Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Şubat 2011 Antalya - Kemer Gymkhana Yarışı
GYMKHANA YARIŞI Kemer Ralli Alanında (KEMER MOTOR SPORLARİ KULUBÜ)
06.02.2011 Yılı Pazar Günü Düzenliyeceğimiz GYMKHANA Yarışı Olacaktır Bu Organizasyonda Profosyonel Yarışcılarında Bulunacağı Bir Yarış Düzenlenecektir
Yarışın Ana Konusu Engebeli Slalom Yarışı, Ama Biz Bunu Güzel Bir Parkur Hazırlayarak Yarışcılarımızı Orada Yarıştıracağız Bu Yarış Time Trial Ve Slalom Yarışı ile Karışık Bir Drift Yarışı Olacak Bunun Yanı Sıra An...talyadaki Modifiyeli Honda'lar,Bmw'ler, Peugeot’lar,Subaru'lar Amerikan Arabaları ,Tofaş Grubu ve farklı tarzlarda modifiyeli Arabalar Olacaktır Organizasyon Birazda Fuar Havasında Olacaktır Bu Düzenlediğimiz Organizasyon ve Tuning’cilerin Buluşmasında Siz Yarış Severleride Kemer Motor Sporları Klubü olarak Aramızda Görmek İsteriz Saygılarımızı ve Teşekkürlerimizi Sunarız.
NOT: Tüm Yarış Severler İçin Trübün Hazırlanıcak Kimse Ayakta Kalmayacak...
Kayıt Ve Sorular İçin Kemer Motor Sporları Kulubü Başkanı '' Ramazan YILDIRIM'' 0539 840 07 07
Yarış pisti krokisi Tahmini olarak:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs054.snc6/168449_498225133995_755758995_5913069_2017574_n.jp g
Alıntıdır.
bütün yarışseverleri bekliyoruz..ralli alanının tamamını kullandık :)
Ankaradan kalkıp gelsek değer mi ki antalyalılar :soru:
Ankaradan kalkıp gelsek değer mi ki antalyalılar :soru:
bu yarış diğerlerinden farklı olacak..kulüp başkanı ile iletişime geçerseniz konaklama hususunda da yardımcı olacaktır :)
Jön Türk
02-02-2011, 23:06
Çok güzel bir gün geçiricez Allah'ın izni ile :)
Pazar gününü değerlendirmek için güzel bir organiasyon..
Havalar bizden yana olur inş :D
pazar günü hava iyi gözüküyor inşallah bir aksilik olmaz :)
bu yarış diğerlerinden farklı olacak..kulüp başkanı ile iletişime geçerseniz konaklama hususunda da yardımcı olacaktır :)
yer konusunda sıkıntımız yok teşekkürler :) organizasyon nasıl olur onu tam olarak bilemediğim için kararsızım
organizasyon yılın ilk yarışı olması ve daha önce yapılmamış olması nedeniyle elimizden gelenin en iyisini yapmak için büyük çaba gösteriyoruz..2003 senesinden bu yana tek çıkışlı ve çift çıkışlı slalom yarışları düzenledik..bu yarışta kulübe tahsis edilen alanın tamamını kullandık..resimdeki parkur örnek bir çizimdi..şu an daha da uzattık çok güzel oldu..bölgemizde yarışa yoğun bir ilgi var güzel geçeceğini temenni ediyoruz..süreleride fotosel ile ölçeceğiz.
KEMER MOTOR SPORLARİ KULUBÜ'ne teşekkurler.
bi aksilik çıkmazsa oradayım.....
bi aksilik çıkmazsa oradayım.....
şanzıman kırılmasın dıkkat,allahın sopası yok:heyoo::soru::hahaha:
şanzıman kırılmasın dıkkat,allahın sopası yok:heyoo::soru::hahaha:
USTAaa cuma akşama hazırmısın sen onu söyle banaa :D:hahaha::heyoo:
S_B_R-GC8
03-02-2011, 16:03
havalar güzel görünüyor inşallah bozulmaz, Antalyamız için güzelbir organizasyon olucak inşallah...
