Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi lastik_? tercihiniz olurdu
215 35 18 ebatında lastik bakyorum alternatif 215 40 18 205 4018 olabiliyo.
önümde bi kaç marka var
yokohama parada spec 2 - yokohama s. drive
contınantel xl
dunlop direzza dz101
good year eagle f1 asymetrıc - good year f1 all season
brıdgestone potenza re 760 sport.
her yönden her açıdan hangi lastiği tercih ederdiniz yada alırdınız...
kullanan arkadaslar tecrübelerini de yazarlarsa sevinirim
bridgestone adrenalin :icon_tup:
bir dost :D:D
nakayama
20-01-2011, 10:28
advan sport :icon_tup:
bir konu vardı type-r lastik tavsiyesi diye baktımda bulamadım ,
çoğu type-r kullanıcıları adrenalini tavsiye etmişlerdi ki bende adrenalin kullanıyorum pahalı bir lastik ama gerçekten hakkını veriyor.
Adrenalin al Adrenalinin hiç düşmesin :D
Kesinlikle Adrenalin
ocean0636
20-01-2011, 11:00
Adrenalin al Adrenalinin hiç düşmesin :D
Kesinlikle Adrenalin
Mesaj kutun dolu, mesaj atamiyorum :D
Bende müsade varsa bu konudan bir soru sormak isterim..Yeni aracımda Goodyear var o biçim yol sesi yapıyor.
Michelin diyo herkes ama ben hiç beyenmiyorum bizim yollarımıza göre değil ve çatlama olaylarından tiksinc oluyorum.
Bridgestone taksam A3 e Goodyear kadar sert gelirmi ?
bridgestone da gürültülü ve sert
kuk cupra ve hpf m3 contınental kullanıyomuş.
bana tavsi ulu ve kaanın contınental çok iyiymiş. ve cok memnunlarmış...
michelın de catlama yapıo doğru. potenza potenza herkez onu diyo fiyat 430 tl diyolar tanesine patlamayan lastikmiş:)))) baskada yok o ebatta
Continentalinde fiyatını bir araştırayım o zaman zaten pek seçeneiğimiz yok.
Seninde pek yok Adrenalin Asymetric pilotsport falan bakıcan :) Asymetric inde sikibinleri sağlam tuttuğunu söylüyolardı
Continentalinde fiyatını bir araştırayım o zaman zaten pek seçeneiğimiz yok.
Seninde pek yok Adrenalin Asymetric pilotsport falan bakıcan :) Asymetric inde sikibinleri sağlam tuttuğunu söylüyolardı
contınental avcılarda uldum 350 tl dedi tanesine
GokhanRS
20-01-2011, 11:28
bridgestone s001 - falken fk-452
contınental avcılarda uldum 350 tl dedi tanesine
Benim için çok be abi gazlasam neyse tutunsun diye veriyimde 4 Michelin e 700 lira vermek daha mantıklı şahsım adına
Konunda en çok benim işimi gördü şuanlık k.bkma :)
Benim için çok be abi gazlasam neyse tutunsun diye veriyimde 4 Michelin e 700 lira vermek daha mantıklı şahsım adına
Konunda en çok benim işimi gördü şuanlık k.bkma :)
esrafurullah :) ama hala kararsızım...
nakayama
20-01-2011, 11:49
esrafurullah :) ama hala kararsızım...
Antalyada Turbo s2000de kullanıyorlardı en güzel verimi advan sportta almışlar Öyle denilmişti bizde advan almıştık mükemmel bir lastik bence.
Adrenalinin turbo vtiların sarmasını azalttığını takanlar söylüyodu düşünmenede pek gerek yok aslında
SekoLive
20-01-2011, 12:09
utku lastik almadan görüşelim...
Antalyada Turbo s2000de kullanıyorlardı en güzel verimi advan sportta almışlar Öyle denilmişti bizde advan almıştık mükemmel bir lastik bence.
advan sport hangisiyd i ya:) _? potenzadan mı bahsediyosunz
nakayama
20-01-2011, 12:11
Yokohama Tires (http://www.yokohamatire.com/tires/advan_sport.aspx)
tarantino
20-01-2011, 12:11
adrenalin adrenalin adrenalin
ben kendim şahit oldum
mehmet gazihan sıfır silickleri söktü
potenza adrenalinleri taktı ve draga girdi
ben de onun gazıyla 4 tane adrenalin aldım taktım
forever potenza:))))))
utku lastik almadan görüşelim...
