Orijinalini görmek için tıklayınız : scirocco vs 106 gti
pesimist206
25-01-2011, 21:03
106 gti : forged piston , 14-60, pschıp , fıltre , egzoz ,timing , 13 sac jant (klima +arka koltuk sokulu )
scirocco 1.4 tsi 160 manuel : pschip , testpipe , filtre +
arac speclerı bu sekılde araclar yakın zamanda denenecektir 60 200 seklınde olacak denemeler görüşlerinizi öğrenmek istedik..
şimdiden tesekkurler
Kaa scirocco
25-01-2011, 21:06
manuel mi dsg mi ?
pesimist206
25-01-2011, 21:08
manuel arac duzelttım.
redlinemst
25-01-2011, 21:10
eğer sağlıklıysa 106 çok fazla olmadan burun farkıyla bi yere kadar götürür.Sonrada şırokko devreye girer gibime geliyor
GokHan35
25-01-2011, 21:11
106 ayardan ayara yuruyusu fark eden bi arac,ama aracı iyi tanıyan,duzgun bi usta yaparsa106 cok onde olur..
TolgaEsentepe
25-01-2011, 21:15
çok fark olmaz gibime geliyor 2 taraf içinde
dragstar
25-01-2011, 21:22
ps chip nasıl bilmiyorum ama bildikleriminde nasıl olduğunu anlatırım ararsan
106 da pistonun ne olduğu , timing in nasıl olduğu egzost ve filtrenin nasıl olduğu tahmin ettiğinden daha etkili
istepne kriko ve asansörüde sökükmü
pesimist206
25-01-2011, 21:25
ps chip nasıl bilmiyorum
106 da pistonun ne olduğu , timing in nasıl olduğu egzost ve filtrenin nasıl olduğu tahmin ettiğinden daha etkili
istepne kriko ve asansörüde sökükmü
istepne vs de sokuk fıltre yenı guzel ızole edılmıs durumda pschipten gayet memnunuz.
pıston tımıng vs konusuna gelınce net bı bılgım yok sorarım ama yururu gayet ıyı hataa sende bılırsın gr 106 sarı. :)
dragstar
25-01-2011, 21:27
istepne vs de sokuk fıltre yenı guzel ızole edılmıs durumda pschipten gayet memnunuz.
pıston tımıng vs konusuna gelınce net bı bılgım yok sorarım ama yururu gayet ıyı hataa sende bılırsın gr 106 sarı. :)
istepne kriko asansörü 20 kg ediyor gözardı edilecek 1 ağırlık değil neyse onu yaz;)
arasana beni
Gokhan43
25-01-2011, 21:37
kemal istepne ne lan :D stepne o stepne :D
valla scirocco çok ağır ben bunu biliyorum...106 öne çıkacaktır diye düşünüyorum ...ayrıca rocconun uzunu da o kadar iyi değil diye biliyorum...
iddialı olmamakla beraber 106 alır gibime geliyor...
106 alabilir.testpipe ne oluyor bu arada?
pesimist206
25-01-2011, 21:52
106 alabilir.testpipe ne oluyor bu arada?
down pipe da demek oluyor sanırım kat ıptalı bı kac adı var dıye bılıyorum yanlısta bılıyor olabılırım.
down pipe da demek oluyor sanırım kat ıptalı bı kac adı var dıye bılıyorum yanlısta bılıyor olabılırım.
anladım.testpipe da deniyor o zaman.ek648 olabilir,beyaz gti la ,beyaz kvn plaka 240 lık scirocconun videosunu izledim 106 rahat alıyordu.
pesimist206
25-01-2011, 21:57
anladım.testpipe da deniyor o zaman.ek648 olabilir,beyaz gti la ,beyaz kvn plaka 240 lık scirocconun videosunu izledim 106 rahat alıyordu.
ek648 bahsettıgınız bır plka ıse arac o değı...l
ek648 bahsettıgınız bır plka ıse arac o değı...l
doğrudur beyaz bi gti la beyaz bi scirocco videosu izlemiştim plakaları yanlıs olabilir diye düzelteyim o zaman,scirocco ya 240 hp demişlerdi.
