Orijinalini görmek için tıklayınız : Yl&lv
VteC_MaNiaC
04-07-2007, 19:51
http://img19.imageshack.us/img19/503/yllvvsonqx9.jpg
http://img255.imageshack.us/img255/7551/yllllsonwitlvzd9.jpg
birazdan devamı geliyor....
VteC_MaNiaC
04-07-2007, 19:57
http://img128.imageshack.us/img128/4849/dscf3269amm1.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/1239/dscf3261avd3.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/2495/dscf3271axt2.jpg
VteC_MaNiaC
04-07-2007, 20:00
http://img526.imageshack.us/img526/3919/dscf3265ahh8.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/6665/dscf3238azp6.jpg
http://img77.imageshack.us/img77/4118/dscf3268abg9.jpg
Aracımın son hali bu .. iyi kötü her türlü yorumlarınızı beklemekteyim :)
Ferhat_V
04-07-2007, 20:04
çıtalar ve düz ızgara harici eksiği yok..
kazasız belasız...
VteC_MaNiaC
04-07-2007, 20:10
zaten o iki detay kendi zevkim ... ızgara üzerindeki kırmızı H logosu için orjinal olarak duruyor ... çıtalarsa yan tarafa hareket kattığı için ;) iyi dilekler için teşekkürler
camlara film çektirme bence :D koltukları görsün millet
VteC_MaNiaC
04-07-2007, 23:19
Kesinlikle :D
Yakındanda gördüm çok P.I.M.P. , ince düşünülmüş , güzel günlerde binmek nasip olsun Okan kardeşim :)
abi ön tamponu daha kısa birşeyle değiştirme imkanın varmı? böyle çok basit fiberciden çıkmış gibi duruyor biraz....ama koltuklara bayıldım.ellerine sağlık.
kazasız belasız iyi günlerde kullan aracını
Muvaffak
05-07-2007, 09:22
dosemeler tam pimp arabasi olmus snoop dogg arabasina benzicek az kaldi :D :D valla isclilik guzel duruyor kardesim temizz iss valla yapan ustanin ellerine saglik zevk meselesi tabi ama dedigim gibi iscilik iyi..kazasizz belasizz kardesim allah dosemelerine catlak patlak delik etmesin kardesim :D gule gule bin dicem zaten bindiginde sanki arabanin ici pozitiff enerji dolu gibi duruyor masala masalla
maşallah maşallllaahh..kısmetlerı bol olur inşallah:) okannnnn yaw bı aem cai bulamadın bana gıttı hee
:)
Tholl-ga
05-07-2007, 17:27
http://img526.imageshack.us/img526/2495/dscf3271axt2.jpg
okan bu resimi uzaktan çekmeye gerek yoqtu yakıdan zaten araban yanında ufak duruo :)
maaşallah maaşallah allah nazarlardan saklasın kaza bela vermesin
VteC_MaNiaC
05-07-2007, 18:33
abi ön tamponu daha kısa birşeyle değiştirme imkanın varmı? böyle çok basit fiberciden çıkmış gibi duruyor biraz....ama koltuklara bayıldım.ellerine sağlık.
