Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersin'liler DİKKAT
By_FresH
29-01-2011, 19:13
merhaba arkadaşlar Mersin'de yaklaşık 5-6 gündür trafik acayip şekilde karışık trafikte pilot şehir olarak seçilmiş herhalde o bakımdan cam flimi orjinal siyah cam egzos bilimum extralardan 5 arkadaşımız ceza yedi 2 arkadaşımızında ceza tekrarından dolayı araçları baglandı amman dikkat edelim ;)
timucintt
29-01-2011, 19:15
Benide fardan almasınlar içeri :D
By_FresH
29-01-2011, 19:24
heheheh seninki trafikte çok belli kardeşim geçen gördüm ;) hemen tanıdım :D
timucintt
29-01-2011, 19:25
nerde gördün :D :D ben göremiyorum seni hiç :D
By_FresH
29-01-2011, 19:32
göremessin :) +5500 ;)
göremessin :) +5500 ;)
hah güzel yorumlamışsn.
polisler bu ara sıkı denetim her yer öyle ya
samet_61
29-01-2011, 19:43
140 yuksek ses muzık ten
63 emnıyet kemerınden bıde egzosttan yedık aynı ay ıcerısınde:) gecen ayda adesenın onunde 90 la radara gırdık 270de ordan haşırttttt bu ara cok sıkı dırek men kagıdını itelıolar
dıkkat edın en guzelı gecelerı cıkmak gunduz pek kolay olmuyor
By_FresH
29-01-2011, 19:53
eywallah arkadaşlar saolun bakalım vtec yatıyo evin önünde geceleri çıkıyom arada ;)
orkunum heç deme yaaa vtec açmayı özledim ;)
kerem_euk34
29-01-2011, 19:55
Hacı benim arabada 33(mersin) plakalı yawaş gittiğim halde radar cezası geldi mobese kameralı sistemine yakalanmışım 270tl ... nasıl olur anlamadım ondeki araçla aramla 3metre falan var acaba radar diğer araçlardan etkilenip cezayı bana mı kesti :) yoksa 33 plakaya ayrı muamele mi var?
By_FresH
29-01-2011, 20:07
Hacı benim arabada 33(mersin) plakalı yawaş gittiğim halde radar cezası geldi mobese kameralı sistemine yakalanmışım 270tl ... nasıl olur anlamadım ondeki araçla aramla 3metre falan var acaba radar diğer araçlardan etkilenip cezayı bana mı kesti :) yoksa 33 plakaya ayrı muamele mi var?
walla kardeşim geçmiş olsun diyim ama böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum 33 ayrı muamele yoktur ya ;) ama mobeseyle ise itiraz hakkın vardır herhalde araştır derim ben
sorma abı ya bızde yedık cam fılm dedı emnıyet kemerınden kesmıs .. 64 tl
kerem_euk34
29-01-2011, 20:10
walla kardeşim geçmiş olsun diyim ama böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum 33 ayrı muamele yoktur ya ;) ama mobeseyle ise itiraz hakkın vardır herhalde araştır derim ben
walla 2tanede boydan çekmişler arabayı... itiraz işini bilmiorum devlet her türlü alır parasını zaten muayenem falanda yok
Konyada da aynı durum. Kaç kişiye cam filminden ceza yazmışlar geçen haftadan beri.
para lazım arkadaşlar yeni yatırımlar geliyor yada ***** sömestr tatili masrfaları olacak :D
By_FresH
29-01-2011, 20:22
walla o zaman genel bir sıkıntı hepimize kolay gelsin ya bu zevkten vazgeçip flimsiz AKVARYUM SPEC gezecez yada :D
halil kardeşim geçmiş olsun
samet_61
29-01-2011, 20:23
satacak yer kalmayınca benzınden cezadan gecırıo devlet amca..
