Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 gti vs corsa gsi
206GTİ-CORSA GSİ - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/206gticorsa-gsi_2191567.htm)
206 GTİ-CORSA GSİ (UT) - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/206-gticorsa-gsi-ut_2191565.htm)
corsa ;chip,filtre
206 gti;stok
valla bu video yada yorum yapmıyorsunuz ya :)
G.S.İ_07
21-01-2011, 13:26
corsa ecotec se gti iyi yürümüş ,corsa dhoc sa gti çok güzel yürümüş gerçekten.
Maşallah araçlara.şöyle örnek vereyim arkadaşımda 98 gsi vardı ecotec sadece filtre vardı ,yine filtreli 206 gti la roll de 2-3 boy rahat geçiyordu,(polemik çıkarmak için söylemedim )
maşallah :) corsa iyi gidiyor :)
Maşallah araçlara.şöyle örnek vereyim arkadaşımda 98 gsi vardı ecotec sadece filtre vardı ,yine filtreli 206 gti la roll de 2-3 boy rahat geçiyordu,(polemik çıkarmak için söylemedim )
valla kardeşim sen bana bi göndersene o corsayı ısrarla corsa gsi istiyorum doch ecotec fark etmez 3 4 tane ile denedim inan çokalakasız oluyor bu arada corsa 98 ecetec ;)
Maşallah corsa güzel gidiyor.
maşallah :) corsa iyi gidiyor :)
eyvallah kardeşim
Maşallah corsa güzel gidiyor.
eyvallah kardeşim ki denedigim 206 gti için çok iyi gittigi söylendigi için denedim
geçemedim ama çok zevk aldım denemelerden hepsinde sonuc 190 ve aynı en fazla yarım boy kafa çıkıyor
masallah araclara
simdi sende corsa gsi mi var saxo vts mi var anlamadim
masallah araclara
simdi sende corsa gsi mi var saxo vts mi var anlamadim
corsa gsi var saxo satalı çok oldu
yani sen şimdi diyosun ki ecotec dohc tan iyidir???ilk defa senden duydum:icon_wack:icon13:
yani sen şimdi diyosun ki ecotec dohc tan iyidir???ilk defa senden duydum:icon_wack:icon13:
sen boşver kanka o nasıl biliyorsa öyle takılsın da sen ne diyorsun kardeşim yorumun ne bişey olur bu corsadan;)
kardeşim allah kaza bela vermesin.maşallah böyle ciğerli gsi lar görünce mutlu oluyorum...
BAHADIR24
21-01-2011, 13:57
dikkatli okursanız tam tersini söylemiş olduğunu göreceksiniz;)
dikkatli okursanız tam tersini söylemiş olduğunu göreceksiniz;)
evet şimdi farkettim.arkadaştan özür dilerim.yanlış okumuşum.uyarı için teşekkürler
G.S.İ_07
21-01-2011, 14:01
valla kardeşim sen bana bi göndersene o corsayı ısrarla corsa gsi istiyorum doch ecotec fark etmez 3 4 tane ile denedim inan çokalakasız oluyor bu arada corsa 98 ecetec ;)
Kardeş maşallah aracına iyi gitmiş ,benim arkadaşım da aynısı vardı sattı racing aldı kendi corsacıdır görürüse yazar zaten o yüzden gönderemem aracı yanına ;)
Sen nediyosun bilader dalga mı geçiyosun ecı tec dhoc tan ıyıdır mı demısım ben orda??ecotec se gti iyi yürümus dhoc sa gti çok ıyı dayanmıs yrumus demısım anlamadan yorum yapma lütfen :heyoo:
BAHADIR24
21-01-2011, 14:04
evet şimdi farkettim.arkadaştan özür dilerim.yanlış okumuşum.uyarı için teşekkürler
rica ederim corsa b iyidir 06 AF dan bilirim:)
Kardeş maşallah aracına iyi gitmiş ,benim arkadaşım da aynısı vardı sattı racing aldı kendi corsacıdır görürüse yazar zaten o yüzden gönderemem aracı yanına ;)
Sen nediyosun bilader dalga mı geçiyosun ecı tec dhoc tan ıyıdır mı demısım ben orda??ecotec se gti iyi yürümus dhoc sa gti çok ıyı dayanmıs yrumus demısım anlamadan yorum yapma lütfen :heyoo:
delikanlı bi önceki postumda özür diledim yanlış anladım diye senden daha ne konuşuyosun bi oku da öyle konuş
G.S.İ_07
21-01-2011, 14:06
delikanlı bi önceki postumda özür diledim yanlış anladım diye senden daha ne konuşuyosun bi oku da öyle konuş
Ben de özür dilerim şimdi gördüm gerçekten :icon_tup:
derece43
21-01-2011, 14:10
Helal 206:D Maşallah güzel zevkli deneme olmuş..
videoları biraz daha kaliteli çeksen çok güzel olacakmış:)
videoları biraz daha kaliteli çeksen çok güzel olacakmış:)
2 video gayet kaliteli :) ya diyorum öyle bi hazırlık yok kahvede cay içerken hadi çıkalım oldu 206 gti gerçekten çok güzel yürüyor gti corsa bu specle gerçekten iyi bence
kardeşim sana sunu belirtiyim enjeksiyon arızası veriyor araç
65 yanak lastikler arkada mdf falan bakalım ufaktan denemeler yaptım eksikleri halledeyim bi daha deneyecegim
bence corsa ecotec çok güzel gidiyor...Allah kaza bela vermesin...
2 video gayet kaliteli :) ya diyorum öyle bi hazırlık yok kahvede cay içerken hadi çıkalım oldu 206 gti gerçekten çok güzel yürüyor gti corsa bu specle gerçekten iyi bence
kardeşim sana sunu belirtiyim enjeksiyon arızası veriyor araç
65 yanak lastikler arkada mdf falan bakalım ufaktan denemeler yaptım eksikleri halledeyim bi daha deneyecegim
bence bide arabayı boşaltıp öyle deneme yap.merakla bekliyorum:icon_tup:
ok kardeşim
baya video ekleyecem güzel deneme yapıcam fakat hazırlık yapmam lazım
eyvallah kardeşim
avans verın cok daha ıyı gıder
Maşallah orcun gzl gidiyor,inş dahada iyi olur kazasız belasızz.
saol birolcum varmı bugun bişeyler