Orijinalini görmek için tıklayınız : dinsizin hakkından imansız gelir-garanti bankası
arkadaslar günlerdir uğraştığım
PARACARD HESABIMDAN KESILEN 38 TL 6 AYLIK KULLANIM ÜCRETİNİ GERİ ALDIM NİHAYET.
SİZLERDE PARANIZI BU CANAVARLARA YEDİRMEYİN
NETTE Bİ ŞİKAYET SİTESİ VAR COK BUYUK İSMINI VERMEYIM ORAYA ŞİKAYET ETTIM
SONRA MAIL ATTILAR SACMA SAPAN YİNE ŞİKAYET ETTIM YİNE MAİL ATTILAR BEN YİNE ŞİKAYET ETTİM 4 KERE ŞİKAYET ETTIM ve ATTIKLARI HER MAİLİDE BU ŞİKAYETLERE YAZDIM VE BUGUN MAİL GELDİ BAKTIM HESABIMA 38 LİRAYI GERİ YATIRMIŞLAR
HAKKINIZI YEDİRMEYİN ARKADASLAR
sağol bende aynını yapacağım
konu sohbet kısmına alınacak yanlıs acmısım beyler
kart aidatı oldugunu yazıyormu hesabında?
paraları sağlam tut :D
tutamıyoz bu canavarlar yuzunden ya araba paramızı yonta yonta sıfıra ındırcekler:D
kart aidatı oldugunu yazıyormu hesabında?
her 6 ayda bir kestıklerı ücret işte kart aidatı kart kullanım ücreti yada
poseidon
24-01-2011, 15:49
Bu Garanti ile çalışılmaz. O kadar çok şikayet duyuyorum ki dağ tepe oldu şikayetler.
Ben YKB ile çalışıyorum kredi kartımdan yıllık kullanım ücreti çekmişler
telefon açtım. Kartı düzenli ve yoğun kullandığımı bu paranın iadesinin yapılmasını rica ettim.
Hiç sorunsuz ve problemsiz iade ettiler.
Ben şirket sebebiyle garanti hesabı açtım hesap açarken özellikle söyledim kredi kartı göndermeyin
diye baktım 1 ay sonra kart gönderildi diye mail geldi.
Ben de açtım sıvadım. Kart mart yok. :)
Herkese anladığı dilden konuşacaksın.
her 6 ayda bir kestıklerı ücret işte kart aidatı kart kullanım ücreti yada
tamanda geri iade ettiklerinde yazıyormu hesap işletim ücreti iadesi diye onu soruyorum
internet üzerinde en fazla şikayet alan banka garanti bankası acık ara farkla önde
tamanda geri iade ettiklerinde yazıyormu hesap işletim ücreti iadesi diye onu soruyorum
ewet aynen yazıyor İADE diye şimdi netten baktım hesabıma
hangi şikayet sitesi bu yazdığınız bizde deneyelim şansımızı
Bende şimdi yeni bonus card aldım..Benden de kesmişlermidir..NEreden öğrenebilirim bunu ?
ahmet3425
24-01-2011, 15:53
butun bankalar yapıyor bunu. bende akbank ile calısıyorum her 6 ayda bir kesiyorlar paramı bende mi şikayet etsem acaba...
sikayetvar.com ama caymadan yılmadan 4-5 defa şikayet edeceksınız her defasında size mail atıyorlar bu kart aidatının yasal bir işlem oldugunu yazıyorlar bankacılık bılmem nesının kacıncı kuralı diye ama siz yinede şikayet edıceksınız
Yeni alanlardan kesmiyorlar 1 sene geçmesi gerekiyor
poseidon
24-01-2011, 15:54
en büyüğü şikayetvar
bu en büyüğü.
