Orijinalini görmek için tıklayınız : 27.01.2011 enka @ ANKARA
buz gibi bi ankara gecesinden sım sıcak videolar :) soğuğa rağmen gelen herkese teşekkürler,,, çok keyifli bi geceydi denk araçların olmasıyla ayrı bi keyif aldık ;)
specleri tam net bilmiyorum araç sahipleri isterlerse kendileri eklerler zaten bi çoğu bilindik araçlar,,,,gecenin süprizi booster erhanın yeni yazılım yaptığı türkiyede de başka bi eşi olmayan ibiza FR 1.8t oldu sanırım :) en azından benim için öle :p ...........
audi S4---ibiza cupra 1.9tdi
2193900
audi S3 8L----ibiza FR 1.8t
2193909
audi S4---ibiza FR 1.8t---ibiza cupra tdi (arkada kalan araç vites kaçırdığından bıraktı )
2193930
audi S3 8L---audi S4
2193933
Sportline
28-01-2011, 00:47
Biraz soğuktu sanki :)
Deniyen araçlara maşallah... fr iyiydi.
WhiteCupra
28-01-2011, 00:51
Maşşallah bütün araclara her zmanki gibi güzel bi gece olmuş....
maşallah araçlara denemeler güzel olmuş...şu enka gibi bi yolumuz olsa ahh ahh
maşallah eğlenceli geçmiş..
1.8t 'nin başka videoları yok mu merak ettim :)
MuratGürakan
28-01-2011, 01:10
O nasıl bir fr dı yaa :)
Maşallah allah kaza bela vermesinn..
white RS le yürümesine hala inanamıyorum :S
kervanoglu
28-01-2011, 01:15
FR benimde çok hoşuma gitti, erhan yazılımı yaptıktan hemen sonra beni şok etti zaten araç. Şuanda adaptasyon sürecinide geçmiş iice açılmıştır. Maşallah :)
Emrenin aracın ve Fr'ın maşallahı var bugün konuştuk fakat benzin ve arabanın bagajı aşırı dolu olduğu için gelemedim bi dahakine inşallah :) güzel bi gece olmuş
Kadir abi yoklamada yokuz bu ara kusura bakma :D
MuratGürakan
28-01-2011, 01:23
denediler..
Bizim gördüğümüz tam basmayı bıraktıklarında yarım boy FR öndeydi. 220+ falanmış hızları..
Sonraki bütün denemelerde sağlıksız sonuçlar alındı.. rs in balata kötüymüş.
rs yavaslamıs o zaman emrenin s4u 3-4 boy geciyordu.
fr sokuk vs degilse cok iyi gidiyor:icon_tup:
erkin006
28-01-2011, 01:34
gazlama sonrası muhabbete dahil olduk ayazı yemedik enkada bu sefer:D
maşallah yanlız ibizayı canlı gormek lazımmış...
MuratGürakan
28-01-2011, 01:37
rs eskisi gibiydi kimsede aksini görmedi söylemedi.. Yanlızca Fr olması gerektiğinden ÇOK daha iyi gidiyor.
s4 ü düzeltmişler.. Artık iyi gidiyor.. Kendileri görünce yazar zaten durumu.
fr sökük değil.. Ağır 17 ler var üstünde. Çok şaşırttı o araba beni 1.8T gözümde hep başka yerlerdeydi ama artık bayağa bir terfi etti :)
rs eskisi gibiydi kimsede aksini görmedi söylemedi.. Yanlızca Fr olması gerektiğinden ÇOK daha iyi gidiyor.
s4 ü düzeltmişler.. Artık iyi gidiyor.. Kendileri görünce yazar zaten durumu.
fr sökük değil.. Ağır 17 ler var üstünde. Çok şaşırttı o araba beni 1.8T gözümde hep başka yerlerdeydi ama artık bayağa bir terfi etti :)
RS de bi durum varsa kadir abi yazar zaten..
Her türlü 1.8T'ye maşallah.. 1.8T candır :)
MuratGürakan
28-01-2011, 01:45
Aynen ;)
Kadir abi yazıcaktır zaten..
maşallah bütün araclara. fr gerçekten iyi yürümüş tebrikler.
chiefkadir
28-01-2011, 07:20
denediler..
Bizim gördüğümüz tam basmayı bıraktıklarında yarım boy FR öndeydi. 220+ falanmış hızları..
