Orijinalini görmek için tıklayınız : Alfa romeo 156
gokhandonmez
03-02-2011, 00:59
TAS (http://www.tasis.gov.tr/yeni/index.htm)
arabanın piyasasını bilmiyorum ama ALFA hastaları bi baksın istedim.direk arabanın resminin oldugu link i yukleyemedim.araba kapıkulede,1. satış 4 şubatta.link i tıklayıp bu bilgilerle arabayı görebilirsiniz.
SarıCivic
03-02-2011, 01:12
Bu araba yanmış mı yoksa ben yanlış arabaya mı baktım ?
valla 156 yanmıs ama altında calibra var o daha ıyı duruyo
yav burda nasıl bı hasar tespıtı var cok enteresan
:D
alfayı ıstıyorsun ama sunuda dusun bu arabaların parca sorunu olma olasılıgı var . parcaları dıgerlerıne gore bıldıgım kadarıyla bıraz daha pahalı. ama alfa kullanıslı bır araba ben daha once kullandım . memnun kalırsın o araba sana ben burdayım dedırtır.
egeturbo
03-02-2011, 20:04
arabanın bi resmini görebilirmiyim bulamadımda
bide alfada parça sıkıntısı YOK !!! nesini ararsanız hepsi var ve fiyatlar gerçektende uygun
isteyenlere temin edilir :D
egeturbo
03-02-2011, 20:10
buldum yanık problem değil.Elektirik tesisatında ynaık olabilir beyinde direk motor içinde oda hasar görmüştür eminim. o arabada 2000 tl masraf var bana göre
ama alttaki calibra gerçektende güzelmiş ama onun sahibi bellidir bize yar etmezler onu
cloverleaf
03-02-2011, 21:14
Ne bu parça sıkıntı derdi yaa?? Bindiğiniz reno pejoların parçaları çokmu ucuz?????
Yok anam çıkmış dokuza inmez sekize.....
Bırakın yav Alfa'nın parçasını pahallı sansınlar. Zengin arabası bu Alfalar, öyle herkes binemez :D:D:D:D