Kalite standartları gereği yazılı şikayetleri cevaplamak zorundalar.
punto_multijet
24-01-2011, 15:54
gecen gun kusurat kalmıs hesapta garanti cekmiş snra 25tl para geldi biyerden hesaba kucuk meblag onuda cekmişler aradım dedim ya dedim siz daha ne kadar cekmeyi planlıyosunuz. gelen cvp
"6 aylık hesap işletim ücreti olan 38TL dolana kadar"
Yuh dedim ya
butun bankalar yapıyor bunu. bende akbank ile calısıyorum her 6 ayda bir kesiyorlar paramı bende mi şikayet etsem acaba...
hiç durmam sizin yerınızde olsam 40 liraya bugun 2 gun calısıyor insanlar
bir çok banka kart parası alıyo bunlara itiraz ederseniz kendilerine zaten bidahki aya geri veriolar paranızı ekstrede görüosunuz sadece itiraz edin etmeyenlerin parası gidiyo tabi o ayrı kimden ne koparırlarsa
Ben gecende konu acmıstım bunla ilgili.
Ertesi günü gittim kartı kırdım hesabı kapattırdım, haram zıkkım olsun.
Parayı yatırmaları güzel birsey tabi ama cözüm degil, 6 ay sonra yine cekiyorlarmıs nette cok yerde okudum.
Parayı yatırmaları güzel birsey tabi ama cözüm degil, 6 ay sonra yine cekiyorlarmıs nette cok yerde okudum.
doğru diyorsun ama kullanman lazım olunca mecbur böyle yöntemlere başvurmak gerekıyor bu arada konuyu sohbet kısmına taşıman mumkunmu
buraya nasıl geldi bu otomobiller?
YavuzNaz
24-01-2011, 16:17
işbankasını şikayet etmiştim hala bekliyorum bişi cıkmadı.
tekrar şikayet et
Bülent76
24-01-2011, 16:38
İş Bankası'nda hesabınızın olduğu şubeye gidip müşteri temsilcisine yazılı dilekçe verirseniz iade ediyorlar aldıkları üyelik aidatını. Ben gittim, bu üyelik aidatının iptalini istiyorum dedim müşteri temsilcisine. Hemen boş bir kağıt ve kalem verdiler, kart umarsanızı, telefon numaranızı da belirterek bu bedelin tarafıma iadesini istiyorum şeklinde bir dilekçe yazmamı istediler, ertesi gün iade etmişler hesabıma. Bence siz de şubeye gidin.
peki geçmişe dönük alınanları ne yapabiliriz? Mesela garanti istisnasız 7 yıldır benden hem vadesiz hesap hemde kart aidatı adı altında kesinti yapıyor.
bende şikayet ettim işin boktanı ogs içinde garanti kullanıyorum en temizi içinde para bırakmayacaksın lazım oldumu yada karşıdan biri para yatıracağı zaman bankamatiğin önünde dikeleceksin ben öyle yapıyorum artık :)
eet biri para gönderdımı hemen anında cekcen
peki geçmişe dönük alınanları ne yapabiliriz? Mesela garanti istisnasız 7 yıldır benden hem vadesiz hesap hemde kart aidatı adı altında kesinti yapıyor.
sizde şikayet yazın dilekce yazın 7 yıllık müşterinizim düzenli falan
Garanti ile işlemlerde yardımcı olabilirim
ne anlamda yardım?
İş Bankası'nda hesabınızın olduğu şubeye gidip müşteri temsilcisine yazılı dilekçe verirseniz iade ediyorlar aldıkları üyelik aidatını. Ben gittim, bu üyelik aidatının iptalini istiyorum dedim müşteri temsilcisine. Hemen boş bir kağıt ve kalem verdiler, kart umarsanızı, telefon numaranızı da belirterek bu bedelin tarafıma iadesini istiyorum şeklinde bir dilekçe yazmamı istediler, ertesi gün iade etmişler hesabıma. Bence siz de şubeye gidin.
ben defalarca gittim şubeye ama yapıcak bişey yok merkez kesıyor sartlar böyle bilmem ne deyıp salladılar
ne anlamda yardım?
