Orijinalini görmek için tıklayınız : 500 Abarth?
.::EmrE::.
25-01-2011, 22:29
Selamlar.
Fiat 500 Abarth'ın TR de satışı yok biliyorum ancak bu aracı bir şekilde TRye getirmek mümkün olabilir mi? Bilgisi olan var mı acaba?
Bir arkadaş Scirocco R almıştı Black Market falan deniyordu bu konuları bilen biri varsa sormak istedim.
Ertug_T.
25-01-2011, 22:32
malesefi ülkemizde hiçbir abarth showroom-shop-servis olmadığı için ve ısrarlarıma rağmen kimsede ihaleye girip açmadığı için getirmenin mümkünatı yok :(
sıkıntılı olan durum fiat ve abarth ın opel ve opc gibi değilde birbirinden iki ayrı firma gibi takılmaları..
malesefi ülkemizde hiçbir abarth showroom-shop-servis olmadığı için ve ısrarlarıma rağmen kimsede ihaleye girip açmadığı için getirmenin mümkünatı yok :(
sıkıntılı olan durum fiat ve abarth ın opel ve opc gibi değilde birbirinden iki ayrı firma gibi takılmaları..
knka abarth olsa ilk alıcakların başında sen varsın demi :D
grey market araç getiren bi galeri ile konuşulup getirilebilir, serviste illaki yedek parçasını getirir ;)
Galeriler getirir, paradan haber verin yeterki :D
Aynen , galeriler getirir.
fatihtemizer
25-01-2011, 22:54
kaç gayme bu 500 abarth
MuratGürakan
25-01-2011, 22:57
özel isterseniz getirir imkanı yok diye bişi yok. Ama tabi o kadar paranız varmı :D. OLması gerekenin 2 katına gelir..
Shadow_Dancer
25-01-2011, 23:01
Gelse yer yerinden oynar bence :)
Ha keza grande punto için de öyle..
gp için abarth kitli orhan abi var daha ne olsun :D
Galeriler getirir para olduktan sonra..:)
Low-Rider
25-01-2011, 23:12
İsteseler Tofaş-Fiat olarak getirirler ama Türkiye de ne kadar satıcak , nasıl bir pazar payına sahip olucak bu önemli.
Bence yapılan yatırımı karşılamaz.
Özel modeller çünkü ve fiyatıda yüksek olucaktır , bizim insanımız amaan fiat diyip,fiata bu kadar para verilmez diyip uzak durucağı için satış adetleri düşük kalır.
Honda olsa farklı olurdu , ne getirseler satıyor peynir ekmek gibi:D
SekoLive
25-01-2011, 23:12
getireni yada alanı saygı ile anacağımızı düşünüyorm çok güzel araç bence.
fiat zaten hep ordan kaybediyor. reno clio v6 getirdi kaç tane sattı bir elin parmağı kadar ama adamlar prestijini yaptı. fiat şu abarthları getirip önyargıyı yıkmayı istemiyor heralde
Ertug_T.
25-01-2011, 23:20
bence 500 abarth gelse coopers den felan kat kat fazla satar..
By_HaNNibaLL
25-01-2011, 23:21
Türk insaninin ön yargisi beni deli ediyor ya ver 2 tane teknik servise abarth bayiliğini normal araç gelsin abarth body kit yaptir hemde güzelcenek abarth modellerini sat ya
Low-Rider
25-01-2011, 23:23
İmaj meselesi , insanlar önyargılarından vazgeçmiyor.
Cooper'a binen fiat'a binmez.Abarth olması önemli değil sonuçta fiat insanların gözünde.
Neye biniyorsun sorusuna mini yada x marka demek yerine fiat demek istemez çoğu kişi.
Aynı olay renaultda da var.
tofaşın içinde abarth departmanı görmüştüm bir kere çok şaşırmıştım. içeride sarı bir fiat coupe birde bravo hgt vardı. sonra kapanmış heralde. tofaş bile ayağını çektiyse birmot banoto neyapsın
Yok canım daha neler :D
Cooper sayısını yakalayacak tek fiat modeli albeadır.
SekoLive
25-01-2011, 23:40
gecenin en can alıcı postu oldu bu :D :D miniciler isyanda birazdan konu açıp karşılaştırılma yapılabilmesi olasıdır :D :D
Ertug_T.
25-01-2011, 23:43
695 tributo ferrari gelse ilk ben alırım o kesin :D
Shadow_Dancer
25-01-2011, 23:45
Bebegim :) http://www.clutchd.com/wp-content/gallery/08_september_2009-695-tributo/695-tributo-ferrari-based-500-2.jpg
:icon_tup::icon_tup: alınmaz mı ya o :) geri kalan 693 tanesinden biri için sıraya girecem :D
26-01-2011, 00:15
Tributo Ferrari?
