PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Komedi itiraflar :)

Rec.O
31-01-2011, 11:03
Otostop..
Iki universiteli arkadasim sigara icki derken para yetistiremedigi icin yol parasini otostopla bedavaya getiriyolar..$imdi universiteye giden bi yol var, o yola sapmis olan butun arabalar universiteye gittigi icin yoldaki ogrencileride aliyolar.
Bu arkadaslar bi gun yine okula gitmek icin bi arabanin almasini bekliyolar.Ayni sekilde durduklari yerde bikac insan daha bekliyo.Bi araba geliyo ve duruyo, orada bekleyen kizlardan biri on koltuga oturuyo.Araba hareket ediyo.
Onde oturan arabayi kullanan cocuga donerek; "Erhan bunlar kim?" dio ve cocukta "Bilmiyorum canim seni almak icin durdugumda bindiler" diyo.
Iste o an onlarin bitti an oluyo..

Restorant
Bir gun okuldan ciktim arkadaslarla daha once hic gitmedigimiz bir restorantta bulusacagiz ama bizim ekip kalabalik .Biraz gec kaldim.En sonunda gittigimde hepsi ayaga kalkip beni opmeye basladi.E tabi bende hepsini operken birden bir kahkaha koptu.Sonradan anladimki siparisleri alan garsonuda opmusum.Tum restorantin koptugu andi..

Uzunlari Yakinca..
10-12 kisilik bir grupla Eregli'ye cilek festivaline gittik.Festival bittikten sonra eve donmek icin otobusun oldugu yere dogru yola ciktik.Ben ve bir arkadasim bu yuruyus sirasinda cok sIKIsTIk.Derken otobuse yakin bir yerde caliliklari gorduk.Arkadasa gel burayali iseyelim dedim.Tabi o sirada herkes otobuse binmisti.Sofor bizi sormus ve arkadasin biride abi uzunlari yak goruruz demis.Neyse tam isiyoruz birden yan taraftan bir isik kaynaginin bizi hedef aldigini gorduk.Tabi biz aynen calilarin icine hucum.Neyse kizara bozara otobsue bindik ama tabi herkes krize girmisti..

Sutyen
Gecenlerde bikini bakmak icin girdigimiz dukkana bir kadin geldi ve: "Pardon, sutyen var mi? Ama bayan icin.." dedi.Iste o an hepimizin kitlendigi andi.

Araba
Arabami isyerimizin icinde bulunan bankamatigin onune park ettim ve bir miktar para cekmek icin iceri girdim.Para cekme olayini bitirdikten sonra arabaya bindim ve beklemeye basladim.Arabanin neden gitmedigini dusunurken farkettim ki yandaki yolcu koltugunda oturuyordum.

Tokalasma
Kuzenim beni arkadasiyla tanistirdi.Tokalastik.Aradan baya bi sure gecti.Muhabbet ederken cocuk birden bana elini uzatti.Bende elini tutup "Merhaba" dedim.Cocuk garip garip bakmaya basladi.Daha sonra anladik ki, arkamdan insanlar gecemedigi icin beni kenara cekmeye calisiyormus..

Internet Adresi
6-7 yil once Turkiye'de Internet Cafelerin ilk yayildigi donemler, bizim arkadasin cafesinde nete giriyoruz.Bir adam geldi ve nete girmek istedigini soyledi.Arkadasim interneti acti ve "Siz adresi girin ben geliyorum dedi".Bir kac dakika sonra geri dondugunde bir baktikki adam adres cubuguna kendi ev adresini yazmis.

Kuzenim
Bir gun sevgilimle yolda sarmas dolas yuruyorum.Uzaktan gelen bir adam gordum.Yaklastiktan sonra anladimki babammis.Yanimiza geldi ve "Kim bu" diye sordu.O an aklima bisey gelmedigi icin "Kuzenim" dedim.Babam da "Peki ben kimim" demezmi..

oytun200sx
31-01-2011, 11:36
kuzenim olayı baya iimiş :D:D:hahaha:

AşkınS.
31-01-2011, 11:40
kuzen olayı harbi iyiymiş :D

ayhan306gti
31-01-2011, 11:55
kuzen bombaymış

fastchild
31-01-2011, 12:06
kuzenim hahhaha yazanların ellerine sağlık çok iyi gerçekten

HaKo
31-01-2011, 12:17
kuzen olayı hakikaten bomba olmuş :)

Burak E.
31-01-2011, 14:49
kuzen peki baban kim miş ögrendin mi :D:D kuzene fena güldüm hahahahahah :)

cem
31-01-2011, 14:50
Araba
Arabami isyerimizin icinde bulunan bankamatigin onune park ettim ve bir miktar para cekmek icin iceri girdim.Para cekme olayini bitirdikten sonra arabaya bindim ve beklemeye basladim.Arabanin neden gitmedigini dusunurken farkettim ki yandaki yolcu koltugunda oturuyordum.

offfff gül gül öldüm Allah iyiligini versin mukemmelmiş (iks de) .. teşekkürler..:icon_wack

Rec.O
31-01-2011, 14:54
offfff gül gül öldüm Allah iyiligini versin mukemmelmiş (iks de) .. teşekkürler..:icon_wack

Hepsi komik değil ama bölmek istemedim kusura bakmayın..

_FrKn_
31-01-2011, 14:55
auhzauhzauhzauhzuahzuahuhzamazauhzauzamzazmazuhaz za za za ha ha ha hı hı hı iksde iksde

edit:siz beni güldürdünüz allah'ta sizi güldürsün.

Rec.O
31-01-2011, 16:01
auhzauhzauhzauhzuahzuahuhzamazauhzauzamzazmazuhaz za za za ha ha ha hı hı hı iksde iksde

edit:siz beni güldürdünüz allah'ta sizi güldürsün.

Amin ;) :icon_tup:

cem
31-01-2011, 16:07
Hepsi komik değil ama bölmek istemedim kusura bakmayın..

estagfurullah suc sizde degil bunu komik bulup yazanda bence :)

Anecdote
31-01-2011, 16:11
Paylaşım için teşekkürler
Kuzen olayında koptum :D

Frank
31-01-2011, 19:32
Garsonu opmen ve kuzen meselesı ıyıyms :D

Ome_RS
31-01-2011, 19:36
sonuncu fenaymıs :D

ilkay325i
02-02-2011, 08:47