Orijinalini görmek için tıklayınız : Işık İhlali
individual
24-01-2011, 19:51
LiveLeak.com - Car crash at the intersection in Turkey (http://www.liveleak.com/view?i=3a5_1295888520)
:(
Şİmdi o fiestacıyı napmalı..
hasan çağri
24-01-2011, 19:58
Çok fena ya... en çok bu tip şeylerden korkuyorum ben ne kadar dikkat etsemde...
turbo&quattro
24-01-2011, 20:01
Tr'de bana yesil yansa bile en az 2 sn.bekleyip oyle hareket ederim..Buna ragmen gecen seneydi galiba kirmiziida durmayan bir hayvan on tampon boyami almisti....
individual
24-01-2011, 20:02
Valla ben yeşil yansa bile bana çıkmıyorum biraz daha bekleyip öle çıkıyorum...
Bazı insanlar var turuncu yanarken yetişiriz geçeriz diye geçince bu gibi durumlar yaşanıyor...
Gitti güzelim bmw :( BMW'den inenlere geçmiş olsun arabadan boyunlarını tutarak çıktılar..Böylelerini bir fiestaya koyup 250+ hızda makasa daldırmak gerek
skaratas2
24-01-2011, 20:25
adanadan video. realden otobana çıkılan kavşak. mobese ye takılmış kazza. geçmiş olsun.trafiğin yoğun olduğu bi nokta.
individual
24-01-2011, 20:27
Boyunlar valla fena bir ağrı olmuştur. :(
Kaza yeri hakkına bir bilgim yok valla 1-2 gün sonra haberlere çıkar yazarlar...
ohh yee cok feci olmuss :S
KaDiR_54
24-01-2011, 20:33
sanırım sağda oturana bişey oldu sağ arkadan inen farketiyseniz kendi indikten sonra sağ ön kapıya koşuyo kötü bi kaza :S
bacaklarda problem olmus olabilir..
kavşaklara ve yvşak lara dıkkat etmek lazım.
dragstar
25-01-2011, 02:41
dövermisin öldürürmüsün durumu olmuş tam
kime ne renk yanıyor
ben göremiyorumda
redbaron
25-01-2011, 06:30
a.q o.c sı... fıesta saglammıs ama en cok yaralanma fiestada olmustur digerinde sag onden alıyor darbeyi.
skaratas2
25-01-2011, 07:47
Boyunlar valla fena bir ağrı olmuştur. :(
Kaza yeri hakkına bir bilgim yok valla 1-2 gün sonra haberlere çıkar yazarlar...
Adana, eski gişeler girişi.
fena dağılıyorlar valla kötü kaza :S
SULTANOGLU
25-01-2011, 12:04
offf çok kötü ya
white quattro
25-01-2011, 14:47
Fiestanın şoförü inemedi noldu acaba???
kavşaklara ve yvşak lara dıkkat etmek lazım.
:icon_tup: adam noktayı koymuş dagılalım beyler :D
fiesta belkide acil bir durumdaydı yetişmesi gerekiyordu vs vs..savunmuyorum yanlış anlaşılmasın..kırmızıda geçip kazaya neden olup üste çıkmaya kalkanlar,kaçanlar oluyor onlar tam dayaklık.
Onurkk06
25-01-2011, 15:09
Fiestanın şoförü inemedi noldu acaba???
yediğiboktan utandığı için olabilir
vay arkadas bmwnin tas gibi oldugunu zannediyordum, fiestanin aldigi ayni zarari aldi :S
vay arkadas bmwnin tas gibi oldugunu zannediyordum, fiestanin aldigi ayni zarari aldi :S
ama alabileceği en fazla zararı alıcak çekilde carpıldı en zayıf oldugu yerden ;)
fiesta ama harbi sağlammıs
Uhhh..Fiestalıyı hakkatten napmalı yani...
Araçların hasar almalarına,dağılmalarına bakmayın bence.İçindekilerin aldıgı darbe vs ön planda.Burdanda bmw'nin dandik olduğu düşünülemez bence.
Araçlar kaza sırasında daha az parcalansın,daha az hasar alsın diye üretilmiyor.Aracın önü paramparca olsada vurma esnasında biyerler yamulup kırılıp darbeyi emip absorbe etmesi gerekiyor ve bu düşünülerek üretiliyor.
Bizim dısardan baktıgımızda "ulan 2010 model arabaya bak teneke gibi büzülmüş" diye tabir ettiğimiz zaman o araç tahmin ettiğimizden cok daha sağlam olabiliyor.
fiesta belkide acil bir durumdaydı yetişmesi gerekiyordu vs vs..savunmuyorum yanlış anlaşılmasın..kırmızıda geçip kazaya neden olup üste çıkmaya kalkanlar,kaçanlar oluyor onlar tam dayaklık.
o yönden acil durum için gidebileceği bir şey yok.. hastaneler vs. hep ters yönde..
emrestone
03-02-2011, 20:13
allah korusun sen kadar dıkkat etsende karsındakı herseyı mahvedıyor boyle
fiestalı bi yana,o kazayı görüpte hiç bişe olmamış gibi yeşil yandığında devam edenlerde insan evladı sözüm ona.
Uhhh..Fiestalıyı hakkatten napmalı yani...
Araçların hasar almalarına,dağılmalarına bakmayın bence.İçindekilerin aldıgı darbe vs ön planda.Burdanda bmw'nin dandik olduğu düşünülemez bence.
Araçlar kaza sırasında daha az parcalansın,daha az hasar alsın diye üretilmiyor.Aracın önü paramparca olsada vurma esnasında biyerler yamulup kırılıp darbeyi emip absorbe etmesi gerekiyor ve bu düşünülerek üretiliyor.
Bizim dısardan baktıgımızda "ulan 2010 model arabaya bak teneke gibi büzülmüş" diye tabir ettiğimiz zaman o araç tahmin ettiğimizden cok daha sağlam olabiliyor.
kesinlikle doğru............
allah bunları nasıl biliyosa öle yapsın bunları gördükçe tav oluyorum kazada ölmese bile dayaktan öldürücen bunları özellikle şirket arabaları çok yapıyor bunları nereye ne yetiştirceklerse.................................. .............
Fiestadaki insede inemez dövmekten inemicek hale getirir o 3ü zaten merak etmeyin :)
Kamyona patlasaymış Fiesta paket olurmuş..