Orijinalini görmek için tıklayınız : renault espace III hakkında...
Selamlar yoğun tempodan dolayı her ne kadar aktif olamasamda forumu takip etmeye çalışıyorum.Renault Espace III 2.2 dci almayı düşünüyorum.Daha önce sahibi olan yada bu araçlar hakkında bilgisi olan arkadaşların iyi ve kötü önerilerini öğrenmek istiyorum.Beni cezbeden genişliği diesel oluşu ferah olması birde(kişiden kişiye değişen)agresif kızgın görüntüsü oldu.Yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim...
Türkiye şartlarında 2.2 motor olmasından ötürü çok zor satarsınız, vergisinin epey yüksek olacağınıda unutmamak gerek.
Kişisel önerim, geniş bir araç bakılacaksa ve bu illa Renault olacaksa Scenic serileri olabilir (scenic, grand scenic falan)..
Türkiye şartlarında 2.2 motor olmasından ötürü çok zor satarsınız, vergisinin epey yüksek olacağınıda unutmamak gerek.
Kişisel önerim, geniş bir araç bakılacaksa ve bu illa Renault olacaksa Scenic serileri olabilir (scenic, grand scenic falan)..
Aynen bende aynı şeyleri düşünüyorum
yorumlarınız için teşekkürler.Başka görüşleri olan arkadaşlar varsa onlardanda bekliyorum...
Sercan K.
25-01-2011, 12:51
illa renault olmayacaksa birçok seçenek var aslında bitanesi c-max ..arkadaşlarında dediği gibi vergi türkiye şartlarında dezavantaj espace için ...scenic serileri daha mantıklı
berkay_aydin
25-01-2011, 13:02
Bence Ford'un bu segmentteki araçları bence daha başarılı :) c-max uygun seçim olabilir
Bence türkiyede alırsanız son sahibi olursunuz.Şatışı gerçekten zor bir araç. c-max'e de bakın.
Arkadaşların dedikleri gibi hem vergi hem de satma aşamasında zorluklar yaşayacağınız kesin.Ama "bineceğim beni ne vergisi ne de 2.el piyasası ilgilendirir"diyorsanız, çok güzel bir tercih.
ikinci eldeki kaybi vergi durumu sebebiyle bende grand scenic tavsiye ederim ....
grand scenic ile uzun yol da dahil baya bir kullanmisligim var kalabalik bir sekilde gayet konforlu surucuyu yormayan bir otomobil ....
Renault un yakit konusundaki cimriligide ***** zaten bence grand scenic ....
espace yerine c-max önermiş arkadaşlarda espace nin rakibi s-max olur ancak , tabi yenisi varmı onun bilmiyorum ama espace efsanedir :) uzun yıllarca satma niyeti yoksa bence alınabilir bi araç, grand voyager da bakabilirsiniz aslında alternatif olarak.
o fiyatlara s-max olmadığı için c-max önermiştim yoksa vw sharan ve ford galaxy de var :)
o fiyatlara s-max olmadığı için c-max önermiştim yoksa vw sharan ve ford galaxy de var :)
hatta galaxy sınıfına giriyor espace sanırım,
örnek olarak espaceIII
2007 Renault Espace 2.2 DCi Expression 47.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-espace-2-2-dizel-38919292/detay)
hatta galaxy sınıfına giriyor espace sanırım,
örnek olarak espaceIII
2007 Renault Espace 2.2 DCi Expression 47.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-espace-2-2-dizel-38919292/detay)
Bu ilandaki espace IV .
Espace III bunlar;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-espace-renault-espace-gumruk-cikisli-32713150/detay
Evet galaxy ile espace multı purpose vehıcle sınıfına üye
Seat alhambra düşünülebilir.galaxy-sharan-alhambra üçlüsü biribiryle neredeyse aynı :)
Honda stream-shuttle düşünülebilir.
Birde tipi iğrenç bir citroen var modelini unuttum ama gerçekten tipi çok kötü.
tavsiyeleriniz için teşekkürler....