kazasız belasız iyi günlerde kullan aracını
walla efe sen koskoca Buddy Club tamponu harcadın yani :) walla beendim 4-5 tane tampon wardı şu ana kadar 3 tanesine sahip oldum geriye kaldı 2 ;)
VteC_MaNiaC
05-07-2007, 18:35
okan bu resimi uzaktan çekmeye gerek yoqtu yakıdan zaten araban yanında ufak duruo :)
maaşallah maaşallah allah nazarlardan saklasın kaza bela vermesin
olm o resmin 2. versyonu gelcek yakında ekipman yoktu çok orji bi çekim yapcam :D eywallah bu arada iyi dileklere
VteC_MaNiaC
05-07-2007, 18:39
Yakındanda gördüm çok P.I.M.P. , ince düşünülmüş , güzel günlerde binmek nasip olsun Okan kardeşim :)
eywallah kaancım hepberaber kazasız belasız işallah
walla efe sen koskoca Buddy Club tamponu harcadın yani :) walla beendim 4-5 tane tampon wardı şu ana kadar 3 tanesine sahip oldum geriye kaldı 2 ;)
abi ayıpsın harcamak değilde ya arka tampona ve marşpiyelere göre biraz fzla uzun kalmış sanki ondan dedim.bence 5indede beğendiğin yerleri birleştir kendi kafana göre YL Style bişi çıkart ortaya :icon_tup:
VteC_MaNiaC
05-07-2007, 23:55
abi ayıpsın harcamak değilde ya arka tampona ve marşpiyelere göre biraz fzla uzun kalmış sanki ondan dedim.bence 5indede beğendiğin yerleri birleştir kendi kafana göre YL Style bişi çıkart ortaya :icon_tup:
Öyle bi tampon için 10 tane tampon feda etmek gerekir daha o kadar bütçe ayıramadım:D
Muvaffak
08-07-2007, 14:12
dosemeler tam pimp arabasi olmus snoop dogg arabasina benzicek az kaldi :D :D valla isclilik guzel duruyor kardesim temizz iss valla yapan ustanin ellerine saglik zevk meselesi tabi ama dedigim gibi iscilik iyi..kazasizz belasizz kardesim allah dosemelerine catlak patlak delik etmesin kardesim :D gule gule bin dicem zaten bindiginde sanki arabanin ici pozitiff enerji dolu gibi duruyor masala masalla
baa mı artıslık yapıon sen:heyoo: yazmışım okadar ınsan bıR cevap verır yahu brak yaa sen devam et bole devam ett:bravo::china:
VteC_MaNiaC
08-07-2007, 21:01
baa mı artıslık yapıon sen:heyoo: yazmışım okadar ınsan bıR cevap verır yahu brak yaa sen devam et bole devam ett:bravo::china:
Mahuehauehauheuaheuh kızma len :) başka bi konuda cevap verdim ben sana okudun mu :D
VteC_MaNiaC
16-12-2007, 21:21
Gncl dielim yeni resimler yakında
Maşallahı var. Sanki yandaki çıtalar olmasa çok daha iyi olacak gibi.Koltuklar gerçekten çok güzel olmuş espirili biraz. arkadan hiç foto yok?
Low-Rider
16-12-2007, 22:47
maşallah güzel araç,koltuklar tek heralde tr'de :)
koltuk kafalıklarında ki yaylar dışında gayet başarılı
VteC_MaNiaC
16-12-2007, 23:14
http://img89.imageshack.us/img89/770/dsc00801qd6.jpg
VteC_MaNiaC
16-12-2007, 23:18
http://img105.imageshack.us/img105/8887/20071027sd7.jpg
Arka tamponumuzun son hali yeni resimler çok yakında
maşallah çok güzel değişik bi ies:)
VteC_MaNiaC
16-12-2007, 23:23
Ufak bi liste yapmak gerekirse
Buddy Club Ön Tampon- G.38 Arka Tampon
Sonar Farlar - Stoplar Texon Xenon
G.38 Filtre Kiti - Simota Filtre
Louis Vuitton Special Design Koltuklar (Artık Kafalık Yayları Yok :)
Seramik 4-2 headers - G.38 Cat Back Tube - My Racing Son Susturucu
Göstergeler - Spor Direksyon
Sony Teyp - Audison LRx3 - Infinity - JVC - Alpine
Axia 17" Jantlar
Omni Competition Delikli Kanallı Diskler ve Ate Balata
Aslında daha çok detay var ama aklıma geldikçe yazarım :)
plakaları app yapsan on numara olur gerçekten..
kazasız belasız
VteC_MaNiaC
16-12-2007, 23:25
maşallah güzel araç,koltuklar tek heralde tr'de :)
koltuk kafalıklarında ki yaylar dışında gayet başarılı
Evet TRde tek :) Yaylarda koltukların takıldığı 2.gün söküldü :) untmuşum
VteC_MaNiaC
16-12-2007, 23:25
plakaları app yapsan on numara olur gerçekten..
