Orijinalini görmek için tıklayınız : Powerball Kullanan Var mı?
Varsa skor kapışalım.Daha bugün aldım ama bir haftaya 11k+ ulaşırım diye düşünüyorum :D
http://aboutpowerball.com/wp-content/uploads/2009/12/green_powerball_top_web.jpg
Boost Up
27-01-2011, 14:15
seni alp2 ye yönlendirmek istiyorum, yanılmıyorsam 12k yada 13k yapmıştı gözümün önünde:D
öğreneyim çevirmesini alayına gidicem hahah :D
nedır bu pekı uzagamı atıyoruz nedır ? :D
Boost Up
27-01-2011, 14:20
bileğini kullanarak top üstünde devir çeviriorsun, topu sarsıyosun yada ozturkcesi:D
onursumer
27-01-2011, 14:21
off bi ara fena sarmıştı beni bu ilk zamanlar el parmak avuç içi kol tüm adelerin ağrısına sebeb olan acaip birşey :D
sitesinde kas yapar vs diye baya şişirmişler ama herşeyin dışında gerçekten zevkli.ıkındım 9800 yaptım geliştircem inşallah kendimi..yunan aygırı 20000 i geçmiş
individual
27-01-2011, 14:44
geçenlerde ben bu konuyu açıcaktım ama unuttum güzel bir konu valla ben en fazla 8900 yaptım valla :D
14800 rekorum zevklı alettır 8 e yakın cesıtı var tr de satışını yapıyorum ztn ısteyen olursa aynı gun teslım alabılır her modelı mevcuttur :)
Alp sapıgı oturup muhabbet ederken 8.000 yapıo kasmadan...
ben çalıştıramıorum bile :D saçma alet :D
hairpick
27-01-2011, 15:09
vardı bozuldu 1 kere düşmeye :D
14800 rekorum zevklı alettır 8 e yakın cesıtı var tr de satışını yapıyorum ztn ısteyen olursa aynı gun teslım alabılır her modelı mevcuttur :)
ya ben belli bir yerden sonra o momenti tutturamıyorum takur tukur ses gelmeye başlıyo sonra yavaşlatmak zorunda kalıyorum :ofk: taktiği nedir bunun?
Nedir alet tam olarak bilgi verebilecek varmı :) Eğlenceliyse alayım.
Emir_b16a
27-01-2011, 15:36
ilk denememde 11000 yaptım dahada oynamadım ztn çalıştıramıorm :D
Nedir alet tam olarak bilgi verebilecek varmı :) Eğlenceliyse alayım.
PowerBall (Jiroskopik egzersiz aleti), bileğin dairesel hareketiyle döndürülen, döndükçe kendi içinde dengesizlik oluşturarak el, bilek, kol ve omuz kaslarının kontrol altına almasını sağlamak için tasarlanmış bir toptur. Denge kontrolü sırasında tüm kasları çalıştırdığından dolayı el, bilek, kol, omuz ağrılarının yanı sıra bilek incinmeleri, Carpal Tunnel Sendromu, RSI Sendromu, tendon, kas ve eklem raharsızlıkları için egzersiz sunar. Kasları güçlendirir. İçinde motor olmadığı halde hassas balans ayarı yapılmış rotoru ve işçiliği sayesinde 15,000 RPM üzerindeki hızlarda bile stabildir.
Hareketsizken bir tenis topu büyüküğünde ve tenis topundan biraz daha ağır olan bu alet döndürülmeye başladığında 2,000 RPM hızdan 15,000 RPM hıza çıkarken 0.45 Kg - 18 Kg arası kuvvet uygular.
Işık için pil veya kimyasal madde kullanmaz, topun üzerindeki dinamo sayesinde gerekli enerjiyi dönüş hareketiyle sağlar. Zaman ve yer sınırlaması olmaksızın istenilen yerde istenildiği zaman kullanılabilir.
Nerde ne kadar..Alp :D
Sen mi satıyosun..Nedir fiyatı.
60 tl den baslıyor 270 tl ye kadar cıkan modelı var
BunlardanIstiyorum v2.0 (http://www.bunlardanistiyorum.com/ProductDetails.aspx?ProductTypeID=3505)
Bunu aldım :)
burada nerede satılıyor bu dalga? ben ingilterede görmüştüm bi arkadaşta 13bin falan yapmıştım en fazla....
hayırlı olsun sizinki oto startlı ben ip çevirerek başlatıyorum :D
burada nerede satılıyor bu dalga? ben ingilterede görmüştüm bi arkadaşta 13bin falan yapmıştım en fazla....
ben hepsiburada dan aldım 65 e geldi yanında hediye taşıma kılıfıyla kumbarada verdiler :D
hayırlı olsun sizinki oto startlı ben ip çevirerek başlatıyorum :D
Teşekkürler.. :) aldık bakalım iş yerinde baya stresli oluyorum..Strese de iyi geliyomuş :D
Bu arada..Alptuğ orada çalışıyomuş..Aradı az önce..Techturkey'de gördüm dedi..Ben de orada çalışan biri tech'te gördü zannetim..Ahaha pardon alptuğ :D Ben seni ilk anda anlamamıştım..Haha :D
Valla 5500'den sonra ses değişiyormuş diyorlar doğru mu?