Her bakımdan
Her bakımdan
garantıdemı calısıyorsun ne iş yapıyorsunuz
Her bakımdan
7 yıllık benden aldıklarını geri almama yardımcı olabilirmisiniz? Olursa süper olur
onursumer
24-01-2011, 17:12
finans bank ve yapıkredi ile çalışıyoruz surekli
iki bankada once ücreti kesiyor telefon açıyorum surekli kullandığımı vs soylediğimde hemen iade gerçekleştiriyorlar uğraştırmıyorlar
garantıdemı calısıyorsun ne iş yapıyorsunuz
aynen öyle personelim şubede
aynen öyle personelim şubede
dostum bize yol göster o halde nasıl alırız bu harcadıklarımızı geriye?
7 yıllık benden aldıklarını geri almama yardımcı olabilirmisiniz? Olursa süper olur
çok zor imzanız varsa sözleşmede imkansız
garanti bankasına 2 adet fatura otomatik ödeme talimatı verin kesilmesin bundan sonra veya açın müşteri hizmetlerine arkadaş ben bu hesap işletim ücreti veya kart aidatını istemiyorum geri iade edin diye onlarda belli bir kullanım süresi taahütü isterler sizde ok derseniz size geri iade ederler,,,
aslan sen hangi şubedesin isim nedir bana bi p.m atsana...
çok zor imzanız varsa sözleşmede imkansız
imza almadan bi işlem yapıyormusunuz????
benimde imzam var ama ben geri aldım
imza almadan bi işlem yapıyormusunuz????
benimde imzam var ama ben geri aldım
hesabına bakmam lazım birde sözleşmene
ben çıkar servise gidecegim özelden yazarsnız ulaşabilirim sizlere
bu işlerin en sonu kredi kartınıza 1000 liralık bonus hediyesidir. bunu alamazsınız belki ama işin en üst noktasını bilin diye yazayım ben :)
Bülent76
24-01-2011, 19:51
ben defalarca gittim şubeye ama yapıcak bişey yok merkez kesıyor sartlar böyle bilmem ne deyıp salladılar
Hayret, daha iki veya üç hafta önce eşimle şubeye gittik, dilekçeyi yazdık ve ertesi gün iade ettiler.
Garantı ıle kesınlıkle Çalışılmaz
Herbakımdan yardımcı olurum diyo sonra imzanız varsa imkansız diyo :D
Şubede özel güvenlik heralde sırada falan yardımcı olucak :D :D :D :D
Valla ben sırf bu yüzden Garanti yi bıraktım..
Kartımın süresi doldu, yeni kart yolladılar.. Almadım kartı.. Yolum düstügünde hesabımı da kapattırıcam..
isbankasında da aynı şeyi bana yaptılar. 6 aylık hesap işletim ücreti adı altında 35 lira kesmişlerdi. Öğrenciyseniz, öğrenci belgesi getirin yok değilseniz iki faturanıza otomatik ödeme talimatı verin dediler bana. bir tane verdim bende , bir dönemi kurtardım.
bende yazdım bakalım paracard için deneyelim sansımızı
Bizde tüketici derneğinden bi form alıyoruz bunu genel şubeye gönderiyoruz ve kart aidatı iade ediliyor..Hatta gecen ay yaptık bu dönem ki ekstrede gözükmüyor ama gelecek ayda gözükmesi lazım bi ss koyarım.
Ayrıca garanti'nin bi üçkağıtçılığı vardı onada dikkat edin...Bizden her ayın 22sinde 7 ay boyunca 6,50TL'lik bi ödeme vardı.Eski ekstrelere baktıgımda her ay çekilmiş bu miktar.Bankayı arayıp sorduk ve kişisel sigorta kapsamımıymış neymiş.Fakat işin ilginç yanı bizim hiçbir onayımız ve talebimiz olmadan bu sigortaya abone yapmışlar bizi.Bagırdık cagırdık iptal ettirdik ve geri ödenmesini istedik.Cekilen paranın yarısı ödendi,ödenmeyen bölümü vergilere falan gitmiş ödenmesi mümkün değilmiş..Dolandırıcılığın daniskasına bakın...
