PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracınızı nerede yıkatıyorsunuz?

Sayfa : 1 [2]

imprezaWRC
09-11-2011, 21:28
Abi okudum sevindim insallah dediğin gibi cıkar tam olarak nerede detaylı yazarsan sevinirim

Hayırlısıyla dükkanı devir alsın, ayrıntılarını burada paylaşacağım. :icon_tup:

Boost Up
10-11-2011, 02:31
Zadexi kuzenim devraldı şu anda

McS_R53
10-11-2011, 02:43
oo desene beleşe yıkatıcaz artık :D

aybarsdnr
10-11-2011, 02:56
Hayırlısıyla dükkanı devir alsın, ayrıntılarını burada paylaşacağım. :icon_tup:

eren abi mi açıyor mekanı ? :)

S.Özeren
10-11-2011, 03:48
tırt

orası hep yoğun oluyor şişirme yıkıyorlar

aynen en son yıkattığımda orda baya uğraştılar şaşırdım ne güzel falan diye üst kata çıktım sağ kapı bildiğin yıkanmamıştı :D

imprezaWRC
10-11-2011, 08:36
Zadexi kuzenim devraldı şu anda

Ooo hayırlı olsun, müşterileri ikiye böleriz artık :D:D

imprezaWRC
10-11-2011, 08:37
eren abi mi açıyor mekanı ? :)

Yok be Aybars'cım, Eren ne yazık ki şu aralar bu tip işlere ara verdi. :(

Low-Rider
10-11-2011, 09:46
aynen en son yıkattığımda orda baya uğraştılar şaşırdım ne güzel falan diye üst kata çıktım sağ kapı bildiğin yıkanmamıştı :D

autospeed ve sonax iyi ya

hoş sonax 5tl zam yapmış 20ye yıkıyor gitmem bir daha

aybarsdnr
10-11-2011, 10:20
Yok be Aybars'cım, Eren ne yazık ki şu aralar bu tip işlere ara verdi. :(

hayırlısı olsun diyelim o zaman..haberini bekliyoruz hakan abi

Slmcnsl
10-11-2011, 10:51
Baran'ım bu bahsettiğim yer seni kesin memnun edecektir.
sabırsızlıkla bekliyoruz=)

Boost Up
10-11-2011, 11:24
oo desene beleşe yıkatıcaz artık :D

sen hakkaten kalkıp gelirsin nişantaşından beleş diye :hehe:

Ooo hayırlı olsun, müşterileri ikiye böleriz artık :D:D

valla gözüken öyle oluyo:D

İbrahim33
11-11-2011, 18:23
Kendim yıkıyorum genelde , ama detaylı temizlik için , oto yıkamacıya bırakıyorum bazen.

TarikS
18-11-2011, 17:07
Altunizade'deki Zadex'i denedim bugün.

İşçilik başarılı denilebilir, benim kıllığımdan yine 1-2 noktada eksikler vardı ama yüzeysel olanları söyleyince hallediyolar, jantın içi kirli kaldı onu da bir dahakine özel uygulamayla telafi edeceklermiş :) Yoğun bir yer olmasına rağmen ben kıl-tüy yerlere hava tutmayla uğraşırken istediğim gibi oyalanabileceğim konusunda rahatlığı vermeleri güzel bir şey. Ayrıca patrondan tut, çaycısına, yıkamacısına kadar ilgi-alaka, muhabbet çok güzel, yarın bir arkadaşımı da götürücem, bundan sonrasında da giderim.

B.Koçer
18-11-2011, 17:28
Şu sıralar İzmir / Karşıyaka ve çevresinde güvendiğiniz yıkama yapan bir yer varmı ?

Up up up up :D

te@m
19-11-2011, 01:58
arkadaslar ben biyer onermekten cok biyeri tavsiye etmicem bazi arkadaslar onermis ama bakirkoy meguers hic duzgun iscilik yapmiolar. Cok aceleci davranioolar.ben ismine guvenip goturdugumde cok sasirmistim ustelik meg e sikayet etmeyi bile dusundum cogu giden arkadasta memnun kalmadi. Ama yakin olan varsa cennet teki autozen gercekten gusel.

ErenErdem
19-11-2011, 02:16
Sonax Avas :)

Boost Up
19-11-2011, 02:27
yeni yerim zadex:D

deeperblack
19-11-2011, 02:30
yeni yerim zadex:D

El değitirmişti sanırım. Şimdiki durumu nasıldır ?

Boost Up
19-11-2011, 02:34

İşçilik başarılı denilebilir, benim kıllığımdan yine 1-2 noktada eksikler vardı ama yüzeysel olanları söyleyince hallediyolar, jantın içi kirli kaldı onu da bir dahakine özel uygulamayla telafi edeceklermiş :) Yoğun bir yer olmasına rağmen ben kıl-tüy yerlere hava tutmayla uğraşırken istediğim gibi oyalanabileceğim konusunda rahatlığı vermeleri güzel bir şey. Ayrıca patrondan tut, çaycısına, yıkamacısına kadar ilgi-alaka, muhabbet çok güzel, yarın bir arkadaşımı da götürücem, bundan sonrasında da giderim.

El değitirmişti sanırım. Şimdiki durumu nasıldır ?

Üstteki gibi Cumhur abi, ben bugün ilk defa yıkattım. Kuzenim devraldı. Şu an için gözüken bence iyi gibi, arabaya bindikten sonra hiç bir yerinde su yoktu en önemli detay benim için:D

Slmcnsl
19-11-2011, 11:38

aynen bende memnun kaldim. işyeri sahibi de olabildigine ilgili. araba bittikten sonra etrafinda dolanip sagini solunu kontrol ediyor genellikle.

Baran^
19-11-2011, 12:08
Bu zadex tam olarak nerede?

BARR
19-11-2011, 12:15
Aliciğim Bodrum yolcusu olduğundan beri Bölaskoda yıkatıyorum. Bornova Yaşar Üni yanında.

Boost Up
19-11-2011, 12:29
Baran abi Şile otobanından 1. köprüye giderken vecdi Diker tünelinden çık, ışıkları biraz geç sağda:).

Slmcnsl
19-11-2011, 12:44
Bu zadex tam olarak nerede?
ümraniye istikametinden altunizade istikametine gelirken , vezirsporu geçince sagda

TarikS
19-11-2011, 14:55
bir de ben tarif edeyim mi :D

arkadaslar ben biyer onermekten cok biyeri tavsiye etmicem bazi arkadaslar onermis ama bakirkoy meguers hic duzgun iscilik yapmiolar. Cok aceleci davranioolar.ben ismine guvenip goturdugumde cok sasirmistim ustelik meg e sikayet etmeyi bile dusundum cogu giden arkadasta memnun kalmadi. Ama yakin olan varsa cennet teki autozen gercekten gusel.

Oradan uzuuun süredir şikayetler geliyor zaten, Horizon A.Ş.'nin durumdan haberi var diye biliyorum, ilgileniyorlardı

SekoLive
19-11-2011, 14:57
bakırköy meg bitmiş okeye dönüyor. sahibinin tutumndan dolayı malzeme bile yok doğru düzgün yıkayacak araçları

davlumbazlara temizleyici sıkılmadı
jantlara temizleyici vurulmadı
üsküdar megde yıkama sonrası atın ismini unuttuğum pembe cilamsı bişi vardı o atılmadı
bezler çaput denen kıvama gelmiş hala araba kurulatıyordu....

bakırköy cidden bitik. geçen hafta gitmistim

darkmann
19-11-2011, 15:10
bizim mahallede aslan oto yıkama var meg e falan hiç gerek kalmıyor gayet güzel yıkıyorlar:)

Boost Up
19-11-2011, 15:12
Hatta olaki giden olursa adımı söylesin, hepten yardımcı olurlar:)

yaşar
19-11-2011, 15:14
Valla bugün şişli bomontide bir yer buldum fena maşallah trabzon of lu :)

Söyleyecek birşey bırakmadılar bana 3 tane türkmen çalışıyor ama cidden on numaraydı 15 iç dış yıkıyorlar
Ergenekon caddesi sadık şendil sokak no 18 şişli istanbul.anthill'in üstünde bir yer tavsiye ederim ilk defa gittim kimse reklam yapıyor falan zannetmesin :)

eser
19-11-2011, 15:16
autojoy ;)

yaşar
19-11-2011, 15:17
autojoy ;)

Bura nerde eser şöyle süper bir tarif edermisin :D

997TT
19-11-2011, 16:45
Kocaaa Ataşehirde yok mu adam gibi yıkama???
Ozkürüm Müdürüm,duy sesimi...

Fatih Kavak
19-11-2011, 17:11
Otobiyografi tavsiye edilir. ;)

elpadre
19-11-2011, 17:14
genelde kendım yıkarım :)

997TT
19-11-2011, 17:48
Otobiyografi tavsiye edilir. ;)

Tarıf edebılırmısın tam olrak yerını??

Yusufongun
19-11-2011, 18:19
İç-Dış 10 Lira Olan Heryerde :D

Boost Up
19-11-2011, 18:20
hatta belki zadexe gidicem birazdan, gelmek isteyen olursa tanışmışta oluruz:)

İbrahim Erdem
19-11-2011, 19:10
Yalnızca kendim yıkarım.

eser
19-11-2011, 19:15
Bura nerde eser şöyle süper bir tarif edermisin :D

tabii,avcılardan borusan yönüne devam ediyorsun borusanı geçtikten sonra sağda opet görüceksin opeti geçince ısuzu bayisi var tam karşısı köşede kalıyor

zıpzıp
19-11-2011, 20:29
tabii,avcılardan borusan yönüne devam ediyorsun borusanı geçtikten sonra sağda opet görüceksin opeti geçince ısuzu bayisi var tam karşısı köşede kalıyor

kısaca söylede olur :) avcılar metrobüs sonduragın ordan esenyurt yönüne giriyorsunuz köprünün altından geçtikten sonra 1 degil 2 degil 3. ışıklarda solda :) :icon_tup:

otuzdört
19-11-2011, 20:46
autojoy

- Haruna gitmediğim zmaanlar Hortum spec takılıorz kapı önunde :D

Baran^
20-11-2011, 13:33
Zadex uzak.ben ordan eve gelene kadar araba kirlenir zaten.altınazadede benım yıkamacım orayı bekliyoruz artık :)

SekoLive
20-11-2011, 13:58
Zadex uzak.ben ordan eve gelene kadar araba kirlenir zaten.altınazadede benım yıkamacım orayı bekliyoruz artık :)

zadexde azadede değilmi ben mi yanlıs anladım yol tarifini. tarif edilen yer papyon otopazarını capitole doğru geçerken sağda kalan yer değilmi yaw:soru:

darkmann
20-11-2011, 14:25
aynn abi altunizadede zadex başka bayileri varmı bilmiyorum ama

EMG
20-11-2011, 16:23
dün babamın arabasını yıkattım zadex'te, beğendim diyemicem malesef. kusurlarıda söyliyim hatta

- sağından solundan su akıntısı
- ön tamponun yarısı çamurlu
- içini silerken silecek kolu aşşa indirmiş kontak açınca silecek çalıştı

imprezaWRC
20-11-2011, 17:19
Kötü haber, ne yazıkki arkadaşımın midesini bulandıran bir takım işler dönmüş, sonuç olarak devir işlemleri olmamış. :(:(
Gene kendim yıkayacağım aracımı, off off.

