TechTurkey >
Diğer >
Videolar > Arkadaş drift desen değil,yarış desen değil,akıl işi hiç değil ,nedir bu Allah aşkına
Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaş drift desen değil,yarış desen değil,akıl işi hiç değil ,nedir bu Allah aşkına
SarıCivic
28-01-2011, 23:29
http://www.youtube.com/watch?v=WF9VnSD8RwQ&feature=player_embedded#!
SarıCivic
28-01-2011, 23:30
Avrupalılar ile araplar arasındaki fark olsa gerek :D
TolgaEsentepe
28-01-2011, 23:32
3beyazdan uzak durucaksın herzaman.
Selcuk_RoL
28-01-2011, 23:36
bunlar şaşırmış ya
Emre İlbi
29-01-2011, 00:18
Baştaki BMW ırak yada iran olması lazım tam hatırlayamadım,nette çok dolaştı bi ara videosu :)
Araplarda akıl varda fikir yok şuursuzlar :D
adamlar önden çekiş arabayla yanlıyolar,artı otomatik vites :D
adamların sıkıntıları var :hahaha:
Eray Yümsel
29-01-2011, 00:35
bunlar şaşırmış ya
evlat biz bu haraketleri zaamanında kavacık ataşehir arası yapıyoduk far görmeden girdiğimiz makası makas saymazdık gider yaptıgın adamı hala tanıyamamışsın :D neyseki rolling çıktıda ölümden kurtulduk
evlat biz bu haraketleri zaamanında kavacık ataşehir arası yapıyoduk far görmeden girdiğimiz makası makas saymazdık gider yaptıgın adamı hala tanıyamamışsın :D neyseki rolling çıktıda ölümden kurtulduk
sen eke yı satmasaydın bak neler yapıcaktık :D
bunların beyinlerini çalmışlar :D:D helal olsun
Bir gram beyin yok abi... :icon_wack
3:33 deki fena bal varmış:D nasıl bi ruh sağlığı var bunların hayır bunları yapmayı geçtim bu hareketleri yapana kadar kaç kaza yaptılar yada atlattılar insan hiç mi akıllanmaz kolay kolay yapılcak hareketler dgl çnk:D
YouTube - Saudi drift Accidents (http://www.youtube.com/watch?v=hqHh03dYCp4&NR=1)
bu daha gerçekçi olmuş..
Anecdote
29-01-2011, 03:23
Adrenalinde bi yere kadar :D
Beyin bedava , adamların hayatları umurlarında değil
:D
utkuselamoglu
29-01-2011, 09:32
bmw nin otobusle kafa kafaya gelip durmaları bence en bomba yeri
bunların kromozomları eksik kalmış ya bunlar doğarken güneş tutulmuş galiba
gazlama müzikleride 10 numara :D
biride elinde tabanca falan nası bi ruh hali ya :icon_wack
civicsi_r
29-01-2011, 11:43
bunlar sürekli böyle toplanıyor galiba bir sürü videoları var ..adamlar bu gün ne giysem diye bidertleri yok hep beyaz fistan...:-)
YouTube - Saudi drift Accidents (http://www.youtube.com/watch?v=hqHh03dYCp4&NR=1)
bu daha gerçekçi olmuş..
olayın sonu budur bence...
bunların beynini kuşa koysan bırak uçmayı kanat çırpmaz :D
yusufbatırel
29-01-2011, 12:49
yuruyerek cıkarım ıcınden bınersem bunun ben:)))
yusufbatırel
29-01-2011, 12:51
olayın sonu budur bence...
cıvıc dımı o araba:)))))
cıvıc dımı o araba:)))))
ben genel olarak kazalardan bahsetmiştim :) arabalara dikkat etmedim.
Aracın stock yürüyeniyle bunları yapmak rus ruleti oynamaya benziyor, gerçi rus ruletinde olan kendi kafana oluyor burada okul otobüsünü biçmek de var,
Ufak bir şey takıldı kafama; acaba bizi roll yaparken görenler de aynı şeyleri mi düşünüyor..
By_HaNNibaLL
29-01-2011, 13:43
Hadi bu dengesizlerde akil yok dediniz bilmem ne dediniz e bu adamlarin bi dünya videolari var ve böylede devam ediyor nasil devrilmiyor bu arabalar o hızlarda nasil toparliyon arabayi ya hayret bişey
akıllı adam işi değil bunların yaptıkları.
Yalnız videonun sonuna bi Angara işi duran arabanın etrafında 0 çizmek gidermiş... :DD
Aracın stock yürüyeniyle bunları yapmak rus ruleti oynamaya benziyor, gerçi rus ruletinde olan kendi kafana oluyor burada okul otobüsünü biçmek de var,
Ufak bir şey takıldı kafama; acaba bizi roll yaparken görenler de aynı şeyleri mi düşünüyor..