Bu bankaların hepsi tefecinin kurumsal hali bana göre!
Bizde tüketici derneğinden bi form alıyoruz bunu genel şubeye gönderiyoruz ve kart aidatı iade ediliyor..Hatta gecen ay yaptık bu dönem ki ekstrede gözükmüyor ama gelecek ayda gözükmesi lazım bi ss koyarım.
Ayrıca garanti'nin bi üçkağıtçılığı vardı onada dikkat edin...Bizden her ayın 22sinde 7 ay boyunca 6,50TL'lik bi ödeme vardı.Eski ekstrelere baktıgımda her ay çekilmiş bu miktar.Bankayı arayıp sorduk ve kişisel sigorta kapsamımıymış neymiş.Fakat işin ilginç yanı bizim hiçbir onayımız ve talebimiz olmadan bu sigortaya abone yapmışlar bizi.Bagırdık cagırdık iptal ettirdik ve geri ödenmesini istedik.Cekilen paranın yarısı ödendi,ödenmeyen bölümü vergilere falan gitmiş ödenmesi mümkün değilmiş..Dolandırıcılığın daniskasına bakın...
Bu bankaların hepsi tefecinin kurumsal hali bana göre!
Bende bir bankanın genel müdürlüğünde çalışıyorum..şubelerde çalışan arkadaşlarım var onlarla muhabbetlerde hesap haraketlerinizde görünmeyen tutarlarda alımakta. garantide çalışmıyorum fakat bu her bankada fixtir ne yazıkki.
Her banka şubelerinde canlı tuttuğu müşteri sayısına ve kâr marjına göre müşterilerden "bankacılık hizmet bedeli" adı altında kesintiler yapar. Bunlardan en çok bilineni bu başlıkta geçen kart ücretleri.3-6-12ay periyodlarda kesim yapıyor her banka müşterilerine imzalatılan sözleşmelerde. size söylenen sigorta ücreti eğerki eminseniz imzaladığınız bir belge yok ve banka çalışanı bu belgeyi çıkartıp gösteremiyorsa size o tutarı ödemek zorundadır,uğraşmak istememiştir.
Bankanın her şubeye verdiği tutturması gereken hizmet bedelini söylemiştim; atıyorum 20.000tl,o şube yüksek ihtimal dosya marafı vs. ile ilk 15-20günde ancak 7-10.000ini çıkarabilmiştir.kalan tutarıda müşterinin bilmediği yada görmediği şekillerde çıkarırlar. Küçük yada büyük meblağ demeden özellikle her ayın son 10güü hesap hareketlerinize dikkat etmenizi öneririm ve yne küçük yada büyük hiç bir hesabınızda bakiye bırakmamaya çalışın siz o bakiyeyi unutsanızda unutmayanlr elbet oluyor..
Yiğit Ş.
24-01-2011, 23:47
net üzerinden şikayet değilde direk şubeme gidip görüşsem? çözüme ulaşır mıyım ?
Vay arkadas bi yasıma daha girdim..Bankaya imza sözleşme vs bisey vermedik.7-8 yıldır aynı kartı kullanıyoruz ve hiçbir şekilde bankaya bir işlem için gitmedik..
Bize söylenende aynı o şekilde geri kalanı veremeyiz.Belki dahada üstüne düşsek subeye gidip biraz diş göstersek halledilir belkide ama işte ugrasmak lazım.
Bu dediğinizden sonra dahada dikkat edicem hesap hareketlerine
Yiğit. alırsın ama uğraşırsın yani..öncelik hiçbir şekilde sende olmaz.
mrtngn.. açıkçası tam olarak emin değilim ama 7aylık süreçten bahsediyorsun uygulanan gecikme faizi üzerinden faizde alabilirsin sanırım.