Ufuk
20-11-2011, 17:21
Yahu şöyle işini hakkıyla yapan yer olsun 25 vermeye razıyım bu soğuklarda çekilmiyor.Bugünde kendim yıkadım.Dondum.

TarikS
21-11-2011, 02:50
dün babamın arabasını yıkattım zadex'te, beğendim diyemicem malesef. kusurlarıda söyliyim hatta

- sağından solundan su akıntısı
- ön tamponun yarısı çamurlu
- içini silerken silecek kolu aşşa indirmiş kontak açınca silecek çalıştı

Yeri geliyor Dursun'u bile uyarıyorduk la, azcık mıncıklamadan araba yıkatılmaz, otoriteyi kurucan :D

levent
21-11-2011, 03:18
zadexde azadede değilmi ben mi yanlıs anladım yol tarifini. tarif edilen yer papyon otopazarını capitole doğru geçerken sağda kalan yer değilmi yaw:soru:

aynı yer serkan

yaşar
21-11-2011, 06:18
tabii,avcılardan borusan yönüne devam ediyorsun borusanı geçtikten sonra sağda opet görüceksin opeti geçince ısuzu bayisi var tam karşısı köşede kalıyor yolum düserse mutlaka gidecegim sağolasın tarif icin

kısaca söylede olur :) avcılar metrobüs sonduragın ordan esenyurt yönüne giriyorsunuz köprünün altından geçtikten sonra 1 degil 2 degil 3. ışıklarda solda :) :icon_tup:

Eyvallah mutlaka ugrayacagım.

Fatih Kavak
22-11-2011, 13:05
Tarıf edebılırmısın tam olrak yerını??

Sahrayıcedid'te İntaş Lisesinin arkasında.

Baran^
22-01-2012, 10:32
Meguıars kızıltoprak el değiştirdi ordan sonra üsküdar meguıars derken hepsi kapandı ortada kaldım aylardır kendim yıkıyordum birkaç yıkamacıda su tutturup ortamı analiz ettim :) fakat hepsi patates cıktı.Gecen gün senelerdir önünden gectiğim yıkamacıya baktım boş girdim su tutturdum.Sahibiyle tanıştım kendimi tarzımı anlattım ahaha kafa bi cocuk sahibi calışanlardan tufan diye bir genc cocuk var yalan olmasın yalayıp yutuyor kendi ürünlerinizide verebiliyorsunuz su tazziği cok iyi.İlk defa gitmeme rağmen super memnun kaldım.Mekan car wash şaşkınbakkal sahilyolunda otoparkın içinde sahilden boynerin sokagına dönerken sağdaki otopark.aracınızı yıkatırsanız 5 saat ücretsiz otopark hakkınızda oluyor isparka ait otopark.Aşırı memnun kaldım benım gibi ortada kalan varsa kefilim gidin ismimide verin muamele super :) Sahibini falan tanımıyorum ama yarım saatte çözdü benı yıkayanlarda sahibide.Herkeze tavsiye olunur ey dostlar

EM-RE
22-01-2012, 10:35
Meguıars kızıltoprak el değiştirdi ordan sonra üsküdar meguıars derken hepsi kapandı ortada kaldım aylardır kendim yıkıyordum birkaç yıkamacıda su tutturup ortamı analiz ettim :) fakat hepsi patates cıktı.Gecen gün senelerdir önünden gectiğim yıkamacıya baktım boş girdim su tutturdum.Sahibiyle tanıştım kendimi tarzımı anlattım ahaha kafa bi cocuk sahibi calışanlardan tufan diye bir genc cocuk var yalan olmasın yalayıp yutuyor kendi ürünlerinizide verebiliyorsunuz su tazziği cok iyi.İlk defa gitmeme rağmen super memnun kaldım.Mekan car wash şaşkınbakkal sahilyolunda otoparkın içinde sahilden boynerin sokagına dönerken sağdaki otopark.aracınızı yıkatırsanız 5 saat ücretsiz otopark hakkınızda oluyor isparka ait otopark.Aşırı memnun kaldım benım gibi ortada kalan varsa kefilim gidin ismimide verin muamele super :) Sahibini falan tanımıyorum ama yarım saatte çözdü benı yıkayanlarda sahibide.Herkeze tavsiye olunur ey dostlar

Kanka min.caddesinde goztepe tarafinda cemlerin actigi sonax var orayida deniyebilirsin,bnm m3 le baya ilgilendiler bugun yine gidicem,gerci yer bulmussun kendine :)

mercan_shark
22-01-2012, 10:44
anadolu yakası pendikte GRJ CAR WASH ta yıkatıyorum

Baran^
22-01-2012, 10:57
EM-RE ,kanka orası bana uzak ya burası cok yakın orda bitürlü kısmet olmadı yıkatmak.Burasıda alternatif olsun diye yazdm benım kadar kıl müsteri yoktur heralde ama burası benden 10 üzerinden 10 aldı.Yazım dedim buraya.

cabriolet
22-01-2012, 11:03
baran dun gece arabami o isparka parketmistim biraz oncede isparktan cikarken yikatsam mi diye dusunuyodum vazgectim bu yaziyi daha once okusaydim yikatirdim :)

997TT
22-01-2012, 11:50
Kızıltoprak Megu tekrar yenı ısletmecısıyle ıse basladı,mekan sahıbı yapıcak ısı....

S.Özeren
22-01-2012, 13:53
Kendin yıka yıka bi süre sonra bayıyor beni siyah araba ***** bakırköy-b.evler taraflarında yıkatıp orası olmuşmu burası olmuşmu diye düşünmiyceğim bi yer tavsiye eden ?

Jackie
22-01-2012, 13:55
Kendin yıka yıka bi süre sonra bayıyor beni siyah araba ***** bakırköy-b.evler taraflarında yıkatıp orası olmuşmu burası olmuşmu diye düşünmiyceğim bi yer tavsiye eden ?

Kanka oyle bi yer yok :)

darkmoon
22-01-2012, 14:07
yolum düşerse biizm burası etiler oto yıkama.. en son ne zaman yıkattığımı bile unuttum kardı kışdı yağmurdu derken 1 ay olmuşdur..

ef186
22-01-2012, 21:55
Göztepe Sonax Butik derim bu konuda .
Müşterisini anlayan ve inanilmaz titiz çalişan bir yer oldu el değiştirdikten sonra .
Baştan sona tavsiye ederim .

S.Özeren
22-01-2012, 21:58
Kanka oyle bi yer yok :)

bulmak lazım kanka baydı ***** mekan :)

SekoLive
22-01-2012, 21:59
baran dun gece arabami o isparka parketmistim biraz oncede isparktan cikarken yikatsam mi diye dusunuyodum vazgectim bu yaziyi daha once okusaydim yikatirdim :)

araban ben görüdüğüm gibiyse :D yıkyayana allah sabır versn

:D

Boost Up
22-01-2012, 22:09
Göztepe Sonax diyorum bende:)

Eyüp
22-01-2012, 22:24
Bugün sonax geldi aklıma , çok sıra vardır diye gitmedim..

Hafta içi bir gün deniyeceğim..

cKatmer
22-01-2012, 23:14
Göztepe Sonax

TarikS
23-01-2012, 00:32
EM-RE ,kanka orası bana uzak ya burası cok yakın orda bitürlü kısmet olmadı yıkatmak.Burasıda alternatif olsun diye yazdm benım kadar kıl müsteri yoktur heralde ama burası benden 10 üzerinden 10 aldı.Yazım dedim buraya.

bu kadar ovuyorsan deneyeyim bi :)

olay yikayan elemanda bitiyor zaten :icon_tup:

cabriolet
23-01-2012, 00:49
araban ben görüdüğüm gibiyse :D yıkyayana allah sabır versn

:D

sonax butikte yıkadılar bugün :D bayağı temiz oldu ama bi kere daha yıkatıcam yarın eve gelene kadar leş gibi oldu tekrar :D

B.Battal
23-01-2012, 09:21
bulmak lazım kanka baydı ***** mekan :)

Tek güzelliği yıka parlat uğraş sonra kapat olduğu yerde git oluyordu.

Başka bir yerde yıkatsan otoparka gelene kadar su sıçrar yağmur yağar kuş sıçar vs.

