Orijinalini görmek için tıklayınız : .::: çakma değil gerçek :::.
acı ama gerçek :D
A blonde and a 3rd grade geography question - Snotr (http://www.snotr.com/video/675/A_blonde_and_a_3rd_grade_geography_question#1)
abi blonde filan mature hayırdır :D
ahmet3425
26-01-2011, 10:41
hatun harbi gerizekalıymıs arakdas :D
en azından bizi tanıyor ülkemizi duymuş ...
en azından bizi tanıyor ülkemizi duymuş ...
reklamın iyisi kötüsü olmaz :D
redbaron
26-01-2011, 10:53
bence numara yapıyor,yani harbiden salak olabilir ama ekstra salak numarası yapıyor şov için.
bence numara yapıyor,yani harbiden salak olabilir ama ekstra salak numarası yapıyor şov için.
banada öyle geldi :)
onursumer
26-01-2011, 11:04
bizi nasıl biliyor hayret ya numara ihtimali var bence :D
reklamın iyisi kötüsü olmaz :D
Türkiye ile ne kastediliyor acaba ?
Emir_b16a
26-01-2011, 12:10
Türkiye ile ne kastediliyor acaba ?
turkey = hindi demek
ona gülüyo ztn :)
Cihan Çizmeci
26-01-2011, 12:20
Aynen bencede.
Ordaki Tr'de Hindi anlamında gülmüşler...
Ananın ş... gül gerizekalı kadın. Hindiymiş...
Olay Hungary dan çıkıyor ... Hungary ( macaristan ) yi hungry ( aç) sanıyor okunuşları yakın olduğu için.
ülke olduğu konuşulunca Turkey i duydum ama onu bilmiyorum diyor... Turkey : Hindi demek olduğu için aç lık kelimesine yakın diye kullanıyor.
Turkey e güldükleri yok ... Kıza gülüyorlar ülkeyi bilmiyor diye
Bu daha neki benim otelde iş arkadaşım abd li Tüm avrupayı bir ülke sanıyor o ülkenin başkentide Paris sanıyor
onursumer
26-01-2011, 13:15
Olay Hungary dan çıkıyor ... Hungary ( macaristan ) yi hungry ( aç) sanıyor okunuşları yakın olduğu için.
ülke olduğu konuşulunca Turkey i duydum ama onu bilmiyorum diyor... Turkey : Hindi demek olduğu için aç lık kelimesine yakın diye kullanıyor.
Bu daha neki benim otelde iş arkadaşım abd li Tüm avrupayı bir ülke sanıyor o ülkenin başkentide Paris sanıyor
şaka gibi ahahaha :hahaha:
Bu daha neki benim otelde iş arkadaşım abd li Tüm avrupayı bir ülke sanıyor o ülkenin başkentide Paris sanıyor[/QUOTE]
paris hiltonu mu kastetmiş :D
TolgaEsentepe
26-01-2011, 13:19
numara gibi ama güzell :)
KSK-VTEC
26-01-2011, 13:23
Turkey e güldükleri yok ... Kıza gülüyorlar ülkeyi bilmiyor diye
Yaw orası nasıl bi memleket ne koklatıyorlar benim arkadaşım günayda orda abi havasındanmı suyundanmı bilmiyorum ama burada insan salak gibi oluyor demişti
maxpower
26-01-2011, 14:20
trde daha kötüleri var
yapılan sokak röportajlarını hiç izlemediniz galiba
bir gün ümid ediyorumki bu videoları off topic kısmında paylaşırsınız