Orijinalini görmek için tıklayınız : Speddweekend 14-15 Temmuz Körfez Pisti Drag-Time Trail (Öncesi-Sonrası Yorumlar)
15 Temmuz 2007 tarihinde Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenecek olan Speedweekend için detaylı bilgi almak isteyen katılımcılar İstanbul Motosporları Kulübü’nden bilgi alabilirsiniz.
Arabaların hararet yapmaması ve katılımcıların yorulmaması düşünülerek araç sayısı fazla olursa 14 Temmuz günü elemeler 15 Temmuz günü finaller yapılacaktır.
Bu muhteşem şova katılımcı veya seyirci olarak katılmak isteyenler için irtibat telefonu: 0216 537 14 65
Ayrıntılar için> TIKLAYINIZ (http://www.imk.org.tr/page.asp?pageID=0&ContentID=2299)
Sınıflar için > TIKLAYINIZ (http://www.imk.org.tr/genel/2005/cesitlifoto/2007/speedweekend/Siniflar.doc)
Kayıt Formu için > TIKLAYINIZ (http://www.imk.org.tr/genel/2005/cesitlifoto/2007/speedweekend/DRAGDAYKAYITFORMU.doc)
Taahhütname için > TIKLAYINIZ (http://www.imk.org.tr/genel/2005/cesitlifoto/2007/speedweekend/TAAHHUTNAME.doc)
katılan arkadaslara başarılar.
seyirci olarak orda olmaya çalışıcam
SUPER STREET CAR
SINIF VII 0- 2500 cc Benzinli (Tek aşırı beslemeli )
bu grubamı gırıyorum ben?
nitrO_Oxide
05-07-2007, 16:12
hadi bakalım inş bi aksilik olmazsa GT Garage ve A-C Tuning olarak ordayız
Future_King
05-07-2007, 18:05
ahh be ahh...10 unde gidiorum alanyaya...kesin gelirdi yksa:(
Bi aksilik olmazsa Ki olmaz herhalde :D Startta görüşürüz :D
nitrO_Oxide
07-07-2007, 11:57
1.4 sınıfına slick lastik serbestmi ?
Sınıf listesini tıkladıgında altta yazılar var orda yazar.
nitrO_Oxide
09-07-2007, 11:37
Sınıf listesini tıkladıgında altta yazılar var orda yazar.
saol gormemişim.
bide su slick lastik yasağının mantığını kavrayabilmiş değilim ama neyse..
HaLuK-35
09-07-2007, 12:20
slick yasak..ama orjinalinden daha ufak ebatta bi lastik taksak karısan olur mu?o da yasak deildir herhalde? :confused::)
slick yasagı yanlış anlasılmasın.
sadece 1400cc, normal 1600cc (sedan honda civic, megane...) ve dizel araclar için gecerli. insanlar bu sınıflara gundelik aracları ile eglenmek amacıyla geliyo herkezin eşit sartlarda olması daha zevkli olur
onun dısında sınıflarda yasak yok
bence her sınıfta slıck serbest olmalı. nıhayetınde ımkanı olan daha cok yuruyor drag yarıslarında. takabılme ımkanı olanlar takamayanlar yuzunden bence magdur oluyor. serbest bırakılmalı dıye dusunuyorum
hadi bakalım inş bi aksilik olmazsa GT Garage ve A-C Tuning olarak ordayız
bende bu grup'a dahilim:)
orda olacağız inş...
şimdiden herkeze başarılar...
persembe kayıtlar kapanıcak.
Dereceye giren arkadaslara speedweekend den hatıra olması için guzel hediyeler var
nitrO_Oxide
11-07-2007, 11:36
oğleden sonramı ? yoksa aksamamı ?
katılıcak aracların kayıtlarını oglen saatlerine kadar yaptırmaları gerekmektedir,
pazar günü kayıt alınmayacak...
time trail için haber bekliyoruz :beuj:
HaLuK-35
12-07-2007, 11:05
nasipse izmir'den geliyoruz..