Baran^
23-01-2012, 20:08
bu kadar ovuyorsan deneyeyim bi :)

olay yikayan elemanda bitiyor zaten :icon_tup:

Beyaz mercedesli baran övdü geldim de tufan var orda o yıkasın memnun kalacaksın ;)

imprezaWRC
23-01-2012, 20:09
Beyaz mercedesli baran övdü geldim de tufan var orda o yıkasın memnun kalacaksın ;)

Olm senden sonra çocuk yaşıyor değil mi, ya da ne bileyim işi falan bırakmamıştır değil mi ? :D:D:D:D

SekoLive
23-01-2012, 20:11
Olm senden sonra çocuk yaşıyor değil mi, ya da ne bileyim işi falan bırakmamıştır değil mi ? :D:D:D:D

baran yazdıkdan sonra tesadüfen otarafa gitmem gerekti , kapıya yazı asmışlar elaman pert oldugundan 10gün kapalıyız :D

ismi göremedm yıkamanın ama ufak bi yerdi otoparkın sanrım girişinde olan yer, eğer yolum düşerse yıkamalık bi durumda uğrarım bende oraya,

hakan abi bi wash day düzenlesende katılsak

Baran^
23-01-2012, 20:51
Ahahahaha walla su tutturdum denemek için.Şöle söliyim kapalıya koydum sabah bi baktım kurumuş yenı yıkanmış gibiydi.Hiçbiryerinde camur su kalmamış,kuyu suyu falan değil sularıda iyi.Cocuga bahşiş dayadım valla yollarımı gözlüyordur :)

TarikS
23-01-2012, 22:33
Ahahahaha walla su tutturdum denemek için.Şöle söliyim kapalıya koydum sabah bi baktım kurumuş yenı yıkanmış gibiydi.Hiçbiryerinde camur su kalmamış,kuyu suyu falan değil sularıda iyi.Cocuga bahşiş dayadım valla yollarımı gözlüyordur :)

Bu da onemli bi nokta tabiii :D

@Lp2
23-01-2012, 22:36
sonax butik göztepe

imprezaWRC
23-01-2012, 23:06
Olm çocuk senden sonra hastanelik olmuş :D O bahşişide ilaçlara yatırmış.
Hastanede uyurken hep şu sözleri sayıklıyormuş, beyaz mercedes, beyaz mercedes, nayııırrrr, bir daha asla yıkamam :D:D:D

hakan abi bi wash day düzenlesende katılsak
Valla yapalım aslında geçen pazar günü için birşeyler organize etmeye niyetliydim ama 2 gün boyunca istanbul dışında buz gibi soğukta ve allahın unuttuğu noktalarda 600km rally style otomobil kullandığımdan resmen pert oldum, haftasonu dinlenmeye çekildim :(

Bu haftada ve haftayada full yağmur gözüküyor. En az 1 hafta öncesinden herkes için ortak ve güneşli bir pazar günü Sonax'ta buluşuruz :) (işin entersanı bugünde az kirli olan aracımı yıkatsam mı dedim ve dememle gene bir iş patladı, ofisten çıkamadım)

S.Özeren
23-01-2012, 23:16
Tek güzelliği yıka parlat uğraş sonra kapat olduğu yerde git oluyordu.

Başka bir yerde yıkatsan otoparka gelene kadar su sıçrar yağmur yağar kuş sıçar vs.

kanka yapıcak bişey yok bugünde mecbur yıkattım adam tampondan başladı silmeye , ben gösterdim nerden başlıcağını sonra Allahtan ordan aldı bitanesi bezi elinden kuruladı güzelce

b*ku çıktı yani

aybarsdnr
24-01-2012, 00:02
sonax butik nerede oluyor göztepede tam olarak? bide "EM-RE" cem açtı demiş.joker cem mi açtı yoksa ? :)

Boost Up
24-01-2012, 00:04
sonax butik nerede oluyor göztepede tam olarak? bide "EM-RE" cem açtı demiş.joker cem mi açtı yoksa ? :)

cembozbey ile AHT Ahmet abinin dükkanı:) atatürk caddesinin sonundan minibüs caddesine bağlandığızı düşünün.(alt geçidin sağından karakolun yanından) ilk ışıklardan 10 metre sonra sağda:)

aybarsdnr
24-01-2012, 00:09
cembozbey ile AHT Ahmet abinin dükkanı:) atatürk caddesinin sonundan minibüs caddesine bağlandığızı düşünün.(alt geçidin sağından karakolun yanından) ilk ışıklardan 10 metre sonra solda:)

yanlış tahmin etmişim kişiyi :) yeri de anladım teşekkür ederim.evime yakın en kısa zamanda gideyim

Boost Up
24-01-2012, 00:12
yanlış tahmin etmişim kişiyi :) yeri de anladım teşekkür ederim.evime yakın en kısa zamanda gideyim

bu arada solda değil sağda yazacaktım:D üst tarafıda editleyeyimde karıştırmasın millet:D göztepe petrol ofisini 100-200 metre gerisinde(pendik tarafına doğru geride) sonax yol olarak kadıköy istikametinde. anlatabildiysem ne alâ:D

imprezaWRC
24-01-2012, 08:45
bu arada solda değil sağda yazacaktım:D üst tarafıda editleyeyimde karıştırmasın millet:D göztepe petrol ofisini 100-200 metre gerisinde(pendik tarafına doğru geride) sonax yol olarak kadıköy istikametinde. anlatabildiysem ne alâ:D
Hah tam anlamışken ana kartı yaktım :D:D
En başta çok güzel tarif etmiştin şimdi felaket birşey oldu :D:D:D

Köln aktarmalı Stuttgart'a giden uçakta tüm yolculara sizde mi Stuttgart'a diye soran Türk işçisi gibi bende sorarım bütün minibüs caddesi esnafına, Sonax Butik ? Yok, Sonax Butik ? Yok..vay vay vay, gandırıldık :D:D:D:D:D

Ama sen bu anlatımda 2.sıradasın, ilk sırayı Göki alıyor :D:D, adam herkesin Kadıköy yönünden geleceğini düşünerek o istikametten anlatıp birde üstüne Ethem Efendi'den geriye döndürdü :D:D:D , birader belki ben Bostancı'dan geleceğim :D:D:D

Boost Up
24-01-2012, 21:42
Hah tam anlamışken ana kartı yaktım :D:D
En başta çok güzel tarif etmiştin şimdi felaket birşey oldu :D:D:D

Köln aktarmalı Stuttgart'a giden uçakta tüm yolculara sizde mi Stuttgart'a diye soran Türk işçisi gibi bende sorarım bütün minibüs caddesi esnafına, Sonax Butik ? Yok, Sonax Butik ? Yok..vay vay vay, gandırıldık :D:D:D:D:D

Ama sen bu anlatımda 2.sıradasın, ilk sırayı Göki alıyor :D:D, adam herkesin Kadıköy yönünden geleceğini düşünerek o istikametten anlatıp birde üstüne Ethem Efendi'den geriye döndürdü :D:D:D , birader belki ben Bostancı'dan geleceğim :D:D:D

Abi Bostancı mı:D Bostancı Shell-Burger Kingi geç. Burger Kingden itibaren 4. ışıkları hemen geçince sağda(Kadıköy istikametinde:D)

seref1
24-01-2012, 22:09
zadex bozdu bu aralar.göztepe sonax kaça kadar açık?

rebel
24-01-2012, 22:23
izmirliler nerde yıkatıyor ? :D

mert_leon
24-01-2012, 22:28
düzenli olarak autojoy da yıkanıyoruz :D gerek hoş sohbetleri olsun gerek misafirperverlikleri kaliteli bir hizmet sunuyorlar :D

iyiki varsın joy :D :D

http://img819.imageshack.us/edit_preview.php?l=img819/470/dsc0170bc.jpg&action=rotate&degree=0&r=0.0339503837749362

http://img11.imageshack.us/edit_preview.php?l=img11/727/dsc0175pd.jpg&action=rotate&degree=-90&r=0.24505499424412847

zıpzıp
24-01-2012, 22:30
Bir kere bulaştım mı ... Dahada kurtuluşun yok :D kanka motoru yıkarken daha sulu resimlerim yok mu :D

imprezaWRC
24-01-2012, 22:33
Abi Bostancı mı:D Bostancı Shell-Burger Kingi geç. Burger Kingden itibaren 4. ışıkları hemen geçince sağda(Kadıköy istikametinde:D)

Baaak sayarım 4 tane ışık, ve 4.ışığın dibindende hemen kırarım sağa, artık ne çıkarsa bahtıma, fırın çıkarsa fırında, emlak ofisi çıkarsa emlaf ofisinde yıkatırım. Milim oynatmam otomobili :D:D:D:D
Ben anlamam bana km., mt. cm. hatta mm. bazında hatta ve hatta koordinatları ile orayı tarif edeceksin :D:D:D:D
P.S : Tamam, tamam anladım, geyiğe vurdum olayı :D:D:D:D (Giderken burger king'e uğramak gerekiyor mu :D:D:D )
P.S 2: Amma sulandırdım olayı ya, bir gitsemde dilimden kurtulsanız yani :D:D:D:D

mert_leon
24-01-2012, 22:35
Bir kere bulaştım mı ... Dahada kurtuluşun yok :D kanka motoru yıkarken daha sulu resimlerim yok mu :D

yok mayk motor yıkanırken çekmemişim hiç :D bi bu var buharlar filan çıkıo artistik bişi olmuş:D

eser
24-01-2012, 22:36
joy spec

GC&Zıpzıp

http://img833.imageshack.us/img833/2940/resim020o.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/833/resim020o.jpg/)

zıpzıp
24-01-2012, 22:37
yok mayk motor yıkanırken çekmemişim hiç :D bi bu var buharlar filan çıkıo artistik bişi olmuş:D

:D eheheh artistik kanımızda var

joy spec

GC&Zıpzıp

http://img833.imageshack.us/img833/2940/resim020o.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/833/resim020o.jpg/)

eskilerden ömrüm cürüdü parlatmaktan :hahaha:

ALy
25-01-2012, 07:59
ben oto yıkamacılara güvenemediğimden :D aracımı büyük bi zevkle iç - dış kendim yıkıyorum. herhangi bi benzinlikte kendi malzemelerimle işi bitiriyom güzel de oluyo :)

Boost Up
25-01-2012, 09:53
Baaak sayarım 4 tane ışık, ve 4.ışığın dibindende hemen kırarım sağa, artık ne çıkarsa bahtıma, fırın çıkarsa fırında, emlak ofisi çıkarsa emlaf ofisinde yıkatırım. Milim oynatmam otomobili :D:D:D:D
Ben anlamam bana km., mt. cm. hatta mm. bazında hatta ve hatta koordinatları ile orayı tarif edeceksin :D:D:D:D
P.S : Tamam, tamam anladım, geyiğe vurdum olayı :D:D:D:D (Giderken burger king'e uğramak gerekiyor mu :D:D:D )
P.S 2: Amma sulandırdım olayı ya, bir gitsemde dilimden kurtulsanız yani :D:D:D:D

abi yıkama+cilalamanın uzun olacağını var sayarsam eğer, uğramanda fayda var:p:D:D

Baran^
25-01-2012, 10:10
Şahsen arabamı köpüklü yıkattığım gün o arabaya son bindiğim gün olur :)

Utku
25-01-2012, 10:31
kanka yapıcak bişey yok bugünde mecbur yıkattım adam tampondan başladı silmeye , ben gösterdim nerden başlıcağını sonra Allahtan ordan aldı bitanesi bezi elinden kuruladı güzelce

b*ku çıktı yani

Ben bayadır gitmiyorum yağmur kar var diye bozdularmı ? Güzel oluyodu kirlenmeden yanda cila atmak falan

Kadyr
28-01-2012, 11:51
Şahsen arabamı köpüklü yıkattığım gün o arabaya son bindiğim gün olur :)

napalım bizim yerimiz yok kendimiz yıkayamıyoruz mecbur yıkamacıda.