106 1 2 boy civarı önde olur
bana da 106 önde olur gibi gelio :S
pesimist206
25-01-2011, 22:30
bız kafa kafaya 1 yada 2 boy seklınde ıkı arac arasında gıder gelır dıye dusunuyoruz havalar kuruyunca vıdeoları cekıp yuklerız =) arac sahıplerının ıznı olursa tabı
iki araç arasında ne olur bilemem denemek lazım ama 240 beygir denilen 106 ya geçilen araç o beygiri verdikten sonra revolu daha düşük beygirli bi araç tarafından geçilmişti benim bildiğim..ve ben hala bu olayı çözebilmiş değilim aklım almıyor hala...
Alicanrs
25-01-2011, 23:48
iki araç arasında ne olur bilemem denemek lazım ama 240 beygir denilen 106 ya geçilen araç o beygiri verdikten sonra revolu daha düşük beygirli bi araç tarafından geçilmişti benim bildiğim..ve ben hala bu olayı çözebilmiş değilim aklım almıyor hala...
kanka kvn ile kaç kez denedik sen biliosn o araba yürümüodu be krdşm YYY varya delip geçiodu onu 226 hp ile .. hepsi aynı gitmio denensin bakalm nolcak =)
kanka kvn ile kaç kez denedik sen biliosn o araba yürümüodu be krdşm YYY varya delip geçiodu onu 226 hp ile .. hepsi aynı gitmio denensin bakalm nolcak =)
aynen kanka bende onu demek istedim işte beygirler havada uçuyorda yolda herşey değişiyor işte=)
dragstar
25-01-2011, 23:59
ek106 da piston fln yok hatta standart egzost var
KVN komple stock a döndü diye biliyorum şuan için ..
ayrıca filtre,komple egzos,intercooler,yazılımlı roccoyla 106 denemesini defalarca yaptık .. yakındı sonuçlar .. rocco ne zamanki downpipe ı taktı işler çok değişti
bu bahsettiğim speclerde 2 tane rocco yaptık KVN ve FAT ikiside gayet iyiydi yaptığımız zamanlarda
106 alır gıbıme gelıo cunku zaten hafıf bıde sokuluymus arac bence kılo avantajı devreye gırer.
pesimist206
26-01-2011, 10:24
ek106 da piston fln yok hatta standart egzost var
hangı 106 dan bahsedıyosun abı bzm 106 mı ? su an standart egzoz var ama pıston oldugundan kesınlıkle emınız..
ocean0636
26-01-2011, 10:28
Scırocco alır dıye dusunuyorum, bır de egzozu olsaymıs rocconun :)
Kaa scirocco
26-01-2011, 12:59
sökük 106 bence alır scirocconn sansı 200 den snra o da zaten orda 106 bitio
Trance-R
26-01-2011, 13:34
bence scirocco alır ... ! 106 gti o speclerde vti ile yürür anca :)
106 nın sağı solu belli olmaz :)
bence hiç karşı karşıya gelicek araçlar diil.
200 e kadr denmiş bu 106 için büyük avantaj tabi.200 ün üzerine çıkında rocco kabak gibi oyup geçsin :)
JapanVsGermany
26-01-2011, 13:53
sonunda rocco mutlaka önde olacaktır orası kesin :)
PT52 filan yoksa ne olur nasıl gider onu kestiremiorum, rocco da ki yazılım da başarılı ise şu specler ile rocco baştan sona önde gider gibi gelio, tabi dediğim gibi pistonsuz gti için geçerli dediklerim.
Denemeden sonra wideo konulur inşallah :)
200' e kadar 106
+200 sonrası VW...
aslında yazılımlı rocco ile bende denemek istiyorum ...uygun görürseniz bende katılmak isterim ama istemezseniz sıkıntı yok..
Ulan mert başladınmı şimdiden :)
Ps'yi yaptırırken bu kadar güzel bir eğri çıkacağını hayatta düşünmezdim.Güçten çok sağlıklı gibi oldu.Dümdüz kesintisiz çıkıyor maşallah.Sonucu kestiremedim.
