Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbul araba pazarı
arkadas ankaradan gece otobuse bınıp pazar sabahı ıstanbulda olucam ve araba pazarlarını gezıcem
nerde otobusten ınıp nasıl bır yol izlemem gerekıyor en buyuk oto pazarı yada güzel temiz araclar genelde hangı pazarda oluyor nasıl gidilir
istanbulda bıkac tane pazar varmıs ankara gıbı 1 tane degılmıs
hangi araçları bakıcaksınız kafanızda model varmı
Turk-Look
28-01-2011, 21:03
Altunizade - BEYAZ PAPYON
Harem'de in
Üsküdar'a geç Altunizade'den geçen bi minibüse bin karşısında indirir söylediğinde.
peugeot bakıcam genel olarak ama ies begenırsem uygun oda olabılır
gün içinde 2-3 pazarıda gezmek ıstıyorum
Altunizade - BEYAZ PAPYON
Harem'de in
Üsküdar'a geç Altunizade'den geçen bi minibüse bin karşısında indirir söylediğinde.
en basıtı bu piyasada ıyı papyonda
cRc Ramo
28-01-2011, 21:10
papyon iyidir kalitedir :)
haremde 2 dolmuslamı gıdıcez papyona buyuklugu ne kadar bu papyon un
haremde 2 dolmuslamı gıdıcez papyona buyuklugu ne kadar bu papyon un
pek büyük sayılmaz.1 saatte hepsini gezersin max.
papyon var bıde umranıyede var araları 10km felan
hareme gıden otobuslere bınıp üskudar sapağında ın alttan gecen yola ın 13-14 gıbı sorarsın otobusler onunden gecıyor
13-14 gibi sorarsan o kısmı anlayamam saatmi 13-14
kartal açık oto pazarı da var
ümr pazarına bı ara her hafta gidiyorduk. temiz araç pek olmuyor nadir yani. çoğu yüksek kmli galeri araçları. altunizade de daha temiz araçlar bakmıştık şahsen biz
internet varken pazarda neymiş bu soğukta...:D
redbaron
28-01-2011, 21:55
pazar günü e-5 üzerinde ankara istikametine giderken atatürk havalimanını geçtikten sonra yan yolda,airport alışveriş merkezine gelmeden sağda iki tane araç pazarı oluyor,biri dod gibi bir firma diğeri serbest oto pazarı.
internet varken pazarda neymiş bu soğukta...:D
nete artık her sanıye eklenen arabaya bakıyorum bakmadıgım ılan yok hepsini bılıyorum yeni ilan gelmıssmı dıye kontrol edıyorum arada:D
Ferhat_V
28-01-2011, 21:59
pazar günü kartal oto pazarı var..tam siemens fabrikasının az ilerisinde yeri kolay kartal siemens nerde diye sor birisine onun 300 metre aşağısı
anadolu yakasındaki pazarda daha çok araba oluyo bilgin olsun
anadolu yakasındaki pazarda daha çok araba oluyo bilgin olsun
papyondamı.
bana galericilerin az geldiği normal vatandasın daha cok geldıgı bi pazar lazım
öyle bi yer yok en iyisi Altunizade'dir, Kartal'a her hafta gidiyorum arada güzel arabalar düşüyor ayrıca kartalda aklına gelen gelmeyen herşeyi bulabileceğin bit pazarı da cabası :D
İstanbuldaki en kaliteli en güzel arabalar Papyon'da olur.
sabah erkenden papyona gidersen makul araçları satılmadan bulabilirsin. papyon güzel pazardır ufak tefektir gezdiğini gördüğünü anlar sindirirsin ona göre karar verirsin. çok fazla galeri var doğal olarak ama arada kendi aracını sergileyenlerde mevcut.
Sercan AKCAN
29-01-2011, 02:06
anadolu yakası papyon
avrupa yakası sefaköy acık oto pazarı birde fuzul autocity y.bosna
İstanbul'a gitmeden ovacık pazarına bi bak derim
Anecdote
29-01-2011, 02:39
Çobançeşme açık oto pazarı var şansına kalmış bi durum iyi araçlar geliyor
Hemen yanındada Autocity var büyük bi galeri alternatif olsun diye söyledim
cok karısık ya hiç bilmedıgım yerler pufff
SekoLive
29-01-2011, 12:22
sefaköy nur suyuda araç çok oluyor hava iyi oldugunda ama bu soğukda pazara çok kimse gelirmi orasıda mechul nursuyundan dönüşde çobançeşmeye uğrayabilirsin ordada fena araçlar olmaz
elinde iyi bir bütce var ise papyon ismindende belli oldugu gibi pahalıdır ama kalitedir :D
sefaköy nur suyuda araç çok oluyor hava iyi oldugunda ama bu soğukda pazara çok kimse gelirmi orasıda mechul nursuyundan dönüşde çobançeşmeye uğrayabilirsin ordada fena araçlar olmaz
elinde iyi bir bütce var ise papyon ismindende belli oldugu gibi pahalıdır ama kalitedir :D
iyi bir bütce derken mesela?? minimum kac bin lira:D
SekoLive
29-01-2011, 13:20
iyi bir bütce derken mesela?? minimum kac bin lira:D
oraya gitmeyei 1 yıl oldu ama genelde iyi araçlar satılıyo yüksek klasman...
ve ordaki araçlar genelde hep yüksek fiyatlıydı biz araştırdıgımz zamanlarda atıyorm ramide emsal araç 5 ise orda 5.500 6 oluyordu bilmiyorm ben gibi düşünen varmı.
rami ye gitmede nereye gidersen git :)
vazgecıcem bu gıdısle acayıpte kar yagıyor gelen olmassa bıde yada cok az olursa
internettende bıkac arac bulup öylemı gıtsem aceba alternatif olsun
bu gün sabah arkadasım ilan attı sahibindende 1.6 ies vardı lacivert 96 binde 2000 model 12 bin istiyordu acil falan yazmıstı giresunda fiyat acayip uygundu linki atıcaktım buaraya ama satılmıs sanırım ilan yok arac cok güzel duruyordu . bence nette bi kaç araba bak öyle git derim alternatif olsun ben bi kaç kere heveslenip gittim araba bakmaya elin boş dönmek daha kötü bişiy :)
SekoLive
29-01-2011, 13:44
vazgecıcem bu gıdısle acayıpte kar yagıyor gelen olmassa bıde yada cok az olursa
internettende bıkac arac bulup öylemı gıtsem aceba alternatif olsun
bana kalırsa sen istanbldan arabaları seç ilanları ara kişlerden randevu al gel sabah pazarları öğlenden sonrada ilandakileri gez en güzeli bu olur en azından boş dönme olayın daha azalır.
bide şu var pazar günü satışı alamam pazartesi kalıcak yerde lazım bana temiz otel motel:D
30 lira verince herhangi bi pansiyonda kalabiliyosun Pazartesi sabahta satışını alır dönersin..
Ben Denizliden gidipte Şimdiye dek kartal oto pazarından aldım 3 kez , bi kerede boş dönmemek adına esnaftan almıştım.. Kartaldan sonra taksi ile ümraniye pazarına da geçebilirsin.