Sonraki bütün denemelerde sağlıksız sonuçlar alındı.. rs in balata kötüymüş.Evet Fr çok iyi olmuş Erhanın eline sağlık 4 kez denedik ikisinde atbaşı yürüdük bir ben burun uzattım bir o, son iki denemede birinde ben baya geçtim diğerinde o ikimizinde balata bıraktı en son eve giderken iyice yukarda kavradı ..C.tesi değiştircem bakalım fr ile yine yakın gideriz herhalde çok fark olmaz ama iki denemede bırakmaz bu sefer :)
s4 e gelince Emrenin aracı düzelmiş özellikle 200 den sonra iyiymiş ben deniyemedim ama fr yi feci ayırdığına göre bizide rahat geçerdi :)
Şaşırtıcı bi geceydi :) buz gibi olması da ayrı bi sıkıntı tabi.. Kadir abiyle baya bi cekişmeli yuruduk.. ilk 2 deneme daha net sonuc verir 3. denemede debriyaj kacırdı o yuzden bıraktım, diğerlerinde de kadir abinin debriyaj kacırmıs duzgun bişey cıkmadı.. nası olsa 2 araba da burda denenir elbet eksikler giderilince.. kameraya ceken varsa eklesin onu da dısardan bakalım bi de
s4 baya bi degişmiş.. 200 den sonra geçmiyo ucuyo.. :)
chiefkadir
28-01-2011, 08:17
Erhan senin pilotajla araç sahibi arkadaşın herhalde bir beş boy oynar :D
Baksana s3 le nası yürümüş :)
Erhan senin pilotajla araç sahibi arkadaşın herhalde bir beş boy oynar :D
Baksana s3 le nası yürümüş :)
daha bile fazla oynayabilir abi cunku arkadas hayatında ilk kez rolling yaptı.. :) zamanla alıasacaktır :) yoksa aynlıs anlasılmasın yani s3 le olan denemede ben kullanmadım :) kadir abiyle s3 un gidisini zaten biliyoruz ordan hesap etsinler işte :)
tüm araçlara maşallah..kadir kankam zır stock bi astram var deneyekmi:))
chiefkadir
28-01-2011, 08:27
daha bile fazla oynayabilir abi cunku arkadas hayatında ilk kez rolling yaptı.. :) zamanla alıasacaktır :) yoksa aynlıs anlasılmasın yani s3 le olan denemede ben kullanmadım :) kadir abiyle s3 un gidisini zaten biliyoruz ordan hesap etsinler işte :)Yaw adını unuttum çok efendi bir arkadaştı "ben kaçta vites atayım,7000de kesiyo oraya geliyimmi,korna nası olacak vs" ilk rolingine çıktı aşıyı aldı daha durmaz:hahaha:
tüm araçlara maşallah..kadir kankam zır stock bi astram var deneyekmi:))Kankagül akşam Bilal'de vardı kulağını çınlattık :) Sen gelde astranla rakip olurum sana :D
The_Doctor
28-01-2011, 08:31
Maşallah araçlara. Enka gibi mekan lazım herkese :)
utkuselamoglu
28-01-2011, 08:32
her kese maşallah.
-5 derecede rollıng maaşallahı :)
5 turbo nun arasında tek atmosferık white Rs kalmıs:)
3 litrelik cep coolerı olan 1.8t'nin soğukta nasıl farkettiğini biz de tecrübe etmiştik :D
Maşallah harbiden iyiymiş fr..
k03 yok mu onda, ne basıyor ki?
k03 1 barı 5000 devire kadar ya tutar ya tutamaz? yanlış mıyım?
ibizaya yakında bi cupra intercoolerı takıcaz insallah.. uzerindeki cooler gercekten de cok cok cok kucuk.. filtresinin yerini fln da deiştirirsek biraz daha iyi olur.. basınc olarak 1.7 peak 1.55 cont yuruyo.. kesicide 1.55 tutmaz sanmıyorum k03 ama yakında log alabilirsem daha net verileri koyarım.. tahmini 210-220hp arasında.
ogunozcan
28-01-2011, 11:25
erhan,emre,yunushepnızın azına sıcıyım ben bundan sonra aramıyorum sızı fucku
ibizaya yakında bi cupra intercoolerı takıcaz insallah.. uzerindeki cooler gercekten de cok cok cok kucuk.. filtresinin yerini fln da deiştirirsek biraz daha iyi olur.. basınc olarak 1.7 peak 1.55 cont yuruyo.. kesicide 1.55 tutmaz sanmıyorum k03 ama yakında log alabilirsem daha net verileri koyarım.. tahmini 210-220hp arasında.
log alıp paylaşırsanız iyi olur, ancak 1.55 'i basabileceği devir aralığı çok küçük.. dediğim gibi o turbonun canı belli.. :)
log alıp paylaşırsanız iyi olur, ancak 1.55 'i basabileceği devir aralığı çok küçük.. dediğim gibi o turbonun canı belli.. :)
6000 e kadar oldukca canlı.. sonrasında artık yavaslıyo.. :) neyse yakında logları da paylasırım... yaza dogru gt28 le baya bi fena olcak bu fr :)
6000 e kadar oldukca canlı.. sonrasında artık yavaslıyo.. :) neyse yakında logları da paylasırım... yaza dogru gt28 le baya bi fena olcak bu fr :)
Maşallah tekrardan :icon_tup:
erhan,emre,yunushepnızın azına sıcıyım ben bundan sonra aramıyorum sızı fucku
arıcam seni çiceeeem :))
Masallah yunus da Fr ıle en sonunda rollınglere baslamıs,Fr ın bu kadar gıdıcegını dusunmuyodum,k03 un culmu ne dıyoduk ama Fr ın kılo olarak da avantajı var orjınalınde cok agır b araba deıl,tekrardan masallah ;)
CasabLanca
28-01-2011, 12:00
maşallah güzel gece olmuş haber verseydiniz bizde gelir tepelerdik :D
katılmaktayım
tdi cuprada hala sadece yazılımmı var ? güzel gitmiş tebrikler
tdi cuprada yaklasık 2 yıldır buyuk turbo eksoz ve yazılım var...