Selcuk_RoL
26-01-2011, 16:06
EK648 bende iken 3 tane rocco ile denedim FAT plaka beyaz onu geçtim KVN plaka ile 2 kere denedim birinde ben geçtim 2.sinde daha sonra o bişeyler daha yaptı ve sensör arızam vardı ( bahanesi olmaz tabi ama kafa karışmasın diye söylüyorum) o geçti. son olarak muammer abide iken YYY ile denedim 4e kadar yan yana 4 ten sonra gene YYY önde oluyordu
ek spec: conta filtre başka en ufak birşey yoktu sadece YYY ile denerken 14.60 takılı idi.
nitrO_Oxide
26-01-2011, 16:20
180 e kadar 1-2 boy olur sorada rocco gelir gecer gibime geliyor :)
Biraz sacma olmus :beuj:
Cihan Çizmeci
26-01-2011, 17:47
Bisikletlede denesin mi? :)
Sen yolda giden bu speclerde 106 görmedin sanırım hiç :)
Yada göremedin oda normal
hangi speclerdeki bir vti ile yürür anca...:soru:
KingoAtmo
26-01-2011, 18:23
Onu bilmemde sirocco'da 7 ay sıra varmış
redbaron
26-01-2011, 21:37
tüy siklet 106 büyük ihtimal alır, o specler 106 yı uçuruyor.
Valla 106 direk atlar gibime geliyo :)
eğer 106 sağlıklı yürüyorsa 200 e kadar 3 boy önde olur. daha sonra rocco geçer. oda gayet normal bi sonuç
Trance-R
27-01-2011, 07:28
Biraz sacma olmus :beuj:
saçma değil , scirocco bence delip geçicek kusura bakmasın kimse . tork ve güç ten dolayı 160 + da kendini göstermeye başlar.
Cihan Çizmeci
27-01-2011, 09:58
saçma değil , scirocco bence delip geçicek kusura bakmasın kimse . tork ve güç ten dolayı 160 + da kendini göstermeye başlar.
:) Matkap Şirokko :) Way be neler oluyomuş
106 bu o speclerde aracıda sağlıklıysa rollingde geçer ama son hızda bilemem cünkü adamda kısa var 210-215 te kalıcak arabası dragda ve rollde gti diıyorum ben :)
TolgaEsentepe
27-01-2011, 10:34
kusura bakmada gsi değil bu..
:hahaha: Benim arabaya supra motoru flnmi swapladilar ozaman benim haberim yok.
Cihan Çizmeci
27-01-2011, 11:08
kusura bakmada gsi değil bu..
:rolleyes: :icon_tup:
PPR engineering
27-01-2011, 11:33
böle düşünüyosun ama bilgili biri değilsin.bilmeden konuşmak ise büyük cahilliktir.kardeşim kendinle dalga gectirme bence her şey sırf beygirde bitmiyo:aktarma organları,şanzuman oranları,güç dağılımı,kilo bunlar önemli seyler.
ben 5 6 yasındayken kadranda hangi arabanın daha cok yazarsa atıyorum biri 200 km biri 220 km kadranda fazla yazanın daha hızlı gittiğini düşünürdüm böle düşündüğüm sene 1989 .seninkide aynı hesap.
böle düşünüyosun ama bilgili biri değilsin.bilmeden konuşmak ise büyük cahilliktir.kardeşim kendinle dalga gectirme bence her şey sırf beygirde bitmiyo:aktarma organları,şanzuman oranları,güç dağılımı,kilo bunlar önemli seyler.
ben 5 6 yasındayken kadranda hangi arabanın daha cok yazarsa atıyorum biri 200 km biri 220 km kadranda fazla yazanın daha hızlı gittiğini düşünürdüm böle düşündüğüm sene 1989 .seninkide aynı hesap.
ahahahhaa kaan allah belanı vermesin :D:D:D
bu arada gökhanın 106 bı anormal gidıo kanka ilk 3 vites demedi deme :D
PPR engineering
27-01-2011, 11:41
ahahahhaa kaan allah belanı vermesin :D:D:D
bu arada gökhanın 106 bı anormal gidıo kanka ilk 3 vites demedi deme :D
o SIRMANIN arabası ne zaman kötü yürüdiki :D:D
kanka benide o kdr sökseler benim 0 100 üm 4 saniye altı çıkmazsa adam değilim...
hırsız olsan çalıcak bişi bulamazsın o derece :D
Cihan Çizmeci
27-01-2011, 11:53
kasdjfklsjfals :D Kanka :D Bişey diyip yazamadım :D
Beygirle olsa bu işler atlar çitalardan hızlı koşarlardı ;) Dur imzada yapıyım güzel oldu :D
pesimist206
27-01-2011, 12:01
denemenın tarıhı bellı dgl zaten eksıkler soz konusu havaların kuruluguna ve uygunluguna gore denenıcektır apo abı sızıde bılgılendırırım cıkacagımız aksam =)
pesimist206
27-01-2011, 12:03
Ulan mert başladınmı şimdiden :)
Ps'yi yaptırırken bu kadar güzel bir eğri çıkacağını hayatta düşünmezdim.Güçten çok sağlıklı gibi oldu.Dümdüz kesintisiz çıkıyor maşallah.Sonucu kestiremedim.
