Orijinalini görmek için tıklayınız : Metallica albümü
Aramızda Metallica dinleyen,şarkılarını seven eminim biçok kişi vardır.Metallica sevenlerden bi yardım istiyorum.Pek tarzım olmadığı için tam olarak nedir ne değildir bilemiyorum ama bazı şarkılar cok hosuma gitmişti.Kafa dagıtmaya birebir :D:D
Normal bi track cd'di.Gecen sene buzamanlarda falan dinlemiştim.İçindeki sarkılar eski sarkılardan derlemeydi yani kendi tarzlarına göre söylenmiş parçalardı.Yanlıs hatırlamıyosam şarkıların içinde Enigma-Sadeness'te derlenmiş hali vardı tam eminde değilim ama.
Hatta arkadasımın söylediği kadarıyla bütün sarkıları bi kilise tapınak gibi biyerde oranın akustiğiyle beraber yapmışlar(onun yalancısıyım)
Naptımsa ne ettimse bi türlü bulamadım o şarkıları.Bilen duyan dinleyen birileri var mıdır aramızda acaba ?
Senfoni orkestrası ile yaptıkları albümleri değil sanırım eskiden çok dinlerdim ama Sadness şarkısını derlediklerini falan ilk kez sizden duydum , öyle birşey varsa bende isterim :)
turbo&quattro
02-02-2011, 00:04
Metallica.com (http://www.metallica.com/Media/Albums/albums.asp?album_id=12)
Incele..Belki birseyler bulursun..
poseidon
02-02-2011, 00:04
Yok Metallica hiç Enigma ile albüm yapmadı.
Arkadaşın yanlış biliyor olabilir.
Ya da S & M albümünün giriş parçasını dinlemiş olabilirsin.
Enigma'yı ben kendim dedim yani öle bisey hatırlıyorum ama yanlısta olabilir.Bakıyorum hemen dediklerinize
arkadaşına ulaşamıyorsun sanırım ?
ecstasy of gold - call of ktulu - no leaf clover ları bir dinle belki aradıkların bunlardır . 3 ünü de S&M( san fransisco senfoni orkestrası ile birlikte verilen konserın kaydıdır) albümünden dinlemelisin
@Spawn
Malesef ulasamıyorum ama senin söylediğin sarkılar yakın gibi..Onları dinleyince kendi hatırladıgımı bile unuttum :D:D:D Acaba bunlarmı diye
Hepsi karıstı valla :):):)
O albümü dinleyin muhtemelen aradığının onun içerisinde ve oradaki şarkıların hepsi modası geçemeyecek şarkılardır :)
@Spawn
Malesef ulasamıyorum ama senin söylediğin sarkılar yakın gibi..Onları dinleyince kendi hatırladıgımı bile unuttum :D:D:D Acaba bunlarmı diye
Hepsi karıstı valla :):):)
o zaman komple albümü edin (2CD) baştan sona dinle belki içlerinden biri senin aklında yer etmiştir .
Aynen öle yapıcam.Bütün albümleri tek tek dinlicem olmadı :D
Su dingil cocuk faceden mesaj göndermeyi acsa bi hıyarağası sorun olmucakta..
metallica symphony orchestra yaz youtube a çıkan parçaları dinle :) hem kendi parçanı ve daha beğeniceğin bir çok parçayı bulabilceğine eminim :)
Metallica gibisi varmı ya ... Efsane :)
8.000rpm
02-02-2011, 06:58
s&m albümüdür o
başkası olamaz
Day Walker
02-02-2011, 07:26
Efsane gruptur bence bi kaç parçayla kalma bütün şarkılarını dinle :)
metallicanın albüm olarak kaydetmediği bazı parçaları üvertür şeklinde söylediği albümler var evde duruyor onlardan biri olabilirmi? kayıt olarak nasıldı eskimiydi yenimiydi?
Yada metallica coverları olmasın o şarkılar.
BlackEmperor
02-02-2011, 12:00
master of puppets- orion' dur o :D
sen hepsini indir en güzel ;)
Ben pek sevmem rock tarzı cazz cuzzz sesleri ama gercekten kimi sarkılar bass vurguları olsun o bateri sesi olsun insanın kafasını dagıtmaya birebir...
