Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler Savaş Ergül, torkgaraj ve Oz....
teşekkürler...
Bir sürü iş varken elinde elinde beni araya kaynatıp aracı 10 numara toplayan savaşa...
teşekkürler...
bir bagaj dolusu parçayı 2 gunde yollayan Korhana ( tork garaj )
ve zor gunlerınde benı kırmayıp mapping yapan 12 yıllık dostum Oz' a
Çok teşekkurler...
1 aydır canını alıyorum..
ınanın ben hala kıramadıysam kımse kıramaz o yuzden bu teşekkur az bıle gelır...
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/3/1478.jpg
1,86 peak / 1,70 cont...
teşekkürler...
Bir sürü iş varken elinde elinde beni araya kaynatıp aracı 10 numara toplayan savaşa...
teşekkürler...
bir bagaj dolusu parçayı 2 gunde yollayan Korhana ( tork garaj )
ve zor gunlerınde benı kırmayıp mapping yapan 12 yıllık dostum Oz' a
Çok teşekkurler...
1 aydır canını alıyorum..
ınanın ben hala kıramadıysam kımse kıramaz o yuzden bu teşekkur az bıle gelır...
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/3/1478.jpg
1,86 peak / 1,70 cont...
İnsan ol insan :D:D:D
Bolca dyno ve video bekliyoruz artık
maaşallah güle güle kullan
Oz pek ıstemedı bu kadar basınc ama ben esir aldım resmen kayserılı pazarlıgı yaptık basınc arttırırken ...
turboda bekledıgımden cok daha basarılı cıktı enjektorler %106 calısıyor ve ozgunun degımı ıle 6700 d/d dan sonra ölüyormuş enjektor beklıyoruz...
hatta en son geçen hadta uludaga tırmandım çivili kar lastıklerı takıp keyıf olsun dıye 4 defa ındım cıktım afr fırladı sanırım rakımdan dolayı yınede tık yok boğuldu kaldı yurumedı aşşaga ındık duzeldı gecen gunde blow of patladı... valla maşallah savaşa...
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/3/1515.jpg
mıllet kayak yapıyor ben pıstte arabayla gezıyodum sonra uyardılar ınmek zorunda kaldık :)
hatta bazı unıversıte forumlarında yazmıslar mavı bı subaru pıstte gazlıyodu dıye ALLAHıma sukur cok eglendım bu arabayla...
Fakir iyidir :D
Maşallah de ozan kendi nazarını degdircen :)
Ozan amg seni geçmeyecekti :) tekrar denedinizmi, bu arada beyazıda geri aldın sanırım o dahada fena bişey olacak galiba.,
Oz pek ıstemedı bu kadar basınc ama ben esir aldım resmen kayserılı pazarlıgı yaptık basınc arttırırken ...
turboda bekledıgımden cok daha basarılı cıktı enjektorler %106 calısıyor ve ozgunun degımı ıle 6700 d/d dan sonra ölüyormuş enjektor beklıyoruz...
hatta en son geçen hadta uludaga tırmandım çivili kar lastıklerı takıp keyıf olsun dıye 4 defa ındım cıktım afr fırladı sanırım rakımdan dolayı yınede tık yok boğuldu kaldı yurumedı aşşaga ındık duzeldı gecen gunde blow of patladı... valla maşallah savaşa...
mıllet kayak yapıyor ben pıstte arabayla gezıyodum sonra uyardılar ınmek zorunda kaldık :)
hatta bazı unıversıte forumlarında yazmıslar mavı bı subaru pıstte gazlıyodu dıye ALLAHıma sukur cok eglendım bu arabayla...
Ozan hydrolock diye bişey duydunmu sen :D:D:D
Fakir iyidir :D
Maşallah de ozan kendi nazarını degdircen :)
ahmetcım bana farklı yollardan nazar degıyor merak etme :)
kafamı gozumu kırıyorum duz yolda yururken...
yok beyazı gerı almadım ama yardımcı oluyorum ıbrahıme elımden geldıgı kadar...
neye yarırkı :)
400 hp cıvarı bıseydır ole cok ıddalı degıl rollınglerde ama az cok vıraj yapabılen bırıyım cok keyıflı tam pıst arabası gıbı oldu namussuz...