Tamam kardeşim konuşuruz msnde
good year eagle f1 asymetrıc , goodyear kullandım gerçekten çok etkili bir yol tutuşa sahip ve dayanıklı. Kumho ya geçtim beğenmedim. Şimdi diğer aracımda Continental var, goodyear kadar olmasa da fena değil.
SekoLive
20-01-2011, 12:40
goodyear eagle f1 için iyi şeyler duydum... garanti ve yol tutuş olarak çok avantajı vardı.
arkadaşm var goodyear türkiyede çalışan bunun sunumunu yapmıştı bizlere. karşılaştırmaları falan vardı diğer lastiklerle. ben bile o lastikden sonra iyi bakmaya baslamıstım goodyear'a :)
Bu arada Goodyear bendede olduğu için ne kadar sert olsada güzel yol tuttuğunu düşünüyo gibiyim.iyice araştırılması gerek.Standart mekanik 150 160 koparıyorum fazla üzmüyo beni :D
individual
20-01-2011, 12:48
advan
yokohama
falken
Sıralama bence bu şekilde olmalı (benim tercihim)
advan
yokohama
falken
Sıralama bence bu şekilde olmalı (benim tercihim)
advan zaten yokohamanın performans serisi lastikleri.
goodyear eagle F1 GSD3 , yeniden üretilsin istiyoruz..
benim için su önemli:) 3 den 4 e caktığımda olduğum yerde sayıklamıycam:)
_muhaRRem
20-01-2011, 13:36
benim için su önemli:) 3 den 4 e caktığımda olduğum yerde sayıklamıycam:)
35 yanaklarla o iş zor yasin
35 yanaklarla o iş zor yasin
40 yanağa yükseltmi diyorsun
potenzada var 205 40 18
_muhaRRem
20-01-2011, 13:40
bi kere 18 i sil heleki replica advan hiç olmaz .. orj jantlarını bul en kötü . normal çamurlukta genişletebildiğin kadar genişlet ,yanakta minimum 45 olsun.. oluyorsa mesela .. ben olsam 17'' 225-50 yapardım
orgınal cantlara zafer sağolsun vermedi... yapcak bişiy yok
orgınal cantlara zafer sağolsun vermedi... yapcak bişiy yok
bul moruk beceede orjıne tak :) cok zo rdeğil bir sürü satılık vardı yav bende alsama yokohama alırırm heralde :)
Ahmet_28
20-01-2011, 13:51
ben pirelli pzero nero tercih ederdim
individual
20-01-2011, 13:54
advan zaten yokohamanın performans serisi lastikleri.
goodyear eagle F1 GSD3 , yeniden üretilsin istiyoruz..
Doğrudur bütçe olarak yokohamanın spor serisi advan pahalı olur diye 3 madde ayırdım ;)
bul moruk beceede orjıne tak :) cok zo rdeğil bir sürü satılık vardı yav bende alsama yokohama alırırm heralde :)
bulun takayım o zaman:))))
bende bakayım.
üzerindeki cantlar da görüntü olarak cok tatminkar ama:(
S.Özeren
20-01-2011, 14:09
Kesinlikle adrenalin kullanıyorum memnunum sarmıyo arabam hehehe :D
Kesinlikle adrenalin kullanıyorum memnunum sarmıyo arabam hehehe :D
benim puntoda sarmıyo:) samet ehuehueuh
Shadow_Dancer
20-01-2011, 14:18
215 40 18 ölçüsünde toyo proxes T1R kullanıyorum gayet memnunum. Bundan önceki lastiklerim kumho ku31'di. Gerçi lastik ömrünü tamamlamıştı ama gerçekten aralarında daglar kadar fark var. Toyolardan çok memnunum. Bi arkadaşımda leonunda adrenalin kullanıyor 1.4 tsi motora sahip araç, o da çok memnun. Yalnız sizin arabanız performansa yönelik oldugu için adrenalin daha uygun bi seçim olarak görünüyor.
