Orijinalini görmek için tıklayınız : A4 Quattro ile okula gitme eğlencesi (Umuttepe)
Okula giderken biraz eğlendik :)
Bilenler vardır umuttepe dağın tepesi.. Kayak merkezi gibi.. :)
Araba: A4 1.8 Turbo Quattro
Sürücü: Yavuz
Kamera: Utku
İyi seyirler :)
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=10150121773080979
Sen Umuttepe'demi okuyorsun kayınço? :)
camdaki buğu gözüme battı acayip gıcık olurumda :D
Sen Umuttepe'demi okuyorsun kayınço? :)
Hee, yavuzla beraber :)
yavuz364
30-01-2011, 18:52
evet bizde sevmeyiz ama uykulu uykulu zaten sınava geç kalmışız :D camın açılmasını bekleyemedik.. zaten raportaj esnasında ne kadar uykulu olduğum konuşmamdan da belli oluyordur...
camdaki buğu gözme battı acayip gıcık olurumda :D
yuh o kadar kar var mı okulda ya yarın nasıl gidicez sabahın bi körü :)
aybarsdnr
30-01-2011, 18:58
facebookta izledim biraz önce ve kıskandım :)
chiefkadir
30-01-2011, 18:59
O ses kimin ya Digitürk spikeri gibi :D
Harbiden ses bildiğin spiker gibi. Ukku ses seninse sen dublaj yap bence :)
O ses kimin ya Digitürk spikeri gibi :D
ayen abi ben dıycektim:D
Hahaha abi TRT'de dünya kupası sunan bi spiker vardı, hep ona benzetiyorlardı sesimi.. Sizin de spiker sesi demeniz isabet oldu :D
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150121790965979
Bu da haber sunuşum, harbi iş var bende :D
BurakCengizhanoğlu
30-01-2011, 19:10
ozan bomba :D ya o nasıl bi kardır allah aşkına ya :D
omercanilica
30-01-2011, 19:14
facebookta izledim biraz önce ve kıskandım :)
al bende de o kadar :D
cok guzel eglenmıssınız, Utkunun yalnız sesle goruntu uyumlu :) boy pos masallah :)
Ses tonu hakkında arkadaşlara katılıyorum :D
Video da son derece kıskandırıcı olmuş, özellikle bizim gibi İzmir'de yaşayıp kar göremeyenler için :D
mütevazi drifter yavuz :D
omercanilica
30-01-2011, 19:27
gelesım geldı sızlere :D
cok guzel eglenmıssınız, Utkunun yalnız sesle goruntu uyumlu :) boy pos masallah :)
Cok tesekkürler hocam =)
Yorumlar icin ayrica tesekkürler, izmir ve kar yagmayan diger bölgelerin yerine de eglendik akliniz kalmasin :D :D
Low-Rider
30-01-2011, 19:36
ses tonu çok iyi , iyi eğlenmişsiniz:)
camda ki buğuya ayar oldum acaip kitlendim oraya:D
:D okul günlerim aklıma geldi , süpersiniz aynısını sabah yaşadım Ncity'ye giderken :P İzmit Style hehe
video'yu sevdim, paylaştım hehe bi tur daha izlerim begendiğim replikler var :D quattro aşkına
BurakCengizhanoğlu
30-01-2011, 19:44
Sınav noldu peki utku ?
dragstar
30-01-2011, 20:01
iyi eğlenmişiniz :D
hocayıda alaydınız bari..nereye ne için gidiyorsunuz :D
ya bende faceyok izleyeyemedim :o :D
Ahahaha o enerji nedir öle yahu helal olsun valla:D
Ses tonuda tam bir spiker havası veriyor süper:D
Allah iyiliginzi versin Utku.bendde KOU dayim be:D son donemim mezun olacagim in$.
