Orijinalini görmek için tıklayınız : 195 50 R15 Performans lastiği olarak ne tavsiye edersiniz?
Arkadaşlar Golf MK1 GTI için 195 50 R15 lastik alacağız. Öncelikle piyasada bu ölçülerde hangi lastikler var ona baktık. Elimizde aşağıda sıraladığım bir kaç model oluştu. Daha önce kullanmış ve tecrübe etmiş arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.
1. Bridgestone Adrenalin
2. Michelin Pilot Exalto
3. Continental Premium Contact 2
4. Goodyear Excellence
5. Pirelli P6000
Adrenalin aralarında tek ultra perf. lastiği ve seçimimizi o yönde kullanmayı düşündük ama lastiği bulmak biraz sıkıntılı. Diğer seçeneklerde ise P6000 ile ilgili eskiden çok iyi şeyler duymamıştım. PremiumContact ta sanki daha çok konfor lastiği gibi geliyor. Geriye sadece Exalto kalıyor. Tabi bu arada alacağımız lastikte bizi düşündüren bir şeyde lastiklerden biri veya ikisinin başına bir şey geldiğinde tedarik sürecimiz...
Siz olsanız hangisini alırdınız dostlar? Başka alternatiflere de açığız... :icon_tup:
Xenomorph
24-01-2011, 13:35
Adrenalin Yüzünden Bridgestone Kullanmıcam Bir Daha Kesinlikle
Ben Hiç Sevmedim O Lastiği
Arkadaşlar Golf MK1 GTI için 195 50 R15 lastik alacağız. Öncelikle piyasada bu ölçülerde hangi lastikler var ona baktık. Elimizde aşağıda sıraladığım bir kaç model oluştu. Daha önce kullanmış ve tecrübe etmiş arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.
1. Bridgestone Adrenalin
2. Michelin Pilot Exalto
3. Continental Premium Contact 2
4. Goodyear Excellence
5. Pirelli P6000
Adrenalin aralarında tek ultra perf. lastiği ve seçimimizi o yönde kullanmayı düşündük ama lastiği bulmak biraz sıkıntılı. Diğer seçeneklerde ise P6000 ile ilgili eskiden çok iyi şeyler duymamıştım. PremiumContact ta sanki daha çok konfor lastiği gibi geliyor. Geriye sadece Exalto kalıyor. Tabi bu arada alacağımız lastikte bizi düşündüren bir şeyde lastiklerden biri veya ikisinin başına bir şey geldiğinde tedarik sürecimiz...
Siz olsanız hangisini alırdınız dostlar? Başka alternatiflere de açığız... :icon_tup:
Adrenalin icin mutlu lastik rafi mutludan bir bilgi alinabilir aslinda rafi abi gorurse forumdan yanitliycaktir diye dusunuyorum ...
Pirelli P6000 düşünmeyin bence hayatımda gördüğüm en kötü lastiklerden biriydi. Kullandıgım dönemde az küfür etmedim bida alanında die başlayanlardan...
MUTLU RAFİ
24-01-2011, 14:53
Bu abatda adrenalin içlerinde alabileceğin en iyisidir lastiğin fiyatı 200 tl civarından 145 tl kadar düştü şu an baya bi cazip
bunların dışında alternatif düşünürsen toyo cf 1 ler var kampanyalı 125 tl
gokhan035
24-01-2011, 14:57
aynı ölçüde michelin aldık mükemmel
Bu abatda adrenalin içlerinde alabileceğin en iyisidir lastiğin fiyatı 200 tl civarından 145 tl kadar düştü şu an baya bi cazip
bunların dışında alternatif düşünürsen toyo cf 1 ler var kampanyalı 125 tl
Mutlu bey, teşefonunuzu pm atar mısınız?
Bilgi için teşekkürler. :icon_tup:
Adrenalin icin mutlu lastik rafi mutludan bir bilgi alinabilir aslinda rafi abi gorurse forumdan yanitliycaktir diye dusunuyorum ...