kazasız belasız
APP Var ama çok sıkışık oluyo hoşuma gitmio dorusu
VteC_MaNiaC
16-12-2007, 23:27
Kardesım maasallahı var aracının canlı canlı temız sade ve kalıte duran sayılı ek kasa cıvıclerden kazasız belasız surusler ;)
Eywallah berkim uraşıoruz işte :)
VteC_MaNiaC
16-12-2007, 23:28
http://img525.imageshack.us/img525/8765/dsc00721aoc1.jpg
A photo by GuneiAltuneR
emreekin
16-12-2007, 23:33
komple film gerek...:D
VteC_MaNiaC
16-12-2007, 23:34
komple film gerek...:D
bide üst mercilerde iyi bir tanıdık gerek :) bağlanınca çıkmak için
Kanka koltuk kafalıklarındaki yayları sök gözünü çapağanı yıyım :) maşallah arka tamponuna hasta oldum gece gelip sökücem eheheh
VteC_MaNiaC
17-12-2007, 00:01
Kanka koltuk kafalıklarındaki yayları sök gözünü çapağanı yıyım :) maşallah arka tamponuna hasta oldum gece gelip sökücem eheheh
olm yıl olcak nerdeyse o yay söküleli :D allahtan arabanın arkasını duvara dayamışım:D
olm yıl olcak nerdeyse o yay söküleli :D allahtan arabanın arkasını duvara dayamışım:D
Cekeriz bro no prob :D
VteC_MaNiaC
29-12-2007, 19:19
http://img522.imageshack.us/img522/2775/dscf3475aby7.jpg
Geçen gün Muffy için Minikslere gitmiştik görünce vuruldum onlarda güzel bi fiyat verince dayanamadım :) yeni stoplarım burda :)
Hayirli olsun, yakismis..
Demin caddede gördüm okan stoplar 10 numara olmus kaca aldını bi ozelden şettirirsen sewinirim
ALPER-VNS
30-12-2007, 00:45
stoplar çok güzel olmuş maşallah.. ama plakalık boya beni die baarıo :D
okan stoplar ve arka tampon muhtesem tampon nerde uygulattın msnden ayzarmısn:)
Bostancıda iyi bir fibercisi var ona yaptırmıştır bence guzel oldu.Stoplarda ledli medli maşallah okanım ama film film film anladın sen :)
VteC_MaNiaC
30-12-2007, 11:20
stoplar çok güzel olmuş maşallah.. ama plakalık boya beni die baarıo :D
Alper bagaj üstü çıta siyah plakalık siyah ve tampon altı siyah olarak bi kombinasyon kurdum ama boyanabilir tabi bide öyle düşünmek lazım :) hepsinden öönce bi kırmızı honda logosu şart oldu arkaya :D
VteC_MaNiaC
30-12-2007, 11:22
okan stoplar ve arka tampon muhtesem tampon nerde uygulattın msnden ayzarmısn:)
bostancı happy cars :)
VteC_MaNiaC
30-12-2007, 11:23
Bostancıda iyi bir fibercisi var ona yaptırmıştır bence guzel oldu.Stoplarda ledli medli maşallah okanım ama film film film anladın sen :)
yaparsam koltukları göremez kimse :D
VteC_MaNiaC
30-12-2007, 11:24
Bu arada resimde Best Motoring Gbi çıkmış BMWyle gazlarken :D
VteC_MaNiaC
30-12-2007, 11:56
Eywallah kardeşim o susuturucuyu o açıyla koyabilmek için kaç resime baktım ben bile unuttum :) ama güzel oldu diye düşünüyorum tam arkadan bi fotosunu koyarım
Egsozun pozisyonu gayet güzel, yeni stoplarda çok hoş. Kazasız belasız kullan ;)
Ferhat_V
30-12-2007, 16:43
maşallah arkadan güzel olmuş ama ordaki 1,6 ies honda civic yazılarını sök derim..ben arabayı aldıktan 2 gün sonra sökmüştüm güzel durmuyo bana göre..
logoyuda hazır almana gerek yok derim çalınır filan onlar..logoyu sök arkaya kırmızı bant yapıştır tmmdır :) çalınırsa alırsın yenisini :D
VteC_MaNiaC
30-12-2007, 18:35
maşallah arkadan güzel olmuş ama ordaki 1,6 ies honda civic yazılarını sök derim..ben arabayı aldıktan 2 gün sonra sökmüştüm güzel durmuyo bana göre..
logoyuda hazır almana gerek yok derim çalınır filan onlar..logoyu sök arkaya kırmızı bant yapıştır tmmdır :) çalınırsa alırsın yenisini :D
bilmiorum logolar rahatsız etmio beni .. honda logosuna gelince orjinali ve folyoyla yapılmış olanı arasında dünyalar kadar fark var ... elimden geldiğince özel parçalarla hazırlamaya çalışıorum aracımı o yüzden orjinal bi honda logosu almayı düşünyorum.. iyi yorumlar için teşekkürler
VteC_MaNiaC
31-12-2007, 00:50
http://img246.imageshack.us/img246/7442/ylledamq0.jpg
yusufbatırel
31-12-2007, 01:27
masallh okanım yakısır sana...kazasız belasız
Okan'ım olmuş araba ...