Saro-Ş
28-01-2012, 11:58
Çoğunlukla Kendim Yıkıyorum :) Uygulama Yapmak İsteyenlere Autojoyu Tavsiye Ederim Başarılı ve Haresiz Meguiars Uygulamaları Var :)

Kadyr
28-01-2012, 12:14
anadolu yakası mümkünse sahil yolu bostancı civarı iyi bir uygulama merkezi lazım 200 tlyı aşmayacak pasta cila cı tavsiyesi kısaca:) aklımda maxcar idealtepe meg var?

Mr.K
28-01-2012, 12:16
anadolu yakası mümkünse sahil yolu bostancı civarı iyi bir uygulama merkezi lazım 200 tlyı aşmayacak pasta cila cı tavsiyesi kısaca:) aklımda maxcar idealtepe meg var?

sonax var m.yolunda ? nasıl uygulama yapıyo bılmıyorum ama alp2 yıkatmaya falan oraya goturuyodu bıldıgım kadarıyla(neticede alp2 titiz adam) bır gıdıp fıyat al ıstersen.Yada forumdan EMG emreye(gsi) pm at belki yardımcı olur ;)

demir_mert
28-01-2012, 23:02
Bakırköy - Florya civarında Mahir Oto Kuaför-Yıkama'ya yaklaşık 3-4 senedir gidiyorum. Çok memnunum, şiddetle de tavsiye ediyorum...

S.Özeren
28-01-2012, 23:05
Ben bayadır gitmiyorum yağmur kar var diye bozdularmı ? Güzel oluyodu kirlenmeden yanda cila atmak falan

moruk hayatında yıkamaya ilk defa girip çalışan adamları alıyolar iş öğretiyolar işte nasıl olabilir sen düşün

moko
30-01-2012, 10:32
Yenilenen çalışma yapısı ve titizliği ile Altunizade ZADEX müşterisinin istediğini çok iyi biliyor ve en iyi hizmeti sunuyor. Şiddetle tavsiye ederim.

cagri-35
30-01-2012, 13:01
napalım bizim yerimiz yok kendimiz yıkayamıyoruz mecbur yıkamacıda.

Bazı yıkamacılar hatta İzmir'deki çoğu yıkamacı ben şampuan vereyim onunla yıkayın yada diğer malzemeleri vereyim dedim mi tamam diyor. Baran onu demek istemiş bence. Hepsini bilememde bir ara bu köpükler ilk meşhur oldugunda heryerde bunlarla yıkama yapılıyordu. Aracın üzerindeki cilayı söküp attıgını gözlemledim ben sık yıkandıgında zaten içine porçöz vs. basıyorlarmış kirden çabuk arındırsın diye direk kimyasal. Ayrıca jant için sarı bir madde sıkıyorlardı her seferindede sıkmayın diyorum balta yıkamacıya o dönemki. Birdahada gitmem zaten :) Adam güzelim jantları yaktı. Bildiğin boyanın bir kısmı sararmıştı. Jantçıda yapılan inceleme sonucu kimyasal sebepmiş. O yüzden dikkat etmekte fayda var.

corcor
30-01-2012, 17:09
arkadaşlar bir yıkamacı olarak size şunu söyliyeyim müşterilerde dahil kimseye anlatamıyorum bu fırçasız süngersiz köpükle yıkama olayı tamamen kandırmaca müşteri o köpüğü görmediği zaman aracını yıkatmıyor ama o köpük özellikle araba yoldan geldiyse jantlar sıcaksa yada kaporta sıcaksa aracı mahfediyor hele eski amerikan aracınız varsa aliminyum parlatma oluyo genelde jantlar bu jantları bildiğin simsiyah yapıyor boyayıda acaip solduruyor öle sadece cilasını götürse razıyım ve o köpüğün koyulduğu büyük bir tüp var onun içine 2 litre ilaç gerisi su dolduruluyo o ilaç tüpe doldurulurken üstünüze başınıza değerse resmen yakıyor çamaşır suyu dökülmüş gibi bembeyaz ediyor hele kimyasal jant temizliyicilerden hiç bahsetmeyeyim

Blackbird
30-01-2012, 19:09
Köpük kötüdür diye birşey yok, her markanın içeriği aynı değil çoğunuzun favori markası meguiars ında köpük için kimyasalı şampuanı vardır, daha kaliteli bir sürü markanın da köpük için kimyasalları var.

Piyasadaki ucuz yıkamacıdan fazlasını beklemek saçmalık zaten 3 krş 5 köfte yok, adam para kazanmak için tabiki çabuk temizleyen çabuk etki gösteren ağır kimyasal kullanacak kostik, çamaşur suyu, asidik...

Bir şampuan ne kadar kolay kiri çözüyorsa o kadarda kolay wax boya koruma çözer.

Ağır kimyasal olmayan kaliteli bir köpükle aracın kabası alınır, ardından eldivenle kovayla araç yıkanır basınçı çok yüksek olmayan makineyle durulanır en zararsız ve temiz yöntem budur. (Kabası alınmadan eldivenle girişilirse çok kolay çizilir boya)

Profesyonel değilim burda daha iyi bilenler vardır tabiki ama benim gördüğüm bu.

mini10s
30-01-2012, 19:33
meguars avcılar:)

corcor
30-01-2012, 19:37
Köpük kötüdür diye birşey yok, her markanın içeriği aynı değil çoğunuzun favori markası meguiars ında köpük için kimyasalı şampuanı vardır, daha kaliteli bir sürü markanın da köpük için kimyasalları var.

Piyasadaki ucuz yıkamacıdan fazlasını beklemek saçmalık zaten 3 krş 5 köfte yok, adam para kazanmak için tabiki çabuk temizleyen çabuk etki gösteren ağır kimyasal kullanacak kostik, çamaşur suyu, asidik...

Bir şampuan ne kadar kolay kiri çözüyorsa o kadarda kolay wax boya koruma çözer.

Ağır kimyasal olmayan kaliteli bir köpükle aracın kabası alınır, ardından eldivenle kovayla araç yıkanır basınçı çok yüksek olmayan makineyle durulanır en zararsız ve temiz yöntem budur. (Kabası alınmadan eldivenle girişilirse çok kolay çizilir boya)

Profesyonel değilim burda daha iyi bilenler vardır tabiki ama benim gördüğüm bu.

en pahalı köpüğü araba sıcakken nikelaj kısma bi uygulayın ozaman görürsünüz
bu köpüklerin hepsinin içeriği aynı sadece içindeki kimyasalın suya nekadar karıştırıldığı farkı var okadar en iyi araç yıkama aracın üzerindeki kiri tozu tazzikli suyla indrdikten sonra kaliteli oto şampuanıyla süger aracılığı ile yıkamaktır

zıpzıp
30-01-2012, 19:38
arkadaşlar bir yıkamacı olarak size şunu söyliyeyim müşterilerde dahil kimseye anlatamıyorum bu fırçasız süngersiz köpükle yıkama olayı tamamen kandırmaca müşteri o köpüğü görmediği zaman aracını yıkatmıyor ama o köpük özellikle araba yoldan geldiyse jantlar sıcaksa yada kaporta sıcaksa aracı mahfediyor hele eski amerikan aracınız varsa aliminyum parlatma oluyo genelde jantlar bu jantları bildiğin simsiyah yapıyor boyayıda acaip solduruyor öle sadece cilasını götürse razıyım ve o köpüğün koyulduğu büyük bir tüp var onun içine 2 litre ilaç gerisi su dolduruluyo o ilaç tüpe doldurulurken üstünüze başınıza değerse resmen yakıyor çamaşır suyu dökülmüş gibi bembeyaz ediyor hele kimyasal jant temizliyicilerden hiç bahsetmeyeyim

Bende yıkamacıyım bu dediginle hiç karşılaşmadım :) Paraya kıyıyorum en babasını alıyorum ;) Amerikanda yıkıyorum.... En cilalısından arabada hatta ben yıkıyınca cilalı araba daha bi farklı parlıyor :hahaha:

eser
30-01-2012, 19:43

en pahalı köpüğü araba sıcakken nikelaj kısma bi uygulayın ozaman görürsünüz
bu köpüklerin hepsinin içeriği aynı sadece içindeki kimyasalın suya nekadar karıştırıldığı farkı var okadar en iyi araç yıkama aracın üzerindeki kiri tozu tazzikli suyla indrdikten sonra kaliteli oto şampuanıyla süger aracılığı ile yıkamaktır

yeriniz nerde,uygulamanızı ve işçiliğinizi merak ettim açıkçası

Bende yıkamacıyım bu dediginle hiç karşılaşmadım :) Paraya kıyıyorum en babasını alıyorum ;) Amerikanda yıkıyorum.... En cilalısından arabada hatta ben yıkıyınca cilalı araba daha bi farklı parlıyor :hahaha:

bu rahatsız adam kendi arabasını yıkıyorsa gözüm kapalı arabamı ona yıkattırırım

corcor
30-01-2012, 19:48

ben boyayı soldurduğunu düşünüyorum kesin tespit etmiş değilim ama aliminyum parlatma jantı bence kesin karartıyor bu bitek benim gözlemlemem değil arabamı götürdüğüm servite sonax yada meguiarsta yıkatanlarda var ordaki müşterilerden birinin başına gelmişti jant simsiyah olmuştu

zıpzıp
30-01-2012, 19:56
ben boyayı soldurduğunu düşünüyorum kesin tespit etmiş değilim ama aliminyum parlatma jantı bence kesin karartıyor bu bitek benim gözlemlemem değil arabamı götürdüğüm servite sonax yada meguiarsta yıkatanlarda var ordaki müşterilerden birinin başına gelmişti jant simsiyah olmuştu

Benim daha başıma gelmedi böyle bir vaka :icon_tup: Allah kimseye göstermesin :)

corcor
30-01-2012, 19:56
yeriniz nerde,uygulamanızı ve işçiliğinizi merak ettim açıkçası

bu rahatsız adam kendi arabasını yıkıyorsa gözüm kapalı arabamı ona yıkattırırım

yerim kadıköyde efes garajı kuşdili caddesinde aslında otopark uzun yıllardır yıkama vardı sadece abone araçlar için kullanıyorduk abone sayısı artınca içinden çıkılmaz hal aldı ve kaldırdık

cabriolet
30-01-2012, 20:03
köpüklerin hepsi aynı değil bazı yıkamalar çöp konteyneri yıkamak için satılan köpüklerle araba yıkıyolar haliyle içinde ki malzemeler boyaya bile zarar vericek cinsten oluyo galvaniz sacı bile biraz karartıyolar ama araba yıkamak için satılan kaliteli köpükler aynı değil gerçi onlarda çok fazla temizlemiyo arkasından eldivenle bidaha yıkamak gerekiyo :)

ef186
30-01-2012, 20:22
Sonax ta normal rafta duran litrelik sonax cilali yikama sampuanini acip kopuklendirme yapan makinanin icine koyuyorlar . Bu sayede sampuanin aracin tumune yayilarak uygulanmasi saglaniyor ve ardindan aracin ustu icin ayri alt kismi icin ayri 2 sungerle yikaniyor.
Tum sonaxlarda boylemi bilemiyorum ama göztepe sonax butik bu şekilde yikama yapiyor.

