Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trap Show

HKA
20-01-2011, 22:10
Bu yaşta bu kabiliyet. Askerde hertürlü keskin nişancı olacak :))

Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=484313982442)

By_HaNNibaLL
20-01-2011, 23:21
harbi cocuk iyimiş :D
Ama ağaoğlu ne ayak ali ağamla bi alakasi varmi ki :D

erkin006
20-01-2011, 23:37
çok güzel hobi valla...

fatih(fb)
20-01-2011, 23:43
harbi cocuk iyimiş :D
Ama ağaoğlu ne ayak ali ağamla bi alakasi varmi ki :D

ali ağaoğlunun yeğeni olması lazım:)

F.Esen
20-01-2011, 23:45
ağaoğlunun yeğenlerinden birisi Bende lisanslıyım bi zamnlar izmirde beraber yarışmışlığımız var kendisiyle... Buarada trap show denio fakat otomatik tüfekle ve o fişeklerle trap atışı zaten yapılması yasak :) bu tamamen benelliyi öne çıkartmak için bi show olmuş...

hak_on
21-01-2011, 00:10
skeet yapsında gorelim :)

turbo16
21-01-2011, 00:35
fena degil ama atışlara yalnış baslıyorsun alttan vurarak yukarı cıkmalısın sen tam tersini yapıyorsun ama hala tüfegin üstüne yatmıyorsun;)

F.Esen
21-01-2011, 00:41

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

turbo16
21-01-2011, 00:55

skeet traptan daha kolay ki

F.Esen
21-01-2011, 01:03

skeet in trap tan daha kolay oldugu kanısına nasıl vardınız acaba_? ve sizce neden trap yapan bukadar cok genc ve insan varken skeet icin insanlar yıllarını harcayıp ancak orta yaşlarının sonlarında skeette derece almaya başlıyorlar__?

hak_on
21-01-2011, 01:03

emin misin :) skeet te 90 km ile cıkan bi plaktan bahsedioruz trapta belki yarı hızında cıkan ve tek yerden cıkandan bahsedioruz yapan bilir :)

turbo16
21-01-2011, 01:47
emin misin :) skeet te 90 km ile cıkan bi plaktan bahsedioruz trapta belki yarı hızında cıkan ve tek yerden cıkandan bahsedioruz yapan bilir :)

gercek traptan bahsediyorum ben 15 mt uzaktan saate saga sola veya ortaya cıkabilecek ve daha hızlı veya yavas ve her salisse senden uzaklasan plaktan bahsediyorum ben
skkette sana hep aynı cıkar sadece istasyon degiştirirsin ikisinide attım lisanslı olarak bir video yapayım yapıp yapmadıgımı görürsün

miniks
21-01-2011, 07:16
Bırakın bu işleri gelin Çulluk avına

ne skeet ne trap

En zevklisi en zoru çulluk avı

Bende boş zamanlarımda maltepede kulube cıkıyorum kendimi geliştirmeye

Trap atıyorum bende fırlatma makinası ile yapıyorum nerden cıkıcagını atanlar beirliyolar kuş avı için cok güzel idman oluyor

ayrıca otomatik ve yarı otomatik ile müsabaka olmaz

Mobil şoklu yarışma türü superpoze ile olur

Bide onu yapsında görelim bunu yapsında izliyelim diyenler bir kendi videolarınızı cekin koyun ondan sonra konuşalım heen aşşagılamak niye

Adam yapmış cekmiş Maşallah güzelde atıcılıgı

turbo16
21-01-2011, 10:46
Bırakın bu işleri gelin Çulluk avına

ne skeet ne trap

En zevklisi en zoru çulluk avı

Bende boş zamanlarımda maltepede kulube cıkıyorum kendimi geliştirmeye

Trap atıyorum bende fırlatma makinası ile yapıyorum nerden cıkıcagını atanlar beirliyolar kuş avı için cok güzel idman oluyor

ayrıca otomatik ve yarı otomatik ile müsabaka olmaz

Mobil şoklu yarışma türü superpoze ile olur

Bide onu yapsında görelim bunu yapsında izliyelim diyenler bir kendi videolarınızı cekin koyun ondan sonra konuşalım heen aşşagılamak niye

Adam yapmış cekmiş Maşallah güzelde atıcılıgı

merak etme koyacagım pek yakında ama bende avcıllıkta var yerden kalkan en kolay avdır culluk hele senin gibi köpekle olunca

en zor yerden kalkan av kekliktir uçan avlarda üveyik tir.adama sallamadım sadece yalnışlarını söyledim:)

lnd_samet
21-01-2011, 11:17
oooo çok fazla meraklısı varmış bu işin:]
yapalım bi ekşıınn bolu köroğluna gidelim domuz avına gelecek olan varsa:]
köpek kolay kurtzaar var çiftlikte yeteri kadar
tüfeğini kapan gelsin:D

despe
21-01-2011, 11:29
bence gayet başarılı :)

hak_on
21-01-2011, 11:48
merak etme koyacagım pek yakında ama bende avcıllıkta var yerden kalkan en kolay avdır culluk hele senin gibi köpekle olunca

en zor yerden kalkan av kekliktir uçan avlarda üveyik tir.adama sallamadım sadece yalnışlarını söyledim:)

20 senedir avla içiçeyim her ne kadar son donem uzak kalsamda.bi o kadarda trap skeet lede.bu soledgine katılıyorum.fakat skeet olayı daha zor bunu her lisanslı atıcıda soler.milli olan sporcularda ;)

Eriador
21-01-2011, 12:05
Eleman iyi HeadShot atıyor :)

miniks
21-01-2011, 12:16

Sen en kolay yerden kalkan ava çulluk diyorsan cok fazla yaban TV izliyorsun derim sana

Keklik dedigin hayvan alayı kaldırırsın gider 1 km öteye konar gider bir daha kaldırırsın 300 metre ileri konar sonra bir daha da kalkamaz hali kalmaz cünkü kanatları ufacıktır

sen hafta sonu müsatisen pazar buyur gel misafirim ol bizim burdaki ormanda bir culluk avına götüreyim seni zormu kolaymı kendin karar verirsin

bizim burda öle kırklareli yada bursa düzce gibi acıklıkta degil kuş sık pislikte maalesef o yuzden benim en sevdigim av çulluk avı dır

üveyik tahtalı mühre ile yapılan avlar hiç bir zorlugu yok