Orijinalini görmek için tıklayınız : Tatil Tercihleriniz ?
Evet arkadaşlar tatiltercihlerimiz neler ?
Kimlerle hangi tarihlerde hangi tatil beldesinde karşılaşma ihtimalimiz var ?
Benim başıma geçen sene gelmişti Bodrumda :D
Bi baktım Bir evo 34 plakalı :D heheheh
Kimler napıyo bakalım hangi tarihlerde ?
^^ANIL^^
04-07-2007, 04:46
ne tatili o neymiş benim için öle bişi yok sende para var huzur var olm
ne tatili o neymiş benim için öle bişi yok sende para var huzur var olm
Hade leyn sen beni elli kere gömersin :D
Gel kardeşim başım üstünde yerin var herzaman .
^^ANIL^^
04-07-2007, 04:59
saol kardeşim allah razı olsun işten dolayı yazları tatil pek nasip olmuyo genelde kış tatili yapıyoruz işimiz böle napalım hayırlı tatiller herkeze
Berent.t
04-07-2007, 06:10
... Altinoluk ...
biz Anıllla yazlıkta takılıoz bazen. tatıl dedgın ole oluo. ısvar guc var arkadasım herkes sen gıbı large mı hahahahaa... arada sırada Muratta katılıo bıze. Tolga zaten selımpaşa da sitizci hahaha...
bi de Görkem ile Cumhur var silvri sapıkları. kısaca anlattım valla baya bi kişi sana.
Tholl-ga
04-07-2007, 08:15
zitiz deil olm zittiiiizz :D
güvenlik aynı hala hahahhahhaha
görkemle beraberiz zaten hafta sonları silivri geceleri :D
Mechanix
04-07-2007, 08:36
Tayland - Pattaya
1 Haftalık herşey dahil ,resimdekiler hariç , yaklaşık 1500$
http://img125.imageshack.us/img125/3734/tayland156yi7.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=tayland156yi7.jpg)
haftasonları silivri kamiloba
haftaiçleri de işgüç.. naapalım...
Ferhat_V
04-07-2007, 10:23
haftasonu ara sıra adalar..
temmuz ağustos gibide tekirdağ erikli..
PROMINENT
04-07-2007, 10:30
anca küvet bu aralar :D
Sefa_vts
04-07-2007, 10:56
Minik abilerim zaten keyifte görüldünüz pazartesi akşam :D
heheheheh güzel bi konu olmuş yaww dünya küçük karşılaşılır elbet bir yerde..
kısmetse seçimden sonra altınoluk ....
hafta sonları kumburgaz ;)
bu arada :D bu hafta sonu Ankara bi sonra ki hafta sonuda 21 tem izmir ;)
TAM35GNY
04-07-2007, 11:06
Tayland - Pattaya
1 Haftalık herşey dahil ,resimdekiler hariç , yaklaşık 1500$
http://img125.imageshack.us/img125/3734/tayland156yi7.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=tayland156yi7.jpg)
Fotoları aliim lütfeeeeeennn..:D:D
önce kuşadası ardından 3 haftasonu çeşme en son ağustosun son iki haftası bodrum
ben geçen sene çeşme caliente'nin önünde hem gri s2k hemde sti yanyana park etmiş bir şekilde görmüştüm.bizden birileri midir acaba ?
Maxiboost
04-07-2007, 12:16
eheh yelken yapıyorum bu yazda 2 gün önce çeşmeye ulaştım bir baktım 06 ruh :D ehehhe sanırım serhat isimli arkadaşın aracıydı :D valla burdan kuşadasına geçicem seçimlere kadar ordayım seçimlerden sonrada sanırım bodrum ordan göcek vs gidicem :D
bi aksilik olmassa Altınoluk
bende ağustos sonu gibi 15 günlüğüne antalya lara taraflarına gideceğim..
en son 4 sene önce tatil yapmıştım. Birde miniklerin yazlık faslı oldu onun hariçi anıldan pek farkım yok.
önce kuşadası ardından 3 haftasonu çeşme en son ağustosun son iki haftası bodrum
ben geçen sene çeşme caliente'nin önünde hem gri s2k hemde sti yanyana park etmiş bir şekilde görmüştüm.bizden birileri midir acaba ?
