Orijinalini görmek için tıklayınız : ostimde patlama
Ahmet Saraçoğlu
03-02-2011, 12:12
arkadaşar ostimde patlama olmuş , 4 ölü 25 civarı yaralı varmış haberlerde söylediler şimdi ,, herkes iyimi?
TolgaEsentepe
03-02-2011, 12:20
evet şimdi duydum bende. O civarda işim vardı çıkıcaktım evden yatıcak galiba..
Ölenlere Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar..
Yazıcak bişey bulamıyorum nasıl bir millet nasl bir ülke oluyoruz....
sanayi bölgesi, tüp patlamasıda olmuş olabilir.
oksijen tüpü yada başka bir nedenle patlama olduğu söyleniyor terör saldırısı değil sanırım haberlerde izlerseniz zaten yangın vs başka birşey yok basınçlı birşey patlamış gibi binanın 2 katı çökmüş
İstanbul yolunda itfaiye'ler tam gaz gidiyordu..Demekki orayaymış..
SertacTDemir
03-02-2011, 12:30
Patlama oldugunda binanin en ust katindaydim duvarlarin catladigini gordum, binanin patlama olan kismindaki dosemeler, kirisler ve duvarlar tamamen yokolmus, bir suru yarali gordum, resmen savas alani gibiydi... Umarim olu ve yarali sayisi artmaz...
Ankara Ostim'de patlama - Hrriyet Gndem (http://www.hurriyet.com.tr/gundem/16925117.asp?gid=373)
Ankara'da patlama! - Habertürk (http://www.haberturk.com/yasam/haber/597738-ankarada-patlama)
Ahmet Saraçoğlu
03-02-2011, 12:33
ben dışardayım tv ekranında gördüm sadece , yorumları dinleyemedim ama ostim sanayide bi usta abimiz gaz patlaması dediklerini söyledi
snan1910
03-02-2011, 12:42
ilk önce doğalgaz sıkışması ardındanda oksijen tüpü patlaması olarak söylediler. ostim mega center ın yanındaki binaymış. bildiğim kadarıyla 21nci caddede mega center.
iş yerinde 80 civarında işçi çalışıyormuş. en son vali 2 ölü 4ü ağır 24 yaralı olarak açıkladı. ama çokda inandırıcı gelmedi bana. herkes farklı açıklamalar yapıyor. ben televizyondan izlerken 2 tane ceset çıkarttıklarını gördüm. 1 ölü var diyorlardı. bu açıklamalara göre 30-35 işçi ortada geriye kalan işçiler nerde ben anlamadım. ntv ye bağlanan birisi gerisinden bilgimiz yok tarzı birşey dedi ardından kimse bahsetmedi diğer işçilerden. umarım dedikleri gibi en az sayıdadır ölü sayısı..
fsunnetci
03-02-2011, 12:59
Ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin sevenlerine sabır genişliği versin çok feci bir olay haberlerde savaş alanı gibi görünüyordu mekan:(
4 ölü diye söylediler demin ntv canlı bağlantıda :( Ölenlere Allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin, geri kalanlarada sabır diliyorum.
geçmiş olsun ölen vatandaşlaraa allah rahmet eylesin
///KDrÖZER
03-02-2011, 14:50
allah ölenlere rahmet eğlesin ailelerine sabır versinnn
Oralardaydım geçerken bakayım dedim durumlar çok kötü. Neredeyse binanın arka kısmı yok. Curcuna her yer.
Ölenlerin toprağ bol olsun. Yaralılara şifalar diliyorum.
chiefkadir
03-02-2011, 15:29
Hatüpen binasının arkasında olmuş bizim biraderlere yakınmış ..Allah rahmet eylesin..dikkatsizlik ihmalkarlık bu tip olayları getiriyor..Almanyada bile trenler kafakafaya giriyor insanoğlu varsa işin içinde kazalar kaçınılmaz
Ölenlere Alah'tan rahmet diliyorum. Ciddi bir patlama olmuş. İnşallah ölü sayısı artmaz. :(
eniştemin akrabaları ağır yaralanmış. birinin 8 parmagı kırık birinin bacakları biri belinden. ölenlere allah rahmet eylesin
Azönce haberlerde izledim bukadar büyük oldugunu bilmiyordum kıyamet gibi bina havaya uçmuş resmen ölenlere Allah rahmet eylesin...
Simdi baska bi patlama haberi daha geldi..noluyo böle arkadas yaa :S
Ankara’nın Ostim bölgesinde sabah meydana gelen patlamanın ardından akşam saatlerinde ikinci bir patlama daha meydana geldi.
Bir atölyede meydana geldiği belirtilen patlamada çok sayıda araç yanıyor. Bazı işyerlerinin de yandığı belirtilirken patlamalar sürüyor.
Ostim 24. Caddede saat 19.30 sularında meydana gelen olayda ölen yada yaralanan olup olmadığı henüz bilinmiyor.
Söndürme çalışmaları sürdürüyor.
kynk:TRT HABER - Ankara'da Bir Patlama Daha (http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=844d5b8c-6ddd-47bc-a24b-46702f4124c1)
Olay yerine 800m uzaklıkta lpg'li bir araç patladı deniliyor 2.patlama için.
tuner faruk
03-02-2011, 19:18
Ölenlerin hepsine Allah rahmet eylesin.
