Orijinalini görmek için tıklayınız : AEGEE hakkında bilgisi olan?
fatih(fb)
28-01-2011, 01:04
Arkadaşlar böyle birşey var yurtdışına gidiyorsun ordan geliyorlar party ler summer university ler falan bunun içinde olup detaylı bilgi verebilecek kimse varmı bizlerden:)
gokhan035
28-01-2011, 01:09
Avrupa öğrenci topluluğu diyebiliriz kısaca, üniversitedeyken bende üyeydim, eğer faal bir şekilde olayın içinde olursan etkinliklerde organizasyonlarda vs uğraşırsan çok keyifli. yeni bi dünya arkadaşın olur, özellikle yurtdışından gelen öğrencilerle muhabbetler gezintiler vs çok keyiflidir. summer universty lere mutlaka katıl derim, her açıdan sana artı sağlayacak bir oluşum yani hiç düşünmeden katıl bence :)
fatih(fb)
28-01-2011, 01:12
üniversite hayatımda 4 yılım ve ilk defa bu akşam duydum adını:) 2 yılım kaldı ama gemi inşaa mühendisliği okuduğum için biraz kasıntılı dönemler:) keşke ilk senelerimde duysaydım:D yinede araştıracağım. öyle eğlence gezinti harici nedir bunların yaptığı bir iş varmı?
gokhan035
28-01-2011, 01:25
Kültür değişimi ve onun getirdiği artılar diyebilirsin :)
AEGEE-Europe | AEGEE - European Students Forum - Association (http://www.aegee.org/)
burayı detaylıca bi incele derim.
Arkadaşlar böyle birşey var yurtdışına gidiyorsun ordan geliyorlar party ler summer university ler falan bunun içinde olup detaylı bilgi verebilecek kimse varmı bizlerden:)
fatih amacın ne.yurt dısına cıkıp vtec e binip devir çevirmkmi?:hahaha:
fatih(fb)
28-01-2011, 01:28
burayı inceledim:) saolasın şimdi çevremde bunun içinde olanları bulmaya geldi sıra ilk adım için:D
fatih(fb)
28-01-2011, 01:29
fatih amacın ne.yurt dısına cıkıp vtec e binip devir çevirmkmi?:hahaha:
çevirtcez bişeler:D:D vtec e burdada çevirtiyoruz orda başka şeeler önemli:D
baya zaman harcaman lazım ama en mantıklısı hangısıyse sana gore ona yonel aıesec te var bıkac bole olay var.
musevılerın bu kuruluslardan bırını kendı lerıne saglam profosyonel yetıstırmek ıcın kurdugunu duymustum .
fatih(fb)
28-01-2011, 01:39
baya zaman harcaman lazım ama en mantıklısı hangısıyse sana gore ona yonel aıesec te var bıkac bole olay var.
musevılerın bu kuruluslardan bırını kendı lerıne saglam profosyonel yetıstırmek ıcın kurdugunu duymustum .
işte zaman sıkıntı biliosun:) zaman harcamadan yazları takılsam olmamı:D
işte zaman sıkıntı biliosun:) zaman harcamadan yazları takılsam olmamı:D
o zmn sana tavsıyem.
k.e.m.e.e.r
yada a.a.l.a.n.y.a gıbı kuruluslrda var onları tercıh et .:D