STI Ben olabilirim :D çeşmeye urayıp bodruma geçmiştim :D hehehe
TAM35GNY
04-07-2007, 14:01
Herşey bahane Bangkok şahanee...:D:D
ReD_JaZZ
04-07-2007, 18:50
haftasonları marmara ereglisinde yazlık,haftaiçleri iş :) arada birde kumburgaz tohaç ve ozanın yanına..:)
belki bi haftada ayvalık ilerde...
Maxiboost
04-07-2007, 18:58
yaw o thailand neymiş öle yaa :D hiç zevkim deil eheheh youtube ta bi video vardı otobüsle gidiolar amcalar o geldi şimdi aklıma eheheh
^^ANIL^^
04-07-2007, 20:39
biz Anıllla yazlıkta takılıoz bazen. tatıl dedgın ole oluo. ısvar guc var arkadasım herkes sen gıbı large mı hahahahaa... arada sırada Muratta katılıo bıze. Tolga zaten selımpaşa da sitizci hahaha...
bi de Görkem ile Cumhur var silvri sapıkları. kısaca anlattım valla baya bi kişi sana.
işte abi adam kısa ve öz anlatmış hepimizi daha kimsenin konuşmasına gerek yok :):):)
Herşey bahane Bangkok şahanee...:D:D
adam işini biliyor tabi:)
ben genelde ayvalık sarımsaklıdayım arada altınoluk.. ceşmede sıklıkta uğrucağımız yerler arasında ***** yenı mekanlar açılmış görunmek lazım:D
akdenizde ve egede her yere gider 2 şer gün kalırım zaman zaman...ama esas tatilimi her zaman bodrumda yaparım..
alo çeşme gelen yok mu :) bodrumda otel var kalcak olan varsa ince ayar çekeris :D
emreekin
05-07-2007, 00:09
huehuehue..bodrum,çeşme,antalya...haftasonları görebilirsiniz beni....:D :D :D
çeşme alaçatı bodrum powered by NAVARA buğracııım
Akden'zdeyim bu`` ayin sonu obur ayin basi
Bende yarın kısmetse ankara 4 gün falan kalıp gelcez sonra Belki ılgaz dağı sonrada altınoluk :)
seçimden sonra yıllık çeşme tatilim 1 hafta..yeter ztn...heybeli adamda var ztn..daha napalım =)
antalya kemer alanya forever :D
tolga900
05-07-2007, 13:16
otobüsdeki adamlar kievdeler thailand da değil. Bodrum tek gecerim kadın sesi in egzos sesi out :icon_tup: (tabi bekar gidebilirsek)
DoDo_hamann
05-07-2007, 13:38
çeşme güzeldir ;)
çeşme güzeldir ;)
10 yıldır oradayım,boyalık civarı eskiden agırlıklı olarak 06-35 plakalı araclar ve sosyetenin dısında bi ceşme vardı neredeyse son 5 yıldır 34lerin hükümdarlıgı altında,ama her ne kadar kalabalıklassa da,sosyetikleşse de yine de çeşme güzeldir...
Nasipse Agustosun tamamına yakınını Çeşmenin bence en güzel koyu boyalık koyu...
i_could...
10 yıldır oradayım,boyalık civarı eskiden agırlıklı olarak 06-35 plakalı araclar ve sosyetenin dısında bi ceşme vardı neredeyse son 5 yıldır 34lerin hükümdarlıgı altında,ama her ne kadar kalabalıklassa da,sosyetikleşse de yine de çeşme güzeldir...
Nasipse Agustosun tamamına yakınını Çeşmenin bence en güzel koyu boyalık koyu...