İnsallah guzel bi organizasyon olur..:)
nitrO_Oxide
12-07-2007, 20:04
kaydımızıda yaptık :)
cumartesi - pazarmı yoksa sadece pazarmı hangi gun olacagı hakkında kesin bilgi nemzan belli olucak ?
kaydımızıda yaptık :)
cumartesi - pazarmı yoksa sadece pazarmı hangi gun olacagı hakkında kesin bilgi nemzan belli olucak ?
bu gün telefon açtım. cumartesi günü olmayacakmış. yanlızca pazar günü dediler.
nitrO_Oxide
12-07-2007, 20:12
bu gün telefon açtım. cumartesi günü olmayacakmış. yanlızca pazar günü dediler.
cok kalabalık yok ozaman..
tesekkurler cvp için
bızde 1400 cc benzınlı grubuna RAD-R hondanın 91 model 4.gen cıvıcı ıle katılıyoruz kısmetse
HaLuK-35
12-07-2007, 21:16
kayıt tamam :)
bizden de bi 106 gti.. :)
Pazar gunu herkezi piste bekliyoruz
100 ytl iyi para vallaaa!!!!!
saat kaç gibi başlar yarışlar
100 ytl iyi para vallaaa!!!!!
hangi manada iyi para?
mınıks brolar havada bugun bozucak gibi inşaLLah yağmur olmaz..
mınıks brolar havada bugun bozucak gibi inşaLLah yağmur olmaz..
4çekersin Ayarcı sülümm sana bişi olmaz olm 2 teker eksikler düşüne :D
nitrO_Oxide
13-07-2007, 09:42
15.07.2007
http://www.ntvmsnbc.com/modules/weather/Images/wea/PB.gif
En Yüksek: 31°C
En Düşük: 18°C
4çekersin Ayarcı sülümm sana bişi olmaz olm 2 teker eksikler düşüne :D
buğra ya ben anca rodaja gelırım daha 700 oldu makına...anca gelır seyrederım ben..
bugra son kayıtlar ne zmn kardesım bı haber verırsen sevınırım walla bende gırsemmı aceba gırsemmı gırmesemmı :D:D: pazar gunu orda yapılacakmı kayıt???
nitrO_Oxide
13-07-2007, 11:25
bugra son kayıtlar ne zmn kardesım bı haber verırsen sevınırım walla bende gırsemmı aceba gırsemmı gırmesemmı :D:D: pazar gunu orda yapılacakmı kayıt???
katılıcak aracların kayıtlarını oglen saatlerine kadar yaptırmaları gerekmektedir,
pazar günü kayıt alınmayacak...
. :)
BMK TypeR
13-07-2007, 13:19
sulhı hayırlı olsun polıs arabasımı olcan:)))
Sulo Polis Lerle Arasi Kiyakdir Sen Anladi Sulo;);):d:d:d:d:d
polis arabası olsam temde gece yarişan typları yakalarım ben:)
Evet Kardeşim siz erken saatte gelin kayıt alınıcak ...
. :)
Gülücüğün sebebini anlamadım :confused: :D
Kayıtların bize gec ulasmasından dolayı pazar gunu girişte kayıt işlemi yapılıcak fakat pistin kapıları kapatıldıktan sonra yarıs baslamasına yakın gelen arkadaslara bişey yapamayız.
Sonucta bizde istiyoruz herkez gelsin katılsın ama zamanında yapılmayan kayılar yuzunden organizasyon baslayamıyo sonrada kalkıslar gec saatlere kaldı diye insanlar isyan etmeye baslıyo.
Katılıcak kişiler www.imk.org.tr den kayıt formu ve taahhütname yi doldurup getirirlerse orada bunlar ile ugrasmamız oluruz
Şimdi 160 hp lik araç ile slick takmasak street temi yarışıyoruz super street temi yoksa :) ,
slick takamayan grup ilk 3 sınıf ordaki 1600cc ler vti,gti v.s. degil normal 1600 otomobiller, yeni kasa honda civic, 206 quicksilver gibi
O zaman Super Street te slick takamıyor , Anladığım kadarı ile.
nitrO_Oxide
14-07-2007, 13:49
Gülücüğün sebebini anlamadım :confused: :D
allah hep guldursun anlamında :D
Juggernaut
14-07-2007, 14:07
TT olacak mı kesin?
katıLım listesı beLLi oLdumu? sınıflar feLan?
allah hep guldursun anlamında :D
Amin cümlemizi :D
Orda gorusmek uzere.:D İnş guzel bir gun olur bugra cım:D
Sitemiz Üyelerinin birçoğu bugün podyumdaydı maşallah :D
burdan dewam edelim.....
BURDAN DEWAM EDELİM (http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=7656)