Ben Vti'cılarınn yalancısıyım.
yok hocam bu 8000de vtec açıyo
2 senedir var hatta dayıma verdim o çözdü işi ben çözemedim bileğimi ağrıttım :D
LQPESY-pndw
bu adam çok sağlam
Adamın kolu bacağım kadar..
Alp hangi modeli tavsiye edersin ? pahalı olanlarının avantajı nedir ucuz olanlara göre ? Bi özet geçebilir misin ?
ılk baslangıc olarak powerball autostart onerırım ıpsız calısıyor kurmalı ama ışıksız ışıklı olarak suanda en cok satan mavı renk ılerde bıraz kaslarını alıstırdıktan sonra metalık olan modelını onerebılırım normalın 2 katı agırlıgında
çeviren adam muştuya benzemiyormu :)
bu arada önemli olan bunda sanrım 31 kasları :)
:hehe::hehe::hehe:
andırmıyo değil :D
Hepsiburada.com : Nsd Powerball Digital Sayaçlı Stres Topu 188C-B (mavi) | Spor ve Fitness (http://www.hepsiburada.com/Liste/nsd-powerball-digital-sayacli-stres-topu-188c-b-mavi/ProductDetails.aspx?productId=sporpowerball01&categoryId=369184)
BunlardanIstiyorum v2.0 (http://www.bunlardanistiyorum.com/ProductDetails.aspx?ProductTypeID=3505)
ikisi arasında ne fark war acaba?
aynen şimdi onu yazıcaktım:D bide iyi titrio adam:D:D
biri iple dieri otomatik başlatılıyor
sanırım en mantıklısı bu
Hepsiburada.com : Microsonic Msx Işıklı- Sayaçlı Powerball | Spor ve Fitness (http://www.hepsiburada.com/Liste/microsonic-msx-isikli-sayacli-powerball/ProductDetails.aspx?productId=spordelta1000&categoryId=369184)
ışıklı ve sayaçlı ayrıca 2002 yılında arkadaşımda warken oynuoduk bununla elimizdede başlatılabiliyor bunlar
RottingChrist
27-01-2011, 19:46
ben de çok merak ettim videosunu izleyeyim dedim ama linke bakılırsa para verip rezil olabilecek birşeye benziyor. adama bakarmısınız kimyası değişiyor.
valla ole basıt gıbı gozukur ama 10000 lı rakamlar bıle cok zordur ole dıyım ben sıze bı cok arkadasım lınk koymus bende kendı sıtemden lınk eklıyım ısteyen varsa ozelden yardımcı olurum cem yrn senın elınde olur urunun hayırlı olsun :) BunlardanIstiyorum v2.0 (http://www.bunlardanistiyorum.com/ProductDetails.aspx?ProductTypeID=643)
::ZaFeR::
27-01-2011, 21:33
Geçen ay benim arkadaşda aldı.Bayağı eğlenceli bir şey.Ben ilk denememde 7500 rpm felan gördüm ama yarım saat bileğim kendine gelemedi . Hemen alıp rekor kırmaya çalışmayın yoksa kas yapalım derken bilekten olursunuz :D
60 tl den baslıyor 270 tl ye kadar cıkan modelı var
selam şelatini açılmamış istiyorum 270 likten
valla ole basıt gıbı gozukur ama 10000 lı rakamlar bıle cok zordur ole dıyım ben sıze bı cok arkadasım lınk koymus bende kendı sıtemden lınk eklıyım ısteyen varsa ozelden yardımcı olurum cem yrn senın elınde olur urunun hayırlı olsun :) BunlardanIstiyorum v2.0 (http://www.bunlardanistiyorum.com/ProductDetails.aspx?ProductTypeID=643)
Sağolasın alptuğ..Teşekkür ettim :)
Gelsin..Bende ilk deneyimimi direk paylaşırım :)
Low-Rider
27-01-2011, 22:11
os1 in dijital sayaçlısı:D
alptuğ 60 tl ile 270 tl arasındaki fark nedir
ciddi bir fark var çünkü
60 TL olan ışıksız dıgıtal sayacı yok yanı kac rpm yaptıgını goremıyorsun 200 tl lık dıyım oda metalık olarak gecıyor 2 katı agırlıgıında ve 30 sanıyede cok cıddı bı agırlık olusuyor bılegınde yanı yenı baslıyan ıcın cok cok zor dıyebılırım
bugün en fazla 10600 dönebildim..belli biryerden sonra ne yaparsam yapayım arttıramıyorsum. devir bir ara peak yapıyor sonra cont..