Ferrari tribine girmiş 500 mü :D
onursumer
26-01-2011, 00:23
yanlış hatırlamıyorsam bi galerici getirmişti
hatta sahibindende ilanı duruyordu iyi bi paraya satılmış olucakki ilan yok ;)
26-01-2011, 00:24
yanlış hatırlamıyorsam bi galerici getirmişti
hatta sahibindende ilanı duruyordu iyi bi paraya satılmış olucakki ilan yok ;)
Vallaha mı? Resim vs yokmu:(
fatihtemizer
26-01-2011, 00:25
gecenin en can alıcı postu oldu bu :D :D miniciler isyanda birazdan konu açıp karşılaştırılma yapılabilmesi olasıdır :D :D
seyk çok yaygaracısın hee:D:D
onursumer
26-01-2011, 00:27
Vallaha mı? Resim vs yokmu:(
yok çok zaman oldu
aracın motor bilgisi hakkında bilgim yok ama en azından
komple abarth kitli olduğundan eminim logolar vs tr tek gibi birşeyler yazıyordu ilanda
Low-Rider
26-01-2011, 00:32
yok çok zaman oldu
aracın motor bilgisi hakkında bilgim yok ama en azından
komple abarth kitli olduğundan eminim logolar vs tr tek gibi birşeyler yazıyordu ilanda
Direk ilanı görmedim ama royal motor du galiba emin değilim onun gibi maşşaklı bir firmanın ilanında fotoda arka tarafta görmüştüm
onursumer
26-01-2011, 00:36
Direk ilanı görmedim ama royal motor du galiba emin değilim onun gibi maşşaklı bir firmanın ilanında fotoda arka tarafta görmüştüm
aynen aynen oyle bi galeri çok sağlam araçların arasında duruyordu showroom da
porsche ferrari yanında fiat 500 :D
Low-Rider
26-01-2011, 00:38
aldıysa mehmet başaran almıştır kesin:D
adam seviyor öyle entresan arabaları
hahaha..:D
Yalnız Tributo ayrı bir olay.:cool:
aynen aynen oyle bi galeri çok sağlam araçların arasında duruyordu showroom da
porsche ferrari yanında fiat 500 :D
Pashaa Auto'da değilmiydi o.Bende hatırlıyorum arkada köşede duruyordu :D
onursumer
26-01-2011, 00:49
Pashaa Auto'da değilmiydi o.Bende hatırlıyorum arkada köşede duruyordu :D
galerisi konusunda hiçbir fikrim yok :D
ama arka koşede supersport makinelerin arasında duruyordu beyaz renk bi onu hatırlıyorum
ilanda tek olduğu falan yazıyordu
artık body kit mi vardı komplemi abarth dı emin değilim
fiyatıda yüksekti normale gore yanlış hatırlamıyorsam
Şu ilanda arkada gözükenden bahsediyoruz dimi :D:D:D
2010 Porsche 911 Turbo 245.000 EUR Galeriden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-911-911-turbo-beyaz-siyah-500-hp/detay)
26-01-2011, 01:01
eğer o ise abarth değil o. Sport modeli.
aybarsdnr
26-01-2011, 01:10
fransada genç bi kızda görmüştüm geçen sene..mükemmel bir araba bence.keşke Türkiyede de olsa da yollarda görsek
Dogrudur.Farklı araçlardan bahsediyoda olabiliriz:):)
onursumer
26-01-2011, 09:18
o araç sanırım abarth falan yazıyordu ilanda ama eminde değilim :D
driftnolimit
21-06-2011, 19:27
aslında eskiden olsa bende aynı şeyleri düşünürdüm ama işin içinde yetkili bir FIAT Bayiinde satış danışmanlığı yaptığımdan beri fikrim değişti.
Biz orjinalinden bile ayda 1-2 adet satarken (bayii olarak) Abarth'ı showrooma çektiğimizde sanırım bir kaç ay otomobili izleriz.
Aslında önceki sayfalardan birinde bir arkadaşım Türk insanının ''Aman FIAT'a o kadar para verilirmi!'' düşüncesinden bahsetmiş. Çok doğru bir tespit. Bu düşünceyi bazen günde bir kaç defa duyuyoruz. En fazlada FIAT'ın Tr'deki en prestijli modeli Bravo'da.
Aslolan şu ki bu düşünce 2006 yılında Grande Punto'nun Tr'ye girişiyle yıkılmaya başlandı ve 2012'de ülkemizde satışa sunulacak olan FIAT FREEMONT ile iyice değişip yeni bir şekil alacak.
VteC_MaNiaC
21-06-2011, 19:44
ahaahahaha çok sert oldu patron :D
fiat 500 abarth varmış bizim memlekette. 500 abarth diecastını alırken satıcıyla konuşmuştum, adamın bir arkadaşı getirmiş bi tane. yerini falan da söyleyebilirim gidip bak demişti de yok nabıcam abi elin arabasını demiştim :D