Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dalış yapan, bilgisi olan arkadaşlardan yardım..

B.Aktepe
25-01-2011, 13:38
Türkiye'de bulabileceğim iyi bir dalış bilgisayarı için marka tercihleriniz nedir? Fiyatları aşağı yukarı nedir? ben hediye olarak alacağım dalış konusunda pek bilgim yok. Yardımlarınızı bekliyorum :D

not: bu yaz sanırım 2 yıldız olucak dalışta öyle birşey. ilerde de kullanacağı tarzda birşey olabilir herhalde.

Dou
25-01-2011, 13:41
Bilal abi,

Aladdin-uwatec ve Suunto iyidir(çok tercih edilir), PADI tablolarına baya yakın deko bilgileri bu cok onemli..

Fiyatları hakkında bilgim yok, 2 senedir yapmıyorum piyasanın durumunu unuttum ama 12-13 yaşından beri aynı bilgisayarı kullandım sağlamlığı sen düşün.

Edit: Tercihen, saat şeklinde olanlar değilde, tüpe bağlanan cinsten dalış bilgisayarı daha iyidir. Deko bilgilerini daha sağlıklı gösterir ve çok daha kullanışlıdır

rebel
26-01-2011, 16:35
fiyat aralığı nedir ona göre söleyelım ama bu kulvarda en çok suunto kullanılır tercih edilir. dou arkadaşımın dediği sağlık konusu doğrudur ama eski makinalar için yeniler artık çok daha iyi sonuçlar veriyor saat olarak alırsa normal zamandada takabılır . iyi bi hediye almak istıyorsanız baya bi para bayılmanız gerekiyo :D en pahalı ekipmanlardandır

Dou
26-01-2011, 18:44
Tekrardan derinlik göstergesini taşımaya gerek yok işte direk tüpe bağlanan tip olursa zaten hepsini bir arada yapıyor saat taşımadan her bilgiyi ayrıntılı verebiliyor bence bu en önemli fonksiyonelliği.

Yoksa bakıyorumda teknoloji baya gelişmiş, geri kalmışız vallahi :D

TAM35GNY
26-01-2011, 21:35
Fiyatlari $300den baslar $2500 lere kadar cikar..

TR de bulma isine gelince zaten adamlarin elinde ne varsa onu almak durumundasin sirayla tek tek tum dalis okullarini arayip ellerindeki urunleri sor notlarini alip arastirmani yapip oyle al bence..

Ama ben de daldigim icin TR te bir ara cok gonderdim dalis bilgisayari burdan alman daha makul olacaktir bilgin olsun ;)

Tayfun-E30
26-01-2011, 22:22
Suunto bence en iyisi siddetle oneririm, bu arada suunto servisi bilen yada tanidigi olan msj atarsa sevinirim...

miniks
26-01-2011, 22:24
Suunto Stinger

Uzatma birader

:D:D:D