Yani her kopuren malzeme zararli olmayabiliyor ;)

corcor
31-01-2012, 02:49
tabiki her köpüren şey zararlı değil sabun mesela:D

Utku
02-02-2012, 15:30
Avrupa yakası fatih civarlarında nerede yıkatıcaz yav

zıpzıp kardeşim uygulamaya yüksek fiyat verdiği için gidip dükkanını basmayı düşünüyorum orasıda uzak

zıpzıp
02-02-2012, 20:46

zıpzıp kardeşim uygulamaya yüksek fiyat verdiği için gidip dükkanını basmayı düşünüyorum orasıda uzak

İşçiligi görsen veya başında dursan öyle düşünmezsin :) Ben sana aldıgım malzemelerin bütün aldıgım fiyatlarını elemana verdigim ücreti önüne sunsam sen manyaksın dersin :) bu kadar riske giriyorsun :) bu tarafa yolun düştügünde sadece bir demo uygulama yapmak isterim

SekoLive
02-02-2012, 20:48

yapıcaz dedikya birader kışın ortasında uygulama yapsan ne olacakki yağmur aldı götürdü parçasını sölersn arksından :) az sabırlı ol :D amature yapacaz :D

İbrahim Erdem
02-02-2012, 21:08
havalar ısınsa da bi bıcbıcı yaptırsam araca..Böyle dedikçe daha çok soğuyo nedense.

Utku
04-02-2012, 09:01
İşçiligi görsen veya başında dursan öyle düşünmezsin :) Ben sana aldıgım malzemelerin bütün aldıgım fiyatlarını elemana verdigim ücreti önüne sunsam sen manyaksın dersin :) bu kadar riske giriyorsun :) bu tarafa yolun düştügünde sadece bir demo uygulama yapmak isterim

bu aralar yolum düşebilir hava güzel olursa bi yıkamaya gelicem sana Haruncum :)

yapıcaz dedikya birader kışın ortasında uygulama yapsan ne olacakki yağmur aldı götürdü parçasını sölersn arksından :) az sabırlı ol :D amature yapacaz :D

olum şimdi demedim uygulama için yıkamaya dedim uygulamayı nisan sonu mayısa doğru yaptırırım yapıcaz bi cila üstüne colli

TarikS
05-02-2012, 00:48
Arada kafama estikce Altunizade Total'de (Capitol'un taraftaki degil de hemen sirtindaki) kendim su+kopuk+su yapiyorum, 2 veya 3 liraya mal oluyor, mukemmel temizlenmiyor ama %80 tatmin edici, 20 lira verip tatmin olamamaktansa 2-3 liraya gore fazlasiyla aldigim temizlik beni memnun ediyor :)

He tabi hepsi tekrar bi polisaj islemi gecirene kadar :D Yaza girerken boyayi toparlarsak eger, kovami sampuanimi eldivenimi alip suyunu kullanmak icin giderim, o acidan da tatmin edici :)

S.Özeren
05-02-2012, 01:01
valla şu havalar düzelsin bana yakın olduğu için sonax bakırtaşta yıkatmaya başlıcam buralarda onlar gibi yıkayan yer yok adamlar temizlerken benim canım sıkılıyodu 1 saatten fazla sürdüğü için

joy bebeğim uzaksın bana :(

zıpzıp
05-02-2012, 07:12
bu aralar yolum düşebilir hava güzel olursa bi yıkamaya gelicem sana Haruncum :)

olum şimdi demedim uygulama için yıkamaya dedim uygulamayı nisan sonu mayısa doğru yaptırırım yapıcaz bi cila üstüne colli

Her zaman beklerim :)

valla şu havalar düzelsin bana yakın olduğu için sonax bakırtaşta yıkatmaya başlıcam buralarda onlar gibi yıkayan yer yok adamlar temizlerken benim canım sıkılıyodu 1 saatten fazla sürdüğü için

joy bebeğim uzaksın bana :(

Ne kadar uzak olsakta kanka kalplerimiz bir :)

ssdriver
20-02-2012, 15:51
ankara tiflis cad. serwax mümkünse uzak durun. motor temizliği deniyor, kaputu açtım sağında solunda hala yapraklar duruyor. iç dış yıkama deniyor kalorifer havalandırmalarında tozlar, arka koltukta yağ lekeleri duruyor. aracı teslim aldım paspasın üstünde ne bir koruyucu kağıt hiçbirşey yok. inşallah esnaf nasıl olunur kısa zamanda öğrenirler...

Baran^
20-02-2012, 16:12
Her köpük boyaya zarar vermez,yurtdışında bu işi hakkıyla yapan yerlerde köpükle yıkıyorlar tertemiz oluyor detailing forumlarda görüyorum.Fakat bu köpük işine türkiyede güvenmem ve hiçkimseyede tavsiye etmem.Köpüğü sıkıp sungerle girişmenin manası yok onun özelliği zaten sungersiz köpük ve tazzikli suyla ne var ne yok indirmek.Biraz önce yıkadım arabayı otoparkta canavar gibi temizlendi babadan kalma jantlar sunger arabada mikrofiber eldiven.Üstünede ince kat CG geçtim canavar oldu :) benı memnun edecek yıkamacı daha anasının karnından doğmadı ahahah

By_MuGeN
20-02-2012, 16:23
benzinlik, kendin pişir kendin ye style :)

alper_pug
21-02-2012, 12:03
Göztepe sonax butik , zorunlu kalmadıkça artık başka yerde yıkatmam aracımı.

Baran^
21-02-2012, 15:47
Evim evim güzel evim.Benım gibi guzel yıkayabilen yıkamacı varsa gelsin yıkasın hodrimeydan neredeyse hepsi şişirme yıkıyor.Daha jantları sungerle tertemiz yıkayabilen yıkamacı görmedm.

http://i304.photobucket.com/albums/nn174/Baranalkan/Kadky-20120221-00205.jpg

CanberkD
21-02-2012, 16:06
Göztepe sonax butik ;) çok memnunum, gidip de şikayeti olana rastlamadım :D

orhan_guney
21-02-2012, 16:08
altınzade Zadex de yıkatıyorum gayet memnunum.

aslan
21-02-2012, 16:11
Bizim evin orda family grup var yıkamacı karısı kızı çoçuğu hep beraber yıkayıp tertemiz ediyorlar aracı anne eli değmiş gibi çokda mennunum sıcak soğuk ikramda var mis gibi

B.Battal
21-02-2012, 16:14
Sonax Butik'in namını çok duyduk yolum düşerse gitmek istiyorum ama Avrupa yakasındakiler için her daim mümkün olmuyor yıkama için karşı yakaya geçmek.
Avrupa-Anadolu olarak ayrı ayrı favori yıkamaları belirtsek daha iyi olur.

Yiğit Ş.
21-02-2012, 16:25
Ataşehir marriot otelin altında kapalı otoparkta yıkatıyorum.

Ranthor
21-02-2012, 16:43
Sonax Butik'in namını çok duyduk yolum düşerse gitmek istiyorum ama Avrupa yakasındakiler için her daim mümkün olmuyor yıkama için karşı yakaya geçmek.

avcilar autojoya gidebilirsin....

Ufuk
21-02-2012, 16:50
Baran abi jantlara diş fırçasıyla girişiyorsan bu hastalık iyice ilerlemiş demektir ben diş fırçasıyla girişiyorum :)

S.Özeren
21-02-2012, 17:00

valla bende merak ettim bu haftasonu gidelim

yusufbatırel
21-02-2012, 17:14
buyukcekmece atırusun altında meg var guzel yıkıyorlar hafta sonlarıda pelıkanın altında turuncu yıkamada

seref1
21-02-2012, 19:13
zadex su aralar gayet başarılı tavsiye ederim;)

Baran^
22-02-2012, 09:48
Baran Detaylı yıkama erenköydeyim isteyen gelsin yıkama 20tl iç dış ahahahah cok memnunum

bykarakus
22-02-2012, 09:51
Beylikduzu beykent perlavista sonax cokda memnunum...

Cihan KESKİN
22-02-2012, 09:57
Zaman varsa hep evde.. Yoksa Çeşme suyu kullanan bi yıkamacıda..

Ranthor
22-02-2012, 10:11
cesme suyu kullanmak yasak, depo ve kuyu suyu kullanimi zorunlu diye biliyorum

Aranel Ciryatan
22-02-2012, 10:16
Bostancı Sonax

Cihan KESKİN
22-02-2012, 10:35
valla izmitte bi kaç yer var çeşme suyu kullanan..

Boost Up
22-02-2012, 23:42
Baran detaylı yıkamaya gelmek isterim bir gün:p

ef186
23-02-2012, 00:26
Göztepe sonax butik tavsiye ederim.

Baran^
23-02-2012, 08:36
Baran detaylı yıkamaya gelmek isterim bir gün:p

Beklerim Baran Detailing Center.Tavsiye ederim :hahaha:

meh66
23-02-2012, 12:17
göztepe sonax butık kesınlıkle tavsıye ederım

canpower
29-02-2012, 15:28
ben fatihdeyim buralarda 4 yer denedim besbeter..en son eyup flatofis otoparkindaki zonax i denedim,adamlar ne muatap oluyorlar ne adam gibi yikiyorlar..formel 21 olsun dedim bildigin yiikama yaptilar..diger zonaxlara onyargim olustu sahsen..on camimi silerken pod gostergemi neredeyse koluyla yerinden cikaricakdi..hoduk gibi adamlardi yahu..! anliyacaginiz biyer bulamadim..parasi muhim diil adam gibi yikayan biyer istiyorum enazindan guler yuzu olsun..zeytinburnu olur nebiliyim yakinda bildiginiz neresi var profesyonel?

