Giriþ

Orijinalini görmek için týklayýnýz : 206 gti filtre kiti

cix boy
30-01-2011, 22:30
:beuj::soru::soru:selam arkadaþlar aracým olan 206 gti filtre kiti almak istiyorum fakat 2 marka arasýnda kararsýz kaldým.benim düþüncem ön izgaranýn oradan hava giriþ yeri açmak ama ne derece verim ve performans alabilirim bilmiyorum artý olarak aracýmda dereceli egzantirik ve kopmle 63mm lik düz boru ve otto marka egsoz war. hangi marka kit aracýma performans katar. ilk ürün Pipercross VIPER HAVA FILITRE KIT
diðeri ise SÝMOTA ÜNÝVERSAL CARBON CHARGER KIT
sizce hangisi daha iyi ve hangisini tavsiye edersiniz ? kullanan arkadaþlar var ise bilgi verirlerse çok sevinirim.

not:yukarýda belirttiðim markalar dýþýndaki markalarda olur. yeter ki artý bi performans saðlasýn :):):):)

cem
30-01-2011, 23:07
http://www.techturkey.com/forum/site-bilgileri/63836-konu-basliklarinin-kullanimi.html

ByShaGGy
30-01-2011, 23:13
elimde simota filtre war temiz isterseniz.

cix boy
30-01-2011, 23:31
http://www.techturkey.com/forum/site-bilgileri/63836-konu-basliklarinin-kullanimi.html

bilgilendirdiðiniz için tþk ederim

Murat
31-01-2011, 00:08
dýþarýdan al da nasýl alýrsan al :)

ortayada bi kazan filtre koy. oldu bitti.

cix boy
31-01-2011, 00:31
dýþarýdan al da nasýl alýrsan al :)

ortayada bi kazan filtre koy. oldu bitti.

dediðin kit Pipercross VIPER HAVA FÝLTRE KIT mi ?

peký bu kýt performans saðlarmý

react1ve
31-01-2011, 03:55
Simota uni carbon kit kullanyrm gayet memnunum ama bazi arkdaslar aem al dediler aradaki farki kendin goreceksin dediler..ne kadr farkli olabilrki dedigmde cok gusel aciklamslardri.linkini bulup konuya ekleycgm..bende simotayi cikartip aem I denemeye karar verdm..daha once farkli farkli kit kullananlar aemin cok farkl oldgnu her acidan belirtiyorlar..

Murat
31-01-2011, 07:14
dediðin kit Pipercross VIPER HAVA FÝLTRE KIT mi ?

peký bu kýt performans saðlarmý

o kit bnzeri biþey yap ama gdipde o kite sakýn 400 tl fln verme :)

netten simota gibi çözümlere bak derim.

cix boy
31-01-2011, 11:16
Simota uni carbon kit kullanyrm gayet memnunum ama bazi arkdaslar aem al dediler aradaki farki kendin goreceksin dediler..ne kadr farkli olabilrki dedigmde cok gusel aciklamslardri.linkini bulup konuya ekleycgm..bende simotayi cikartip aem I denemeye karar verdm..daha once farkli farkli kit kullananlar aemin cok farkl oldgnu her acidan belirtiyorlar.

Direk aciklamayi buraya ekliyrm,aramk icin ugrasmassn..

Kaba bir dille anlatayım Nefes alıyorsun lakin burun deliğinin teki kapalı yanındaki çok daha rahat nefes alıp veriyor ,sen nefes alamadıgından dolayı birazdan cigerlerin yanmaya başlayacak ama digeri koşmaya devam edecek,burun tıkalı çok nefes almak için daha çok güç harcıyorsun vücudundaki metobolizma büyük güç harcıyor ayak parmagından saçına kadar büyük bir çaba var lakin, nefes bir türlü rahat gelmiyor,yarış bitti adam koşuyu kazandı sen nefesi nerden alacagını şaşırıyorsun ama AEM li koşucu anın tadını çıkarıyor ,bagırdıgı zaman ortalık yıkılıyor Sen bagırdıgında senden başka duyan olmuyor Gibi ...

Bir an önce burnundaki geniz eti ameliyatını gerçekleştir 

yorumun için gerçekden çok tþk ederim ama yazýlar pek okunmadý yani peki biþe anlýyamadým :)

Schumi
31-01-2011, 13:01
Ben çevirisini yapayým

Kaba bir dille anlatayým Nefes alýyorsun lakin burun deliðinin teki kapalý yanýndaki çok daha rahat nefes alýp veriyor ,sen nefes alamadýgýndan dolayý birazdan cigerlerin yanmaya baþlayacak ama digeri koþmaya devam edecek,burun týkalý çok nefes almak için daha çok güç harcýyorsun vücudundaki metobolizma büyük güç harcýyor ayak parmagýndan saçýna kadar büyük bir çaba var lakin, nefes bir türlü rahat gelmiyor,yarýþ bitti adam koþuyu kazandý sen nefesi nerden alacagýný þaþýrýyorsun ama AEM li koþucu anýn tadýný çýkarýyor ,bagýrdýgý zaman ortalýk yýkýlýyor Sen bagýrdýgýnda senden baþka duyan olmuyor Gibi ...

Bir an önce burnundaki geniz eti ameliyatýný gerçekleþtir 

Þunu bulamadým ama önemli deðildir :D 

react1ve
31-01-2011, 15:00
Ben çevirisini yapayım

Şunu bulamadım ama önemli değildir :D 

Sanirim bi sorun olustu,kendim saglikli sekilde okuyabiliyrm.fakat sz okuyamayrsnz.arkdas yardimci olms tesekkrler..bende kendi mesajimi kalabalik olmasin die siliyrm.

cix boy
31-01-2011, 18:38
Ben çevirisini yapayým

Þunu bulamadým ama önemli deðildir :D 

çok doðru yorumun için tþk ederim dikkate alacaðým

react1ve
31-01-2011, 19:49
çok doðru yorumun için tþk ederim dikkate alacaðým

rýca ederým bende arkdslardan elde ettgým býlgýler vasýtasýyla sana yardýmcý olmaya calýstým..umarm ýsýne yarar býlgýler vermýsýmdýr..