Orijinalini görmek için tıklayınız : ötv _?
merhaba herkese ÖTV hakkında bilgisi olan varmı kaç yaş üstü kaç yaş altı model arabaları kapsıyor? plakayımı alıyorlar araç hurdayamı cıkıyor? ne kadara sayılıyor araçlar bilenler varsa yorumlarınızı bekliyorum. bu ÖTV konusunda cok söylenti var ve işin dogrusu ne ? şimdiden teşekkür ederim...:)
kimsenin bu konu hakkında bilgisi yok mu?
35 ufuk 35
26-01-2011, 08:50
bildiğim kadarıyla 1985 e kadar olanları alıyorlar ve vergi borcu olan araçların borcunu af ediyorlardı.
punto_multijet
26-01-2011, 08:52
ötv indirimi falan mı basladı?
bildiğim kadarıyla 1985 e kadar olanları alıyorlar ve vergi borcu olan araçların borcunu af ediyorlardı.
bende 20 yaş üstü araçlar için duymuştum ama ne kadar dogru bilemiyorum.benim bro gtl 1985 :) fiyat olarak ne veriyolar. 3.5 - 5 civarı diyolar ama kesin bir bilgi bulamıyorum.
ötv indirimi falan mı basladı?
tam bir bilgim yok ama öle bi söylentiler var abi.sen de anadolumu düşünüyosun?:)
punto_multijet
26-01-2011, 10:29
tam bir bilgim yok ama öle bi söylentiler var abi.sen de anadolumu düşünüyosun?:)
aynen oyle
BosphorusBoys
26-01-2011, 10:35
Kullanılmayan Vergi borcu olan Kamyonet ve Kamyonlar için Çıkmıştı..
Vergi borçlarını Silip Hurda olarak Kilosu 1TL ye alıyorlardı.
Ama Hususi Araç için ;
20 yaş üstü araçlara Çıkacakdı.
ama hala Çıkmadı..
şu an bildiğim kadarıyla ticari araçlar için ötv indirimi söz konusu normal otomobiller için çıkacak gibisinden söylentiler her yerde var çıkmış olsa zaten bayiler deli gibi reklam verir bence....
Kullanılmayan Vergi borcu olan Kamyonet ve Kamyonlar için Çıkmıştı..
Vergi borçlarını Silip Hurda olarak Kilosu 1TL ye alıyorlardı.
Ama Hususi Araç için ;
20 yaş üstü araçlara Çıkacakdı.
ama hala Çıkmadı..
teşekkür ederim bi cıksaydı şu yasa mıdır nedir hususi için.