arac bızım arac degıl abı speclere dıkkat edersen =) =)
Trance-R
27-01-2011, 13:06
doğrusunuz çoğunuz ; bilgili olup olmamam önemli dgl ama yuksek ihtimalle 150-160 hp lik gtidan bahsediyoruz galiba anladığım kadrıyla ! ... görseli görelim bide yani video koyun bakalım !
madem msjlarıma cvp verdiniz sağolun da ; uslüp pek hoşuma gitmedi . yok swaplamaya girenler ; yok cnm gsi ın dgl bu diyenler !
mod olayını sonu yok biliyoruz da anlatmaya çalıştıgınız ney ? konuşma kardeşim sen demek mi bu yanı ?
Cihan Çizmeci
27-01-2011, 14:02
doğrusunuz çoğunuz ; bilgili olup olmamam önemli dgl ama yuksek ihtimalle 150-160 hp lik gtidan bahsediyoruz galiba anladığım kadrıyla ! ... görseli görelim bide yani video koyun bakalım !
madem msjlarıma cvp verdiniz sağolun da ; uslüp pek hoşuma gitmedi . yok swaplamaya girenler ; yok cnm gsi ın dgl bu diyenler !
mod olayını sonu yok biliyoruz da anlatmaya çalıştıgınız ney ? konuşma kardeşim sen demek mi bu yanı ?
Estafurullah kesinlikle kimse öyle bişey diyemez ve demez.
Anlatınılmak istenen sadece beygir olaylarına fazla aldanmamanız.Ama emin olun bilgili olup olmamanız önemli yorumlarda.
Bence 106 Gti 'ları biraz daha iyi tanımalısınız yorumlarınızda yanılmaya yönlendiriyor sizi açıklamak sitediğimiz bu.
Emin olun bazı şeyleri anlatmak isteyen insanlar burdaki o denemeyi çok izleyen yada kendi yapan bilinçli insanlar.
Bazı yerler yada ortamlardaki gibi 106 yı uçak sanacak abartacak ferrari geçirecek tipler değil.Scirocco nun hakkı olan yerde onunda hakkını verir herkez.Ki kimse uçar gider yanında falan demez bende denemeyi merak ediyorum ;)
Üsluba gelince sizin üslübunuz ilkten güzel olmayınca (İçinden geçer saplar deler geçer) gibi ondan sonraki üsluplarıda fazla kale almamanız lazım bence çünkü karşılığı oluyor bazı şeylerin.:)
Trance-R
27-01-2011, 14:09
Estafurullah kesinlikle kimse öyle bişey diyemez ve demez.
Anlatınılmak istenen sadece beygir olaylarına fazla aldanmamanız.Ama emin olun bilgili olup olmamanız önemli yorumlarda.
Bence 106 Gti 'ları biraz daha iyi tanımalısınız yorumlarınızda yanılmaya yönlendiriyor sizi açıklamak sitediğimiz bu.
Emin olun bazı şeyleri anlatmak isteyen insanlar burdaki o denemeyi çok izleyen yada kendi yapan bilinçli insanlar.
Bazı yerler yada ortamlardaki gibi 106 yı uçak sanacak abartacak ferrari geçirecek tipler değil.Scirocco nun hakkı olan yerde onunda hakkını verir herkez.Ki kimse uçar gider yanında falan demez bende denemeyi merak ediyorum ;)
Üsluba gelince sizin üslübunuz ilkten güzel olmayınca (İçinden geçer saplar deler geçer) gibi ondan sonraki üsluplarıda fazla kale almamanız lazım bence çünkü karşılığı oluyor bazı şeylerin.:)
delme geçme sözümü anlıyorum ; onu kabulleniyorum ama araçlara idi sözüm ; kullanıcılara değildi. neyse ; scirocco 125liği kalkışta yiyorum ben ama sonradan alıyordu ! ... az çok da 106 gti ın benım arabamdan hızlı veya fark atabildiğininde farkındayım !