USTAaa cuma akşama hazırmısın sen onu söyle banaa :D:hahaha::heyoo:
hadı lenn,o günde egsoz takozunuz kopar sizin...:soru::heyoo:
lanselot07
03-02-2011, 16:36
:icon_tup:aksilik olmazsa bizde gidicez. diğer sitelerdede anlaşıldığı üzere katılım aşırı yüksek umarım huzursuzluk çıkmadan güzel ve eğlenceli bi etkinlik olur
arkadaşlar pistin çizimi neredeyse bitti denemeleri yaptık gayet eğlenceli oldu :)
Allah'tan bir mani çıkmazsa orada olacağız. Kemer Motorsporları Klubüne şimdiden teşekkürler ;)
arkadaşlar pistin çizimi neredeyse bitti denemeleri yaptık gayet eğlenceli oldu :)
Arkadan itişli araçlar için uygun mu? Estetik görüntüler izleyebilecek miyiz?
Arkadan itişli araçlar için uygun mu? Estetik görüntüler izleyebilecek miyiz?
gayet uygun..arkadan itişli araçları izlemek keyfli olucak..bugün pistin denemelerini yaptık zevkle izlenir :icon_tup:
İşleri yoluna koyarsam bende gelmeyı ıstıyorum.
Jön Türk
03-02-2011, 20:21
pist tam olarak nerede kemer merkezde mi
birde saat kaçta başlayacak org.
Merkezde WRC Servis Alanında.
Tahmini 10:00 10:30 gibi antremanlar başlar.
ARMADA_FB
03-02-2011, 21:36
#34 kapı numaramla yarıştayım bende Süpriz bir şekilde dahil olacağız yarışa:D
Desteklerinden Dolayı Alper Abime-Osman kardeşime Teşekkürler:icon_tup:
#34 kapı numaramla yarıştayım bende Süpriz bir şekilde dahil olacağız yarışa:D
Desteklerinden Dolayı Alper Abime-Osman kardeşime Teşekkürler:icon_tup:
ne demek kadircim :) bekliyoruz seni ve byf yi :D
hadı lenn,o günde egsoz takozunuz kopar sizin...:soru::heyoo:
:D:D bekliyorum USTAaa seni....... :D:D
kısmetse ordayım ben bulurum sızı :D
waterboy07
04-02-2011, 23:15
Yarış sever arkadaşlar kaçırmayın böyle bir günü.:icon_tup:
onursoytam
05-02-2011, 10:24
Yarış sever arkadaşlar kaçırmayın böyle bir günü.:icon_tup:
yarış bahane ortama geliyoruz.. abilerin gülü beni vtecle gezdircen mi :D
Gokalp-M
05-02-2011, 11:27
ordayızzz :)
Antalyalogy
05-02-2011, 16:40
Biz de yarın oradayız nasipse...
Jön Türk
05-02-2011, 17:53
Hep beraber bir yerde toplansak fotograflar çekilse güzel olur gibi ne dersiniz ? :)
Hep beraber bir yerde toplansak fotograflar çekilse güzel olur gibi ne dersiniz ? :)
muhabbet fln :) benimde aklımdan geçiodu :)
FakirAli
05-02-2011, 18:56
inşallah apachi meeting olmazda herkez keyif alır organizasyondan
Gokalp-M
05-02-2011, 19:38
aynen yaaa apaçi meeting olmaz inşallah :hahaha:
Antalyalogy
05-02-2011, 22:19
Sen gelmezsen olmaz Ali cim :D:D:D
Şaka bir yana o Allah ım emri:icon13:
waterboy07
05-02-2011, 22:30
yarış bahane ortama geliyoruz.. abilerin gülü beni vtecle gezdircen mi :D
Onur'cum böyle etkinlikler olmasa geleceğin yok zaten :) bekliyorum hepinizi.
mustafa-u
05-02-2011, 22:43
sabah bir yerde toplanıp grup halinde gidecek olan varmı....
varsa mekan ve saat ...
FakirAli
05-02-2011, 23:19
Sen gelmezsen olmaz Ali cim :D:D:D
Şaka bir yana o Allah ım emri:icon13:
yok abi zaten gelmeyi düşünmüyorum apachi meeting olcağını bildiğim için (=
sen gidiosun galiba :):):)
Jön Türk
06-02-2011, 07:40
Biz çıkıyoruz yolda kahvaltı, low&slow şeklinde gidiyoruz :p
Antalyalogy
06-02-2011, 17:17
Organizasyonu iptal ettiren sevgili Tofaş çı arkadaşlara teşekkürler..:icon13::icon13:
nakayama
06-02-2011, 17:20
Organizasyonu iptal ettiren sevgili Tofaş çı arkadaşlara teşekkürler..:icon13::icon13:
neoldu :soru:
neoldu :soru:
parkuru gerektiği gibi tamamlamayıp birkaç noktada lastik yakınca yarış komseri yarışın 2. etabını iptal etti.
bi uğradım etraf kuş serisinden geçilmiyo,aynen antalyanın yolunu tuttum.