BerkayKamaci
04-03-2012, 12:06
Bugün hava güzel konuya güncel çekelım bakırköy taraflarındayım ve araba leş :) tavsıyeler uzerıne yenı bı yıkamacı denemek ıstıyorum bugun avcılarada geçicem olmadı AUTOJOY'a gidicem

mimarsertac
21-12-2013, 10:27
Şişli civarı için tavsiyesi olan var mı? Özellikle kendimiz kovamızı şampuanımızı alıp gidebileceğimiz bir yıkamacı ya da benzinlik olursa süper olur.

srknzfr
21-12-2013, 11:19
florya - business car care

devil_berk22
21-12-2013, 14:00
benzinlikte :)

Birkan61
21-12-2013, 17:58
İş yerimde kendim yıkıyorum genelde ama işte değilsem evimin dibinde karadeniz oto yıkama var hep topraklarım muhabbet fena sarıyor hemde işlerini gerçekten güzel yapıyorlar :D

yalnız bi sıkıntıları var mekan çok dar binanın altı otopark ve ciddi anlamda dar. Dobloyla giriş çıkış zor oluyor öyle diyim :D

Faruk_Vtec
21-12-2013, 21:26
F&F Car Clean'de kendım yıkıyorum :D patron çok cana yakın tavsıye ederım.. :D

blumenberg
21-12-2013, 23:03
Bende Ankara Trend Cafe (eski adı seyir cafe çayyolu)'de yıkatıyorum artık :)

brky33
21-12-2013, 23:13
K.Konaklar LUKOİL de kendim yıkıyorum.

Çok güzel bir yer iç dış yıkama kurulama vs için çok iyi ortamı var yeri müsait.

Sahibi de çok dürüst ve düzgün bir abimizdir. Gitmek isteyen olursa tavsiye ederim ;)

ÜSTÜNERC
21-12-2013, 23:16
Trabzonda meugiars secret car bayisinde yıkatıyorum.Gayet memnunum.Kopugu olsun ıc yıkaması olsun ciddiyetle yapılıyor.Ben 20-25 farklı yıkamacıda arac yıkattım ama memnun kalmadım.Meguiarsta elemanlar kendı aracı gibi yıkıyorlar.

can_gnr
21-12-2013, 23:50
Gazi Osman paşa . Su deposu başarının karşısında GÜNER oto yıkama kendim yıkıyorum hatta gelen arkadaşların araçlarınıda yıkarım :)

ilker_yusuf
21-12-2013, 23:52
Sonax akademİ - dudullu
Çamlik - car wash
avcilar - autojoy

::ZaFeR::
22-12-2013, 00:11
Genellikle petrol su vurup geçiyorum.Görev yaptığım ilçede 1 tane oto yıkama var oraya yıkattırıyorum.İşlerini bence iyi yapıyorlar : )

Runo
22-12-2013, 22:33
Bahçelievler Fors (Küfürbaz Fiko ve Kankaları) :)

Boost Up
22-12-2013, 22:39
Maslak Meguiars yeni yerim, fazlasıyla memnunum:)

oytun200sx
23-12-2013, 00:13
Avcılar Pelican Mall-Turuncu Oto Yıkama işlerini gerçekten çok düzgün yapıyorlar.hem normal yıkamada hemde detaylı iç temizlik konusunda işlerinin hakkını veriyorlar.

Birkan61
23-12-2013, 22:55
Trabzonda meugiars secret car bayisinde yıkatıyorum.Gayet memnunum.Kopugu olsun ıc yıkaması olsun ciddiyetle yapılıyor.Ben 20-25 farklı yıkamacıda arac yıkattım ama memnun kalmadım.Meguiarsta elemanlar kendı aracı gibi yıkıyorlar.

nerde burası tam olarak? istediğim gibi bi yer bulamadım.. genelde boztepedeki marketin yanında bulunan yıkamaya gidiyodum ama orasıda durulama işini beceremiyor adam ıslak bezle arabayı kurulaya çalışıyor.

O değil maçkada köydeyken bi yıkatıyim dedim çarşıda adam bildiğin maçka deresinden su çekiyor onla yıkadı :D

Yigit-Y
23-12-2013, 22:57
Veliefendi PO

Erdem K.
26-12-2013, 10:49
Sonax - Ksk

Met
26-12-2013, 10:55
kipa 3M, koçtaş ın altındaki yıkama ve evin yakınındaki ceylan oto yıkama.

kskrhnegatif
30-12-2013, 00:59
Çınarlı/Dizayn oto (Savaş). Mecbur olmadıkça başka yere su bile tutturmam. :)

caner41
02-01-2014, 17:45
Gebze ordayim oto yikama ;)

by.gkn
17-01-2014, 11:12
bir güncel çekelim anadolu yakası üsküdar, ümraniye, ataşehir civarlarında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? kışa kadar hep kendim yıkıyordum ama 2 aydan fazladır hiç yıkamadım çok kir var üstünde. açıkçası kaliteli malzemeler kullanan bir yer arıyorum :)

HaKo
17-01-2014, 11:27
Genelde Bahçeşehir sonax a götürüyorum. Baya da memnunum.

Çok zorda kaldığımda 2. alternatifimde akbatı carwax , orasıda kötünün iyisi.

Berkan
17-01-2014, 11:53
Genelde Bahçeşehir sonax a götürüyorum. Baya da memnunum.

Çok zorda kaldığımda 2. alternatifimde akbatı wax , orasıda kötünün iyisi.

sonax gayet basaralı gercekten ama .akbatıya bir ısınamadım ben 4 tane aracı yan yana sokup yıkıyolar ve siliyolar onun pisligi ona kayıyo silerken yıkarken vs. ve ayrıca iğrenç cam siliyorlar.

2.alternatif için bekleriz :D

reklamlar bogazkoyde FFcar clean (F&F Car Clean (http://www.ffcarclean.com/)) yıkatıyorm hatta genelde kendim yıkıyorm self servis . :D camlar haric saygılar fatih :D

serkanOC
17-01-2014, 12:21
bir güncel çekelim anadolu yakası üsküdar, ümraniye, ataşehir civarlarında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? kışa kadar hep kendim yıkıyordum ama 2 aydan fazladır hiç yıkamadım çok kir var üstünde. açıkçası kaliteli malzemeler kullanan bir yer arıyorum :)

Küçük Çamlıca altında oturuyorum ve Nautilus önündeki sonax a yıkatıyorum.. o yıkanırken içerde x-box oynayabiliyorsun.. bazen hanımla ikisini beraber götürüyoruz o arada da cadde üstünde bi black kahve içene kadar hazırlamış oluyorlar..

Açıkçası 'şiddetle tavsiye ediyorum budur' diyemicem özellikle başlarda bazı sıkıntılarımız vardı ama uzun zamandır gittiğim için artık ne istediğimi biliyorlar ve ona göre davranıyorlar.. malzemeleri her ne kadar sonax olsa da mahalle arasındaki ürünlerden daha iyidir diye düşünüyorum ve esnaflık konusunda gerçekten iyiler..

by.gkn
17-01-2014, 12:37
Küçük Çamlıca altında oturuyorum ve Nautilus önündeki sonax a yıkatıyorum.. o yıkanırken içerde x-box oynayabiliyorsun.. bazen hanımla ikisini beraber götürüyoruz o arada da cadde üstünde bi black kahve içene kadar hazırlamış oluyorlar..

Açıkçası 'şiddetle tavsiye ediyorum budur' diyemicem özellikle başlarda bazı sıkıntılarımız vardı ama uzun zamandır gittiğim için artık ne istediğimi biliyorlar ve ona göre davranıyorlar.. malzemeleri her ne kadar sonax olsa da mahalle arasındaki ürünlerden daha iyidir diye düşünüyorum ve esnaflık konusunda gerçekten iyiler..

aklımda olsun bakalım ama işte genelde bir çok sonaxda başıma gelen adam akıllı dip köşe temizlik adamlara söylemeden olmamasından dolayı sonax için ön yargım var.

Acıbademdeki autocix için yorumu veya bilgisi olan var mı acaba

naci
17-01-2014, 12:38
Fırça, sabun kullanmadan direk basınçlı su ile yıkatmanın bir zararı var mı?

dqn
17-01-2014, 12:53
Fırça, sabun kullanmadan direk basınçlı su ile yıkatmanın bir zararı var mı?

Basınçlı su kirleri çözmekte yetersiz kalabiliyor.Su tutup silerseniz boya çizilebilir.Kısaca arabayı kuruladığınız bez hiç bir zaman kirlenmeyecek.Eğer bez kirleniyorsa aracı yıkayamamışsınızdır.

HaKo
17-01-2014, 12:56
sonax gayet basaralı gercekten ama .akbatıya bir ısınamadım ben 4 tane aracı yan yana sokup yıkıyolar ve siliyolar onun pisligi ona kayıyo silerken yıkarken vs. ve ayrıca iğrenç cam siliyorlar.

reklamlar bogazkoyde FFcar clean (F&F Car Clean (http://www.ffcarclean.com/)) yıkatıyorm hatta genelde kendim yıkıyorm self servis . :D camlar haric saygılar fatih :D

akbatı diyorum ya kötünün iyisi. Genelde pis ve ıslak veriyorlar aracı zaten. İçeriye sürdükleri malzeme de arabanın konsolunda leke bırakıyor hep. Ama avm ye çok sık gittiğim için bırakıyorum sürekli vakitten kazandırıyor. Başından duran abi de iyi bir insan aslında iyi niyetli birisi.

Bu yer sizin mi ? nerde tam olarak uğrarım bir ara.