Eger yol kalabaliksa aynen oyle ....
hakan308
29-01-2011, 14:59
Arap - Yağ ilişkisi :D
The_Doctor
29-01-2011, 15:02
Sıyrık la bunlar :)
hondafit
29-01-2011, 15:04
bunlara benzın kokusu fazla geliyo kafa yapmış :D
serkan6606
11-03-2011, 20:08
yok yok bu araplara petrolle para batıyo arkadas :D suurlarını şasırmıslar :D zenginlik böyle olsa gerek hacı arapdan korkucan zenci adamlar nede olsa
ismailozkan_01
11-03-2011, 20:19
komşu sen naptın yawww :)
Adamlarda para cok araba hasar almış vs. dertlerı yok nasıl olsa arabadan sağlam cıkarız dıolar denedıklerı arabalarda zaten zil zurna orjınal :D
Adamlar ucuyo elinde silah olan ayrı bi dünya haha :D
Antalyalogy
11-03-2011, 21:37
O zaman bu da benden gelsin ,:D:D:D:D
0ep1l0fKz4g
YouTube - Arab Drift Accidents 2010 (http://www.youtube.com/watch?v=0ep1l0fKz4g)
mehmetRS
11-03-2011, 21:37
çıldırmışlar, o arabalar iyi öyle savrulurken ikide takla atayımda şanıma yakışsın demiyor :)
edit : son videodan sonra sözümü geri alıyorum, iki takla atayım diyen varmıs :D
mehmetRS
11-03-2011, 21:39
beyazların bitanesinin bagajından stepne fırlıyor :D :D:D:D:D:D:D
Geri geri gidip kamyona tıklaması fena olmuş sesli güldüm.
:D
Hadi bu dengesizlerde akil yok dediniz bilmem ne dediniz e bu adamlarin bi dünya videolari var ve böylede devam ediyor nasil devrilmiyor bu arabalar o hızlarda nasil toparliyon arabayi ya hayret bişey
valla kardeşim o camry hayvansı kütleye rağmen acayip çevik bi araba frenajı yol tutuşu ciddi başarılıdır yani :D ona güveniyolar bence birazda :)
bu arada orta refüj hizasındaki o kum bariyerleri olmasa çok daha ölümlü sonuç olur.
Sercan K.
11-03-2011, 23:54
Bunlarda kendilerine müslüman mı diyo yani
redlinemst
12-03-2011, 00:57
Bunlarda kendilerine müslüman mı diyo yani
vallahi tam yazıyodum
Bunlar nasıl müslüman ? vehayut müslümanlarmı ? Günahı sevabı biliyorlarmı acaba..
saygısız,ruhsuz,cahil geri toplumlar.Çok paranız varsa yaptırın insansız bi yer orda oynayın arabalarla,yapanlar ayrı bişe yolda duranlar ayrı bi kafa Allah akıl fikir versin bunlara ne diyim.
Sercan K.
12-03-2011, 07:16
vallahi tam yazıyodum
Bunlar nasıl müslüman ? vehayut müslümanlarmı ? Günahı sevabı biliyorlarmı acaba..
saygısız,ruhsuz,cahil geri toplumlar.Çok paranız varsa yaptırın insansız bi yer orda oynayın arabalarla,yapanlar ayrı bişe yolda duranlar ayrı bi kafa Allah akıl fikir versin bunlara ne diyim.
Aynen israftan başka bişey değil...asimile olmuş bi toplum bunlar. Yazık günah o arabalara emeğe paraya ..ama yağı bol bulmuşlar işte.
Dün gece Gt5 ede girdi bi arap drifter :D Aynı böyle gidiyodu biz rolling yaparken bile yanlama cabasındaydı hahaha :D
Deagles48
12-03-2011, 09:17
2:11 saniye kemer ışıgı yanıyor :D
Bizde benzın o fiyatlarda olsa emınım daha iyisini yapabilen cıkıcaktır aslında benzının pahalı olmasına seviniyorum ucuz olsa her gece roll + risk :D:D
Ucuzluktan sapıtmıslar artık..
elinde silahla yapanı var ya , beyinsizler ...
TeamKARAHAN
12-03-2011, 10:19
otobüslerin kamyonların yanlarından yan yan ve yüksek süratlerde geçiyolar ALLAH akıl fikir versin bu araplara... Araplar cıldırmış olmalı başka bişi deil :)
tolgakaynak
12-03-2011, 10:30
YouTube - Arab Drift Accidents 2010 (http://www.youtube.com/watch?v=0ep1l0fKz4g&feature=related)
buda fena değil :D
Deagles48
12-03-2011, 11:13
Ölmeden önce yapılıcak 10 şey
by serçe
12-03-2011, 11:24
şaşırmış bunlar başka bir şey değil :D
ersin_srndg
12-03-2011, 11:27
Şaşırmış bunlar.
Adamlar delirmiş ya, japonlar yapsa süper olur ama.
çok iyi video koptum izlerken :D o arabalar nasıl tutunuyo yere o hızlarda :(
poseidon
12-03-2011, 12:22
Apaçiliğin dini, dili ırkı olmaz.
Apaçi doğulmaz apaçi olunur.
alfonso4474
12-03-2011, 13:31
adamlar makasa mı giriyo drift mi belli değil çorba olmuş :)
Ya ben korkarım yapmaya taklaya gelmekten korkarım en çok stock yaylar stock amartisörler ile bir anda değişien ağırlık merkezi ile kötü şeyler olma ihtimali çok.