FakirAli
06-02-2011, 17:36
galiba cennetliğim..
nakayama
06-02-2011, 17:39
iyiki gitmemişim ozaman düşünüyordum böyle bişey olcağını
Yarış bir tofaşcı için iptal edilmedi, zaman yetmediği için iptal edildi. Bilmeyen arkadaşların bilgisine.
ve bence çok keyfili bir organizasyondu.
Antalyalogy
06-02-2011, 18:15
Yarış bir tofaşcı için iptal edilmedi, zaman yetmediği için iptal edildi. Bilmeyen arkadaşların bilgisine.
Organizsayona hiç bir lafımız yok.Çok güzeldi ama iptal edilme o lastik yakan beyaz doğan ın hemen akabinde olduğu için biz öyle düşündük..
Ki muhtemelen de arıza çıkmaması için zaman yetmediği için diye açıklama yapmışlardır..
Zaten bir dahaki sefere İnşAllah kurallar ile ilgili sözleşme vb bir kağıt imzalatılır katılımcılara..
Örn ; gereksiz hareket yapanların aracını polisler bağlasın :cool:
mustafa-u
06-02-2011, 19:10
zaman yetmediği için organizasyon iptal edildiğini ilk defa duyuyorum..
madem zaman yetmeyecek fazla araç kabul etmeyip ortalama bir süre hesaplayıp katılımı SINIRLI yapabilirler ve daha kaliteli bir yarış düzenleyebilirlerdi..
zaman konusu konuşuldu 63 katılımcı olduğu için yetişmiyeceği düşünüldü..havanın erken kararması ve pistin aydınlatmasının olmaması nedeniyle 2.etap yapılmasın dendi..daha sonra 2.etabın yapılması kararı verildi..başladı fakat bir yarışmacının gereksiz lastik yakıp pisti işgal etmesi nedeniyle yarış komiseri yarışı durdurdu ve 2. etabı iptal etti.
bencede çok keyifli bir organizasyondu özellikle parkur çok güzeldi :)
ARMADA_FB
06-02-2011, 19:53
eğlenceliydi güzeldi . pistde güzeldi ben eğlendim bayağı ama kapanışı iyi olmadı bu işin...Saat 5e kadar bunun muhabbetini yaptık biz alper abi olsun ordaki görevliler olsun
2.etap bunu söylemekten çekinmiyorum Kansız Kaypak bi Kuşçu tarafından heder olmuştur kimse buna itiraz etmesin arkadaşım!!!Göz var nizam var millet zaten diken üstünde Bismillah senenin ilk organizasyonu...Üstdüzey yöneticiler sponsorlar resmi makamlar orda sen gelmiş orda şov yapıosun bir değil 2 değil... böyle uzar gider yazacaklarım.
Zaman yetmedi hava karardı kalabalığın siniri yatışsın diye söylendi.yok öyle birşey aslında bahaneden başka birşey değil:icon13::ofk:
Jön Türk
06-02-2011, 20:14
Yarış şimdiye kadar yapılanların en iyisiydi.Parkur çok güzel çizilmiş kolay görünsede zor bir yarıştı.Katılımcıların geneli tofaş kurubu olduğu için bıkkınlık getirdi ancak görsellik açısından güzel bir yarıştı.
Yarışta görevliydik elimizde fotograflar var birkaç gün içerisinde eklerim.
Yarışta dereceye girenleri tebrik ederim. KMK iyi iş başardı.
KMK'dan tek bir isteğim var önümüzdeki yarışlar 'kalite' koksun lütfen..
ARMADA_FB
06-02-2011, 20:18
Yarış şimdiye kadar yapılanların en iyisiydi.Parkur çok güzel çizilmiş kolay görünsede zor bir yarıştı.Katılımcıların geneli tofaş kurubu olduğu için bıkkınlık getirdi ancak görsellik açısından güzel bir yarıştı.