Berkan
17-01-2014, 13:13
akbatı diyorum ya kötünün iyisi. Genelde pis ve ıslak veriyorlar aracı zaten. İçeriye sürdükleri malzeme de arabanın konsolunda leke bırakıyor hep. Ama avm ye çok sık gittiğim için bırakıyorum sürekli vakitten kazandırıyor. Başından duran abi de iyi bir insan aslında iyi niyetli birisi.

basında duran abi hakkaten iyi ama işcilik berbat dedigin gibi

benim degil arkadaşlarımın Fatih (http://www.techturkey.com/forum/members/2788-f-tih_28.html) ve Faruk (http://www.techturkey.com/forum/members/12860-faruk_vtec.html)

boğazkoyde (akbatıya 3-4 dakika yada sonaxa üstünde oldugu yolu yukarı dogru giderken pazarın onunden devam edince https://maps.google.com/maps?daddr=41.08439749293053,28.667417764663696 )

Faruk_Vtec
17-01-2014, 13:34

self servıs hızmetımız var :D "ben bugun yorgunum" yada "canım araba yıkamak ıstemıorm" dersenız bız zevkle yıkıorz.. :D

yerımız boğazkoyde, alt tarafta vıllaların olduğu yerde, mıgros'un alt katında kapalı garajdayız.. her zmn beklerız, zamanınız varsa akşam gelın bı çay kahve ıçelım hem tanışmış oluruz..

basında duran abi hakkaten iyi ama işcilik berbat dedigin gibi

benim degil arkadaşlarımın Fatih (http://www.techturkey.com/forum/members/2788-f-tih_28.html) ve Faruk (http://www.techturkey.com/forum/members/12860-faruk_vtec.html)

boğazkoyde (akbatıya 3-4 dakika yada sonaxa üstünde oldugu yolu yukarı dogru giderken pazarın onunden devam edince https://maps.google.com/maps?daddr=41.08439749293053,28.667417764663696 )

ılgın ıçın tşk edrm arkadaşm :) akşam uğra dukkana sohbet muhabbet ederız, bıraz sonra gunhan knkın gelecek.. :D

Berkan
17-01-2014, 13:37
işteyim olm aksama anca :D nede kibarsın ilgine teşekürler falan hahaha

-fatih-
17-01-2014, 13:41

patron nazik canımm :D

Faruk_Vtec
17-01-2014, 13:55

ış zamanı ış, makara zamanı makara.. :D

tşk ederm fatıh bey :D bu ay maaşınıza zam yapıorm ahahha.. :D

Berkan
17-01-2014, 13:59

geyige dondürmeyelimde son olsun bu

amaaa

siituuuuu gergin :D

-Ata-
17-01-2014, 15:29
anadolu yakasında favorim kızıltoprak meguiars genelde orda yıkatırım arabayı memnunum

E46
17-01-2014, 15:51
mugiars gold class şampuan + hızlı cila ikullanarak
basınçlı olmaya suda her 4 yıkama da bir değişen bel altı sünger ve bel üstü süngeri ayrı olmak üzere kendim yıkarım

OmeR-FE
18-01-2014, 01:46
Garage Akarca'da kendi mekanimda yikiyorum :D

Mert Safa
13-02-2014, 18:28
Güncel çeksek :o Beyoğlunda oturuyorum, Şişli, Beşiktaş civarlarında falan güzel memnun kaldığınız yıkamacılar, 1Tl otomatları falan varmıdır :)

ilker_yusuf
16-02-2014, 19:43
Sonax ve Autojoy da yıkatıyordum.
Bu hafta birde Yeditepe ACT deneyeceğim

BLuEBoY
16-02-2014, 20:27
Vakit bulduğum zamanlarda Autojoy favorim, Harun bu işi biliyor..

Genelde mah.de yıkatıyordum ama coilden sonra giremiyorum yıkamacıya :D Sefaköy-Halkalı tarafında hakkını vericek, köpüğü boyayı yakmıcak yıkamacı tavsiyelerinizi bekliyorum ? :)

arteus
16-02-2014, 21:00
Vakit bulduğum zamanlarda Autojoy favorim, Harun bu işi biliyor..

Genelde mah.de yıkatıyordum ama coilden sonra giremiyorum yıkamacıya :D Sefaköy-Halkalı tarafında hakkını vericek, köpüğü boyayı yakmıcak yıkamacı tavsiyelerinizi bekliyorum ? :)

Cennette otozen var onlarda çok iyidir

BLuEBoY
16-02-2014, 21:05
Cennette otozen var onlarda çok iyidir

Neresinde acaba tam olarak ?

ahmetbaha-drs
16-02-2014, 21:13
Beylikduzu Adakent civarında Beyaz Residence'da ki Aksiyon Oto yıkama yıkama bir çoğundan iyi. Bahçeşehir'de daha doğru düzgün bir yıkamaya denk gelemedim, Mgm bir iki kere güzel yıkadı sonra ıslak ve üstünkörü geldi. Akbatı zaten sürekli olarak çok kötü ve pahalı.

Can Job
16-02-2014, 21:23
Ankara,
Koru Sitesi Anse Alışveriş Merkezi
Çayyolu Minasera Alışveriş Merkezi ..

arteus
16-02-2014, 21:43
Neresinde acaba tam olarak ?

E-5 yan yoldan cennete giriyosun petrolün oradan Yolun sonuna doğru metro turizm var onun tam karşısında zaten solda tabelasını görürsün

BLuEBoY
16-02-2014, 21:47
E-5 yan yoldan cennete giriyosun petrolün oradan Yolun sonuna doğru metro turizm var onun tam karşısında zaten solda tabelasını görürsün

Teşekkür ettim bi ara deneyelim ozaman :icon_tup:

arteus
16-02-2014, 21:49
Teşekkür ettim bi ara deneyelim ozaman :icon_tup:

Rica ederim gideceğin zaman haber edersen bende gelirim. Hem tanışmış oluruz sohbet ederiz. Hatta Sefaköyde oturan çok Buluşmamı yapsak :)

BLuEBoY
16-02-2014, 21:54
Rica ederim gideceğin zaman haber edersen bende gelirim. Hem tanışmış oluruz sohbet ederiz. Hatta Sefaköyde oturan çok Buluşmamı yapsak :)

Buluşma işine yer bulamayız potansiyel çok çünkü :D gideceğim zaman haberleşiriz, konu dağılmasın ceza almayalım :D

Emre Ekrem
17-02-2014, 08:39
İlgi gösteren olursa Ankara'da da önerileriniz olabilir :)

Ankara Basınevleri Selçuklu Caddesinde Yıldız Oto Yıkamada Atas ürünleri kullanıyorlar malzemeden kaçmıyorlar ve kurulama dan önce hava tutarak suyu tamamen akıtıyorlar, araç kurulamada kullandıkları bezler aracı çizmiyor, tavsiye ederim.

skunk11
17-02-2014, 08:41
Şimdilik evimin hemen altında ve iş yerimin karşısında var buralarda yıkatıyorum ancak gömdükten sonra ikisinede giremeyeceğim :D

by.gkn
14-03-2016, 17:08
Güncel olsun illaki yeni yer önerileri vardır.

Evlenene kadar kendi bahçemizde yıkıyordum ama evlenip taşınınca bu lüksten uzak kaldım. Yeni taşındığım yerlerdeki yıkamalar çok kalabalık oluyor ama detaycı insanı tatmin eder mi o kalabalık bilmiyorum. Bu sebeple ümraniye civarında özellikle bilen varsa site mahallesi civarında oto yıkama tavsiyesi istiyorum. Yakında act var daha önce burada yıkatan var mı acaba?

Type-R
01-04-2016, 22:02
anadolu yakasında kartal, maltepe, pendik civarı tavsiye edilen bir yer var mı?

ozzywan
01-04-2016, 22:08
maslak sanayi'de nereye gidiyorsunuz arkadaslar?

EmreS13
01-04-2016, 22:10
Ankara için "detailing garage"
Çukurambar ve cevizlidere şubeleri tek geçerim.

Gearbox
01-04-2016, 23:02
Evin önünde kendim yıkıyorum.

eren53
14-04-2016, 18:54
garage istinye yada kendim yıkarım başka türlü hayatta yıkatmam

dragstar
14-04-2016, 22:54
Florya Car Care, Veysel abi

AyrtonSenna
15-04-2016, 08:31
Maltepe World Car Washing,Dragos ACT'de yıkatıyorum genellikle

bugra_0101
18-04-2016, 08:12
Detailworks - Acıbadem de yıkatıyorum

asmisinsan
18-04-2016, 08:35
çengelköy-autowax yıkatıyorum memnunum

MehmetOrkun
18-04-2016, 08:45
Evin önünde kendim yıkıyorum. Arabamla suyun tadını çıkarıyoruz :)

SCfr
18-04-2016, 09:30
Detailworks - Acıbadem de yıkatıyorum

Normal iç dış yapıyorlar mı birde ücreti ne kadar acaba

AliGizda
18-04-2016, 09:42
Evimin önü veya dükkanda kendim yıkıyorum. Asla yıkamaya vermem aracımı.

iztuzu
18-04-2016, 11:08
Evin yakınındaki benzinlikte çift kova yöntemiyle yıkıyorum; uzaylı ve walking dead arası bir şeymişim gibi bakışlarla karşılaşıyorum.

bugra_0101
18-04-2016, 11:16
Normal iç dış yapıyorlar mı birde ücreti ne kadar acaba

normal iç dış yapıyolar ücreti 25 TL

berkaym
18-04-2016, 11:47
Detailworks acıbadem

ozzywan
18-04-2016, 11:52
Keşke evimin önünde uygun alan olsaydı, nereye gitsem içim rahat etmiyor yıkatma konusunda.

SinanAdalı
18-04-2016, 12:03
zeytinburnu adnan şenses benzinlik, Cevizlibağ PO, Veliefendi Opet bunlar benim uğrak yerlerim. Her seferinde karşılaştığım durum '' Abi ne yıkadın bee bizim vardiya bitti nerdeyse '' tarzı şeylerle karşılaşıyorum. Hatta bi seferinde hayatında eline bez almamış adam sayemde arabasını sildi :) Kendisinin söylemesi bu :D

Berkan
18-04-2016, 12:04
FF Car Clean self servis :)

IbizaFR150
21-04-2016, 10:17
Avrupa yakasında maslak-levent arasında boyadaki fırça izlerini kapatacak,jantları elden geçirip döşemeleri adam gibi,leke kalmayacak şekilde temizleyecek ve arabayı boyatma parası istemeyecek birileri var mıdır?

Mr.K
21-04-2016, 13:35
Avrupa yakasında maslak-levent arasında boyadaki fırça izlerini kapatacak,jantları elden geçirip döşemeleri adam gibi,leke kalmayacak şekilde temizleyecek ve arabayı boyatma parası istemeyecek birileri var mıdır?

Tabi mevcuttur (Y)

Maslak atatürk oto sanayi sitesi,2.kısım 20.sokak no:644

özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.

Ufuk
21-04-2016, 14:02
deepshine +1

Orhan
21-04-2016, 14:26
İvedik BP de kendin yıkada yıkıyorum köpük kullanmıyorum. Kendi şampuanımı ve meg eldivenimle yıkıyorum.
Evdende kabloyu çekip içini de evin önümde temizliyorum 3-4 saatlik bir seramoni oluyor.
Üşendiğim zamansa detailing Mert'e gidiyorum.

mertk
21-04-2016, 14:44
FF car clean (detaylı yıkatcaksam)
pasha oto yıkama(temız dursun yeter dedıgımde)

BARR
21-04-2016, 14:54
Sonax Karşıyaka :)

Dragger
21-04-2016, 15:21
FF üstüne tanımam istanbulda onlarca yıkama denedim, daha iyisi yok.