gti kotu veya geçemez demedim, şansı yok demek istedim anlıyorum heyecana kapıldım olsa gerek :) ama turbolu araçlarında chip tuningle ne hale geldğini siz benden daha iyi biliyorsunuz , ve tecrübe etmişsinizdir. 160 lık turbolu araba chiple 200+ - 220 gibi güçlere gelirki basit bir usulle !
egzost sistemini işin içine katmadım daha !
gti ; atmosferik ve turbo karşısında çabalayacaktır !
hsyn_çvk
27-01-2011, 14:22
valla ben onu bilmemde deneme yapacak olan scirocco ile bir vites üstten basarak denerim :icon_tup:
alın size konuya yeni boyut ;)
220 ps roccoların gayet güzel gittiğini okuyorum forumlardan , yani 160 lık ile ilgisi kalmıyor gibi yorumlar yazılmış, . merakla denemenin sonucunu bekleyenlerdenim.
Cihan Çizmeci
27-01-2011, 14:59
delme geçme sözümü anlıyorum ; onu kabulleniyorum ama araçlara idi sözüm ; kullanıcılara değildi. neyse ; scirocco 125liği kalkışta yiyorum ben ama sonradan alıyordu ! ... az çok da 106 gti ın benım arabamdan hızlı veya fark atabildiğininde farkındayım !
gti kotu veya geçemez demedim, şansı yok demek istedim anlıyorum heyecana kapıldım olsa gerek :) ama turbolu araçlarında chip tuningle ne hale geldğini siz benden daha iyi biliyorsunuz , ve tecrübe etmişsinizdir. 160 lık turbolu araba chiple 200+ - 220 gibi güçlere gelirki basit bir usulle !
egzost sistemini işin içine katmadım daha !
gti ; atmosferik ve turbo karşısında çabalayacaktır !
Mesela ünlem kullanmanızda garip karşılanır :)
Şansı yok değil :) Deneme 60 - 200 olacak bunuda hesaba katın.
Sadece Chiple 60 Hp alan bir Rocco ben görmedim görememde sanırım :) :icon_tup:
Bu kadar basitse 60 hp almak kimse 160 Hp olarak binmez Rocco'ya :)
hava filtresi olan Dsg Sciroccomuz war ankaradayız... Denenir sonuç cıkar ? ama bana 1000 beygir pejo getirmeyin stock a yakın olsun =)
denemenın tarıhı bellı dgl zaten eksıkler soz konusu havaların kuruluguna ve uygunluguna gore denenıcektır apo abı sızıde bılgılendırırım cıkacagımız aksam =)
tmm haber bekliycem..;) atar giderim yok bilginiz olsun yalnızca çipli rocco ile deneme sonucunu merak ediyorum ...;)
çipsiz roccoyu çipsizken geçiyorum...çipli rocconun çipsiz 306 yı geçtiğinide gördüm..ama 2 side çipliyken sonucu merak ediyorum...güç olarak 200+ larda olsada rocco hatrısayılır bir ağırlığı var ...bu yüzden ümitliyim ..:D
Alicanrs
27-01-2011, 15:24
manuel revo yazılımlı rocco videosu elimde dolu 226 hp 230 hpsne kdr ve çok ciddi yürüyorlar koyarım bi kaç video
Mesela ünlem kullanmanızda garip karşılanır :)
Şansı yok değil :) Deneme 60 - 200 olacak bunuda hesaba katın.
Sadece Chiple 60 Hp alan bir Rocco ben görmedim görememde sanırım :) :icon_tup:
Bu kadar basitse kimse 160 Hp olarak binmez Rocco'ya :)
Dostum zaten çoğunluk çipli kullanıyor. Bir çip ile 50-60 ps alan arkadaşlar bu çoğunluğun tamamı. Hatta kendi mod firması abt den garanti kapsamında dahi yaptırabilirsin.