Teşekkürler Buğra.
Pirelli P6000 düşünmeyin bence hayatımda gördüğüm en kötü lastiklerden biriydi. Kullandıgım dönemde az küfür etmedim bida alanında die başlayanlardan...
Sağolun bende zaten Pirelli'ye bulaşmayı düşünmüyorum.
aynı ölçüde michelin aldık mükemmel
Evet zaten Adrenalin olmazsa Exalto yu seçeceğiz gibi görünüyor. :icon_tup:
Emir_b16a
24-01-2011, 17:27
pilot exalto :icon_tup:
katılıyorum 4 4 lük lastiktir bn vtı da kullanıodum çokta memnundum :) soğukken o kdr iyi deildir ama ısınınca yanal tutunması eagle f1 den potenzadan daha iyiydi
Sportline
24-01-2011, 17:27
pilot exalto aldım bu ebatta çok da iyi , fiyat 150 gibiydi ...
bu ebatta adrenalinde kullandım ama belli bi süre kullanılmıştı zaten lastikler net bi yorum yapamicam...
Federal kullanıyorum görünüşü güzel ama hiç yol tutuşu yok
poseidon
24-01-2011, 17:33
pilot exalto aldım bu ebatta çok da iyi , fiyat 150 gibiydi ...
bu ebatta adrenalinde kullandım ama belli bi süre kullanılmıştı zaten lastikler net bi yorum yapamicam...
Michelin Pilot Fiyatına göre iyi bir lastik.
Fakat sport modelini seçmeni tavsiye ederim.
Mutlu bey, teşefonunuzu pm atar mısınız?
Bilgi için teşekkürler. :icon_tup:
Rafi bey olucak :D
0216 445 74 77 - 0216 445 74 87
Sportline
24-01-2011, 18:36
Michelin Pilot Fiyatına göre iyi bir lastik.
Fakat sport modelini seçmeni tavsiye ederim.
sport bu ebatda yok bildiğim...
CRX'lerin yük transferi problemi kaynaklı viraj ve fren konusundaki sabıkaları herkesin malumu. Diyeceğim o ki Michelin Pilot Exalto kullanıyorum ve çok kez hayatımı kurtardı diyebilirim, hamuru yumuşak olduğu için sürüş konforu sessizlik vs. konularında da çok memnunum, diğerlerini tecrübe etmedim.
sport bu ebatda yok bildiğim...
2-3 gün önce araştırma yaptım ufak çaplı 195-50-15 ebatta Pilot Sport 3 var, yanlış görmediysem ;)
mstpower
24-01-2011, 23:03
toyo al huzuru bul
Rafi bey olucak :D
0216 445 74 77 - 0216 445 74 87
Evet öyleymiş :D
Sağolsun konuştuk. Yarın netleştireceğiz. :icon_tup:
bunların içinden good year derim ama ben olsam toyo t1r acık ara
2-3 gün önce araştırma yaptım ufak çaplı 195-50-15 ebatta Pilot Sport 3 var, yanlış görmediysem ;)
Bu arada hakikaten nasıl gözden kaçtı bilmiyorum ama PS3 bizim ölçülerde varmış :D Uyarın için sağol :D
bunların içinden good year derim ama ben olsam toyo t1r acık ara
Valla kafamız karıştı. Yarın Rafi beyle bir konuşalım. Kesin kararımızı vereceğiz. Aslında PS3 de kafa karıştırmıyor değil :heyoo:
pilot excalto PE2. bu ölçüde üstüne tanımam
Sportline
25-01-2011, 14:26
evet yeni çıkmış heralde, bulunabilirliği, fiyatı ve kullanıcı yorumlarını merak ediyorum bu ebatta...
Malesef PS3 ne fabrikada ne de yeni gelecek parti malın içinde görünmüyor :(