B-Devi
21-04-2016, 15:32
Belediyeci amcalar gelip kuyuma sayaç takmadıkları sürece bahçede yıkamaya devam :D

Faruk_Vtec
21-04-2016, 21:26
FF Car Clean self servis :)

FF car clean (detaylı yıkatcaksam)
pasha oto yıkama(temız dursun yeter dedıgımde)

FF üstüne tanımam istanbulda onlarca yıkama denedim, daha iyisi yok.

beyler çok tşk ederım, 3 evetle uğurluyorsunuz benı.. :)

sMh
22-04-2016, 07:00
Sonax akademi-şerifali

noelbaba
22-04-2016, 08:30
Sonax akademi-şerifali

ben orayi egitim merkezi saniyordum : ) ne kadara yikiyorlar orada birde akademi olmasinin avantaji varmi?

K0213
22-04-2016, 08:35
Batişehir'de ACT'ye yıkatıyorum, başarılılar! İstoç, teksilkent tarafında en iyisi bu diyebilirim.

SCfr
22-04-2016, 08:53
ben orayi egitim merkezi saniyordum : ) ne kadara yikiyorlar orada birde akademi olmasinin avantaji varmi?

Bende orda yıkatıyorum memnunum valla baya ilgileniyolar arabayla ama orda esas uygulama daha güzel olur:)

emresener
22-04-2016, 08:56
dün balmumcu Autowax ta yıkattım aracımı
böyle iğrenç bir yıkama olmaz bi dunya tartıştık zaten.
en sinir olduğum sey içerden aynaya bakınca o aynanın iç kısmının silinmemesidir. camları nasıl bir bezle sildilerse hep tüy bırakmıştı.
Hava tutulmamış her yerden damlalar akıyor.
Üstüne birde 40TL yıkama ücreti. ve FİŞ yok.

tamamen merdiven altı bir işletme havasında.
kapıdan girerken gayet lüks temiz bir yer gibi duruyor ama arabayı yıkatınca anlıyorsunuz ki beş para etmez bi işletme.

Birkan61
24-04-2016, 19:51
Bahçelievler ve civarı nerede yıkıyorsunuz?

Genelde işe giderken güzergah üzeri olduğu için az daha erken çıkıp yenibosne opette kendi başıma yıkıyorum

Haricinde çamlık caddesinde ara sokakta Karadeniz Oto yıkama ve toprağım olmalarından dolayı yıkama saati bittimi saat 20,00 gibi makul bi ücret verip köpük sularını süpürgelerini kullanarak kendim yıkıyorum bi demlik çay ikramlarıyla :D

-aykt-
24-04-2016, 20:22
en sinir olduğum sey içerden aynaya bakınca o aynanın iç kısmının silinmemesidir. camları nasıl bir bezle sildilerse hep tüy bırakmıştı.

kapıdan girerken gayet lüks temiz bir yer gibi duruyor ama arabayı yıkatınca anlıyorsunuz ki beş para etmez bi işletme.

Plaza Otelin altı mı burası? Dik yokuştan inip giriyorsun içeri?

SekoLive
25-04-2016, 12:18
Cumartesi Acıbademe yolum düşünce DetailWorks Emreye gittim yıkama için, arabam hatrı sayılır kirli ve reçine doluydu. gerçekden içime sinen bir yıkama oldu vediğim paranın hakkını aldım. Başkalarına haksızlık olmaması adına, istanbulda tek-türkiyede tek gibi benzetmelere girmeyeceğim, gittiğim yıkamalar içinde en iyisiydi kendi adıma tavsiye ederim. randevulu gitmenizde fayda var.

M U R A T
25-04-2016, 13:36
Bahçelievler ve civarı nerede yıkıyorsunuz?

Genelde işe giderken güzergah üzeri olduğu için az daha erken çıkıp yenibosne opette kendi başıma yıkıyorum

Haricinde çamlık caddesinde ara sokakta Karadeniz Oto yıkama ve toprağım olmalarından dolayı yıkama saati bittimi saat 20,00 gibi makul bi ücret verip köpük sularını süpürgelerini kullanarak kendim yıkıyorum bi demlik çay ikramlarıyla :D

yenibosna opet sakin mi hangi saatler tercih edilir

Dragger
25-04-2016, 13:44
Bakırköy Bahçelievler civarı Bakırköy Spor Tesislerine gidebilir, orda Sedat isminde bir arkadaş var çok iyi araba yıkıyor memnun kalırsınız.

Ataköyde otururken hep orda yıkatıyordum.

kangomania
25-04-2016, 14:53
FF gibi yer olsa da gitsem. Elimden geldigince kendim yikamaya çalışıyorum 4.kattan hortum sallayarak :) zaman yoksa plastik aksamları parlatici manyağı yapan yikamacilara devam, birbirinden farkları yok bulunduğum yerde.

sMh
30-04-2016, 11:08
25 tl idi yeni zamla 35 oldu, vip 65 tl, cila deri koltuk temizliği vs, ben baya memnunum kullanılan ilaçlar gayet güzel, bide çok detaylı yıkıyorlar, baştan savma değil, avantajı varmı bilmiyorum da sonaxın kendi yeri

ermanozzy
23-05-2016, 21:23

bende denemek icin birkac defa gittim balmumcuya. arabaya gore muamele yapiyorlar. 50 tl ye zorla cilali yikama yapmak icin israr ediyorlar. disardan guzel goronuyor ama cok tavsiye etmem.

ermanozzy
23-05-2016, 21:27
arkadaslar bende evime yakin bi yerde yikatma taraftayim. ***** butun gun calisiyoruz arabayla ilgilienmeye pek zaman kalmiyor. Mecidiyekoy de yasiyorum. Bildigim ve sevdigim en iyi yikamacilar atashir umraniye gibi yerlerde :) yolum dustugunde oralarda yikatiyorm. Atasehir Turtle Wax gayet basarili. Mecidiyekoy civarinda tavsiye edebileceginiz yerler var midir? Isini seven arabamla kendi arabasi gibi ilgilenecek mekan sahipleri var midir bildiginiz? tesekkurler

Birkan61
23-05-2016, 21:31
yenibosna opet sakin mi hangi saatler tercih edilir

Baboşum yeni gördüm yazını kusura bakma 1 ay olmuş :)

Sürekli kontrol ettiğim söylenemez ama sabah mesai saati başlamadan ve akşam 21.00 sonrası boş oluyor. 4 adet köpük ve su makinesi mevcut

Bakırköy Bahçelievler civarı Bakırköy Spor Tesislerine gidebilir, orda Sedat isminde bir arkadaş var çok iyi araba yıkıyor memnun kalırsınız.

Ataköyde otururken hep orda yıkatıyordum.

Hiç duymamıştım en yakın zamanda deneyeceğim teşekkür ederim

K0213
15-06-2016, 10:01
Arkadaşlar Bahçelievler Auto Speed'te uygulama yaptıran var mı?
kampanyaları var, 179TL'ye komple aracı detaylı temizliyorlar, sizce güvenilir mi?
Paket detayları bu şekilde.
Uygulama yaptıran veya firma hakkında bilgisi olan var mı?
birde bu paraya bunca iş hakkıyla yapılır mı? :)

PAKET 5 :
Binek araç için fırçasız iç - dış yıkama
Buharlı motor temizliği ve koruma
Detaylı jant temizliği
Kokpit bakımı
Express cila
Vinil aksam koruma
Yağmur kaydırıcı
Zift temizliği
Pasta-cila
Detaylı oto kuaför (Tavan, koltuk, taban, bagaj ve plastik aksam temizleme)

MDeniz
16-06-2016, 08:55
adana-aliye izzet begoviç caddesi boss auto yıkama gerçekten felaket detaylı yıkıyorlar ve gidene kadar bez ellerinde parlatmaya devam kesinlikle tavsiye ederim

SametYkn
16-06-2016, 09:04
pendik ve civarında arabamı kendim yıkayabileceğim bir yer var mı arada sırada lazım oluyor kovaya şampuanımı koyup basınçlı su ile yıkayabileceğim bir yer olsa tadından yenmez

Birkan61
18-06-2016, 11:21
Arkadaşlar Bahçelievler Auto Speed'te uygulama yaptıran var mı?
kampanyaları var, 179TL'ye komple aracı detaylı temizliyorlar, sizce güvenilir mi?
Paket detayları bu şekilde.
Uygulama yaptıran veya firma hakkında bilgisi olan var mı?
birde bu paraya bunca iş hakkıyla yapılır mı? :)

PAKET 5 :
Binek araç için fırçasız iç - dış yıkama
Buharlı motor temizliği ve koruma
Detaylı jant temizliği
Kokpit bakımı
Express cila
Vinil aksam koruma
Yağmur kaydırıcı
Zift temizliği
Pasta-cila
Detaylı oto kuaför (Tavan, koltuk, taban, bagaj ve plastik aksam temizleme)

Bahsettiğiniz yer sanırım haznedardaki shell benzinliğin yanındaki yıkama alt geçide girmeden sağda kalıyor güngörenden gelirken :)

En son 2 yıl önce yıkattım orada, çalışanları aynı kişiler ise düşman götüne baba. Sahibi çok kral adamdı o zamanki ama çalışanlarla kavga ediyordum az daha sahibi geldi tatlıya bağladıydı

Yaklaşık 3 ay önce gold'un arka sokağındaki ziwbax'a detaylı temizliğe vermiştim arabayı, iç - dış, tavan,bagaj, deri koltuk, motor temizliği ve boya koruma yaptılardı 250 liraya iç aksam ve motor temizliğinden oldukça memnun kaldım ne kadar söven sayan çok olsada ya da bana iyi hallerimi denk geldi bilemiyorum :D

Boya koruma diye birşey sürdüler arabaya, boyanın üstünde ekstra bir katman vardı 10 gün yıkama arabayı dediler. 10 gün sonra geldim cilalı yıkama yaptılar ama normal boya ile arasında bir *** hissetmedim açıkçası :)

Kampanya dahilinde fiyat ve yapılacak işlem harika gözüküyor lâkin bence seri seri yapılıp geçilir çok fazla özenileceğini sanmıyorum iş yerine yüzü astarını geçer muhabbetinden. Zaten yerleri dar 2 araba ancak yıkanıp detaylanıyor detaylı bi aracı bu fiyata çok fazla içerde tutmazlar sanki bu kadar işleme diye düşünmeden edemiyorum :)