Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Maxi display montaji icin yer ?

hasan çağri
29-01-2011, 18:05
Hakan (MAXI) abiden aldigim gostergeyi taktirmak icin isini temiz ve hatasiz yapicak yer ariyorum arkadaslar.

Afr sensoru
Egt sensoru
Yag basinci
Yag sicakligi sensorleri baglanicak.
Aracin beyninden hiz ve devir cikislari alinacak (beyin cikisindaki yerleri belirlendi)
TPS sensorunden cikis alinacak.

Konsolda ekranin takilacagi yer belli ama konsolun orta kisminda bir parca sokulecek yani konsoluda temiz bir sekilde sokup takabilmeli.

Diger sensorlerinde montaji ve baglantisi icin bilgili olmali.

Daha once bu cihazdan baglamis olursa tadindan yenmez zaten :)

Temiz guzel is yaptigi surece fiyatta anlasiriz elbet :)

Tayfun-E30
29-01-2011, 20:10
Kanka en temizi kendin yapman ben sevmiyorum arabayi baskasina sokturmeyi...

hasan çağri
29-01-2011, 20:26
Ya konsolu bir sekilde kendim hallederimde, diger herseyin takilmasi icin isin ehli birisi lazim

hasan çağri
30-01-2011, 22:46
Kimse yok mu taktıran yahu... Yada bu iş için yer tavsiyesi yapacak.

-batu-
30-01-2011, 22:48
floryada emre abi var elektrikçi. Tam yerini ve dükkan ismini bilmiyorum ama daha önce gitmiştim. İşçiliği 10 numaradır, zaten sen götürünce o nereye nasıl montajlanabileceğini söyler, en güzel şekilde de kırmadan etmeden toplar.

hasan çağri
30-01-2011, 22:50
Yeri belli zaten yapılacak tek iş elektrik işi değil kaynak vs de yapılacak egt afr sensörleri için yap sıcaklık ve yağ basıç bağlanacak falan.

hasan çağri
02-02-2011, 11:50
Arkadaşlar yok mu kimse acaba? Kimse mi hiç gözterge falan taktırmıyor herkes mi kendi takıyor bu aletleri :(

hasan çağri
04-04-2011, 23:13
Arkadaşlar AFR ve EGT sensörü için yerleri düz boru işini hallederken halledicem,

Fakat yağ basıncı ve yağ sıcaklığının sensörlerini motorcuya yaptırmak lazım sanırım bostancı ya da göstepe sanayide kim yapar bu işi?

Zaten o sensörlerde takılırsa geriye sadece kablo bağlamak kalıyor o zaman kendim yada oto elektirikçisiyle falan hallederim sanırım gerisini.

ruudvan
04-04-2011, 23:17
bostancı sanayıde jdm works e gıt.ordan bana elektrıkcı lazım de onlar sana gosterır.

hasan çağri
04-04-2011, 23:20
önce motorcu lazım sensörleri takmak için, egzoz hattındakiler için gider egzozda hallederim sanırım zaten kat iptal olucak falan iş var orda :D

Ama elektirikçiden önce yağ basınç ve yağ sıcaklık bağlanmalı.

KSK-VTEC
04-04-2011, 23:56
Maslakta savaş paşaoğluna git herhalde an az on tane bağlamıştır.

R-13239
04-04-2011, 23:57
Ben Pasaoglu Service'te yaptırdım, orada yaptırmanızı tavsiye ederim.

ruudvan
05-04-2011, 00:01
önce motorcu lazım sensörleri takmak için, egzoz hattındakiler için gider egzozda hallederim sanırım zaten kat iptal olucak falan iş var orda :D

Ama elektirikçiden önce yağ basınç ve yağ sıcaklık bağlanmalı.

sen bi git sor once sonra egzoscuna gıdersın.

McS_R53
05-04-2011, 00:06
Custom Garage

0532 773 33 38
Gökhan İpeköz yardımcı olur

Maxi
05-04-2011, 08:58
Maslak sanayi Paşaoğlunda çok gösterge montajı yapıldı,
Custom garage da yapıldı
Maslak sanayide Serkan diye bir arkadaş var onun tecrübesi var
Maslak sanayi peak garajda takılanlar oldu
Kendi takan arkadaşlar oldu
Başka ilgili-bilgili elektrikçilere taktıranlar oldu

MiaMi
05-04-2011, 09:04
Arkadaşlar AFR ve EGT sensörü için yerleri düz boru işini hallederken halledicem,

Fakat yağ basıncı ve yağ sıcaklığının sensörlerini motorcuya yaptırmak lazım sanırım bostancı ya da göstepe sanayide kim yapar bu işi?

Zaten o sensörlerde takılırsa geriye sadece kablo bağlamak kalıyor o zaman kendim yada oto elektirikçisiyle falan hallederim sanırım gerisini.

.Hasan hayırlısı olsun kısmet olmadı araya başka parçalar girdi artık deneyimlerini paylaşırsın önümüzdeki ay kısmetse bende yaptıracağım bi set.

hasan çağri
05-04-2011, 09:15
Maslak sanayi Paşaoğlunda çok gösterge montajı yapıldı,
Custom garage da yapıldı
Maslak sanayide Serkan diye bir arkadaş var onun tecrübesi var
Maslak sanayi peak garajda takılanlar oldu
Kendi takan arkadaşlar oldu
Başka ilgili-bilgili elektrikçilere taktıranlar oldu

.Hasan hayırlısı olsun kısmet olmadı araya başka parçalar girdi artık deneyimlerini paylaşırsın önümüzdeki ay kısmetse bende yaptıracağım bi set.

Arabayı ha değiştirdim ha değiştiricem derken bir sürü malzeme birikti aslında :)

Bunları komple takabilecek bir garaja gidip halledicem inş. Artık arabayı değiştirmeyeceğime göre taktırayım hepsini :)

Custom bana yakın onlara gidicem sanırım.