Orijinalini görmek için tıklayınız : HONDA CRV alınırmı?
Arkadaşlar bir yakınım 99-2001 arası crv almayı düşünüyor. Bu araçların bakımları nasıldır, parça sorunu yaşarmıyız, parça fiyatları binek araçlara göre çok fazlamıdır, yakıt ne yakar, artıları eksileri nelerdir? Bu araç hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler...
Öncelikle 2000-2001 modelını almak,tabiki otomatik ve sıralı lpgli olur ise tadından yenmez.
Sıralı lpg de yakıtı ise 22-25krş Denizli gibi biryerde şehiriçi tüketimi..
Kazası,değişeni olmadıktan sonra 2.eli de oldukça hızlı bir araçtır..
bence 20liraya binek yerine tercih edilecek bir araç :)
JumboAli
27-01-2011, 16:13
2.sanayı agaclı yolda '3M ege Matık' var onun 2.el'ınde sıyah bı crv duruyo 2000 olması lazm ona bı bakın cok duzgun duruyo dısardan habernz olsun
8.000rpm
27-01-2011, 16:21
98 modelini kullandım , kesinlikle tavsiye ederim
özellikle günümüz şartlarında mümkün olan en temizi alınıp , iyi bir lpg kitiyle uzun yıllar keyifle dertsiz tasasız binilebilir
onn_dear
27-01-2011, 17:22
konu dışı belki ama HR-V ler daha uygun fiyatlara bulunabiliyor ve daha sportif HR-V ler nasıldır bildiğim kadarıyla 1.6ies motoru var sadece hava filtre kiti farklı yerde
JumboAli
27-01-2011, 17:34
hrv'lerde sanzıman sorunu oldugu soylenıyor ama?
emre yeşil
27-01-2011, 17:42
Bende 2008 var deli gibi benzin yakıyor.
yorumlar için teşekkürler aile babası bir abime bakıyoruz tip olarakta crv daha ağır duruyo hrv nedense pek tutmadı gibi periyodik bakımları kaça çıkar acaba veya bir alttakım yapılsa binekten çok farklı olurmu yakıt problemi pek yok hafta sonları binilcek bir araba aranıyor evet arkadaşlar biraz daha bilgi lazım...
halilkarakas
28-01-2011, 01:10
honda servislerinde ben pek fazla crv görmedim demekki sorun çıkarmıyor hiç..ama 98 lerinde şanzıman sorunu olduğunu bende duydum....temiz 00 01 bulunduktan sonra bence alınır.....hondanın parçasından bol birşey yok zaten
timucintt
28-01-2011, 01:17
CRV motor olarak kaya gibidir.... otomatik şanzımanlısını alma... km si yüksek ise düz şanzımanlısını tercih et ve mutlaka lpg taktır... km de benzinde 60 65 kuruş yakan bir hayvan çünkü kendileri....
timucintt
28-01-2011, 01:18
hrv'lerde sanzıman sorunu oldugu soylenıyor ama?
hurafe.... kullanmayı bilmiyorlar sonrada suç şanzımanın oluyor.....
99 modelini 10 yil kullandim.Inanilmaz saglam.Ic plastigi falan cok kaliteli,kolay kolay cizilmiyor.Cok zorlu sartlarda,asiri yuklu bir sekilde kullandik cit cikarmadi.Sattigimiz kisi kamyonun altina girdi,araba on cama kadar yoktu ama icindekilerde cizik bile yoktu.Ikinci eli cok hizli.Yakit tuketimi LPG ile cozulurse problemsiz bir arac.Siddetle tavsiye edilir.
yakıt olarak benzinle binilmez abicim buna harbi hayvanmış lpg şart o zaman biz 03-04 307 bakıyorduk sonra bu geldi aklımıza değişik farklı bir araç olsun gibisine sebring usta bakımları konusunda biraz daha detay verirmisin?
otomatik zaten düşünmüyoruz birde en fazla kaç lira eder binilcek bir araba
Konu için ben de tesekkur ederim..
Ben de şimdiki arabamdan sonra CRV almayı planlıyodum.. Ama o aşamaya gelmeden böyle bi topic acma gereksinimi duymamıstım.. Bana da güzel fikir oldu..
Bakimlari soyle oluyordu;
Her 10.000 km'de bir 4 Lt yag,hava-benzin-yag filtreleri degisiyor.Bujisi 30.000de degisiyordu galiba.Biz hep uzun yolda yuklu olarak kullandigimiz icin 40.000de lastik degisiyordu.130.000 km'de sattigimda 2 defa fren balatasi degismisti.Tam hatirlamiyorum ama fiyatlar oyle yuksek degildi.Otomatik sanzimanla 100 km'de sehir icinde 12 litre,uzun yolda ise 7 litrelerde benzin tuketimi vardi.
Su anda bende 2009 CR-V de var.Eskisinin kullanimi daha pratikti.