oldugunu:D
Burası yuvaköy dedikleri yer ivedik osb'ye yakın.
Enka bizim evin orada :D
|| CaNeR ||
20-01-2011, 22:18
Fona güzel bi müzik koysalar, bildiğin flim sahnesi :)
h.guroglu
20-01-2011, 22:53
böle basılma riski olan yerlere plakayı söküpte gitcen biz öle yapıyorduk bir zamanlar hatta ben jandarmayla ..şşak bile geçmiştim e30 la adamlar yasnıma gelince 3 takıop köklüyordum garibim connetle yakalıcam diye debeleniyordu ne günlerdi yaww
çok iyi ya keko tayfa olm bizi götürmesin jandarma diyo bitanesi sizi napsınlar yaa : )
Bulut Y.
20-01-2011, 23:10
siyahh ne cıktıı beeee :D
gerginmisin mübarek :hehe:
Selcuk_RoL
20-01-2011, 23:14
:D makara olmuş valla :D
ocean0636
20-01-2011, 23:14
Ahahaha güzel miş :)
Bizim kepezdeki olay mükemmeldi 60-70 araba vardı bırısı kaçın polisss diye bağırdı herkes rastgele bir arabaya bindi patara çatara kaçtık :D
mhmtsrtp
20-01-2011, 23:25
olan yine şahine oldu :D çok ii video olmuş.
bunlardan cok beterleri yasandı.. ve gariptir ki sukur kaza fln olmuyor hiç bu tarz durumlarda :)
yeni yontemler gelistirdiler beyaz accente kamera sabitleyip gelmislerdi enkaya :D
OnurÖzden
21-01-2011, 00:03
Ahahahha çok iyi ya vurdurarak kaçtı eleman:D
BurakCengizhanoğlu
21-01-2011, 00:32
film olmuş bu resmen :)
SekoLive
21-01-2011, 08:28
şahinin suçu ne :D :D
güzel video olmus yan vererek kaçan bayağa iyidi :D diğer arabayı itenlerde o drece güzeldi :D
enkada her hafta yaşanırdı bide enka bundan daha kalabalık oluyo kaçmak için bile sıra bekliyoduk :D bi keresinde polis gördük sandılar yanlış görmüşler herkez dagıldı sonra geri geldiler :D
enkada her hafta yaşanırdı bide enka bundan daha kalabalık oluyo kaçmak için bile sıra bekliyoduk :D bi keresinde polis gördük sandılar yanlış görmüşler herkez dagıldı sonra geri geldiler :D
:hehe::hehe::hehe: ama kaçması çok zevkli oluyor :D
Kırmızılı yolda kalan arkadaş foruma üye olsa sitem için konu açardı :D
Kırmızılı yolda kalan arkadaş foruma üye olsa sitem için konu açardı :D
ahahahah :D
Bi yoruma daha çok güldüm..Adı bahtsız soyadı bedevi :D
:hehe::hehe::hehe: ama kaçması çok zevkli oluyor :D
enkada en eylenceli tarafı kaçmak oluyo zaten :D arkada 1 tane polis arabası önde 100 tane araç otobanda :D:D
cembozbey
25-01-2011, 18:57
beyler vol.2 yuva reoladed
The_Doctor
25-01-2011, 19:17
beyler vol.2 yuva reoladed
Bu Lfs gençleri yokmu :D çoğu ehliyetsiz :D :D
GENÇLERİN OTOYOLDAKİ ÖLÜM YARIŞI - WEB TV :: Hürriyet (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/13271/16876022/1/genclerin-otoyoldaki-olum-yarisi.aspx)
'Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan ve görüntülere "Yuvayı jandarma bastı" , "Ne gündü ama" gibi yorumlar yapıldı.'
SekoLive
28-01-2011, 12:42
şimdi olaya polis el atar :D
Kapak gibi takip edildiğimizin resmiyeti,bu haber...
SekoLive
28-01-2011, 12:50
Kapak gibi takip edildiğimizin resmiyeti,bu haber...
