Orijinalini görmek için tıklayınız : kadranlık en güzel rampalar yokuşlar inişler
evet arkadaşlar kadran videolarının favori olduğu son 3-5 günde uçan kaçan deli giden kadran videoları izliyoruz
kadran videosu için bildiğiniz yokuşları rampaları yazarsanız seviniriz mutlak lazım olucaktır :D
_muhaRRem
23-01-2011, 16:48
hacıosman ve tarabya ve istinye bayırı :D ama sonrasında denize uçma ihtimali var uahsuahsa :)))
hacıosman ve tarabya ve istinye bayırı :D ama sonrasında denize uçma ihtimali var uahsuahsa :)))
+1907 hacıosmandan sarıyer bayırı radar yoksa cok iyi
tarabya yokusuda ıyıde daha rısklı ama genıs :)
Bahçeşehir gişelerden ambarlıya doğru olan bağlantı yolu iyidir ;)
Ayrıca basın expresste bildiğim kadarı ile henüz radar yok orasıda iyidir
İzmitten İstanbula giriş yaptığın otoban yolu. Direk gişelerden geçer geçmez sık Yusuf acıma :hehe: Kamerada bile eğim gözükmüyor ama kadrana fena yansıyor :D
2.köprü yolu;
Anadoludan avrupaya kavacık a kadar gece çok geç saatlerde çok rahat hız yapılabilir çok düzgün yol radar asla yok..
valla modamı oldu kadran koymak ne:):)buca otobandan bornovaa ınıs fecı yokus kadran hatası verdırtır:D
KingoAtmo
23-01-2011, 16:56
İzmir çıkışında sabuncu belinden aşağı sallandın mı, kadran videosunun kralını çekersin dostum
İzmir çıkışında sabuncu belinden aşağı sallandın mı, kadran videosunun kralını çekersin dostum
sonra vırajda patlarız:)
cembozbey
23-01-2011, 16:59
beyler birde aracın ön iki tekerine sokabilecegimiz hendekler varsa basık fotolar konusunda bolca yardımı olur bildigimiz yerleri paylaşalım
hadımköy gişeler giriş istanbula doğru orada iidir
1.4 cıvıc ile 100-200 12-13 saniye çıkarılacak yerler 1 tarabya rampası 2 barbaros bulvarı
sonunu düşünen kahraman olamaz örtmenim :D:D
Anecdote
23-01-2011, 17:08
Bahçeşehir gişelerden ambarlıya doğru olan bağlantı yolu iyidir ;)
Gerçekten hem eğimi olsun hemde düzlüğü güzel bi kadran çıkar ortaya
ankarada kepekli inişte çekilmiş 500000 tane video izledim ama çıkışta 2 tane izledim :D
olcay_bora
23-01-2011, 17:09
hadımköy gişeden giriyorum çatalca gişesine dogru giderken iki fena yokuş var özellkle 2. yokuşta dibini görmedigim araç yok
ankarada kepekli inişte çekilmiş 500000 tane video izledim ama çıkışta 2 tane izledim :D
hasduasdh alem adamsın onder
Bone-crusheR
23-01-2011, 17:11
izmirden kuşadasına gelirken burgerking yolu super...
kadrancılar dökülüyo tek tek :D
yıllar boyunca motora şunu yapsak hızlanırız şu boruyu çeksek iyi olur diye tartıştık artık masrafa son çekerim videomu koyarım t.t'ye bakarım keyfime :D
muharrem boşa para harcıyoruz :D olum millet bedavyaa yapıyo bu videoları malzeme sıkı bir yokuş bide kamera :D
2. köprü avrupadan asyaya dönüşte sık kafana göre gece vakti. Yokuşa falan gerenk yok mayk
_muhaRRem
23-01-2011, 17:21
yıllar boyunca motora şunu yapsak hızlanırız şu boruyu çeksek iyi olur diye tartıştık artık masrafa son çekerim videomu koyarım t.t'ye bakarım keyfime :D
muharrem boşa para harcıyoruz :D olum millet bedavyaa yapıyo bu videoları malzeme sıkı bir yokuş bide kamera :D
geç uyandık :D
burdan yetkililere sesleniyorum
rampacı kadrancı arkadaşlar nolur ....... bizi artık :D hayat hep sizemi yokuş aşşa :D
Ayhan_izmir
23-01-2011, 17:25
hahha :D ee benzinin 4 lira olduğu bi ülkede :D
fastchild
23-01-2011, 17:41
kartal tem bağlantı yolu temden kartal köprüsüne geliş yönü hafif rampa sık gitsin videoda belli olmaz bile yokuş
sonra maltepe fındıklıdan yeni yol yapıldı honda mutluhan'ın oralara inen o yoldada eğim var maltepe sahile kadar gazlarsın radar yok tabi arada bi yavşak kavşak var millet az patlamadı orayada dikkat etmek lazım tam o renault mais in önünde e5in altından geçmeden önce oraya dikkat et yeter
konusu acılmısken bende sorayım...."dalga boyu"nu buyuk gosteren kamera nerden alabılırım? webcamde yaptıgım sovlarda sıkıntı yasıyorum...
konusu acılmısken bende sorayım...."dalga boyu"nu buyuk gosteren kamera nerden alabılırım? webcamde yaptıgım sovlarda sıkıntı yasıyorum...
kardişiiiiiiim seni seviyoreee :D
Arkadaslar yazms 2.koprude umraniye tepeustune dogru bide tepeustunden bostanciya dgru var orasida fena gece bos radar yok
ahahahahaha kanka alemsın efsane gerı döndü:P:D
yusuf ek9 kadran ustune yokus aşağı haha taktık ıyı:)
Ferhat_V
23-01-2011, 18:20
kartal samandıra otobanı gayet uygun son hız için.. ataşehiden çıkıp izmit yönüne giderken tabelalar gösteriyor samandıra diye gişelerden geçtikten sonra yapıştır gitsin..
temden şekerpınar sapağından, e-5 ınen yol yolun bıtımınde sert vıraj var dıkkat :)
Serhat Y.
23-01-2011, 19:06
benim kadran videosu koymamdaki tepkim aslında buydu, çok ciddiye alınmaması gerekir bence o tarz videolar driftbox tarzı bir cihaz verisi olsa eyvallahta,,
aydın-izmir otobanındakı tünel çıkışındakı rampa aşağı olan kısım ıyıdır....
E-5 te bayramoğlu tarafına doğru nuh çimentonun ordaki yokuş birde Anadolu sağlık merkezinden gebze yönüne doğru güzel yokuşlar var :)
tem hadımköy civarına dikkat edin asfalt bozuk zıp zıp hesabı :D
yakında bende çekerim :D
overblack
23-01-2011, 19:33
izmirden kuşadasına gelirken burgerking yolu super...
evet orası hakkaten harika bir iniş.yaklaşık 3-4 km.
focus musty35
23-01-2011, 19:55
izmir ksk otobanı 1.4 ler 2.0 oluyor :D
KingoAtmo
23-01-2011, 20:23
hoşgeldin kanka, Sana Vpilzz ağızdan, yokuşcularada Vpilzz Depodan uygulasınlar yanlız
KingoAtmo
23-01-2011, 20:24
hoşgeldin kanka, Sana Vpilzz ağızdan, yokuşcularada Vpilzz depodan uygulasınlar ammaaaaa :D
muhahahaha super, lambda = dalga boyu
cloverleaf
31-01-2011, 22:15
izmir ksk otobanı 1.4 ler 2.0 oluyor :D
2.0 olsa yine iyi:D insanları salak yerine koyuyorlar ya aslında kendilerini de... farkında değiller sivri zekalılar:D