Hadi ben görmedim sende mi görmedn :D:D:D
Güzel olmuş.Buhuyu ilk 1 dakka başka başka şeylere benzettim :D
Kaç aldınız olm sınavdan :D Biz üniversiteye dolmuşla vapurla gittik senelerce adamlar quattroyla gidiyo :D
hahaha sinav o kadar neseli gidince gayet de güzel gecti =))
bora abi istanbulda olsaydik da vapurla gitseydik keske =)))
asil gece cok eglenmistik de ciktigimizda zafer sarhosu olduk video cekmeyi unuttuk =)))
gece don olursa 2 audi senkronize drift videolari gelebilir =)))
Cihan Çizmeci
30-01-2011, 22:01
Güzel eğlenmişsiniz :) Gece 4 te bir başladı hiç kesmedi.
Dua ediyorumki yağmurun ardından yağdı yoksa yanmışız :D Ben bugün evden çıkamadım yine Umuttepe iyiymiş açmışlar yollarını burayı açmadılarda :)
Bu arada bigün buyrun gelin çay içelim bir yerde :)
çok güzel eğlenmişsiniz :) bizim buralarda zoorrr :D anlatım da çok güzel ses tonu çok iyi :)
morgy_drag
30-01-2011, 22:24
Keichi yavuz:D
Olm bugun tel den gosterdın bısey anlamamıstım:D
Burdan daha iyi oldu..
Iyi eğlenmissiniz hee:D
Gece yağarsa araba beni gelicem palyoyla:D
yavuz sen arabamla nie yanlıon yaw :D
PPR engineering
30-01-2011, 23:20
vallahi kıskandım kayınco..:D istte yağmadı...bi çıkamadık hep beraber..
LegenD-R
31-01-2011, 00:51
vpS7sCpzWro
UĞUR YUMAK
31-01-2011, 01:17
Çok kıskandım yaaa. İzmire kar yağdırsın büyük şehir belediyesi :D
Abi videoyu şimdi izleme fırsatım oldu gerçekten çok eğlenmişsiniz sesde süper ayrıca:)
@Cihan, olur abi yapalim biseyler =)
@Eren, okulda ben seni hic görmedim, göremeden de bitiricen galiba =)) hayirlisi olsun =)
@Kayinco, jipinen yanlayacük hele bi kar düssün oralara =)
Ertem Sener' de iyiymis hahaha parayi yanlis yollarda aramisim ben meslegim hazirmis =)))
Bugüne karsiz basladik, bu gece Allah'tan hepinize bol kar yagisi diliyorum =)
Bützedesiniz sanırım bu zamana kaldığınıza göre :D Adapazarındayken yağsın diye o kadar dua ettik olmadı, buraya gldik haberlerde adapazarında şiddetli kar haberi gördüm, yıkıldım. Gerçi quattromuz yoktu ama neyse :D
@Eren, okulda ben seni hic görmedim, göremeden de bitiricen galiba =)) hayirlisi olsun =)
Ertem Sener' de iyiymis hahaha parayi yanlis yollarda aramisim ben meslegim hazirmis =)))
Utku amin amin :D inşallah yağar ama 1 hafta yok gözüküyor :Deli:
Ufak tefeğim ya ondandır oğlum:D
o kadar kar yağdığında genelde iptal oluyodu sınavlar. umuttepe her şeye rağmen güzeldi. çamlıbel duruyo mu?
Video unavailable dio izleyemedim şunu youtube yukleyinde izleyelm :)
interneti cok nadiren gorebiliyorum, bilgisayarima kavusunca streetfire linki farz oldu =)
God mod ne ya utku alemsin :D İyi eğlenmişsiniz.
Bizim geçen sene çektiğimiz bi video vardı migrostaki onu sizden biri eklemişti diye hatırlıyorum var mı arşivlerde?
redlinemst
31-01-2011, 21:29
48 cm kar kalınlığı :D gözlerle ölçtün yani :D
quattro candır ya,sese zaten yorum yapmıyorum herkes yazmış :)
white quattro
31-01-2011, 21:31
i <3 my quattro :D :D :D
Ertem Şener konuştu.. :)
Çok güzel eğlenmişsiniz..Kıskandım ve direk quattro ilanlarına baktım :D
kenks en sonunda muradınıza erdınız sınav dıe gıttınız yanlar oldunuz oralarda:) bızde hala gokten gram kar dusmedı :(
Dua ediyorumki yağmurun ardından yağdı yoksa yanmışız :D Ben bugün evden çıkamadım yine Umuttepe iyiymiş açmışlar yollarını burayı açmadılarda :)
Aynen Abi Şöle Ufak Bİ TopLansak Güzel Olur Yaa..