Bence , takipden ziyade içimizde her sektörden birileri oldugu gibi basındanda var ara ara haber eksik olunca veriyorlar bunları ajanslara :)
yıllar sonra yine ısıtır verirler bu haberi :D
Bence , takipden ziyade içimizde her sektörden birileri oldugu gibi basındanda var ara ara haber eksik olunca veriyorlar bunları ajanslara :)
yıllar sonra yine ısıtır verirler bu haberi :D
yok artık :D:D
YUVAYI JANDARMA BASTI"... Ankara'da otomobil meraklısı gençlerin otoyoldaki tehlikeli yarışı jandarma baskınıyla son buldu. Otoyolda yarış yapan gençler jandarmanın geldiği görünce otomobillerine binerek hızla uzaklaştı. Otomobillerden bazıları çalışmayınca gençler jandarmadan kurtulmak için zor anlar yaşadı. Jandarma çalışmayan otomobilin sürücüsünü ve arkadaşlarını yakalayarak gözaltına aldı. Gençlerin otoyoldaki tehlikeli yarışı ve jandarmanın yaptığı baskın üstgeçitten yarışları izleyenler tarafından görüntülendi. Jandarmanın geldiğini gören gençler otomobillerine binerek hızla uzaklaştı. Aralarında otomobilleri çalışmayan sürücüler de vardı. Otomobillerini ittirerek çalıştırmaya başaran bir sürücü de janadarmadan son anda kurtuldu. Diğer otomobil çalışmayınca sürücü ve arkadaşları jandarma tarafından kısa sürede yakalandı. Sosyal paylaşım sitelerinde yer alan ve görüntülere "Yuvayı jandarma bastı" , "Ne gündü ama" gibi yorumlar yapıldı
at yalanı öp inananı:D
burakburn
28-01-2011, 13:08
'Yuvayı' jandarma bastı / Türkiye / Milliyet İnternet (http://www.milliyet.com.tr/-yuvayi-jandarma-basti/turkiye/sondakika/28.01.2011/1345321/default.htm) milliyet de internet sayfasında yer vermiş m.milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr)
by serçe
28-01-2011, 13:15
güzel :D ..........................
fastchild
28-01-2011, 17:52
abiler video atv haberde şu an gördüm diğer kanallarada bakıcam
tüm haber kanallarında vede haber sitelerinde gördüm neredeyse :D
birde şuna inandım bi haber ajansı elemanı siteye üye sanırım bi çok haber önce buradan çıkıyo :D
güzel :D ..........................
huaehad :D:D
tüm haber kanallarında vede haber sitelerinde gördüm neredeyse :D
birde şuna inandım bi haber ajansı elemanı siteye üye sanırım bi çok haber önce buradan çıkıyo :D
aynı şeyleri tek ben düşünmedim demekki abi :D
BurakCengizhanoğlu
28-01-2011, 17:59
ölüm yarışı yazıyodu milliyette :D
berkay_aydin
28-01-2011, 18:26
evet atv haberde yayınlanacak bende bekliyorum daha yayınlanmadı :D
Anecdote
28-01-2011, 18:37
Şimdi Showda ızlıorm :D
marifetmiş gibi bunlar yayınlanırsa internette, sonra yarısacak yer yok diye aglar dururz.. afişe edin edin ii oluyor ;)
gsi_club
28-01-2011, 18:38
fast ankara meshur oldu gene.dedigine göre daima devriye koymuslar ölüm yarisini artik yaptirmayacaklarmismismismis....
şimdi haberlerde gördüm :D
bizim haram beygirci de vardı :D
Meşhur ferrari - M3 - vette nin olduğu videoda cıktı hani su saxodan cekilen video :D
Haberin başlığıda bir garip JANDARMAYI GÖRÜNCE KAÇTILAR... Ne yapıcaklardı :D
25 sene sonra yeni gibi verdilerya videoyu daha ne diyim :D
aLperTunga
28-01-2011, 18:42
suan ugur dundar star haberde veriliyor :)
2Fast4Me
28-01-2011, 18:43
basına ulaşmasının nedenini sadece forumlar değil bana göre, videolar facebookta filanda paylaşılıyor çünkü
Ahaha şuan starda..Sunucu nası heyecanlı anlatıyo ya...