i_could... izmirliyim ve 9 yaşında yazlık almıştık çeşmeden..ondan öncede altınyunusta tatil yapardık..92 yılından bahsediyorum bomboştu..ayayorgi fln hep boştu.. ufak balıkçılar vardı.. sadece izmir halkı giderdi..derlerya nezih ortam cidden öyleydi.. meşur otoban yapılırkenki ızdırabımızı unutmam..o yolu ona bağlarlardı onu ona karışırdı :) zaten ne zaman o otoban bitti 34 orayada damladı.. ha hoş bende şun 34üm ve heryıl gidiyorum damlamış olıyorum :D
DoDo_hamann
05-07-2007, 16:13
Otobanıda dillere destandır zaten.. :)
darksideİmpreza
05-07-2007, 16:26
rusca yada ingilizcesi olanlar buraya kemere gelsinler hayat burda)))
evli olanlar mümkün olduğu kadar uzak dursunlar ;)
Ferhat_V
05-07-2007, 17:13
önemli olan vücut diliii :D
MUGENPOWE®
05-07-2007, 17:37
pratık rusca yetıyomu :D
pratık rusca yetıyomu :D
ded senin büt ün var.tatil bize eylülden sonna:D:(
M_PROJECT
05-07-2007, 18:25
çeşme ılıcada yazlık varda git gidebilirsen 2 sene önce gittim en son bakalım 3 haftaya gelecem inşallah gidebilirim özledim cnk baya
emreekin
05-07-2007, 18:54
evet yaaaa çeşme otobanında mini s geçmekte ayrı bi güzelldir dimi cem...:D :D :D
MUGENPOWE®
05-07-2007, 18:57
ded senin büt ün var.tatil bize eylülden sonna:D:(
ya nıe hatırlatıyosnkı sımdı moral bozuysn ben tatıle gıtmek ıstıyom yerim bütünü :D
gidelim seneye alırız o dersleri ;)
evet yaaaa çeşme otobanında mini s geçmekte ayrı bi güzelldir dimi cem...:D :D :D
Forumdandır belki :eek:
emreekin
05-07-2007, 19:00
puaheuhauehuaheuahuehaueha :D :D
Future_King
05-07-2007, 19:26
10 unda alanyada olucam...
tercih deil mecburiyet diyelim:D
yoksaa cesme bence 1 numero...
izmirliyim ve 9 yaşında yazlık almıştık çeşmeden..ondan öncede altınyunusta tatil yapardık..92 yılından bahsediyorum bomboştu..ayayorgi fln hep boştu.. ufak balıkçılar vardı.. sadece izmir halkı giderdi..derlerya nezih ortam cidden öyleydi.. meşur otoban yapılırkenki ızdırabımızı unutmam..o yolu ona bağlarlardı onu ona karışırdı :) zaten ne zaman o otoban bitti 34 orayada damladı.. ha hoş bende şun 34üm ve heryıl gidiyorum damlamış olıyorum :D
Ayayorgi nin o tarafları hatırlıyosan eski flyinn ı da hatırlarsın o zaman...Seneyi hatırlamıyorum ama orada bi sertap konseri dinlemiştim o kadını sevmeye o zaman başladım diyebilirim...
Eski yol...Daha bi güzeldi yolcular icin,tabi o zaman yaş itibariyle arka koltukta yolcu pozisyonundaydık ve bizim için deniz manzaralı kıvrımlı yol daha cazip geliyodu ama Allah için otoban çeşmeye ulaşmak açısından büyük kolaylık oldu...
i_could...
emreekin
06-07-2007, 00:27
haftaya çarşamba bodrum...:D :D
mayıs sonu gibi orlardaydım cidden hoş herkese tavsiye:D
2 mekan var ztn yanyana gayet yeterlı:rolleyes::D
cesme otobanıda çok virajlı ve ruzgarlı beee.... aydın forever..
yokmu ayvalık tarafına gelen?? yada bodrum turkbuku?
TAM35GNY
06-07-2007, 08:57
Ayayorgi nin o tarafları hatırlıyosan eski flyinn ı da hatırlarsın o zaman...Seneyi hatırlamıyorum ama orada bi sertap konseri dinlemiştim o kadını sevmeye o zaman başladım diyebilirim...
Eski yol...Daha bi güzeldi yolcular icin,tabi o zaman yaş itibariyle arka koltukta yolcu pozisyonundaydık ve bizim için deniz manzaralı kıvrımlı yol daha cazip geliyodu ama Allah için otoban çeşmeye ulaşmak açısından büyük kolaylık oldu...
i_could...