Arka görünüm müthiş , ilk resimde sanki araba sigarasını dudagının kenarından tüttürüyor gibi çıkmış :)
Kazasız belasız ..
adam uraşıo yapıo...bende bu aralarr kabuğuma çekildim.arabamı memleketime bıraktım..istanbulda yayan geziorum...yakalarsam bi kaç arkadaşımı project car olarak kullanıorum...
en son type-s in gözlerini açtık mesela :)
bRo su harika oldu arabann..fikirlerimizi paylaşmaya devam...
VteC_MaNiaC
31-12-2007, 17:16
çok teşekkürler eylemlerimiz devam edecek :D
coolvtec
31-12-2007, 18:05
Araban çok şık olmuş maşşallah. Ben çok beğendim. Böyle sedanlar gördükten sonra arabam gözüme biraz daha şirin görünmeye başlıyor. Zevklerimiz benziyor. Özellikle arka tamponu ve egsoz duruşu tam aklımdan geçtiği gibi olmuş. Buddy Club tamponun da bu kadar yakışacağını tahmin edemezdim. İç döşemeler ve dıştaki siyah bölgeler sevk meselesi, bir şey demiyorum :) Amaaaaaaaaaa;
1- Yan maşpiyeler(böle yazlılıyodu demi? :) ) büyük ön ve arka tamponun arasında güdük kalmış. Bence oraya da heybetli ve ön-arka tampon izgisini devam ettirecek marşpiyeler gerekiyor.
2- Arka logoların tümünü iptal et bence de.
3- Kapı kollarını bari boyat bordoya :)
Kazsız belasız.
VteC_MaNiaC
31-12-2007, 18:38
Araban çok şık olmuş maşşallah. Ben çok beğendim. Böyle sedanlar gördükten sonra arabam gözüme biraz daha şirin görünmeye başlıyor. Zevklerimiz benziyor. Özellikle arka tamponu ve egsoz duruşu tam aklımdan geçtiği gibi olmuş. Buddy Club tamponun da bu kadar yakışacağını tahmin edemezdim. İç döşemeler ve dıştaki siyah bölgeler sevk meselesi, bir şey demiyorum :) Amaaaaaaaaaa;
1- Yan maşpiyeler(böle yazlılıyodu demi? :) ) büyük ön ve arka tamponun arasında güdük kalmış. Bence oraya da heybetli ve ön-arka tampon izgisini devam ettirecek marşpiyeler gerekiyor.
2- Arka logoların tümünü iptal et bence de.
3- Kapı kollarını bari boyat bordoya :)
Kazsız belasız.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :) marşpiyeller için herkes aynı şeyi söylüo ancak araç yere yakın olunca ne olursa olsun marşpiyeller patlamaya mahkum bu yüzden plastik marşpiyel bulana kadar orjinallere sadık kalacağım :) Logolar konusunda 1kaç değişiklik olacak ama iptal etmek yerine espritüel değişiklikler yapacağım... kapı kollarına gelince aslında çok boyatmak istiorum ama kaliteli bir boya için kapı kollarının sökülmesi şart buda epey uğraştırıyor... kısmetse arabamı boyatmak gibi bir düşüncem var o zman onlarıda boyatacağım :)
Yiğit G.
01-01-2008, 00:54
Koltukları pek begenmedim.Gerisi güzel olmuş.Kazasız belasız.
VteC_MaNiaC
02-01-2008, 23:05
Koltukları pek begenmedim.Gerisi güzel olmuş.Kazasız belasız.
teşekkürler koltukların özel olmasını istediim için böyle bir çalışma yaptım ... Zevkler ve Renkler olayı :)
Tayfun-E30
05-01-2008, 14:24
o koltuklar için valiz falanmı parçaladınız? ben cüzdanını zor aldım o nasıl bi bütçedir cidden nasıl yaptığını pm olarakta olsa söylersen sevinirim ,bu arada maşşallah kazasız belasız sürüşler...
VteC_MaNiaC
05-01-2008, 18:58
o koltuklar için valiz falanmı parçaladınız? ben cüzdanını zor aldım o nasıl bi bütçedir cidden nasıl yaptığını pm olarakta olsa söylersen sevinirim ,bu arada maşşallah kazasız belasız sürüşler...