Ahmet Saraçoğlu
03-02-2011, 19:23
nası yaa yinemi ostim?başka bi patlamamı?
nası yaa yinemi ostim?başka bi patlamamı?
İkinci patlama
Bu patlamanın ardından akşam saatlerinde aynı bölgede ikinci bir patlama meydana geldi.
Patlama Ankara İvedik 24. Cadde'de bir iş yerinde meydana geldi. İlk belirlemelere göre, patlamada bir kişi öldü.
Patlamanın ardından, Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ile sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.
Patlamada, ilk belirlemelere göre bir kişinin öldüğü bildirildi.
Ankara Valisi, patlamanın tiner imalathanesi olan ve aynı zamanda otomobillerin de boyandığı bir iş yeri olduğunu söyledi.
Vali, ilk bilgilere göre 1 kişinin öldüğü ve 8 kişinin yaralandığını belirterek, içerde mahsur kalan çalışanların olduğunu belirtti.
http://www.cnnturk.com/2011/turkiye/02/03/ankara.ostimde.ikinci.patlama/605572.0/index.html
turbo&quattro
03-02-2011, 19:29
Ikinci patlama ile ilgili Sinan Aygun simdi NTV de aciklama yapti 4 kisi olmus ve iceride 20-25 kisi mahsur kalmis....
Ahmet Saraçoğlu
03-02-2011, 19:31
bu ne tarafında acaba ?matbaacılara doğrumu
Ahmet Saraçoğlu
03-02-2011, 19:33
cnn radyodan dinledim ,,, havadada okk yoğun bi gaz kokusu varmış , herhangi bi olası 3. Patlama için emniyet şeridi genişletiliyomuş.daha büyüğü olmaz inşallah
2.Patlama
Video: Ankara'da ikinci patlama - Habertürk Video (http://video.haberturk.com/haber/video/ankarada-ikinci-patlama/47427)
Ahmet Saraçoğlu
03-02-2011, 19:36
son patlayan atolyenin içinde bodrum katta 5 çalışan mahsur kalmış , arkadaşlarına kurtarın diye mesaj çekiyolarmış...çok kötü bi durum allah yardımcıları olsun.
Vts_Power
03-02-2011, 20:06
lec spor leventin dükkanının ordan ostim tarafına doğru has emek sanayisine doğru bahsedilen yer tam bir can pazarı yaşanıyormuş. ilk patlamada çok yakın bir arkadaşımın dükkanına 100 mt mesafedeydi ve hemen yanında milangaz gaz istasyonu var çok büyük facia nın eşiğinden dönüldü. allah ölenlere rahmet eğlesin. geride kalanlara sabır. sabahdan bu yana ankarada şok vaziyetteyiz. allah yardımıcıları olsun.
Ostim'de zaten terslik vardı. Bu kadar sacma yerleşimin bu kadar insanın garibanın canına mal oldu. Cok yazık gercekten
SekoLive
03-02-2011, 20:46
çok üzücü :( allah rahmet eylesin
Ölenlere Allah rahmet eylesin , kalanlarda bir an önce kurtarılırlar inşallah.
Çok zor bir durum olsa gerek , ateş düştüğü yeri yakıyor..Allah yardımcıları olsun :(
Güncel ; http://haberturk.com/yasam/haber/597935-ankarada-ikinci-patlama
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin, yaralılara şifa versin.
mert_leon
03-02-2011, 21:20
Allah rahmet eylesin , çok garip bi durum ikinci patlama ve başka patlamalardan da şüpheleniliyor bu nasıl iş :S
Ntv'de Melih Gökçek organize sanayi bölgelerinde yetkimiz yok vırt zırt denetleyemiyoruz dedi..Canlı yayında sağdan soldan herifler burda kaçak iş var deyip melihi yağladı..Melih de buranın yetkilerini almak içn uğraşıcaz vs.. diyor..Oralara da gir oralardan da cebe indir..
İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı.
2 sokak yakınında insanlar ölmüs, sen ekmek parası icin calısmaya devam ediyorsun ve vaktini bekler gibi zamanı geldiginde sen de ölüyorsun.
m.gokcek canlı yayındaydı ntv de.kaçak mazot uretımı var dedı ordan bırısı.enteresan seyler...
Allah rahmet eylesin ya çok üzücü gerçekten ölen sayısı artmaz umarım
SarıCivic
03-02-2011, 23:30
Evet yine çok sayıda ölen var diyor haberler :(
CasabLanca
04-02-2011, 01:41
bizim ev batıkent bölgesinde olmasına rağmen akşamki patlamada buralar sarsılmış hep
Burak SARIKAYA
04-02-2011, 02:44
Allah rahmet eylesin.
m.gokcek canlı yayındaydı ntv de.kaçak mazot uretımı var dedı ordan bırısı.enteresan seyler...
10 numara yağ olan her yerde mazot yapabilirsin
ikinci patlamada ölü sayısı 10 çıkmış.Hayatını kaybedenlere Allah Rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin...
acaba pkk'nın işi olabilir mi bu? ikinci patlama olunca şüphelenmemek elde değil...
acaba pkk'nın işi olabilir mi bu? ikinci patlama olunca şüphelenmemek elde değil...
Bence alakası yok abi çünkü biliyosun sanayide hemen hemen bütün dükkanlar yağ sobası filan yakıyolar ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyoru.Çünkü o.çocuklaro kalabalık mekanlarda eylem yapıyolar Ulusta olan patlama gibi...