flyinn barcelona daha orda yokken aya yorgi koyunda ve yanındaki koyda geçti çocukluğum..dalyanköy esdinbel sitesi sakinleri az çekmediler..:) Çeşmenin çeşmelerinden tuzlu su aktığı zamanı bilirim..Dondurma yemeye çarşıdaki sakızlı kavunlu dondurmacıya gittiğimizi mekanda eğlenmek için Garden Bar ve Karadeniz Restaurantı bilirim..:)Güzel günlerdi walla..ARtık çeşmeye sarhoş giriorum sarhoş çıkıorum nerde olduumu bile bilemediim günler oluo neyse güzel günlerdi güzel..:D:D
Bu ara Kemere dil bilenleri davet etmiş bi arkadaş dil dile deymeden dil öğrenilmez yaw asıl bilmeyenleri davet etmek lasım..:D:D
darksideİmpreza
06-07-2007, 12:45
dünkü kısa bir kemer gecesinden kısa bir örnek x5 dolusu 6 rus devecka(kız):icon_tup: piyasadaydı manyamışş bunlar yaa 2 tanesi sunrooftan tavana cıkmışlar.ewli olan arkadaşlarda bir caresini bulup 12 den sonra napıp edip kaçsınlar...:)küçük bir not ..rus hatunlar cabriolet hastası:) dün o yüzden kaybettim.:)
darksideİmpreza
06-07-2007, 12:46
mayıs sonu gibi orlardaydım cidden hoş herkese tavsiye:D
2 mekan var ztn yanyana gayet yeterlı:rolleyes::D
ama suanki durum mayısla alakası yokk bilgine sen bence tekrar bir ugra buralara:)
emreekin
06-07-2007, 13:11
bodrum bodrummmmmmm türkbükü....haftaya çarşamaba....az kaldı...:D :D turbo civic in türkbükü...:D :D
ama suanki durum mayısla alakası yokk bilgine sen bence tekrar bir ugra buralara:)
doğrudur piyasa tam açılmadı dıyolardı...şimdi muhakkak daha iidir...:icon_tup:
bodrum bodrummmmmmm türkbükü....haftaya çarşamaba....az kaldı...:D :D turbo civic in türkbükü...:D :D
biLemicem karşılaşırsak emrecm:D
gokhan035
06-07-2007, 15:19
marmaris var mı ötesi...
emreekin
06-07-2007, 15:27
len kaan bodrumamı gidiyosun....:D :D
hiç belli olmaz canumm :D bsm oteldeki ingilizler beni bekliomuşta euheuhehu
TAM35GNY
06-07-2007, 16:47
marmaris var mı ötesi...
Eet ben onu unuttum marmaris de şahane bodrum çeşmede kasılacağına şekil yapcam die orda hep şekilsin her yöndende öndesin ...:D:D
Abi ne şekli ya herkes bi şekil gidiyo rahat olun free takılın tatil yapacaklara iyi eglenceler :)
TAM35GNY
06-07-2007, 17:07
La olm şekli ordakiler yapıo herkes elinde içki kıs kesme tripleri nedendir bilinmez herkes playboy oluo :D:DAma marmariste öle yapmayı deneyemio bile insanlar malzeme oluolar direk..:D:D
Eet ben onu unuttum marmaris de şahane bodrum çeşmede kasılacağına şekil yapcam die orda hep şekilsin her yöndende öndesin ...:D:D
marmarisi çok övdu arkadas gece hayatını, barlar sokağı dıyıp duruyo:) eğlnce ust duzeydemiş arena varmı ötesı dıo:)tabı yabancı ağırlıklı....:p
Abi ne şekli ya herkes bi şekil gidiyo rahat olun free takılın tatil yapacaklara iyi eglenceler :)
dogru söze ne hacet!:icon_tup:
Berent.t
06-07-2007, 19:57
tatil şeklini bilirsin jem:D:D alırsın eline vodka-vişne solede ahaha 300-500 hani ketçap mayonez hesabı..bırak yaaa saçma:D cool rulezzz
istanbul part1'i salı günü alanya'ya geri dönerek tamamladım :)
ztn alanya'da yaşıyorum sürekli tatil yapıyo sayılırım, hayırlısıyla ctsi'yi pazara bağlayan gece çanakkale'ye yola çıkıcaz, gelicek cuma günü de izmir/dikili semalarına harekete geççez.dikili'de 2-3 gün kalıp izmir'e geçicem.sonra seçimlerde alanya'ya dönüş, öss tercih, direksiyon sınavı, ehliyetin gelişini bekliyip halletcem.ehliyet gelince istanbul part2'yi yapıcam :)
herkese ii tatiller, keyfini çıkarın derim.bütün kışın yorgunluğunu atmak lazım.
burda daima ruskyler rahatlatır desem (alanya:D):D
antalya kemer çıralı & olympos
dun tatilim sona erdi.. sessiz sakin ortamlardan hoslananlar mutlaka gidip görmeli..
ağustos 12den sonra bodrum & marmaris
emreekin
08-07-2007, 13:22
evet yaaaaa geçen sene marmarsteydim...gerçekten güzel bi yer.....:D :D ama çok yabancı var..