Cihan Çizmeci
27-01-2011, 15:35
hava filtresi olan Dsg Sciroccomuz war ankaradayız... Denenir sonuç cıkar ? ama bana 1000 beygir pejo getirmeyin stock a yakın olsun =)
Ankara'da rakımdan dolayı işler değişir Charger'lar öne çıkar N/A ler geri çeker :)
Orda işler değişebilir :)
Alicanrs
27-01-2011, 15:37
Video : scirocco - s2000 roll 1 - Vidivodo (http://www.vidivodo.com/359721/scirocco-_-s2000-roll-1)
Video : scirocco - s2000 roll 2 - Vidivodo (http://www.vidivodo.com/359722/scirocco-_-s2000-roll-2)
Video : scirocco - s2000 roll 3 - Vidivodo (http://www.vidivodo.com/359723/scirocco-_-s2000-roll-3)
S2k : filtre egsoz kiti
YYY scirocco : revo yazılım cai .. son susturucu iptali.. araç manuel
Honda Vtec b20 swap - YYY scirocco
Video : scirocco - s2000 roll 4 - Vidivodo (http://www.vidivodo.com/359724/scirocco-_-s2000-roll-4)
Mazda Rx8: egsoz sistemi YYY scirocco
http://www.youtube.com/watch?v=PtZ1oFZSfwY&feature=player_embedded
yani demek istediğim scirocco manuelse bi revo ve cai ile çok güzel yürüyor .. 50 60 hp alabilio alamaz die bişi yok gözümüzle gördük kaç kere rollinge çıktık ayrı ayrı 20 tane scirocco ile maşallah güzel gidiolar
Cihan Çizmeci
27-01-2011, 15:37
Dostum zaten çoğunluk çipli kullanıyor. Bir çip ile 50-60 ps alan arkadaşlar bu çoğunluğun tamamı. Hatta kendi mod firması abt den garanti kapsamında dahi yaptırabilirsin.
Buna cidden çok şaşırdım.Hiçbirşeye müdahele etmeden orj'de 160 hp çıkan bir Rocco hiç ellenmeden sadece chiple 220 Hp oluyorsa helal olsun cidden. Filtre eksoz sistemine hiç müdahalesiz yada başka bişeye bence yüksek bir değer
Alicanrs
27-01-2011, 15:41
cihan alabilio :D abt revonun yanında soft kalıo biraz 205 210 hp gibi rakam verio veya superchips 195lerde revo ile 220 alabiliolar çokta ciddi yürüolar=)
Cihan Çizmeci
27-01-2011, 15:52
cihan alabilio :D abt revonun yanında soft kalıo biraz 205 210 hp gibi rakam verio veya superchips 195lerde revo ile 220 alabiliolar çokta ciddi yürüolar=)
Way anasını bea :D
Madem o kadar çıkacak güç var bir chip ile bu mallar neden adamlara eziyet çektiriyor 160 Hp'de sınırlayıpta makineleri :D :D
*Mühendislerden daha iyi bilicez sanki :D
Cidden ben çok şaşırdım hiçbir başka eklenti olmadan 60 hp almalarına Allah bereket versin ne güzel iş :D
Biraz daha zaman geçsin FN2'ler gibi Rocco larıda mıncıklayınca arkadaşlar cidden *Rocco* yaptırmaya başlarlar o zaman :D
Alicanrs
27-01-2011, 15:53
anlıcağın öle cihan :d
Cihan Çizmeci
27-01-2011, 16:02
anlıcağın öle cihan :d
Test pipe filtre eksozla ve yazılımla falan kaç hp alıyor bu rocco lar yaw çok merak ettim:beuj:
Video : scirocco - s2000 roll 1 - Vidivodo (http://www.vidivodo.com/359721/scirocco-_-s2000-roll-1)
Video : scirocco - s2000 roll 2 - Vidivodo (http://www.vidivodo.com/359722/scirocco-_-s2000-roll-2)
Video : scirocco - s2000 roll 3 - Vidivodo (http://www.vidivodo.com/359723/scirocco-_-s2000-roll-3)
S2k : filtre egsoz kiti
YYY scirocco : revo yazılım cai .. son susturucu iptali.. araç manuel
Honda Vtec b20 swap - YYY scirocco
Video : scirocco - s2000 roll 4 - Vidivodo (http://www.vidivodo.com/359724/scirocco-_-s2000-roll-4)
Mazda Rx8: egsoz sistemi YYY scirocco
YouTube - 07' Rx-8 vs. '09 Scirocco 1.4TSI Roll at 60km/h (http://www.youtube.com/watch?v=PtZ1oFZSfwY&feature=player_embedded)
yani demek istediğim scirocco manuelse bi revo ve cai ile çok güzel yürüyor .. 50 60 hp alabilio alamaz die bişi yok gözümüzle gördük kaç kere rollinge çıktık ayrı ayrı 20 tane scirocco ile maşallah güzel gidiolar
Burda S2K uzunda açmaya başlıyor diye biliyorum. Ama RX8 ile farkı fena ayırmış.