Ozan amg seni geçmeyecekti :) tekrar denedinizmi, bu arada beyazıda geri aldın sanırım o dahada fena bişey olacak galiba.,
valla korhan headersı getırmıs enjektorler yolda aır suctıon kıt yolda...
ufak ufak yapıcaz 500 hp yı gecırmem ama sonra cok ugrastırıyor...
ustalar iyi olunca birde subaru olunca böyle oluyor işte maşallah...
ahuuhaahuhuauhauhahua
kanka sen hydrolock diyorsun
ozan rolling diyor :D 400 hp falandır diyor :D
neye yarırkı :)
400 hp cıvarı bıseydır ole cok ıddalı degıl rollınglerde ama az cok vıraj yapabılen bırıyım cok keyıflı tam pıst arabası gıbı oldu namussuz...
Ozanım inşallah öğrenmezsin ne olduğunu :D:D:D
CP PISTON
MANLEY H-BEAM KOLLAR
COSWORTH ANA+KOL YATAK
BLOUCH 18G-XT BILLET TURBO
COMETIC CONTA
ARP KAPAK SAPLAMALARI
12 MM SPEC-C YAĞ POMPASI
PRODRIVE BENZIN POMPASI
PRODRIVE SELENOID VALVE
PRODRIVE FILTRE KITI
GREDDY 82 MM KOMPLE EKSOZ SISTEMI
ALUTEC ÖN ARKA KULE GERGİLERİ
EXEDY POWER CLUTCH 1700 KM`DE
MICHELIN PILOT SPORT SP03 ( EN YENI DESEN ) 700 KM'DE
SYMMS ÖN TAMPON ALTI
HKS EVC 6
DEFI CONTROL UNIT VE 3 GOSTERGE
AEM WIDE BAND
buda şimdiki liste...
Tholl-ga
03-02-2011, 10:23
1 ay a kalmaz satarsın bunuda :D
hydrolock u az cok bılıyorum http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d4/Bent_connecting_rod_2.JPG/220px-Bent_connecting_rod_2.JPG
rollıngte falan işim yok...
zaten ıddıamda yok
1 ay a kalmaz satarsın bunuda :d
gel sana koltuk satım gazlarsın tolga :)
hydrolock u az cok bılıyorum http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/d4/Bent_connecting_rod_2.JPG/220px-Bent_connecting_rod_2.JPG
rollıngte falan işim yok...
zaten ıddıamda yok
Ahahahah lan ne üçkağıtçı adamsın hadi googleda aradın wikipediada buldun bari resmi kaydedip koysaydın direkt link gözükmeseydi :D:D:D
işin garip yanına bak kol piston subarunun degil :D:D:D
ıngılızcem ıyıdır :) daha once duymustum motorla ılgılı sıkıntı oldugunu arastırmamıstım vıkıpedıa sagolsun ıkı dakıkada konuya hakım oluyosun...
sonucta kırılabılırde ınsanlar oluyor bunun garantısı yokkı kırılır dıye uzuleceksen yapmıyacaksın standart bıneceksın...
cok guzel bı laf var...
kaybetmeye uzuluyosan kumar oynama...
ıngılızcem ıyıdır :) daha once duymustum motorla ılgılı sıkıntı oldugunu arastırmamıstım vıkıpedıa sagolsun ıkı dakıkada konuya hakım oluyosun...
sonucta kırılabılırde ınsanlar oluyor bunun garantısı yokkı kırılır dıye uzuleceksen yapmıyacaksın standart bıneceksın...
cok guzel ı laf var...
Kardesım hıcbırımız kırılırsa uzulen adam degılız alırsın yenısını yaparsın ama %106 duty nedır kardesım :D:D:D o yuzden yazdım ben hydrolock :p
cok guzel bı laf var...
Ramiz Dayı ?
:D:D:D:D
Ramiz Dayı ?
:D:D:D:D
Önemli olan peak kaç gördüğün değildir yeğeenn , önemli olan EGTnin kaç gördüğüdür...