Yarışta görevliydik elimizde fotograflar var birkaç gün içerisinde eklerim.
Yarışta dereceye girenleri tebrik ederim. KMK iyi iş başardı.
KMK'dan tek bir isteğim var önümüzdeki yarışlar 'kalite' koksun lütfen..
Kaliteden kastımız yarışı gereksiz yere uzatanların plakaları alnıp mimlensinler bir daha etkinliklere katılamasınlar TOMSFED adı altında ya da izniyle yapılan organizasyonlarda o şahısları görmek istemiyoruz
serdar_07
06-02-2011, 21:21
zaman yetmediği için organizasyon iptal edildiğini ilk defa duyuyorum..
madem zaman yetmeyecek fazla araç kabul etmeyip ortalama bir süre hesaplayıp katılımı SINIRLI yapabilirler ve daha kaliteli bir yarış düzenleyebilirlerdi..
62 tane yarışçı vardı türkiye sayılı organizasyonlardan biri hatta ilk defa gerçekleşiyor...normal yarış başlama saati 10.30 du ama bazen herşey yolunda gitmiyo geç başladı saat 4 olmuş ve 2.etabı bekleyen 62 araba var ortalama 3 dakikada pisti dönüyorlar 180 dk de 3 saat saat oldu 7 hava karadı nasıl biticek organizasyon:soru::soru:
nacızane gorüşüm,böyle bir organızyon yapilacagı zaman kus grubuna ayrı bı hafta sonu ayrılsın
katilimci olup kurtlarimi dokmek istedigim bir yaristi ama nasip olmadi. hemde aracinrodaji olunca bidahakine dedirtti.
ARMADA_FB
06-02-2011, 22:05
nacızane gorüşüm,böyle bir organızyon yapilacagı zaman kus grubuna ayrı bı hafta sonu ayrılsın
:icon_tup::D
62 tane yarışçı vardı türkiye sayılı organizasyonlardan biri hatta ilk defa gerçekleşiyor...normal yarış başlama saati 10.30 du ama bazen herşey yolunda gitmiyo geç başladı saat 4 olmuş ve 2.etabı bekleyen 62 araba var ortalama 3 dakikada pisti dönüyorlar 180 dk de 3 saat saat oldu 7 hava karadı nasıl biticek organizasyon:soru::soru:
Güzel bir organizasyon çıktı ortaya.bu yarışın artıları eksileri belirlenir önümüzdeki yapılacak organizasyonlarda da daha güzeli olur :icon_tup:
Bu zamanda yerel yönetimlerin desteğini arkana alıp böyle organizasyonları yapmak bu kadar zorken, 3-5 tane kendini bilmezin insanların aklında daha sonrası için soru işareti uyandıracak haraketleriyle gelecekteki muhtemel oraganizasyonları tehlikeye atmamak için kesinlikle katılımcı seçimi çoook çok önemli.
Kemer yerel yönetimine ve KMK'ya teşekkürler. Antalya'da hasretiz ÖNCE DESTEĞE, sonra da organizasyona...
mustafa-u
06-02-2011, 22:27
çözümün cevabını zaten siz kendiniz vermişsiniz...62 araç saat 12 de başlasa bile ortalama 3 dk ile hiç durmadan 6 saat yapar ki yarışın 18 de bitmesi gerekir..
elbette arada sorunlar veya konuşmalar eksiklikler olacak..bu işin tuzu biberi cilvesidir bunlar..
bende diyorum ki..
yarış öncesi bu organizasyon hazırlanıp planlama yapılırken ortalamalar 3 aşağı 5 yukarı biliniyordur sanırım..tüm olasılıklar gözönüne alınarak toplam yarış süresi ile ilgili olarak orantılı şekilde katılımcı sayısı ayarlanabilseydi bu organizasyon yarım kalmadan hem organizatörlerin hem seyircilerin sıkıntısı bir yarış izlemesine olanak sağlanırdı..
bunlar sadece nacizane fikirlerimdir...
amacım kimseyi kötülemek küçümsemek değildir..
mustafa-u
06-02-2011, 22:36
Kemer yerel yönetimine ve KMK'ya teşekkürler. Antalya'da hasretiz ÖNCE DESTEĞE, sonra da organizasyona...
organizasyonda emeği geçen KMK ya , ADABIYLA olması gerektiği şekilde orada yarışan arkadaşlarada ayrıca teşekkürler...
