Orijinalini görmek için tıklayınız : R Cup izmir yarış pisti
http://www.youtube.com/watch?v=bpVKCgTc6jo&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=a_bPGtQe0Xg&mode=related&search=
bu arabalar n oldu aciba?
2. vıdeoda kalkarken 2 ye attıgında vtec altında kalıyo krooo. yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :):):)
2. vıdeoda kalkarken 2 ye attıgında vtec altında kalıyo krooo. yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :):):)
ali kardeşim çok genç ve yolun başında olmasına rağmen pilotajıyla gelecekte motorsporları camiasının tozunu attıracağının sinyallerini veriyor bence.Ayrıca kendisi
Hakan Dinç'in oğlu olup,genç yaşına rağmen adeta bir mekaniker kadar bilgisi bulunmaktadır.
çok saol efe gerçekten gerekli bi bilgiydi.töbe töbe...
Tanışıyormusunuz ?
Berent.t
04-07-2007, 15:41
olur öyle şaşırmamak lazım..insanlık hali bu...seninde olmuştur belki 2ye attığında vtecin altında kalmışlığın..
olur öyle şaşırmamak lazım..insanlık hali bu...seninde olmuştur belki 2ye attığında vtecin altında kalmışlığın..
oluoya ya bero sorma bnde ztec altında kalıorum.
bncede insanlık hali her zaman hereşy olabilirr;)
Berent.t
04-07-2007, 15:52
sayın ali dinç: kalkışta vtecin altında kaldığınız için yarıştan diskalifiye oldunuz..:D:D
VteC_MaNiaC
04-07-2007, 16:01
ali kardeşim çok genç ve yolun başında olmasına rağmen pilotajıyla gelecekte motorsporları camiasının tozunu attıracağının sinyallerini veriyor bence.Ayrıca kendisi
Hakan Dinç'in oğlu olup,genç yaşına rağmen adeta bir mekaniker kadar bilgisi bulunmaktadır.
benim mahalle arkadaşımdır bizden ufaktı büyüdü Type R cuplarda yarışıo biz hala ... Koltuktu tampondu uraşalım :D
benim mahalle arkadaşımdır bizden ufaktı büyüdü Type R cuplarda yarışıo biz hala ... Koltuktu tampondu uraşalım :D
bizim mahallenin ufaklıklarınıda aramıza almıyorduk top oynamak için , şimdi büyüdü futbolcu oldular :D
Juggernaut
04-07-2007, 18:13
1-3 yapmış 2 ye atmamış.
emreekin
04-07-2007, 23:54
sanane :D :D :D..öptüm seni.....:D :D
1 -3 yapmış :) sesde muazzam :D
çok saol efe gerçekten gerekli bi bilgiydi.töbe töbe...
Tanışıyormusunuz ?
demeye çalıştığımı Cem çok güzel belirtmiş Kaan.
2'nin altında kalmış "kroooo" lafını hiç haketmeyen bir arkadaşım olduğu için...
Kimse hakkında bilip bilmeden yorum yapılmasını sevmediğim için...
Sağol Cem hislerime tercüman olduğun için...
beni senin yazdıın ilgilendirir başkasınınki deil.Neyse ya uzatmicam:heyoo:
ULAN ARKADAŞ Bİ ESPİRİ YAPTIK NELER YAZILMIŞ.BENDEDE TYPEr VAR BENDE Bİ ÇOK DEFA VTEC ALTI KALDIM.GAYET NORMAL BUU.AMA ŞKA BATMIŞ..HEE DIYOSUNUZKI NIYE TANIMADIGIN BİRİ HAKKINDA BÖLE BISI KONUSUYOSUN.TANIMAKLA SOFORLUGUN ARASINDA BI ALAKA YOK TANIMASAMDA YORUM YAPABILRIIM.KI ONLARCA VIDEO DA YORUM YAPAN SIZLER VE BIZLER:).BUNDADA YORUM YAPICAKTIR.OZAMAN KIMSE BURAYA KOYULAN VIDEOLAR HAKKINDA YORUM YAPMASIN. AYRICA KUFURDE ETMEDIK YANE AL TARAFI BI ESPRIYDI YANE.