Bir uyarım olsun :) K.kart ödemelerinizi hesap kesiminin yapıldığı günde ödemeye çalışın gecikmeye girdiğinde zaten ekstrenizde yer alan faz işler ama kesim tarihi 1-9arasıysa 1inde ödemek 3-5-10kuruş dahi olsa sizin sonraki alışverişlerinizde bir şekilde görünmeyen olarak belirttiğim banka kârlarındandır..
fastchild
25-01-2011, 00:29
babamın ykb'sinde babam rica etti hemen efendim dediler ve olay bitti
yavuz364
25-01-2011, 00:32
Bu çok iyi olmuş yaa, şimdi örnek teşkil eder :D hemen cevp verirler inşallah..
Ben de şikayetvar.com dan yazdım bugün :)
onn_dear
25-01-2011, 07:51
38 tl bir şekilde geri alınır ama bana göre yapılması gereken şu ki ben öyle yaptım;
hesabınızdan kart ücreti adı altında para kesildiğini gördünüz...
arayın bankayı ve kartınızı iptal ettirin.
tabi hemen beyefendi hemen paranızı iade edelim diyeceklerdir, kesinlikle kabul etmeyin ve kapattırın. 2 gün içinde genel merkezden ararlar, efendim kartınızı kapatmayalım bilmem kaç yıl kart ücreti almayacagız, üzerine de 10 TL parapuan verelim vs. diye teklifte bulunacaklardır.
gerçi ben bunlara ragmen kapattırdım kartımı, şu an sadece hanımda 1 adet kredi kartı var, onu da kapatabilsem bugün kapatırım...
bende yazdım bakalım ne olcak
semprimena
25-01-2011, 09:08
Şu dilekçe ile kaymakamlığa başvurun bir daha alamazlar...
………………………….. KAYMAKAMLIĞI
TÜKETİCİ SORUNLARI HAKEM HEYETİ BAŞKANLIĞI’NA
Şikayet eden : ……………………………….
Şikayet edilen : ………………..
Konu :Kredi kart aidatın iadesi hk.
1. ……………….. Bankasına ait ………………………… ’nolu kredi kart hamiliyim.
2. Kredi kartıma ait …./…./……. son ödeme tarihli hesap ekstresi ile kredi kart üyelik ücreti adı altında …..,00 YTL borç tahakkuk ettirilmiştir.
3. Banka ile aramda tanzim edilmiş KREDİ KARTLARI ÜYELİK SÖZLEŞMESİNDE kart ücreti alınacağı belirtilmişse de, Tüketicinin Korunması Hakkındaki Yasanın 6. maddesi gereğince, bu sözleşme;
a. Önceden hazırlanmış, standart sözleşmedir.
b. Dolayısıyla sözleşme koşulları benimle müzakere edilmemiştir.
c. Sonuç olarak sözleşmenin o maddesi banka tarafından tek taraflı olarak sözleşmeye konmuş, haksız bir koşuldur.
4. Bu konuda Yargıtay 13. H.Dairesi ekteki örnek kararlarıyla, kart ücretinin hukuksuzluğunu iki kez kanıtlamıştır.
5. Yukarıdaki nedenlerle tahakkuk ettirilmiş bulunan …..,00 YTL tutarındaki, kredi kart üyelik ücretinin tarafıma iadesine karar verilmesini arz ve talep ederim.
Adres: Adı - Soyadı
…………………………………………
İmza
………………………………………….