215 40 18 ölçüsünde toyo proxes T1R kullanıyorum gayet memnunum. Bundan önceki lastiklerim kumho ku31'di. Gerçi lastik ömrünü tamamlamıştı ama gerçekten aralarında daglar kadar fark var. Toyolardan çok memnunum. Bi arkadaşımda leonunda adrenalin kullanıyor 1.4 tsi motora sahip araç, o da çok memnun. Yalnız sizin arabanız performansa yönelik oldugu için adrenalin daha uygun bi seçim olarak görünüyor.
kpro lu iken toyo t1r çok tavsiye etiler yumuşaklığı yol sesini içeri vermeyişi filan cok iyiymiş. ama şuan arabamn speclerine uymayacak gibi
KA®ANLIK
20-01-2011, 14:36
iki seçenek ; eğer ebatlarda sıkıntı yok ise;
1. Yokohama Advan
2. Nokian ( ebat varsa)
Arkadaşlar Toyo michelin gibi yumuşakmıdır.Ömrü ne kadardır michelin kadar uzun gider mi ?
Bende olmadı toyo alayım diyorum
Arkadaşlar Toyo michelin gibi yumuşakmıdır.Ömrü ne kadardır michelin kadar uzun gider mi ?
Bende olmadı toyo alayım diyorum
bence mıshelın bizim gibi amacı farklı olan araclarda değilde evden işe işten eve giden amcalara filan daha cok yakışttırıyorum.
Michelin pilot çok iyi bi lastiktir
son zamanlarda okuduğum bi kaç kapsamlı testte Good Year Asymmetric en iyisi çıktı
Yanlış hatırlamıyor isem Autocar baya kapsamlı bi test yapmıştı..
Honda Type_R
21-01-2011, 10:15
good year f1 asymetric tek gecerim
ben lastik alirken kiyaslamalara bakiyorum onun bir internet adrei var ne hangi yolda ne vermis performance olarak bulursam sana linkini vereyim sen sec ama ilk sirada asymetric ikinci siradada adrenalin var bu ikisi arasinda giderdim ben olsamki bende f1 var cok memnunum evo da
bence mıshelın bizim gibi amacı farklı olan araclarda değilde evden işe işten eve giden amcalara filan daha cok yakışttırıyorum.
Ben almancıyım artık Yasin banada konfor ve sessizlik için lazım.He arada yolda oynuyorumda arabamın Adrenalinede ihtiyacı yok :)
Eğer ki çatlama kısmı hariç Michelin kadar uzun ömürlü ve sıkıntısızsa fiyatına göre Toyo da takabilirim
SekoLive
21-01-2011, 11:02
yasin eagle f1 almayı düşünürsen bana msj at arkadaşmın teli veriyim bi görüş
Sekom arkadaşıında Toyo varmıymış 205 55 16 sorsana
bridgestone adrenalin potenza s001
m6T3QsL0x6w
MuratGürakan
21-01-2011, 11:39
Bende jantlarımı sattım yeni jant alıcaktım.. Piyasayı araştırdım fiytları performansı
potenza S001 de karar kıldım. Pahalı bir lastik ama sırf onu almak için 16 janta geçicem :D Görüntüyle pek işim yok. Performans yol tutuş daha önemli sonuçta.
good year adrenalın toyo arasında kaldım:)
yasin eagle f1 almayı düşünürsen bana msj at arkadaşmın teli veriyim bi görüş
sen bi fiyat alıp dönermisin bana:)
Valla şu adrenalin bir tek ben beğenmedim galiba. Goodyear F1 asimetrik benim ölçümde olsaydı denemek istiyorumdum ama yok. Toyo T1R alıcam tekrardan.
type-r da nasıl bir tepki verir bilmiyorum çünkü type-r da kullanmadım ama
2 farklı araçta conti sportcontact 3 kullandım,
25.000 km oldu gayet memnunum şu ana kadar, sadece sanki artık yavaş yavaş bitmeye başladı gibi eski yol tutuşu yok sanki 25.000 km sonrasında sıkıntı burada var. ki beni yakın tanıyanlar bilir düzde gazlamaktan çok virajda limit denemeyi seviyorum. sportcontact 3 güzel yol tutuyor en azından ilk 25.000 km.
ben kendi aracım için bir kaç ay içinde, p zero - adrenalin - s001 - sportcontact 3 dörtlüsünden hangisi en uygunsa onu alacağım. 4 üde güzel lastik.
dipnot: ıslakta çok güzel tutuyor çamurlu yol değilse.