muştu abinin gençligi çıktı elaman :D
resmen eziyet bu alet kullanılırmı :D
Zararı varmıdır peki alptuğ..Sonra bileği elimize almayalım :D
Ben zaten o kadar devir çeviremem..dizel kullanıyorum..4000-4500 yeter haha:D
zararı demıyımde ztn agrıdan kendın bırakıcaksın :) ılk calıstırma hızı 2500 gıbı ztn cok rahat 6000 7000 yaparsın ılk gun aksamına kadarda 10000 gorursun
zararı demıyımde ztn agrıdan kendın bırakıcaksın :) ılk calıstırma hızı 2500 gıbı ztn cok rahat 6000 7000 yaparsın ılk gun aksamına kadarda 10000 gorursun
Ya ben stres için aldım :) Kafamı dağıtsın diye..Yoksa kol kaslarımı geliştirecek bi bünyeye sahip değilim zaten :D Zannetmiyorum çok bi değişiklik olacağını..
Yani sağdan ufak ufak takılırım ben :D tısıl tısıl
onursumer
27-01-2011, 23:07
bendemi alsam ya :)
ipli vardı onceden artık kendimi başlıyor :)
fatih(fb)
27-01-2011, 23:10
hareket etrafca farklı algılanabilir rengi falanda atmış elemanın :D
valla fena bıseye benzıyor kas yaparmıyız bunla spor yapıozda buda etkense bıseler dusunelım :)
bendemi alsam ya :)
ipli vardı onceden artık kendimi başlıyor :)
ipli hala var kanka kendı baslayanlar yenı cıktı :D
Eveeet..Kargo elime ulaştı :)
Alptuğ hediyeler için çok teşekkür ederim :) Çok beğendim valla :D
Powerball'a gelincee..Çevirdik..Kurduk..Biraz salladık..ilk denemeler başarısız tabiki :D
Ama bi türlü ekranı açamadım.. Yardım et alp2 :D
Eveeet..Kargo elime ulaştı :)
Alptuğ hediyeler için çok teşekkür ederim :) Çok beğendim valla :D
Powerball'a gelincee..Çevirdik..Kurduk..Biraz salladık..ilk denemeler başarısız tabiki :D
Ama bi türlü ekranı açamadım.. Yardım et alp2 :D
hocam kol değil sadece bilek dönecek ayrıca düşük hızlarda daha büyük daire çizmeniz lazım hızlandıkça daha küçük.ben 10600 ü hala geçemedim avcumun içi ağrıyor remen :D
hocam kol değil sadece bilek dönecek ayrıca düşük hızlarda daha büyük daire çizmeniz lazım hızlandıkça daha küçük.ben 10600 ü hala geçemedim avcumun içi ağrıyor remen :D
Şu an bu iletiyi sol elimle yazıyorum..sağ kol çook ağrıyo :D hahaha fena kasıyorum :D
alptuğ hazır konusu açılmışken siteye baktım ama şu an bulamadım usb çoğaltıcı olarak ilginç kaliteli güzel ürün varmı?
Şu an bu iletiyi sol elimle yazıyorum..sağ kol çook ağrıyo :D hahaha fena kasıyorum :D
çok zorlamayın ilk günden :)
10136 yaptım..Daha da geçemiyorum :)
Bu ne ya neler var haberimiz yok.Bunun bir furyası başlarsa forumda detailing den sora powerball diye konu açılır forumca bilekleri elimize alırız ahahaha
10136 yaptım..Daha da geçemiyorum :)
10996 :rolleyes:
+1
saglam otuzbirciler iyi puan yapar bunda :hahaha::hahaha:
bkz.sağlam 31.:D
bkz.sağlam 31.:D
ne adamsınız yaaa :D
ne adamsınız yaaa :D
ahahahha yanlış anlama sakın kardeşim:D
ahahahha yanlış anlama sakın kardeşim:D
bende güldüm ne yanlış anlaması yav :)
10919.. Geçicem ama :D
+1
Ne alakası vaaaar.. :D Okuyom beeeeen yuaaa :D
evden dışarı çıkmıyorum ne zamandır 20000 çakarım ben buna !
+1
evden dışarı çıkmıyorum ne zamandır 20000 çakarım ben buna !
Böyle okuyunca komik oldu :D