PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : far buğu sorunu yardım...

husrevoglu
22-01-2011, 23:37
arkdaşlar öncelikle bu konu daha önce konuşulmuş mu diye arattım ama soruma cewap bulamadım, sizlerden yardım istiyorum.
aracıma bugün 2 adet 207 rc farı aldım.aldığım farlardan bitanesi buğu yapıyormuş,daha önce bi nedenden dolayı açılmış far ve silikon yapılmış.
şimdi anadolu yakasında iyi bi usta arıyorum farı açtırıp yeniden düzgün bi şekilde silikonlattırmak için... bana tavsiye edebileceğiniz usta varmı?
şimdiden teşekkür ederim.

@Lp2
22-01-2011, 23:39
bostancı sanayıde gıder egzoz un hemen karşısında stopcu var yapar ıstedıgını

husrevoglu
22-01-2011, 23:41
bostancı sanayıde gıder egzoz un hemen karşısında stopcu var yapar ıstedıgını

ustalığı iyimidir? tarif edebilirmisin ssana zahmet bilmiyorum dediğin yeri.

fastchild
23-01-2011, 00:08
bo gider eksoz bayındarı hastanesini geçip ilk sokaktan girince az ilerde değilmi
eğer orası ise vergi dairesini geç doğa kolejinin kapısının karşısında batı oto var bmw-mersedesci o caddeden dümdüz devam et hiç ara sokaklara dalma cadde üstünde sanırım öyle biryer vardı maps'den harita atarım

husrevoglu
23-01-2011, 00:09
bo gider eksoz bayındarı hastanesini geçip ilk sokaktan girince az ilerde değilmi
eğer orası ise vergi dairesini geç doğa kolejinin kapısının karşısında batı oto var bmw-mersedesci o caddeden dümdüz devam et hiç ara sokaklara dalma cadde üstünde sanırım öyle biryer vardı maps'den harita atarım

teşekkür ederim.

fastchild
23-01-2011, 00:25
gider eksoz bu vurguladığım doğanbey caddesindeymiş

http://img545.imageshack.us/img545/1078/gidereksozt.png

husrevoglu
23-01-2011, 00:30
tmmdır pazartesi günü gidicem tekrardan teşekkürler.

0M42
23-01-2011, 01:32
Yahu neden hep hazıra konuyorsunuz birazda kendi el becerinizi konuştursanıza ? Bir deneyin..

Al eline bir tane maket bıçağı eski silikonu dikkatlice kes camla arka parçayı ayır sonra her iki parçanın silikonlarını iyice temizle yeniden silikonu sür ve camla arka parçayı birleştir bu kadar işte.Gideceksin herhangi bir ustaya bu kadrcık bir şey için ne kadar para alacak senden Allah bilir.

Zaten şu an buğu yapmasının nedeni bir yerden hava almasından kaynaklanıyor silikonu dikkatlice ve abartmadan bolca sürdünmü tamamdır taşanları parmağınla alırsın zaten.

Sh4rk
23-01-2011, 01:38
Yahu neden hep hazıra konuyorsunuz birazda kendi el becerinizi konuştursanıza ? Bir deneyin..

Al eline bir tane maket bıçağı eski silikonu dikkatlice kes camla arka parçayı ayır sonra her iki parçanın silikonlarını iyice temizle yeniden silikonu sür ve camla arka parçayı birleştir bu kadar işte.Gideceksin herhangi bir ustaya bu kadrcık bir şey için ne kadar para alacak senden Allah bilir.

Zaten şu an buğu yapmasının nedeni bir yerden hava almasından kaynaklanıyor silikonu dikkatlice ve abartmadan bolca sürdünmü tamamdır taşanları parmağınla alırsın zaten.

al ver ekonomıye can ver usta:)

Dragger
23-01-2011, 11:28
Arka kapaklarından birini sök buharı alır.

CARBONDIZAYN
23-01-2011, 11:57
yada arka kapağı iyi kapat .. belki ordan hava alıyodur..
kendin yapacağın silikonda bu işi çözer bence.. hem daha zevkli olur.. ;)

husrevoglu
23-01-2011, 13:29
far daha önceden açılıp silikonlanmış orjinal olsa belki kapak sökmek işe yarayabilir ama işin içinde silikon olunca sanki sebep ondandır diye düşünüyorum.
kendim yapmayı düşündüm ama güvenemedim eğer olmazsa tekrar bidaha tampon söktür uğraş fln vakit kaybıda çok olacak diye düşündüm. İşin ehline yaptırırsak belki başımız ağrımaz sonradan.