Orijinalini görmek için tıklayınız : Plaka sorunu acil bilgi lazım ?
yarın hayırlısıysa 34plaka bir arac alıyorum.ben ankrda oturdgm için 06 olucak plaka seçebilme şansım varmı ?
ANKARA Emniyet Mdrl (http://www.ankara.pol.tr/online.php?id=12)
Seçebilirsin..İlçeden alma olayı kalktı.İl emniyetten aldığın için seçebiliyorsun diye biliyorum..
Pazartesi sabah girip bakarsan güncellenmiş olur..Tüm boş plakalar görünür..Şuan ayrılıp alınmayan veya boşa çıkanlar dahil..
Seçebilirsin..İlçeden alma olayı kalktı.İl emniyetten aldığın için seçebiliyorsun diye biliyorum..
Pazartesi sabah girip bakarsan güncellenmiş olur..Tüm boş plakalar görünür..Şuan ayrılıp alınmayan veya boşa çıkanlar dahil..
06 EJU 31 :) yada 06 ROB 54 sakaryalıyım iyi olabilir
güzel plaka ne olabilir tavsiye etcek ?
white quattro
27-01-2011, 17:52
Araç satışı sırasında noterden verilen geçici tescil belgesinin en altında nüfusa nerde kayıtlıysanız oranın emniyet müdürlüğüne yönlendirildiğinize dair yazı var.
Onun için mecburen adresiniz neresi görünüyorsa oradan alacaksnız.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. (3 gün önce aldım plakayı // 34'den 06'ya)
Araç satışı sırasında noterden verilen geçici tescil belgesinin en altında nüfusa nerde kayıtlıysanız oranın emniyet müdürlüğüne yönlendirildiğinize dair yazı var.
Onun için mecburen adresiniz neresi görünüyorsa oradan alacaksnız.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. (3 gün önce aldım plakayı // 34'den 06'ya)
Yukarıda veridğim linkte şöyle bir ibare var ama hakan..
MERNİS KAYITLARINA GÖRE ALTINDAĞ - ÇANKAYA - MAMAK - KEÇİÖREN - YENİMAHALLE - PURSAKLAR İLÇELERİNDE İKAMET EDİP, PLAKA TAHSİSİ YAPTIRMAK İSTEYEN BAŞVURU SAHİPLERİ PLAKA TAHSİSİ YAPABİLİRLER. MERNİS KAYITLARINA GÖRE BU İLÇELER HARİCİNDE İKAMET EDEN BAŞVURU SAHİPLERİ, ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN PLAKA TAHSİSİ YAPAMAYACAKLARDIR.
white quattro
27-01-2011, 18:05
Linke hiç bakmadım ben :D
Yukarıda veridğim linkte şöyle bir ibare var ama hakan..
MERNİS KAYITLARINA GÖRE ALTINDAĞ - ÇANKAYA - MAMAK - KEÇİÖREN - YENİMAHALLE - PURSAKLAR İLÇELERİNDE İKAMET EDİP, PLAKA TAHSİSİ YAPTIRMAK İSTEYEN BAŞVURU SAHİPLERİ PLAKA TAHSİSİ YAPABİLİRLER. MERNİS KAYITLARINA GÖRE BU İLÇELER HARİCİNDE İKAMET EDEN BAŞVURU SAHİPLERİ, ANKARA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN PLAKA TAHSİSİ YAPAMAYACAKLARDIR.
tamam o zmn seçiyom ben yenimahelleye kayıtlıyız çünküü olur kesin dime
S.Özeren
27-01-2011, 18:38
tamam o zmn seçiyom ben yenimahelleye kayıtlıyız çünküü olur kesin dime
yenimahalleye bağlı olan plakaları alabilirsin sadece 3 harf için bağış istiyebilirler
yenimahalleye bağlı olan plakaları alabilirsin sadece 3 harf için bağış istiyebilirler
anladım erd alsak cok isterlermiki :D
white quattro
27-01-2011, 19:24
plakaya göre bişiler istiyorlar duymuştum bende
500
1000
1500 gider böle :D
pegeout 106
27-01-2011, 19:28
Köy sandığına yardım gißi düşün :)
gerek yok yazık gunah o paraya
pazartesiyi beklicem hafta sonu yenı plakalar eklenir sadece E yada EE fln bulursam alırım işte yoksa EJU 31 kalırsa onu alıcam :D
S.Özeren
27-01-2011, 23:35
anladım erd alsak cok isterlermiki :D
plakasına göre değişir valla :) ne isterler bilgim yok bazı 3 harflerde istemiyebiliyolarda garip bi sistemleri var anlamak güç :D
orhansah
27-01-2011, 23:39
bunun İstanbul'u var mı acaba? :)
Sportline
27-01-2011, 23:59
gerek yok yazık gunah o paraya
pazartesiyi beklicem hafta sonu yenı plakalar eklenir sadece E yada EE fln bulursam alırım işte yoksa EJU 31 kalırsa onu alıcam :D
EJU iyidir yok öyle herkese EE :D
hayırlı olsun bakalım.
eminiyette kayhan komsere gidiosun para veriosun o halledior