Alicanrs
27-01-2011, 16:34
Burda S2K uzunda açmaya başlıyor diye biliyorum. Ama RX8 ile farkı fena ayırmış.
rx8 yürümüo abi :D roccolar güzel gidio revolu
rx8 yürümüo abi :D roccolar güzel gidio revolu
Sende RS varken denemişmiydin RX8 ile?
Alicanrs
27-01-2011, 16:42
Sende RS varken denemişmiydin RX8 ile?
:D kaçarmı abi biliosun sonucu :D
Sportline
27-01-2011, 16:52
yakın deneme olur bence hız yükseldikçe scirocco ağır basar ...
HaLuK-35
27-01-2011, 19:58
Bu speclerde 200'e kadar 106 önde olur,kimine gore acı,kimine gore sevimli bi gercek :)
Selcuk_RoL
27-01-2011, 20:11
http://www.streetfire.net/video/ek-648-gti-vs-kvn-61-240-hp-scirocco_735285.htm
http://www.streetfire.net/video/ek-648_2193859.htm
bunlar bir örnek teşkil eder sanırım
106 nın sanmıyorum pek şansı olduğunu :( gerçekten roccolar güzel yürüyor.. Scirocco SuperChanger Ve Turbo 106 Atmosferik :(
Selcuk_RoL
27-01-2011, 20:28
106 nın sanmıyorum pek şansı olduğunu :( gerçekten roccolar güzel yürüyor.. Scirocco SuperChanger Ve Turbo 106 Atmosferik :(
halamı şansı yok diyorsun??:D
üstüme gelme dur net kotalı vidyoyu izleyemedim :P Bakacam birazdan :P
Kameraman bile geçiyor rocco'yu ı ben anlamadım ki nasıl vidyo bu :D adam sizle deniyor demi eminsiniz :D Bu kadar fark olamaz yaa :(:( Yani olmamalı
Selcuk_RoL
27-01-2011, 20:39
Kameraman bile geçiyor rocco'yu ı ben anlamadım ki nasıl vidyo bu :D adam sizle deniyor demi eminsiniz :D Bu kadar fark olamaz yaa :(:( Yani olmamalı
cam car 400+ cupra olunca öyle oluyor :D
cam car 400+ cupra olunca öyle oluyor :D
kardesım soyle bısey var KVN rocco FAT'dan güzel gidiyordu onuda geçtin..ama senın EK da normal gitmıyordu herkes biliyor kendi speclerin üzerinde araçları geçtin şimdi 106 var 106 var nasıl görmek lazım ..bide bu scirocco nasıl olmuş deneyip görmek lazım...
benim kafam karıştı, bir videoda rocco rx8 geçiyor , diğerinde 106 roccoyu rahat rahat geçiyor. Bu durumda 106 nın rx8 i duman etmesi gerekir. videodaki 106 dolu, denenen rocco standart olabilir mi ?
Selcuk_RoL
27-01-2011, 20:52
kardesım soyle bısey var KVN rocco FAT'dan güzel gidiyordu onuda geçtin..ama senın EK da normal gitmıyordu herkes biliyor kendi speclerin üzerinde araçları geçtin şimdi 106 var 106 var nasıl görmek lazım ..bide bu scirocco nasıl olmuş deneyip görmek lazım...
+10 diyorum ve vadiye devam diyorum cnm:D:D
KVN ve FAT güzel gitmiyordu nerden çıkardınız bunu , KVN en son ayar tutturdu ozamanda kimseyle denediğini duymadım , zaten şuanda stock geziyor en azından geçen pazar görüştüğümüzde stock tu araç. O yüzden KVN ve FAT ı kıyas konusu yapmayın , bunu kesinlikle araçları kötülemek için söylemiyorum. Ayarları tutturana kadar zaten FAT satıldı , KVN de tam ayar tutturdu araçta ufak problemler çıktı şimdi stock geziyor.
