Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf 4 Cold Air Intake Kit Hakkında ??
Gokhan43
29-01-2011, 15:31
Aem Cold Air Intake kit aldım fakat 1.6 1.8 , 1.8T vs için bu kitler farklı mı ? Ben aynı diye biliyorum satan adam aynı değil falan dese de aldım artık ama bir de foruma sorayım dedim ? :)
Bu arada aracım 1.8 20V Golf 4. Acil cevap alabilirsem muhteşem olur
maf sensorlerinin montaj yeri farkli 1.8 ve 1.8t lerde yuvarlak 1.6 larda kare.flans gerektirir 1.8t kiti 1.6 icin.
caiyi aldık bile neyin peşindesin :D
maf sensorlerinin montaj yeri farkli 1.8 ve 1.8t lerde yuvarlak 1.6 larda kare.flans gerektirir 1.8t kiti 1.6 icin.
yerleri tutuyomu acaba? yerleri tutuyosa gerisini hallederiz sıkıntı olmaz.
Alper neden bahsettiğini anlamadım, mafı borusu ile birlikte filtre kazanından söküp kısa bi hortum aracılığıyla boruya monte edecek, kaçırdığım biyermi var acaba?
CasabLanca
29-01-2011, 20:55
caimiz varrrrrr :D
Ozgur 1.6 larda kare maf montaj yeri bizimki gibi yuvarlak degil. Arac agn engine problemsiz takarsin o kiti silikon ile. 1.6 olsa sikintiliydi.
yerleri tutuyomu acaba? yerleri tutuyosa gerisini hallederiz sıkıntı olmaz.
Akuyu sokup far camurluk tarafindan asagi alicaksiniz kazani da sokup sase baglanti noktasindan sabitliceksiniz.
1.6 araçlarda farklı olduğunu bilmiyordum ilginç :) neyse gökhanın sorun yaşamıyacak olması güzel, 1.6lar da dediğin gibi bi aparat yardımıyla takabilir.
Birde ek olarak farın arkasındaki bi çerçeve var ben onuda çıkartmak zorunda kalmıştım ya biyerleri kesmek yada onu çıkarmak gerekiyordu
Gokhan43
30-01-2011, 00:44
Cevaplar için teşekkürler , sıkıntı olmayacağı için mutluyum :D