Maxiboost
08-07-2007, 14:01
ama çok yabancı var..
hiç sevmiorm yabancıları :D
Muvaffak
08-07-2007, 14:16
bodrum bodrum :D:D bugra bey le gecen sene karsılasmıstık :D yarım ada turu zevklı oluyor yahu :D
TAM35GNY
08-07-2007, 20:38
Çeşmeden az önce geldim kasım kasım kasılıo işte yine millet kum beach souk ama güzeldi;)
VeNoM_35
08-07-2007, 20:47
Didim pek hareketli değil sanırım, yada bana öyle geldi, Marmaris tavsiye bu sene:)
gokhan035
08-07-2007, 23:03
Marmaris gibisi yokta, çeşme ye de gelirseniz Fontana yı tek geçerim...
Sefa_vts
19-07-2007, 21:16
bodrum bodrum :D:D bugra bey le gecen sene karsılasmıstık :D yarım ada turu zevklı oluyor yahu :D
bu sene de yakalandınız gümbette türbe durağının orda geçen sene civic i görüodum bu sene acilen jant lazım olan bi sx i :D pazartesi saat 2 küsürdü sanıyorum.. Gerçi rehber adamız dün de alanyada futureking i gördüm :D eski konuydu gerçi ama canladırıyım dedim..var mı başka gören.
Low-Rider
19-07-2007, 21:19
2hafta boyunca şarköy-hoşköy arası gittim geldim attım bütün senenin yorgunluğunu
yazokulu başladı tatil bitti:(
benimde tatil sadece 2 gun ve ekstra 2 haftasonu sürdü.seçimden sonrada ufak bi çeşme yapıcam.sonra da vizelere çalışıcam.ah salak kafam ah.
Berent.t
19-07-2007, 22:35
oyu sandığıa atıkktan sora yola çıkıyorum .. ALTINOLUK
Symetnix
20-07-2007, 07:34
thai ve japan gıttım allah ızın weırrse bı daha thai yapıcaz arkadaslarla 4 hafta ıcınde sora bı ıngıltere sorada turkiye ye gelıcem ama sanırım kışa artık ama sonrası gusel yıne yaz a gelıyorum sydney e :)
hiç yamur yagmasın haha :)
Ben pazar gidiyorum seçimden soora Alanyaya
Muvaffak
20-07-2007, 15:46
bu sene de yakalandınız gümbette türbe durağının orda geçen sene civic i görüodum bu sene acilen jant lazım olan bi sx i :D pazartesi saat 2 küsürdü sanıyorum.. Gerçi rehber adamız dün de alanyada futureking i gördüm :D eski konuydu gerçi ama canladırıyım dedim..var mı başka gören.
yaw beni goren oluyor ben kimseyi goremiyorumm alla laa:D neyse bu arada jant lazim orasi oyle ama iste tamammen duygusal:D:D bu arada jant alana kadar siyaha boyali bir sekilde olucak falan filan..
bodrumda olan arkadaslar varsa ki sanmiorum secimler fln girdi araya gelecek fln olursa goruselim haberleselim:icon_tup:
emreekin
20-07-2007, 20:38
yaw beni goren oluyor ben kimseyi goremiyorumm alla laa:D neyse bu arada jant lazim orasi oyle ama iste tamammen duygusal:D:D bu arada jant alana kadar siyaha boyali bir sekilde olucak falan filan..
bodrumda olan arkadaslar varsa ki sanmiorum secimler fln girdi araya gelecek fln olursa goruselim haberleselim:icon_tup:
haci ben gördüm seni..merak etme...torbada sabah......:D :Dhatta ilk sen gördn...:D
fethiye yokmu yahu küçük ingiltere :D
noelbaba
20-07-2007, 21:46
3 lü etken yüzünden en uzak silivriye yazlıa gidebilcem sanırım :S 1 haftada kemer