KVN ve FAT güzel gitmiyordu nerden çıkardınız bunu , KVN en son ayar tutturdu ozamanda kimseyle denediğini duymadım , zaten şuanda stock geziyor en azından geçen pazar görüştüğümüzde stock tu araç. O yüzden KVN ve FAT ı kıyas konusu yapmayın , bunu kesinlikle araçları kötülemek için söylemiyorum. Ayarları tutturana kadar zaten FAT satıldı , KVN de tam ayar tutturdu araçta ufak problemler çıktı şimdi stock geziyor.
ne gibi problemler çıktı?
Alicanrs
28-01-2011, 09:45
ne gibi problemler çıktı?
evt dyno üzerinde 240 gibi rakam veriodu KVN ama hiçte öyle gitmiodu her rollingte bende vardım YYY plakalı sadece revolu filtreli scirocco 220 hp vermesine ragmen KVN yi baya geçiodu .. onn için kıstas almayın demiş murat arkadaşımız doğruda demiş.. en son downpipeli hali filan iyi gidiodu KVN nin o zmnda kimseyle denemedi stok yapmış şuanda .. ama en iyi ölçüm revolu filtreli sağlıklı bi rocco ile denenmesi olur ..
Trance-R
29-01-2011, 07:24
tamam tamam en iyi dyno ; otoban olucak yine :) hayırlısı ile bekliyoruz :)
106 nın timingleri iyi yapıldıysa lamda sensörlerinde arıza yoksa egzozlarında kaça yoksa yazılımı iyi yapıldıysa EK nin attıgı farkı rahat rahat atar .
Laa selçuk bu sicirocco cular neden sevmiyorlar seni ? :D
evt dyno üzerinde 240 gibi rakam veriodu KVN ama hiçte öyle gitmiodu her rollingte bende vardım YYY plakalı sadece revolu filtreli scirocco 220 hp vermesine ragmen KVN yi baya geçiodu .. onn için kıstas almayın demiş murat arkadaşımız doğruda demiş.. en son downpipeli hali filan iyi gidiodu KVN nin o zmnda kimseyle denemedi stok yapmış şuanda .. ama en iyi ölçüm revolu filtreli sağlıklı bi rocco ile denenmesi olur ..
peki 2 araçta aynı dynodamı ölçüldü ilginç bişeymiş.
pesimist206
31-01-2011, 08:56
aracarı eksıklerı olmasına karsın denedık scırocco sadece yazılımla 106 ise orjınal son susturucu ve sac jantsız, sokmeden geldı 200 e kdr scırocco 3 4 boy onde oluyor.... 2 vıteste 60 gıbı bastık yorum yapan herkese tesekkurler =) apo abı bırden hadı kalkın gıdelım oldu haber veremedım bu haftasonu atasehır taraflarında olursan gorusmek dılegıyle :)
dragstar
31-01-2011, 16:42
2 de 60 çok ölü bzm arabalara ben 2 90 basıyorum :D
pesimist206
31-01-2011, 19:10
gel senlede deneyelım ıstersen :D
bendede rocco var bi buluşma ayarlayında bakalım farklara bende aracı denemiş olurum..
bendede rocco var bi buluşma ayarlayında bakalım farklara bende aracı denemiş olurum..
bence ıkı rocco bugun deneyın bari..
KVN ve FAT içinde yapılışının her aşamasında hergün ordaydım .. her denemesindede ordaydım hatta bi çok denemesinde FAT ı ben kullandım .. şuandada gene bi arkadaşımızda FAT ama öyle denemeyle falan işi yok ..
KVN 240 hp lerin hakkını ilk etapta vermiyordu evet ama downpipe dan sonra aracın ne kadar değiştiğini sanırım burdan en fazla bi kaç kişi bilir çünkü sonra söküldü..
bugün scirocco alsam yapıcağım ilk iş downpipe olur .. kvn e downpipe yaptıktan sonra ne kadar hızlandığını gördükten sonra ne kadar gerekli olduğunu anladım ..
slowmotion
19-02-2011, 01:19
2 aracıda bilmiyorum ama 106 yapılan işlemler doğru uygulanıp ayarları tam ve bakımlıysa 60tan itibaren arayı çok fazla açar. tabiki 200lere doğru 106gti'a yaklaşır ama 106 almış olur 2-3boyla. ztn sonuç böyle bitmezse 106da sorun vardır şahsi düşüncem...
arkadasım bahsettığınız 106 gr sarı 106 ıse 106 kafadan alır dıyorum ;) dyno verılerı nı bılen varmı burda gr nın ? ben duydum daha önce ama burda net bısey sölemek ıstemıyorum