@Kurtbil sana baska bisey düser o sansla =)))
@Enes yavru streetfire'daydi bizim eklediklerimiz, yavuzun accountundan, arasan bulursun illaki =)
yavuz da yorumlar icin tesekkür ediyor, yanimda kendileri =)
aybarsdnr
01-02-2011, 00:00
Bizim geçen sene çektiğimiz bi video vardı migrostaki onu sizden biri eklemişti diye hatırlıyorum var mı arşivlerde?
2 mercedes göbekte dönerken arkadan sivil civic in geldiği akşam ise , çok güzeldi
http://www.techturkey.com/forum/videolar/74864-quattroya-inat-a3-ile-kar-eglencesi-umuttepe-arkasi-koy-yollari.html
A3 'ler de yanlar :) :)
yavuz364
02-02-2011, 14:09
Herkese Teşekkürler... Ancak Kar yağışı bitti :(
mütevazi drifter yavuz :D
Ya aslında çok uykuluydum zaten konuşmamdan belli :D Önceki gece hiç te mütevazi değildim yani hehehe
Bizim evin orada 1:30 gibi başladı, biz de 2:00 gibi çıktık hemen umuttepeye :D ama ilk gece heyecandan ve tekrar yağar umudu ile çekim yapmadık :(
Evet bi ara görüşelim bence de, ama bizim 2 hafta tatil ve ,3-4 hafta sonra geliriz anck..
yavuz sen arabamla nie yanlıon yaw :D
hehee , gel sen de kendi arabanla yanla ;)
Çok kıskandım yaaa. İzmire kar yağdırsın büyük şehir belediyesi :D
Öyle yağsın, yağdırsın deme ile olmuyor , izmirde yağmıyorsa yağan yere gideceksiniz ;) biz istanbuldan ümidi kestik buralarda kısmetimizi bulduk hehehe :D:D
o kadar kar yağdığında genelde iptal oluyodu sınavlar. umuttepe her şeye rağmen güzeldi. çamlıbel duruyo mu?
Biz de iptal olur die çıkıyorduk aslında, dedik bari çıkalım da eğlenelim :D ama adamlar inatla sınav yaptılar yaa :Deli:
Ataşehir MC meydanı.. - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ataehir-mc-meydan_730608.htm)
Buradaki hesabımdan diğer videolarada bakabilirsiniz :)
i <3 my quattro :D :D :D
Kar yağsa daha da çok seveceksiniz ;) Dün gece saat 2:00 gibi, burada ufak bi kızak pisti var.. Kompe buz olmuş, bi bakalım dedik, çıkmaya başladım, baktım araba gidiyo :D bayaa bi gittik en son cam gibi buz oldu flan araba artık arkalarda kabak lastik olduğu için baya sarmaya başladı hatta geri geri kaymaya başladık :D sonra geri vitese takıp geri döndüm ama kesinlikle orada dışarı çıksak ayakta bile duramazdık :icon_wack
2 mercedes göbekte dönerken arkadan sivil civic in geldiği akşam ise , çok güzeldi
Yukarıdaki linkte o video da var :)
iyi eğlenmişsiniz ..bu sene kar lastiklerime kar değmedi ya :)
yavuz364
02-02-2011, 14:59
Bir daha kar yağarsa haber ederim dicektim ki şanzımanın aklıma geldi :( ben de geçen sene kar zamanı aracımı servise bırakmıştım, moralim çok bozuktu..
iyi eğlenmişsiniz ..bu sene kar lastiklerime kar değmedi ya :)
iyi olurdu ama dediğin gibi hala şanzımanla uğraşıyoruz ,dün istanulda kar yağdığında dedim bizdeki şansa bak .. neyse adam gibi yağmadı :)