"Kroyum ama PARA bende" yazarmışım buraya :D Şaka bi yana epey uğraştık ama güzel oldu:) İyi dilekler için teşekkürler
KingoftheWest
05-01-2008, 19:29
Maşallah Okan güzel bir sedan çıkarmışsın ortaya ufak tefek göze batan şeyler var ama halledilir zamanla,arka tampon falan güzel olmuş baya.
Kazasız belasız kullan :)
VteC_MaNiaC
05-01-2008, 19:40
Eywallah uğraşıoruz işte :)
8.000rpm
05-01-2008, 22:53
okancım arka tampon-stoplar-egzoz süper olmuş..kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah..fikirlerine sağlık...
:):):)
egzoz nasıl? silencer olmadan uğultulu mu?
VteC_MaNiaC
05-01-2008, 23:27
okancım arka tampon-stoplar-egzoz süper olmuş..kazasız belasız kullanmak nasip olsun inşallah..fikirlerine sağlık...
:):):)
egzoz nasıl? silencer olmadan uğultulu mu?
Erhan abi teşekkürler ilk başta :) Headers taktıktan sonra egzos takamya kara verdim bi çok araçta sesi dinledim .. çok gürültülü bişey olsun istemiodum çünkü ***** caddede oturuyorum sıkıntı yaşamak istemedim... bu yüzden headerstan sonra çelik susturucu koydum direk orjinal CATBACK tüpü gibi yaptırdım ... Zırıltıyı kesmesi için ardından 51 lik boru yaptırmayı hedefliodum ancak egzoscum benimkinin zaten 48 mm olduunu ve dağlar kadar bir fark yaratmayacağını söylediği için onu rafa kaldırdım .. orta susturucu aynen yerinde duruyor ... son susturucu olarak myracing var ve gerçekten çok memnunum... rölanti yavru impreza gibi sessiz ama uğultulu bir sesi var :) gazlayınca 3000 devirden sonra kuduruyor... Silencer ı aldığım gün taktım sadece ... babam bu konuda çok hassastır egzos olduunu anlamadı bile .. O kadar sessiz oluyor yani ... Açıkçası DailyDrive için tam aradığım oluşumu yarattım ... basınca ses çıkartan basmayınca rahat ettiren bi yapı oldu kısacası... Otto tavsiye etmiorum çok fena ses yapıo .. yarıyo ortalığı
8.000rpm
05-01-2008, 23:43
yaa okan sorma..ben de taktım kafaya susturucu işini..uğultu beni hasta ediyo yaa..typeR son susturucusu alıcam sanırım..rahat çıkış+sessizlik için..iskender usta da bana aynı şeyi söyledi..51 çok bişey farketmez 53 yapalım dedi..bütçe ayarlamaya çalışıyorum ben de bu mevzuya..
sen bi ara egzozun sesini kaydetsene merak ettim.. :):)
hayırlı olsun tekrardan.. :):)
anammm benm okulummmm 2 senedir gidemedimmmm.... arkadaşım yeni üyeyim sen SUADİYEde misin_? hiç rastlamadım merak ettim yanlş anlaşılmasın...
saygılar.
VteC_MaNiaC
06-01-2008, 00:18
yaa okan sorma..ben de taktım kafaya susturucu işini..uğultu beni hasta ediyo yaa..typeR son susturucusu alıcam sanırım..rahat çıkış+sessizlik için..iskender usta da bana aynı şeyi söyledi..51 çok bişey farketmez 53 yapalım dedi..bütçe ayarlamaya çalışıyorum ben de bu mevzuya..
sen bi ara egzozun sesini kaydetsene merak ettim.. :):)
hayırlı olsun tekrardan.. :):)
abi geldiinde bu taraflara bi alo de görüşelim dinle :) videoyla olmaz oiş :) bence type R susturucusu ve 53 lük boruyla çok hoş bi tonaj alırsın ;) görüntüde bir o kadar güzel ve orjinal olur
VteC_MaNiaC
06-01-2008, 00:18
anammm benm okulummmm 2 senedir gidemedimmmm.... arkadaşım yeni üyeyim sen SUADİYEde misin_? hiç rastlamadım merak ettim yanlş anlaşılmasın...
saygılar.
suadiyeliiim ben takriben 20 senedir :) görmemen entresan