:D:D:D
valla sızın gıbı çok detaylı teknık bılgım yok çokta bılmeyede gerek yok zaten sıkıntı oluyor sonra
ama meraklıyımdır duydugumu unutmam...
hydrolock die arattım böyle bişi çıktı öğrenmiş oldum:)
Hydrolock - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Hydrolock)
motoru düşünen kahraman olamaz hilmi kardeşşşşş
maşallah iyi olmuş kazasız belasız:)
valla sızın gıbı çok detaylı teknık bılgım yok çokta bılmeyede gerek yok zaten sıkıntı oluyor sonra
Ben uyarayım senide sonra vay ben bilmiyordum Özgün pandası bana söylemedi ayardan kırıldı deme :D:D:D
Kanka Özgünün bahsettiği enjektör patlaması varya o ööle patlayıp havaya uçmuyo :D aşırı ısınırsa enjektör açık kalır bütün benzinin yanma odasına basar piston sıkıştırmaya geçince e hava değil bu sıvı yakıt onu sıkıştıramaz tabi sonra haşırt :D:D:D
yada bazen arkadaşlar enjektörlerin o-ringlerini takmaz o ayrı mevzu ondan hiç bahsetmiyeyim dimi Hilmicim :heyoo: :D:D:D
Ozan sende hemen kızıyosun ama hiç soruyomusun Dr. a
sen nerden biliyosun Hydrolock ı diye
Aramızda tecrübeliler var o konu da lütfen :D:D:D
bahadır ıyı bılır 2001 senesınde onu bı gezdırmıstım subaru ıle :)
o anlamıstır benım ne demek ıstedıgımı :)
Ozan sende hemen kızıyosun ama hiç soruyomusun Dr. a
sen nerden biliyosun Hydrolock ı diye
Aramızda tecrübeliler var o konu da lütfen :D:D:D
Aahahah evet lan benimki tam anlamıyla hydrolock hatta yağmursuyulock :D:D:D
yada bazen arkadaşlar enjektörlerin o-ringlerini takmaz o ayrı mevzu ondan hiç bahsetmiyeyim dimi Hilmicim :heyoo: :D:D:D
Ulan ben bunu yazıcagını biliodum adi şerefsiz seni :D
nasıl yıkanmıştım benzinle saclarım hala cok gür kanka kaşlarım da :D
ama bazılarımız var onlarda araclarını hem karada hem suda gidiyo sanıolar dimi bahadır :D
ama bazılarımız var onlarda araclarını hem karada hem suda gidiyo sanıolar dimi bahadır :D
O Özgürün ben yapacağı cold air sisteminin :D:D:D
Lan yağmur altında otoparkta kol çıkaran ilk ve tek insan ben değilin s2k international sitesine bi gir benim gibi denyo çok varmış :D:D:D demekki neymiş Honda dandik arabaymış :D:D:D
Şu satılıklara bir bakayım ben :D:D:D
Şu satılıklara bir bakayım ben :D:D:D
Hasta gelmiş bende ona bakayım ayarcı Panda geldi konuya kaç :D:D:D
Lan benim O ringlerim nerde yıkama benim arabamıda :) yuvarlak halkalarımı ver :p
http://img528.imageshack.us/img528/3134/74571054.jpg
kanka bu mevzu farklı bu top feed lerde degilde side feed lerde yaşanabilcek bir problem oring meselesi yegen :)
auhauhauhauhauahauhahauahuau arkadaşım sende kaputu açıp bi bak deki hemso nasılsın bugün ıslakmısın kurumusun desene :D
_muhaRRem
03-02-2011, 10:52
auhauhauhauhauahauhahauahuau arkadaşım sende kaputu açıp bi bak deki hemso nasılsın bugün ıslakmısın kurumusun desene :D
artık arabamın motoru var, debrıyajına basıp vites atabiliyorum hhhiihuuu süper bişe :D
Ahmet_28
03-02-2011, 11:08
maşallah
bende sti alacam map yaptırmak için :D
:D pistte gazlamak güzel subaru resmen evinde gibi resimde :) maşaalah diyorum hayırlı olsun..
