Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayip ehliyeti yeniden cikartmak..?

hasan çağri
22-01-2011, 22:40
Bugun nasil oldu, ne zaman oldu fark edemedim ama cuzdani dusurdum malesef... Icinde para vs yoktu iyiki..

Ama ehliyet ve kimlik gitti malesef :((
Kimlik ve ehliyet icin karakoldan kayip kagidi aldim, kimligi cikartmak kolayda ehliyeti yeniden cikartmak icin nasil bir prosedur var acaba bilgisi olan arkadaslar yazabilirler mi?

Boost Up
22-01-2011, 22:41
kayıp olunca bellı mıktar para verıyorsunuz, çalındı demek daha iyi oluyor öyle durumlarda..

S.Saka
22-01-2011, 22:43
Belli Bir Ücreti vardı 60 tl gibi bir rakam ödüyosuz yanlız emniyete

turbo&quattro
22-01-2011, 22:52
Iki sene once kaybetmistim..Amerika;da kaybettigim herseyimi 1 saat icinde cikarmistim ama Tr'de ehliyetimi cikarmak icin tam 3 gun ugrasmistim...Kayip formu dolduruyorsun emniyette ve 40-50tl midydi neydi para yatiriyorsun...Odendi makbuzu ve muhtarliktan aldigin ikametgah senedi ile birlikte sirada bekleyip evraklarini veriyorsun...Yaklasik 1 hafta sonrasina gun verip gel ehliyetini al diyorlar :)

Ben yurtdisinda yasadigim icin nakil belgesi istemislerdi ve o belgeyi kimin nereden verdigini kimse bilmiyordu...Muhtarlik - emniyet - kaymakamlik arasinda 2 hafta geldigim tatilimin tam 3 gununu harcayarak yalvar yakar bir sekilde almistim...Ehliyet fotokopimi vermeme ragmen 1 hafta sonra gel ehliyetini al demislerdi....

Ayhan_izmir
22-01-2011, 23:22
şu an ehliyet kart ücreti sanrım 65 lira faln basılırken o civarda bi para alırlar

olcay_bora
22-01-2011, 23:34
ilk iş gazeteye ilan verde gerisi kolay