…………………………………………. Tarih: …./…./……
Ekler
1- 11/09/2008 son ödeme tarihli hesap ekstresi
2- 13 Daire-Yargitay-Karari-Zonguldak
3- 13 Daire-Yargitay-Karari-Balikesir
4- Sanayi ve tic. Bakanlığı Ticaretin ve Rekabetin Korunması Genel Müdürlüğü Genelge No: 2008/5
peşini bırakmayın arkadaslar hergun netin başındasınız 2 dakıkanızı ayırın her tarafa şikatey edin size dönüceklerdir ama siz paranızı geri alana kadar şikayetlere devam edin birazda sert dil kullanın
Herbakımdan yardımcı olurum diyo sonra imzanız varsa imkansız diyo :D
Şubede özel güvenlik heralde sırada falan yardımcı olucak :D :D :D :D
Şubede personelim iade etme gibi bir lüksüm yada yetkim yok herşey yolunca yordamında işler burada
akbank olsa olurmu
butun bankalar olur
bu sitede şikayet edılmeyen şey yok
arabadan tutun ayakkabıdan cıkın ne istersenız memnun kalmadıgınız şikayet edıp butün dunyaya yayınlayabılırsınız
easy_rider
26-01-2011, 21:28
no card no cry :)
Vay arkadaş öğrenci belgesi ibrazından sonra kesilmeyecek dediler benden de kesmişler. İadesini istedim, ayrıca etsinler kapatıcam. Sadece bankamatik kullanımı için önereceğiniz banka hangisidir? Bunlar kadar fırsatcı olmayan?
bendende kesmişler bu iade olayını nasıl yapıcaz çözemedim
sanal kartta tutuyorum valla parayı. hesaba aktarsam çat diye kesicekler :) küsuratı bile süpürmüş adamlar
bendende kesmişler bu iade olayını nasıl yapıcaz çözemedim
şikayet edıceksın hakkını arıcaksın
RottingChrist
26-01-2011, 23:48
garanti kadar soyguncu bir banka görmedim. tabelasını gördüğüm her yerde sinirim artar.
soymayan varsa ona gidelim?
Ozan Özer
27-01-2011, 10:24
Beyler konu kirliliği olmasın burada sorayım;
Yapı Kredi'de tanıdığı olan var mı?=
garantiden gleen cevap
Sayin Hasan Yuvruk ,
Hakli Musteri Hatti’na iletmis oldugunuz 19781412 numarali mesajiniz degerlendirilmistir.
Her bir vadesiz hesabin bankamizda acma, kapama, isletme ve arsivleme gibi maliyetleri bulunmaktadir. Bu maliyetlerin bir kisminin karsilanabilmesi amaciyla Ocak ve Temmuz aylarinda yilda iki kez hesap isletim ucreti alinmaktadir.
Hesap İsletim Ucreti 2010 yili 2. yariyili icin Bireysel Bankacilik Musterilerimizin vadesiz TL hesaplarindan 38 TL, doviz cinsinden acilmis vadesiz hesaplarindan ise 7 Euro karsiligi doviz olarak tahsil edilmistir. Bu uygulama tum bankacilik sektorunde uygulanan bir uygulama olup, Bankamızla imzalamıs oldugunuz "Bankacilik Hizmetleri Sozlesmesi " nin ilgili maddesi geregince alinmaktadir.