KADİRcim antalyada HİÇBİRŞEY OLMAAAAZZZ....
organizasyonda emeği geçen KMK ya , ADABIYLA olması gerektiği şekilde orada yarışan arkadaşlarada ayrıca teşekkürler...
KADİRcim antalyada HİÇBİRŞEY OLMAAAAZZZ....
E o zaman yapacak birşey yok; pistler onlara kalsın, caddeler bizimdir, kemerimi takarım atraksiyonumu yaparım ;) (işte kendince bilinçli bir kişi veya kitleden bilinçsiz bir trafik magandası böyle böyle oluşuyor, bkz.ben)
mustafa-u
07-02-2011, 00:29
KADİRimm...
değil motorsporlarına destek vermeyi köstek olmasınlar yeter....
en basit örnek olarak..
benim ve benim gibi daha birçok MOTOSİKLET sürücüsü arkadaşın antalyada bulunan bütün ALT GEÇİTleri kullanması YASAKLANDI...bu alt geçitlerin girişlerine geçtiğimiz perşembe günü uyarı levhaları takıldı..şimdi ben evime veya işyerime giderken geçmek zounda olduğum bu alt geçitler yerine bu alt geçitleri kullanmamak için hem güzergahımı değiştiricem hem yolumu uzatacağım hemde trafik sıkışıklılığına yakalanacağım..
kaldı ki birçoğumuz trafikteki çoğu araçlardan daha fazla vergi veriyor sigorta ve muayene yaptırıyoruz...( otomobiller ile aynı kulvarlarda sayılırız )
bu ayrımcılığın açıklığa kavuşturulması için pazartesi günü resmi makamlara gerekli başvurularımızı yapacağız elbette..
bakalım altından neler çıkacak...
KADİRimm...
değil motorsporlarına destek vermeyi köstek olmasınlar yeter....
İşte abi benimde demek istediğim köstek oluyorlar hemde köküne kadar, maalesef. 2006 da bir kaza yaşandı o gün bugün Antalya yasaklı, drag düzenleyebilene aşk olsun. Ha yine düzenleyelim ama bu sefer önlemimizi alalım kimsecikler zarar görmesin demek yerine "Antalya'da bundan sonra drag yok" demek daha kolay ama sonuçları daha acı, yukarıda yazdığım gibi bu insanlar içindekini hevesi caddelerde dindirmeye çalışıyor sonuç ortada.
İnşallah başvurunuzdan lehinize bir sonuç çıkar.
serdar_07
07-02-2011, 08:22
çözümün cevabını zaten siz kendiniz vermişsiniz...62 araç saat 12 de başlasa bile ortalama 3 dk ile hiç durmadan 6 saat yapar ki yarışın 18 de bitmesi gerekir..
elbette arada sorunlar veya konuşmalar eksiklikler olacak..bu işin tuzu biberi cilvesidir bunlar..
bende diyorum ki..
yarış öncesi bu organizasyon hazırlanıp planlama yapılırken ortalamalar 3 aşağı 5 yukarı biliniyordur sanırım..tüm olasılıklar gözönüne alınarak toplam yarış süresi ile ilgili olarak orantılı şekilde katılımcı sayısı ayarlanabilseydi bu organizasyon yarım kalmadan hem organizatörlerin hem seyircilerin sıkıntısı bir yarış izlemesine olanak sağlanırdı..
bunlar sadece nacizane fikirlerimdir...
amacım kimseyi kötülemek küçümsemek değildir..
bizde aynı şekilde düşündük..yarıştan önce bi çok kez test ettik pisti...normal yarış başlama saati 10.30 o saatde başlaması gerekiodu ama olmadı işte hakemler ve komiserler biraz geç geldi pisti inceledi felan 12 de anca başlattılar :D
önerileriniz için teşşekkürler...
