Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 Ebu 93 2004 Mcs
Arkadaşlar Slm
bu araca az önce baktım,Floryada Emre diye genç bir kardeşin arabası,
babası ile önce telefonla görüştük sonra görmek için gittim.Araba görüntü olarak çok hoş 2004 model 70.bin km de ancak ön tampon ve çıtaların değişmesi gibi ufak tefek işleri var birde airbag ışığı yanıyordu,
daha yakından tanıyan araç ile ilgili bir bilgisi olan varmı? yorumları alabilirmiyim tşk
MUGENPOWE®
07-07-2007, 16:24
walla yesılkoyde ara sıra goruyorm bazen park halınde bazaende yolda duzgun bı araba gıbı duruyo ama bı serwıse gostermekte fayda war aırbag ısı yanıyosa
araç hasarlıydı toplanmıştır bilginize
çok tşk bu bilgi başka yerdende geldi arkadaşlar ,
Buğra A.
08-07-2007, 16:59
Benim bildiğim kadarıyla bir araçtan eğer AIRBAG problem ışığı yanıyorsa emin olunki aracın mekanik arızasında büyük bir problem var demektir.
Benim bildiğim kadarıyla bir araçtan eğer AIRBAG problem ışığı yanıyorsa emin olunki aracın mekanik arızasında büyük bir problem var demektir.
kesinlikle yanlis, ozellikle spor arabalarda bazen sert cukur dususlerinde bile airbag isigi yanabiliyor, kablo temassizligi meydana geliyor yada daha farkli bisey oluyor, gidip servise 10 dakkalik bi isle halledebiliyosunuz.
arkadaşlar ilginize çok tşk bu aractan vazgeçtim...
kesinlikle yanlis, ozellikle spor arabalarda bazen sert cukur dususlerinde bile airbag isigi yanabiliyor, kablo temassizligi meydana geliyor yada daha farkli bisey oluyor, gidip servise 10 dakkalik bi isle halledebiliyosunuz.
Katılıyorum babamın arabasında benım koltugu cok srt bi şekide ileri geri itmemle bile bu airbag isıgını yaktırmayı başarabilmişliğim var :D