Bankamizin hesap isletim ucretinden istisna tuttugu hesaplar asagidaki hesaplar olup, hesabiniz istisna kapsamina girmemektedir:
· Maas odemesi yapilan musterilerimizin sadece maas hesabinin bagli oldugu vadesiz hesaplari,
· Maas odemesi yapan firmalarin maas odemesi yaptiklari hesaplari,
· İki veya daha fazla Otomatik Fatura Odemesi bulunan musterilerin sadece faturalarinin bagli oldugu hesaplar (1 Temmuz 2010 – 31 Aralık 2010 tarihleri arasinda, her bir fatura talimatinin tum faturalari otomatik olarak odenmis ve halen ilgili hesapta en az iki otomatik fatura odemesi urunu olan musterilerimizin odemelerinin bağlı oldugu ana hesaplardan),
· Musterinin birden fazla Avans Hesap’inin olmasi durumunda, en yuksek pozitif bakiyeli vadesiz hesaba bagli olan disindaki diger Avans Hesap’larin bagli oldugu vadesiz hesaplar (Avans Hesap limiti tanimli vadesiz hesaplardan, en yuksek pozitif bakiyesi olan hesaptan tahsilat yapilmaktadir),
· Birikimli Mevduat urunlerinin duzenli odemelerinin bagli oldugu vadesiz TL veya USD/EURO hesaplar
· Minibank sahibi cocuga ve veliye Birikimli Mevduat hesabi varsa, bu hesabin aylik odemelerinin yapildigi TL, USD veya EURO cinsinden vadesiz hesaplari
· Extragenc urunu tanimli, 15-18 yas arasi musterilerin tum vadesiz hesaplar (Extragenc urunu tanımlı 18-23 yas arasi musteriler icin sadece Extragenc Banka Karti’nin bagli oldugu ana vadesiz hesaplarindan 10 TL tahsil edilecektir),
· Bireysel Dovize Endeksli Tuketici Kredileri'nin YP odeme hesaplari,
· 31 Ekim 2010 tarihinden sonra acılan hesaplar,
· Fon Sepeti urununun bagli oldugu vadesiz TL hesaplar,
· Ozel Bankacilik musterilerinin Ozel Bankacilik ve MALTA subelerindeki tum vadesiz hesaplar,
· Altin Hesabi
· Vergi dairesi hesaplari
· Odeme plani degisikligi ya da yeni kredi kullanimi yolu ile yeniden yapilandirilmis sorunlu kredilerin odeme hesaplari,
Saygilarimizla,
banada aynı cevap geldi, şimdi aynı şikeyeti tekrardanmı yapalım ben anlamadım?
Bülent76
27-01-2011, 14:05
Bana da aynı cevabı vermişlerdi. Haram olsun diyerek tüm kredi kartı borcumu ödememe müteakip kartımı iptal ettirip, hesabımı da İş Bankası'na aktarmıştım. Maaş hesabım Garanti'de olmasına rağmen kestiler benden hesap işletim ücretini ve üyelik aidatını. Bunu söylediğimde de neymiş efendim maaş hesabı olarak tanımlatmamışım. 2001 yılından 2009 yılına kadar her ayın 1'inde yatan düzenli bir para, yatıran belli, alıcı belli, sizce maaş değil de ne olabilir diye soruyorum, abuk sabuk yanıtlar veriyorlar. Bir daha hayatta Garanti'den kredi kartı almam, hesap açmam. Üzerimizden kazandıklarıyla trilyonlarca kar açıklıyorlar her sene, takım elbiseli tefeciler...
en iyisi hiç kullanmamak muhattap olmamak ;)
utkuselamoglu
27-01-2011, 15:01
hesap işletim ücretinin kartlan bir alakası yok ki
Ya bndende 10 tl 2.donem kullanim ucreti kesmisler paracard dan ne alaka bu bnde sikayet edeyim
Ya bndende 10 tl 2.donem kullanim ucreti kesmisler paracard dan ne alaka bu bnde sikayet edeyim
paracartdan kullanım ücreti diye birşey kesilmez hesap işletim ücretidir o
Ewet o dedignden ama ogrenci hesabi guya nasl kesebliyorlar?
tam olarak ne olduguna bakmam lazım ama müşteri numaran lazım bana
YavuzNaz
28-01-2011, 09:41
sikayetvar.com dan mail geldi sikayetiniz çözüldü diye 2 gün gecmesine karsın ne iade var nede banka tarafından arayan biri çözümlenmedi diye tekrar şikayette bulundum.
sikayetvar.com dan mail geldi sikayetiniz çözüldü diye 2 gün gecmesine karsın ne iade var nede banka tarafından arayan biri çözümlenmedi diye tekrar şikayette bulundum.
aynı yolda devam et sana şikayetınız cozuldu dıye maıl gelcek siz yıne şikayette bulunun şikayetım çözülmedi kısmından