@senna
Dediğiniz gibide olabilir.Cok kötü değildi,yeni bi sesede benzemiyordu.Kalite olarak biraz düşük gibiydi.Nedense aklımda enigma kalmış yani o şekilde hafif slow tarzında ama metallicanın tarzı müziğe girdimi basslar bateriler cok güzel biseydi..
içinde çok eski garage days albumunun orjinal kayıtlarının da olduğu da bir cover albumleri vardı, garage days diye aratırsan bulabilirsin ...
bahsettiğim albüm ankarada odamda kaset olarak duruyordur ... da adını hatırlayamadım ...
edit: Garage Days Re-Revisited
Cevap veren diğer arkadasların dediklerinede baktım fakat yine cıkmadı aradıklarım..Arayıs içersindeyim :):)
ygtkrmdnz
02-02-2011, 13:37
nothing else matters iyidir
üniversite sayesinde hergün dinler olduk
Senin dediğin sanırsam Ennio Morricone coveri olan Estasy of gold.
Dipnot: Bu şarkıyı herkes metallica'nın giriş şarkısı sanar ama aslında ölmüş olan grup üyesi Cliff Burton'u biz unutmadık bu şarkı onun şarkısıdır her yerde onu hatırladığımızı belirtmek amacıyla böyle sahneye çıkarız demektir.
Orjinal full hali;
http://www.youtube.com/watch?v=y-Mh1K5-VSQ&feature=related
Intro hali;
http://www.youtube.com/watch?v=lVMmer1Zy8I
Derleme dediğin için Garage Inc. albümünü dinlemeni tavsiye ederim, çünkü çalmaktan en çok zevk aldıkları parçaları o albümde toplamışlardı 1998 yılında. 2 cd halindedir.
hah ya benim de dediğim album bu dilimin ucundaydı işte, garage inc.
Apocalyptica - Discography içerisinde bir çok metallica parçası enstürmantel olarak bulabilirsin.
Bir incele istersen.
Dediklerinizin hepsine baktım fakat yine aradığımı bulamadım..Zaten begendim 2-3 şarkı falandı bunları dinledikten sonra o hatırladıklarımıda unuttum:D:D:D
Arkadasın mail adresini buldum cevap bekliyorum bakalım eger adres doğruysa:)
Eveeett :D Arkadaşa dakika itibariyle ulaşmış bulunuyorum :)
Aradığım Metallica'nın bikaç şarkısını söyleyen Gregorian grubuymuş.Enigma tarzında söyledikleri dediğimde Losing my religion şarkısıymış :):):) Nedense bu şarkı metallica'nın sarkısı gibi aklımda kalmış :D:D
Yardım eden,yardımcı olmak isteyen herkese tesekkür ederim:)
8JFGdH5wgCs&feature=related
Ev_SX6mMhyc
Ec4Xf93FPB4
H7csvgL-G3E
gregorian ve apacaliptica oldum olası çok itici gelmiştir, orjinal şarkıların içine etmekte üstlerine yok..
van canto iyidir daha çok sadık kalıyorlar şarkılara..
metallicanın albüm olarak kaydetmediği bazı parçaları üvertür şeklinde söylediği albümler var evde duruyor onlardan biri olabilirmi? kayıt olarak nasıldı eskimiydi yenimiydi?
sen böyle şeyler mi dinliyosun bakem :D:D ahahahhaha
Apacaliptica değilde Gregorian biraz daha hosuma gitti benim :):)
Senfoni Olkestrasıyla yaptıkları albümün ismini biliyormusunuz ?
gregorian ve apacaliptica oldum olası çok itici gelmiştir, orjinal şarkıların içine etmekte üstlerine yok..
van canto iyidir daha çok sadık kalıyorlar şarkılara..
sen böyle şeyler mi dinliyosun bakem :D:D ahahahhaha
62 cdlik albümleri var:)
Senfoni Olkestrasıyla yaptıkları albümün ismini biliyormusunuz ?
S&M adı.. :)
62 cdlik albümleri var:)
en son müslüm dinliyordun:cool:
kanka sendemi manowar ın konser DVD leri vardı ??
DaRkNeSs-
28-02-2011, 20:28
to live is to die şarkısı geldi nedense aklıma :)
böyle sakinsakin başlıyodu o da..
en son müslüm dinliyordun:cool:
kanka sendemi manowar ın konser DVD leri vardı ??
vardı bir aralar ama yürüttüler benden şu an bulamıyorum evdeki dvdlerin içinde
metallica manowar vs vardı konserleri
to live is to die şarkısı geldi nedense aklıma :)
böyle sakinsakin başlıyodu o da..
Hehe sıkı parçadır çok severim.
Cliosportve
28-02-2011, 23:00
Zamanında ne kasmıştık bu Metallica şarkılarına
Modası geçmiycek bir tarz
Zevk alarak dinlediğim Ortaokul çağlarımın baş tacı