Ayrıca kendisi
babası daha önceden yarışçı olmayıp mekanık ve surus bılgısı daha cok olan ınsanlarda var arkadaşım.babası yarışcı dıye ılla herseyı onlar bılır dıye bısı yok. zaten en sevmedıgım seylerden brııde budur.normal yolla kımse bole seylere katılamaz.
babası daha önceden yarışçı olmayıp mekanık ve surus bılgısı daha cok olan ınsanlarda var arkadaşım.babası yarışcı dıye ılla herseyı onlar bılır dıye bısı yok. zaten en sevmedıgım seylerden brııde budur.normal yolla kımse bole seylere katılamaz.
babası yarışçı diye bişi biliyor demedim post'uma bakarsan.öğrendiklerini babasından değil,servis ekibinde öğreniyor.Takım servisinde çalışan bir mekaniker kadar o da koşuşturuyor.Kendi type-r'ı içinde bu geçerli."Normal yolla kimse böle şeylere katılamaz" demene de katılmıyorum.Bu işi amatör yapanlarında mı ardında torpil var.Ali bu işi bileğinin gücüyle,alnının teriyle yapıyor.Birçok babasının mevkiiyle bir yerlere gelmiş insandan ayrı...
neyse ya önemli değil kusura bakma zübeyir abi.ben sadece tanımadığım kişi hakkında yorum yapılmasını sevmediğim için yazmıştım.Kusura bakma.
sende benım benım msjıma bakarsan genelleme yaptıgımı gorursun bende tanımadıgım bırı hakkında bılıyo veya bılmıyo dıyemem.ben sadece.bu işte normla bi şekılde derken bu tur yarışları kast ettım.amatorlerdekıler zaten kendı cabalarıyla yapıyo bişilerı.burdakı gıbı degıl. yaa neyse .salla gıtsın .bi espiri yaptık battı gıtıı.konu nereye geldı.
emreekin
05-07-2007, 12:39
ahhhhh zubi......paheuhauehuaheuaheua...:D :D :D
sende benım benım msjıma bakarsan genelleme yaptıgımı gorursun bende tanımadıgım bırı hakkında bılıyo veya bılmıyo dıyemem.ben sadece.bu işte normla bi şekılde derken bu tur yarışları kast ettım.amatorlerdekıler zaten kendı cabalarıyla yapıyo bişilerı.burdakı gıbı degıl. yaa neyse .salla gıtsın .bi espiri yaptık battı gıtıı.konu nereye geldı.
Okey bi yanlış anlaşılma olmuş sorun yok beyler uzatılmasınıda gerek yok.
Şahsen ben seni tanımadıgım halde kro zubia desem belki alınmazsın ama belki
başkaları alınabilir.Yanlış anlatılma olmus.
Konuya dewam :)
ALPER-VNS
06-07-2007, 02:37
belki burdan konuşması kolay diyceksinz ama bana çocukta ruh yok gibi geldi (sürüşünde tabi :)) yani mücadeleci diil sanki.
ruh ne derseniz işte bu
http://www.youtube.com/watch?v=AqJSddkA_H4
bu arkadaştaki strese bakın bide dier arkadaştaki rahatlığa:icon13:
emreekin
06-07-2007, 13:25
ohaaaa araba iyi gidiyo hAaaaaaa......sanzımanda çok iyiymiş....araba opel mi acaba alper?
gercekten sansıman cok ıyı
emreekin
06-07-2007, 15:29
opel corsa nasıl böle gidio yaaa..bunun verileri nerden bulurussssss?
corsa ezdi be hakiket iimiş.veriler.com a giriosun orda seni görnce direk veriolar verileri anam uehrue :D:D
http://www.opelmotorsport.com.tr/TR/TEAM/tea_cars.asp bu siteden ;)
Corsa 1800 cc olması lazım baya iyi gidiyor 260hp yazıyor bi yerde :)
edit:bu sene grup maxi de 1.8 le yarışıyormuş video s1600 olabilir