araçlara oradaki arkadaşlara maşallah :) o soğukta hemde :)
EMRE KAAN
28-01-2011, 14:41
walla çok güzel bi geceydi gerçekten yunusun fr ı beni bile şaşırttı doğrusu daha sonraki gecelerde ismini daha fazla duyuracağı kesin bi ara ben bile düşündüm 1.8t almayı
MuratGürakan
28-01-2011, 16:25
walla çok güzel bi geceydi gerçekten yunusun fr ı beni bile şaşırttı doğrusu daha sonraki gecelerde ismini daha fazla duyuracağı kesin bi ara ben bile düşündüm 1.8t almayı
Boşver gidişte seni geçtidee yakışıklılık konusunda biraz gerinde ;) Ondan araban çok güzel seninde. ;)
----
Bende bi 1.8t makina alıp tüp mü taksam ne yapsam :D
White RS vs Ibiza FR -2- - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/white-rs-vs-ibiza-fr-2_2194241.htm)
White RS vs Ibiza FR - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/white-rs-vs-ibiza-fr_2194240.htm)
Bunlarda rs le fr ın videoları arkadaslar gönderdiler.. araç içi çekim olan ilk deneme, diğeri 2. deneme..
ogunozcan
28-01-2011, 21:22
White RS vs Ibiza FR -2- - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/white-rs-vs-ibiza-fr-2_2194241.htm)
White RS vs Ibiza FR - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/white-rs-vs-ibiza-fr_2194240.htm)
Bunlarda rs le fr ın videoları arkadaslar gönderdiler.. araç içi çekim olan ilk deneme, diğeri 2. deneme..
açılmıyo kardaş
açılmıyo kardaş
bekle 1.4 ibiza acelen ne :))
Erhan sizin videolar
yakında Show Haberde :D
Ertug_T.
28-01-2011, 21:29
güzel gece olmuş gelemediğime yandım hala eskişehirdeyim :( ... maşallah herkeze =)
ogunozcan
28-01-2011, 21:31
bekle 1.4 ibiza acelen ne :))
sattım olm artık 1.4 mırdort yoğğğğ
Erhan sizin videolar
yakında Show Haberde :D
kesin :)) bakalım bi care bulmamız lazım buna ;)
sattım olm artık 1.4 mırdort yoğğğğ
sen hala 1.4 sün olM :) araban deil :) görüşelim özledim sarılayım sana :)
white quattro
28-01-2011, 21:33
Güzel bir gece olmuş... ;)
ogunozcan
28-01-2011, 21:33
çok yakınlar yan yana gıdoylar la:D
ogunozcan
28-01-2011, 21:34
hacı sabah ıst gıdıyom bı m3 varmıs ona bakıcam:D
hacı sabah ıst gıdıyom bı m3 varmıs ona bakıcam:D
m3 alırsan öldürürüm seni biliyosun dimi!!!
ogunozcan
28-01-2011, 21:37
m3 alırsan öldürürüm seni biliyosun dimi!!!
e92 mı 46 mı alırsam?
e46 alırsan öldürürüm, e92 alırsan öldürdükten sonra parçalarım :)
ogunozcan
28-01-2011, 21:41
ozman e92 alıp ıstanbuda yasıyım:D
tüm araçlara maşalllah...
erkin006
28-01-2011, 22:42
ozman e92 alıp ıstanbuda yasıyım:D
konuyu piç etme lan yogi:D
KingoAtmo
28-01-2011, 23:22
herkese, arabalara maşallah.
Soğukta turbolar coştukça coşmuş :D
Yunus_Raif
30-01-2011, 01:08
Arkadaşlar tüm güzel yorumlarınız için tşk ederım.Bu işi kapıp daha ıyısını yapmaya calısıcam tabı destek ve yardımlarınızla.
Arkadaşlar tüm güzel yorumlarınız için tşk ederım.Bu işi kapıp daha ıyısını yapmaya calısıcam tabı destek ve yardımlarınızla.
+1 (onkrktr)
-5 derecede rollıng maaşallahı :)
5 turbo nun arasında tek atmosferık white Rs kalmıs:)
zaten clio rs ler harıç herkez turbo yapıyo neymış bu clio rs ler yaw