Mersin'e ayagımı bastıgım gün ceza yerim klasikleşti artık :D
PROMINENT
29-01-2011, 22:53
teröre de dikkat etmek lazım orada.. gene otel yakmışlar :(
ptsi filmleri yeniledim valla çevrilmeyelim alanyadada :D ztn yazsa yazzsa bi filme ceza keser ama söktürmesin :)
onn_dear
30-01-2011, 01:09
arkadaşlar konunun açılması çok iyi olmuş en azından dikkat edilir,
ben ve ayrıca megane 3 ü olan bir arkadaşımız da ceza yedi o hala kendinde değil 400 TL ye 3M film çektirmişti+160 ceza+filmler sökülecek :D :D
arkadaş anti hondacı oldugundan plakasını yetkililere ilettik :D :D
Emniyet kemerinden yediğiniz cezalara hiç acımıyorum. :)
tesekkurler muratcan cuma gunu bır arkadasada yaya cızgisinde durduğu ıçın yazmıslar evet olağan ustü hal ilan edilmiş acaba mudurmu değıstı her değısımın ılk zamanları boyle olurya
Akvaryum spec yaza kadar çektirmicem film milm. Ulan yolları yapın cezanızada razıyım..
Egzosu yaptırdığımdan beri çok şükür ceza yemedim polis gördümmü boşa çevirmede gaza basmadan sadece ayağımı debriyajdan kaldırıyorum. 5450 plakalı accent era beni durdurursan bu sefer kavga cıkarmassam adam değilim:D
By_FresH
30-01-2011, 13:39
walla arkadaşlar son durum nedir bilemiyorum ama dikkatli olalım ;) herkeze saygılar erhan dediğine katılıyorum bir 10 15 gün sürer sonra düzelir ;)
akucukdogan
30-01-2011, 14:28
Emniyet kemerinden yediğiniz cezalara hiç acımıyorum. :)
+19077 ;)
Bırakın polisi falan buluşup playstation oynayalım :D
By_FresH
30-01-2011, 16:36
+19077 ;)
bana uyar canım :D pek anlamam ama kızdıran olursa otobanda alırız soluğu
+5500 işine gelen olursa ;)
+19077 ;)
işte bunda benımde gıderım var :D
işte bunda benımde gıderım var :D
Ben ps dan anlamam ama gelirim. Aklınızda bi mekan yoksa ve mersinde olucaksa mekan ayarlarım çok sevdiğim bi abim var en uygun fiyata oynarız ve mekan bizim olur o saatlerde
samet_61
30-01-2011, 17:44
ps yı bosverın otobanda yapalım bulusmaları
onn_dear
30-01-2011, 20:06
buluşup karting e gidelim, kendime rakip bulamıyorum da... :D
cartıngdede gıderım var :) ama ıste her zaman dısarı cıkmıyorum lys ygs lanet 3 harflıler .
benide cagirin illaki bahoyumu kizdirayim adam zaten hazir kita beklior rol icin :D bu arada
typer son aldim bulasmamak icin aynasizlara :(
By_FresH
31-01-2011, 13:33
ne ulen ps ms gelim alayınız +5500 yok karting martin ps ms gelmez bize varsa gideri olan gelsin :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
aksma gelionmu mc karendeyiz onder felan
hazır butun mersınlılerı bı konuda bulmusken sorıyım hemen :)
Mersinden kıbrısa direk feribot varmış sanırım bir araba 2 kişi ne kadara geçiyor bilgisi olan varmıdır?
Yazın arabayla gezmeye gitmeye düşünüorumda?
Yardımcı olabilicek bir arkadaş varmıdır?
hazır butun mersınlılerı bı konuda bulmusken sorıyım hemen :)
Mersinden kıbrısa direk feribot varmış sanırım bir araba 2 kişi ne kadara geçiyor bilgisi olan varmıdır?
Yazın arabayla gezmeye gitmeye düşünüorumda?
Yardımcı olabilicek bir arkadaş varmıdır?
Fergün Denizcilik (http://www.fergun.net/Seferlerimiz.aspx)
Sagdan feribot seferlerini secerek fiyatlara bakabilirsin, Tasucu'ndan Girne'ye seferleri varmis
Saolasın tarık tahmin ettiğim gibi gidelebilir arabayla tesekkurler..
battalgazi
31-01-2011, 17:41
Bizim komşunun sağ taraftaki filmleri vahşi bir şekilde yırtmışlar birde olur olmaz yerlere radar koyuyorlar dün 3. çevre yolundan gözne yoluna girilen ışıklara gelmeden uzun bir iniş var ordaydı bilginize