Bayat haberde üstlerine yok tvlerin..Birileri tech'den video hacılıyo galiba :D
berkay_aydin
28-01-2011, 18:44
Ölüm yarışıymış msky veya Hulk'ı görseler dudakları uçukar heralde :)
kanal d haberde verdi ölümüne yarışıyolar vs eşliğinde
kanal d haberlerde gösterdi techturkey falan dedi :S
Selcuk_RoL
28-01-2011, 18:45
haberler ne kadar seviyor abartmayı ya alla alla
EURO STAR - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle (http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=euros&seekTime=28-01-2011 19:35)
Bende az önce star haberde izledim söylenenler pek hos değildi yani..Yollarda ölüm tehlike saçıyor falan filan...
Ve o köprülü yol enka'mı neresi oluyor tam olarak..Bence artık göz açtırmazlar orda..
BurakCengizhanoğlu
28-01-2011, 18:49
el freni çeken eleman giriyodu kırmızı 206 ya haberlerde :D
Mustafa Birsesli
28-01-2011, 18:49
haberlerde ölüm yarışı dıyolardı :)
gsi_club
28-01-2011, 18:51
starda çikanlar resmen kendilerini afis ettiler.
CANALD EURO - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle (http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod&seekTime=28-01-2011) 19:30
kanal d haberlerde gösterdi techturkey falan dedi :S
üyelikleri silmeye başlıyorum
GokhanE.
28-01-2011, 18:57
bu videoda jandarma geldiginde bile kaza bela olmadan dagılınabiliyorsa,bu haberin başlığı ölüm yarışı olmamalı
cembozbey
28-01-2011, 19:01
bu basın pireyi deve yabmadı bir numara ya ölümle burun buruna nedir arkadas demekki butun haberler böle
gsi_club
28-01-2011, 19:02
EURO STAR - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle (http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=euros&seekTime=28-01-2011 19:35)
CANALD EURO - Yildiz.tv / Nar.tv - Tv izle, dizi izle, film izle, Canli izle (http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=eurod&seekTime=28-01-2011) 19:30
haber lerin videosu varsa paylaşın lütfen :D
bunlar verilmisti...
turbo&quattro
28-01-2011, 19:04
Modifiyeciler zaten mimlenmis...Boyle guzel bir firsat yakalamisken allayip pullayip tabiki haber yapacaklar :)
Yuva Enka patlar artık gıdılmez oralaraa.
fastchild
28-01-2011, 19:43
ya zaten diken üstündeyiz birde bu tarz olaylar oldukça polis iyice tepemize çıkacak allahtan anadalu yakasındaki yerlere gelmiyorlar(mekan adı vermemek lazım artık alenen kod bulalım yerlere ne olur ne olmaz)gelseler ne olur acaba ama star haberdeki sonda konuşan abi iyi demiş yer yapmıyorlarki oraya gidelim
fastchild
28-01-2011, 19:44
Yuva Enka patlar artık gıdılmez oralaraa.
bi ara bizim e30'cular bi yer bulmuştu ankarada köy dışında ormanlık alan drfit için uygundu drag için yeni yerler arıyoruz diyorlardı adamlar çalışıyor arkadaş
Haber bulamayınca Tech den konu alıp haber yapıyorlar
bunun önune geçmek gerekli bence.
bi ara bizim e30'cular bi yer bulmuştu ankarada köy dışında ormanlık alan drfit için uygundu drag için yeni yerler arıyoruz diyorlardı adamlar çalışıyor arkadaş
Mühye köyü :D +1
Haber bulamayınca Tech den konu alıp haber yapıyorlar
bunun önune geçmek gerekli bence.
Bunun için ne kadar faydası olur bilmiyorum ama misafir ziyaretçilere konular ve içerikleri kapatılsa cok güzel olur.İlk adım olarak bu yapılabilir diye düşünüyorum.
Dısardan herhangi biri üye olmadan konuları,mesajları rahatça görebiliyor.Biraz kötü bi durum bence
Bunun için ne kadar faydası olur bilmiyorum ama misafir ziyaretçilere konular ve içerikleri kapatılsa cok güzel olur.İlk adım olarak bu yapılabilir diye düşünüyorum.