ygtkrmdnz
03-02-2011, 11:18
HydroLock nedir ya :)
sıvı sıkışması silindir içinde çokmiktarda sıvının bulunması pistonunda bunu dışsarı atmak için itelediği anda sıvının direncinin çok olmasından Mütevelli gelen karşı direnç sonucu kolun yamulup sağdan soldan çıkması :D
sıkıtnılı bir durum sanırım :)
1 ay araban yatar anlamınada gelır
ygtkrmdnz
03-02-2011, 11:38
sıvı sıkışması silindir içinde çokmiktarda sıvının bulunması pistonunda bunu dışsarı atmak için itelediği anda sıvının direncinin çok olmasından Mütevelli gelen karşı direnç sonucu kolun yamulup sağdan soldan çıkması :D
çok eğlenceli bir olaya benziyor :D
gerci ozgun stı lara map yapmayı beceremıyor ama ıdare ettık :)
anladın sen adamım... :P
Çok miktarda derken yeğen :D:D:D 2cc yeterli olmazmı kol çıkarmak için :)
ne güzel Türkçen var senin bakim :D
Çok miktarda derken yeğen :D:D:D 2cc yeterli olmazmı kol çıkarmak için :)
hayır yetmedi kanka :D
ben bizzat yakından takip ettim olayı :D
anasını... tesekkur topıgının hılmı ve bahadıR
hayır yetmedi kanka :D
ben bizzat yakından takip ettim olayı :D
Senin olaydan bahsediyorsan o olayda yanma odasının enjektör girişi tarafında delik olduğu için sıkıştırma oluşmuyordu malesef :D:D:D
anasını... tesekkur topıgının hılmı ve bahadıR
Seviyoruz seni Subaruyla drift yapan insan evladı :D:D:D
Ahmet_28
03-02-2011, 11:55
yani 5-10 damla su koca pistona karşı geliyor vay be .su deyip geçmeyin :D
yani 5-10 damla su koca pistona karşı geliyor vay be .su deyip geçmeyin :D
Fizik kanunu diye birşey var malesef :)
2 cc yanma odasımı var la :) en az 50 cc bence boşaltım felan
2 cc yanma odasımı var la :) en az 50 cc bence boşaltım felan
deniyelimmi :D:D:D
5ccye kadar dayanırsa motorunu komple forget yapıcam :p
Edit: turbo olmasın sıkıştırma düşük girmesin şimdi yok yere 5k bana :D:D:D
sonucta makına kırılıyor aynı sey ha ole ha bole standart bınsın onu dusunen pezevenk...
üst kapakkatki oyuntu 2cc den fazldır
sonucta makına kırılıyor aynı sey ha ole ha bole standart bınsın onu dusunen pezevenk...
ahahah lan koltuktan dustum senın yuzunden :D:D:D
bu arada ben dusunuyorum sen bana pezevenkmı demeye getırıyosun kardesım :beuj:
ahahah lan koltuktan dustum a.k senın yuzunden :D:D:D
bu arada ben dusunuyorum sen bana pezevenkmı demeye getırıyosun kardesım :beuj:
hahahaha :)
dur lan halkı galeyana getırme :)
Kardeşim hayırdır
Al ver al ver ?
:D
allah içine sindirsin Ozan.
iyi eğlenceler :D
çok iyi ya bidahaki sefer bana da haber ver uludağa çıkacağın zaman ben board yaparken sen 4 tur gidip gelirsin dönüşüde birlikte döneriz :)
Şaka bi yana tebrik ediyorum araç çok başarılı olmuş kazasız belasız kullanın...
onursumer
03-02-2011, 15:35
maşallah yokuştaki fotoğrafta subaru evini bulmuş gibi duruyor ;)
Araça Maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız , bi maşallah da konuda dönen geyiklere hep böle olun :)
Maşallah yaa cok güzel.
4 çeker+çivili kar lastiği+Uludağ tarifi mümkün olmayan bi zevktir :)
çok ii duruyor. maşşallah.
Burak SARIKAYA
05-02-2011, 01:24
Araça Maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız , bi maşallah da konuda dönen geyiklere hep böle olun :)
Aynen şu dönen geyiklerin hastasıyım :D :D