Her lastik her araçta aynı memnuniyeti vermezki.
aracın aktarımı, ağırlığı vs. lastik performansına etki eden faktörler.
mesela Bizim İzmir asvaltı deniz kumundan olduğu için şartlar biraz daha farklı :D
Adrenalini Çok Öven arkadaşlarımda var, "hiç övüldüğü gibi değilmiş" diyip sökende var.
İzmir'de Subaru'larda genel olarak P Zero Rosso kullanıyoruz.
BMW'de Toyo'nun bişeyini kullanmıştım, ıslakta rezaletti.
Mercedes'te Continental SportCont3 Var... tecrübe ettiğim en güzel lastik. Yanlatmıyor =))
Viraj sever arkadaşlarımdan biri TypeR'nda Dunlop sp9000 Kullanıyordu. memnundu.
SekoLive
22-01-2011, 08:09
istediğin ölçü tam olarak nedir yaz bana sorup dönerim
ahmet3425
22-01-2011, 11:01
kanka maddi acıdan sıkıntı yoksa alacagın 2 lastik var bunlardan birini sec :)
yokohama ADVAN sport veya bridgestone s0001
Good year eagle f1 asymetrıc çok başarılı yol tutuşa sahip
michelin genel olarak başarılı bence.
istediğin ölçü tam olarak nedir yaz bana sorup dönerim
215 40 18 :)
225 45 yapsan olmazmı.Sonuçta tutucak daha az sararsın işte
Öncelikle Merhaba Ben sekolivenin bahsettiği arkadaşım:d
225/40R18 92Y EAG F1 (ASYMM) XL FP Goodyear. Yasin sana en uygun lastik şu anda bu paraya kıyarak alabileceğin ve hiç düşünmeden takabileceğin bir lastik.
2yıl garanti dışında 12 ay yoldan kaynaklı hasarlara karşı kaskosu vardır.
Şöyle düşünebilirsin balon ve yanak kesiklerine yanmalara delinmelere karşı Goodyear lastiğinin yenisini vermekte.
Buda çok önemli bir kayde.Bu lastiğin özeliğinden biraz bahsedecek olursak Formula 1 tarihinde en çok yarış kazanan ''368 grandprix winner'' Goodyear'ın f1'deki tecrübesinden f1'deki hamur bileşimini caddeye yansıtan bir lastik viraj severlerin virajları daha çok seveceği bir lastik diyebilirim.
Şu anda stoklarımda var bilgin olsun;)
burada reklama izin vermiyoruz, ticari satışa izin vermiyoruz
bilginize
ilkerbilim
25-01-2011, 11:41
Continental Sport Contact 3
CeSaNCeEm
25-01-2011, 17:10
Advan tak bence çok sattım hiç kimse pişmanım demedi olmadı adrenalinde iyidir ikisinden birisini seçmeni tavsiye ederim...
Öncelikle Merhaba Ben sekolivenin bahsettiği arkadaşım:d
225/40R18 92Y EAG F1 (ASYMM) XL FP Goodyear. Yasin sana en uygun lastik şu anda bu paraya kıyarak alabileceğin ve hiç düşünmeden takabileceğin bir lastik.
2yıl garanti dışında 12 ay yoldan kaynaklı hasarlara karşı kaskosu vardır.
Şöyle düşünebilirsin balon ve yanak kesiklerine yanmalara delinmelere karşı Goodyear lastiğinin yenisini vermekte.
Buda çok önemli bir kayde.Bu lastiğin özeliğinden biraz bahsedecek olursak Formula 1 tarihinde en çok yarış kazanan ''368 grandprix winner'' Goodyear'ın f1'deki tecrübesinden f1'deki hamur bileşimini caddeye yansıtan bir lastik viraj severlerin virajları daha çok seveceği bir lastik diyebilirim.
Şu anda stoklarımda var bilgin olsun;)
bana özelden telfn yazarmısın.
TOYO C1S nasıl sizce? Kullandınız mı hiç? Bir kaç iyi yorum duydum ama??
Bridgestone diyorum,kalite ve güvenli sürüş arıyorsan.
MuratGürakan
25-04-2011, 18:43
Pirelli pzero ROSSO. Yeni aldım muhteşem lastikler.
good year F1 asym. üstüne daha lastik kullanmadım desem yeridir Yasin ;)
Murat Özcan
25-04-2011, 23:41
countiental iyidir ya ben kullanmıstım memnun kalmıstım