Dısardan herhangi biri üye olmadan konuları,mesajları rahatça görebiliyor.Biraz kötü bi durum bence
eskiden zaten öyleydi daha iyiydi forum ortamı
Aynen atv haberlerde çıktı :)
bayılıyolar abartmaya, bundan 6-7 sene önce yine böyle bişey olmuştu viyadükte. o zamanda "otobanda ters yöne doğru 300 le yarışan gençler" diyip saxo vts gösteriyolardı..
bu arada yakalananlar psikolojik tedavi falan görüyor.
inventor
28-01-2011, 21:26
belki benzini bitmiştir :) :)
turbo&quattro
28-01-2011, 21:35
Hurriyet gazetesi ana sayfaya koymus haberi...
Hrriyet - Trkiyenin Al Sayfas (http://www.hurriyet.com.tr/anasayfa/)
Basının abartması ve cahilce terimleri beni benden alıyor...
üyelikleri silmeye başlıyorum
Hiç postu olmayan üyelerden biri muhabir olabilir,
redbaron
28-01-2011, 21:59
s15 görünümlü bir sx vardı turuncu donut çizip duruyordu:) o neydi ya sx aşkım kabardı yine,görüntüsü abartılıydı ama yinede sx işte:)
bu gün arkadaş aradı :D kardeş çekim vardı oraya gittik dedi ne iş lan dedim modifiyeli araba lazımmış gittik akşam görücez dedi. Ulan arkadaş adamlar modifiyeli araçla gelin diyorlar sonrada kaçak yarışçıları bulduk diyorlar :D:D
bu gün arkadaş aradı :D kardeş çekim vardı oraya gittik dedi ne iş lan dedim modifiyeli araba lazımmış gittik akşam görücez dedi. Ulan arkadaş adamlar modifiyeli araçla gelin diyorlar sonrada kaçak yarışçıları bulduk diyorlar :D:D
buna çok güldüm ya gece gece :D ne çakal bunlar ya
ogunozcan
28-01-2011, 23:20
:hahaha::hahaha::hahaha:
TolgaEsentepe
28-01-2011, 23:22
tk murat a bak ne güzel konuşmuş :D
basin abartirda abartir, olmadik seyler yazar durur simdi...
gazetelerede haberlereder cogunlukla inanmam,
1 promil alkol almayan arkadasimizin yaptigi kaza icin asiri alkolden yapti yazip, sonra yarim kibrit kutusu boyutunda tekzip yayinlamislardi
tv lerde oyle, hatta dahada beter bence
fastchild
28-01-2011, 23:46
Mühye köyü :D +1
doğrudur bizim istanbullularda gittiler oraya ama bizim her zamanki gibi arabayı sattığımız döneme denk gelince fotoğraflarla birde arkadaşların telefondaki canlı yayını ile görüp dinlemiş oldum
6 yıldır 9 yaşımdan beri üyeyim ***** siteye (zaman ne çabuk akıyor arkadaş)
daha dün gibi hatırlıyorum ömerlide gece vakti basabas yaklaşık 50 e30 çektik sağa karanlık ortam fazla ışık yok 2 e30 drag yapıyo nese hareket bitti herkez dağılmaya başladı bizim arabada marş sisteminde tık yok totomuz tutuştu tabi allahın dağında kaldık sonra bagajdan seyyarı çekip ışıkla şans eseri sigorta kutusuna elimi attım iyikide atmışım marş'ın sigorası kopmuş hemen yedek bi tane taktık aradım birileri geri döndü o sıradada bizim araba çalışmıştı dediler üsküdar sahil oradan kurtulmanın sevinci ile en son sınırım ceza kesmek için gelen polise sarılıyordum :D
:D abi fena ya gazeteler nasıl abarttı gördünüz değilmi ölüm yarışı falan dye ipneler bi pist yapmazlar ama *** atmaya geliince abartmayı severler :D
Gençlerin otoyoldaki ölüm yarışı - Video en son haber (http://www.ensonhaber.com/genclerin-otoyoldaki-olum-yarisi-video-2011-01-28.html)
bu yorum yazanlar salak yemin ediyorum, abuk sabuk yorumlar yazmışlar
CasabLanca
29-01-2011, 09:59
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1408558032691&oid=100535030017195&comments
fifty tayfası haberlere çıkmış :hehe:
SekoLive
29-01-2011, 10:00
Jandarma şuan LFS yi yapanların peşindeymiş... internet polisiyle birlikde çalısıyormuş...
gelişmeleri aktaracağım.
videolar yorumlar bomba nede olsa ankara enka...:):)