ARMADA_FB
12-03-2011, 13:46
her gün 5 vakit namaz kılıyorlar heralde :D ölünce direk cennet :D :D
Xenomorph
12-03-2011, 14:20
hiç sosyal mesaj vermeyin akıl işi yok riskli falan diye :D...adamlar cidden yapıyorlar işte şahsen bende anlamıyorum nası oldugunu ama yapıyorlar :D
hll olsun :D
volume81
12-03-2011, 16:00
ne var bunda bizim gökhan golf'le hep yapıyo bunu :D pinpon topu gibi sekiyor yolda dip basık sağ sol hemen arkası kayıyor :D
Gökhan psikopat zaten ahmet :D
Ama Bu ayrı bişey ya,Birileri aracın altında kalıyor ki hiç güvenli degil,bide trafikte.Belki pist istiyorlardr :D
yaa bu araplara aklım mantıgım ermiyo..
ulan adam bide elinde silah yanındaki el frenni çekiyo..
Harbi görmemiş adamlar ya para var diye ne yapcaklarını sapıtmışlar.İntihar etmenin ve katil olmanın farklı bi yolunu keşfetmişler resmen.
Adamlara her şey yasak içki yasak seks yasak internet yasak adamların yapabilecekleri tek şey arabalarıyla eğlenmek :) hadi kullananlar akılsızlık ediyor peki ya kenarda durup ölenlere ne demeli ?
ABİ NU ADAMLARIN
bana ihtiyacı var bir kaç video çekip sonrada kulaklarını çekmek lazım :)
bu daha gerçekçi olmuş..
Töbe yarappi küfür edicem ban yicem şimdi dertleri ne bunların ya
|| CaNeR ||
12-03-2011, 22:42
İnsan evladının yapacağı hareketler değil :)
Kısa Film tadında olmuş..
YouTube - 2006 BMW 750 drift & crash KSA (http://www.youtube.com/watch?v=Wsg8CFi8kIc&feature=related)
VTec_king
13-03-2011, 02:44
Arapca anlamıyorum ama bu kaza videolarında muzik yoksa ve içinde Allah Çokca geçiyorsa anlayın ölümlü kaza..
OnurÖzden
13-03-2011, 03:27
Bi turbo sadığa bide bunlara hastayım:D
Yani arabın yaptığı saçmada ,öbürünün yaptığı çokmu akıllıca.otobüse kafa atcak sıfır çizicam diye.Bence ikiside saçmalamış.
GokhanRS
13-03-2011, 09:25
annecikleri bunları doğurmamış mıçmış :)
Silahli olan driftci iyi elemanmis sevdim, ne isine yariyorsa, adrenalini bol videolar.
sinek gibi ne güzel tek tek ölüyorlar
Kısa Film tadında olmuş..
YouTube - 2006 BMW 750 drift & crash KSA (http://www.youtube.com/watch?v=Wsg8CFi8kIc&feature=related)
aslında güzel kullanıyormus ama nazara gelmiş :D
herseyı bir kenara bıraktım araclar drıfte musait değil hepsi leyley spec iyi tutyorlar yolda boravo deli işi :D
Murat Özcan
13-03-2011, 13:26
bu adamlar nasıl yapıyor bu işi çözemedim
ya adamların kefenlerı zaten ustunde olumle alakalı sıkıntıları yok kafalarına gore yanlıyolar sasırmıslar bunlar
bunlarda gram kafa yok çok şanslılar silme kamyon geçio silme adamı geçio falan sanşlılar bide benzin sudan ucuz olunca ... :D
Viper_Si
14-03-2011, 18:53
valla helal olsun:)
Arabalar %90 önden çeker, adamlarda ayağı gazdan hiç kaldırmıyo, araba otomatik olarak spin'e bağlayamıyo bi türlü. Hız biraz düşünce de donme dolap biraz dönüo. Adamların yollar full toz. Küçükken denerdik böyle saçma sapan hareketleri. Gereksiz.
Özgür Ozan
20-03-2011, 00:18
Arabalar %90 önden çeker, adamlarda ayağı gazdan hiç kaldırmıyo, araba otomatik olarak spin'e bağlayamıyo bi türlü. Hız biraz düşünce de donme dolap biraz dönüo. Adamların yollar full toz. Küçükken denerdik böyle saçma sapan hareketleri. Gereksiz.
abi küçkükken 200 le direksiyon kırıp drift mi yapıyodunuz:D:D
Özgür Ozan
20-03-2011, 00:20
YouTube - arab drift (http://www.youtube.com/watch?v=U7m6wb6Wm9M&feature=related)
alperkirman
20-03-2011, 12:17
gereksizler:)
esmerserseriler
22-03-2011, 20:12
ne akılsızlık ne delilik.:)bana göre turbosuz stok gerçek prof rolingciler:)
BozdogaN
23-03-2011, 22:06
araplar aşmış
ARABİADRİFT :D:D:D:D:D:D