Gokalp-M
07-02-2011, 09:46
organizasyon güzeldi.KMK'ya teşekkürler.ama bi dahakine tofaşçılara ayrı bi apaçi meeting ayarlanmalı diyorum...
herşeye rağmen güzel bi gün ve güzel bi organizasyondu keşke yarış tamamlanabiseydi,fakat yinede güzeldi,emeği geçen herkese teşekkürler:)
SekoLive
07-02-2011, 10:08
fotorafları bekliyoruz arkadaşlar
ARMADA_FB
07-02-2011, 11:03
fotorafları bekliyoruz arkadaşlar
Gelicek Gelicek inş.:D Foto bölümünde paylaşılır Fotoğraf çeken arkadaş bizdendi:icon_tup:
Jön Türk
07-02-2011, 11:30
Gelicek Gelicek inş.:D Foto bölümünde paylaşılır Fotoğraf çeken arkadaş bizdendi:icon_tup:
Fotograf görevlisi beni seçtiler eklerim :p
Madem araçlar çift çıkış yapacaklar, araç birinci turunu tamamladığı gibi durmadan ikinci turuna başlamalıydı.Böylece zaman daha verimli kullanılırdı. ;)
Aslında 2. etap yapılmayacaktı ama yapıldı. Zaman mümkün değil yetişmezdi. Keşke ilk 4 arabayı hiç salmasalardı, o zaman kimse gönül koymazdı. Türkiye'de bir ilk organizasyon oldugu için eksiklikler mutlaka olacaktı. Sağlık olsun.
Yani iptalin amacı tofascılar değildi bunu bilmenizi istedim.
(taraf tutmuyorum, tofascı değilim:)
ARMADA_FB
07-02-2011, 14:29
Aslında 2. etap yapılmayacaktı ama yapıldı. Zaman mümkün değil yetişmezdi. Keşke ilk 4 arabayı hiç salmasalardı, o zaman kimse gönül koymazdı. Türkiye'de bir ilk organizasyon oldugu için eksiklikler mutlaka olacaktı. Sağlık olsun.
Yani iptalin amacı tofascılar değildi bunu bilmenizi istedim.
(taraf tutmuyorum, tofascı değilim:)
olsun olmasın Tofaş grubunda akıllı uslu adam vardır illaki ama kapalı otoparkı bile birbirine kattı adamlar durduğu yerde dursa millet oda yok. Huzursuzluk çıkaranları birdaha Almazlar inşallah organizasyonlara
güzel gündü düzenleyenlerin ellerine gönüllerine sağlık ama bir eksikliği gördüm bence gözehoşgelmeyen bir şeydi. kapalı otoparkın tam karsısındaki tribünün yanında hiç görevli yoktu ve köşede bariyer yoktu ipini koparan piste girdi ortaya doğru koştu (görevli arkadaşlar hariç) araçların kalkıs yaptığı yere doğru daha yakından görmek için ona bi önlem alınmalıydı bence. birde seçilen bazı görevliler yarıştan cok arkadaslarıyla cep telefonlarıyla ilgilendi. kapalı parkın çıkışından izledim yarısın sonlarını görevli arkadasın birisi kendini yırtıyor işini en iyi sekilde yapmak için diğeri yere oturmus mesaj cekiyor sağa sola sürekli.ama güzel gündü yine de devamını bekliyoruz .
serdar_07
08-02-2011, 14:29
güzel gündü düzenleyenlerin ellerine gönüllerine sağlık ama bir eksikliği gördüm bence gözehoşgelmeyen bir şeydi. kapalı otoparkın tam karsısındaki tribünün yanında hiç görevli yoktu ve köşede bariyer yoktu ipini koparan piste girdi ortaya doğru koştu (görevli arkadaşlar hariç) araçların kalkıs yaptığı yere doğru daha yakından görmek için ona bi önlem alınmalıydı bence. birde seçilen bazı görevliler yarıştan cok arkadaslarıyla cep telefonlarıyla ilgilendi. kapalı parkın çıkışından izledim yarısın sonlarını görevli arkadasın birisi kendini yırtıyor işini en iyi sekilde yapmak için diğeri yere oturmus mesaj cekiyor sağa sola sürekli.ama güzel gündü yine de devamını bekliyoruz .
güvenlikte bayağı bi sıkıntı yaşadık doğru düzgün kimse görevini yapmadı ama bunlar birer ders oldu bize... bi dahaki sefere daha iyi olacak emin olabilirsiniz...o kapalı otoparkın çıkışında kendimi yırttım ama adamların umurunda değildi :o
waterboy07
08-02-2011, 19:29
Serdar'cım olacak o kadar katılım sayısı küçümsenecek bi rakam değil bir dahaki organizasyon'da görülen aksaklıklar düzeltilir, güzel bir gündü başkana ve emeği gecen herkese çok teşekkürler.:icon_tup: