Orijinalini görmek için tıklayınız : integra ls vtec type R yeni hali ........
http://i52.tinypic.com/2nlfql2.jpg
http://i54.tinypic.com/2rq2j4y.jpg
http://i52.tinypic.com/2vmbmeo.jpg
maşallah:) çıtalarıda siyah yapın abi;) jantlarda 10numara duruyormuş rg2 nasıl durur diye merak ediyordum hep başka fotoları var mı ?
Germanian
04-02-2011, 23:50
Çok güzelmiş maşallah,yer zeyrek pet. in alt tarafındaki yıkamamı ?
maşallah çok güzel duruyor aracın :)
overblack
04-02-2011, 23:51
maşallah kazasız belasız kullanın
tşk ederim ,yok cıtalar böle iyi :) başka resimleri var ilerleyen zamalarda koyarım rg2 ne tam anlayamadım ama iyi bişeydir herhalde :D
KuBilaYY
04-02-2011, 23:52
maşallah güzel gözüküyo ..
Germanian
04-02-2011, 23:53
tşk ederim ,yok cıtalar böle iyi :) başka resimleri var ilerleyen zamalarda koyarım rg2 ne tam anlayamadım ama iyi bişeydir herhalde :D
Rg2 jantların advan racing rg2 :)
bitmiş demek süper Allah kaza bela vermesin
advan rg2 replika jantlarını diyorum abi :) königlerin ve replica olarak rg2 modeli çok piyasada.
çıta mevzusu da zevk meselesi ama böyle ek siyah kalınca tek başına sırıtıyor bence.
exvitermini
04-02-2011, 23:54
maşallah ya çok tatlı olmuş gerçekten ok beğendim bu halini aracın ilk hali sanırım alttaki gibiydi değilmi
http://img41.imageshack.us/img41/1315/image576j.jpg
http://img718.imageshack.us/img718/8558/image577.jpg
kadir jdm civic
04-02-2011, 23:56
maşallah çok guzel duruyor birde bir deneme videosu da izlersek dahada bir guzel olucak
maşallah allah nazardan saklasın....zaten çok güzel bir arabaydı...şimdi dahada özel bir hale geldi vtec kapakla....harcanan emeğin her bir zerresine değer.....iyi günlerde kullan murat.....artık çok güçlü ve çok seksi :)
haaa ok jantlarmı ,bsa nın jantları advan replica modeli ,rg2 diyemi geciyormuş o :D
maşallah allah nazardan saklasın....zaten çok güzel bir arabaydı...şimdi dahada özel bir hale geldi vtec kapakla....harcanan emeğin her bir zerresine değer.....iyi günlerde kullan murat.....artık çok güçlü ve çok seksi :)
vay kardeşim sendemi burdaydın ,arkadaşlar arabamın yapımında ,ayarlarında ve hala devam etmekte olduğumuz ayarlarında emeği gecen speed arkadaşımıza tşk ediyorum onunla birlikte yaptık bu calışmayı ,ayrıca izmirde ikiler hondadan yunus ve apo abilerimede cok teşekkür ederim ellerine emeklerine sağlık :):):)
bitmiş demek süper Allah kaza bela vermesin
sağol kardeşim bitirdik sanada yardımların için cok tşk edrim
maşallah çok guzel duruyor birde bir deneme videosu da izlersek dahada bir guzel olucak
vallah şuan rodaj faslındayız inşallah ilerleyen zamanlarda video larınıda koyarım :)
rodajın bitsin çok eylenceli bir makina bekliyor bizi... maşallah......
maşallah ya çok tatlı olmuş gerçekten ok beğendim bu halini aracın ilk hali sanırım alttaki gibiydi değilmi
vallah bravo bu resimler sizde var demek evet bu eski hallerinden :)
http://img41.imageshack.us/img41/1315/image576j.jpg
http://img718.imageshack.us/img718/8558/image577.jpg
................
exvitermini
05-02-2011, 00:15
baya eski 28 mayıs 2005 :):)
ön eki nerden temin ettiniz öğrenebilirmiyim?bide plastikmi fibermi acaba?
ön eki nerden temin ettiniz öğrenebilirmiyim?bide plastikmi fibermi acaba?
izmirde arzum polyester işi yapan bir abimiz ,plastik değil ama işçiliği iyi olduğundan öyle gibi görünüyor ama gayet güzel ben memnunum :)
izmirde arzum polyester işi yapan bir abimiz ,plastik değil ama işçiliği iyi olduğundan öyle gibi görünüyor ama gayet güzel ben memnunum :)
teşekkürler
vtec_alp
05-02-2011, 07:35
Çok şık görünüyor kazasız belasız ...
civicsi_r
05-02-2011, 08:34
maşallah teg alasım geldi valla..:-)
tegci_09
05-02-2011, 09:09
murat abi hayırlı olsun vtec kapağın rodaj sonrası daha güzel olur inşallah videoları beklemekteyiz :)
Maşallah.
Görsel olarak gördüğüm en güzel Teg diyebilirim.
Allah kaza bela vermesin.
SOMEONESPECIAL
05-02-2011, 10:48
Maşallah maşallah...
tuner faruk
05-02-2011, 13:14
Maşallah çok güzel duruyor Allah nazarlardan saklasın :)
maşallah güzel integralardan :) çitalar siyah olsa çok çok daha iyi duracağına eminim ama zevk meselesi tabi sizin bileceğiniz iş.allah kaza bela vermesin.
Bone-crusheR
05-02-2011, 13:38
kazasız belasız honda sevmeyen biri olarak bu sitede sevmeye basladım pu puu nazar degmesin
ahmet.GMS.
05-02-2011, 13:50
maşallah abicim Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin :) çok güzel olmuş
by_hayali (mustafa)
R9fairway
05-02-2011, 17:33
maaşallah gerçekten çok iyi duruo :)
Maşallah kazasız belasız kullanın gzl olmuş.
arkadaşlar cok tşk ederim :):):)
dün rodaj ayarlarımızı yaptık.....integra hayatında ilk kez vtec açtı :)
H.bilgili
06-02-2011, 09:53
Hayırlı uğurlu olsun,eskı goruntusune gore bu halı cok cok daha guzel olmus
Vtec integra cok keyıflı oluyor,ayarları bıtınce sesınıde duyalım ;)
Emeği gecen herkesın ellerıne saglık
sağolasın halil.... rodajı bitirelim paylaşırız deneme videolarınıda....en çok merak ettiğim orjinal şanzımanı ile nasıl yürüycek bakalım vteclerle ?
H.bilgili
06-02-2011, 11:16
standart vteclerı rahatlıkla gecer,ama yuksek sıkıstırma,eksantrık,kucuk lastıkler ve ıyı bır ayarla egsozlu cai li type r la rollınge ;)
maşallah kazasız belasız kullanın
tkartoglu
06-02-2011, 13:15
jantlar renk herşeyile güzel olmuş
fsunnetci
06-02-2011, 13:21
dün rodaj ayarlarımızı yaptık.....integra hayatında ilk kez vtec açtı :)
rodaj ne çabuk bitti:D
Heyecandan Murat abi kilometreleri şaşırmasın:p
Maşallah çok güzel oldu bu LS/Vtec:rolleyes:
Kazasız belasız sürüşler Murat abiyede;)
rodaj ne çabuk bitti:D
Heyecandan Murat abi kilometreleri şaşırmasın:p
Maşallah çok güzel oldu bu LS/Vtec:rolleyes:
Kazasız belasız sürüşler Murat abiyede;)yok yahu...bitermi rodaj...daha 150 kilometrede araba.....siz yanlış anlamışsınız....rodaj süresince kullanılcak ayarını yaptık...4500 vtec...5500 kesici :)))))) .....3000 kilometreden sonra açıcaz ne varsa.....
hımmmm vtec loblarıda çalışsın istedim arada....ne gibi bir sakıncası olabilir cem?
anladım...rodajı vtec açmadan sürdürelim o halde....teşekkürler...
maşallah:) çıtalarıda siyah yapın abi;) jantlarda 10numara duruyormuş rg2 nasıl durur diye merak ediyordum hep başka fotoları var mı ?
ahmetin dükkanda benim RG II ler duruyor bi gün gittiğinde dene kardeşim ayıpsın :D
tabi bu benim fikrim abi akıl vermek gibi olmasın işinize karışmayım ama benim için en tutarlı rodaj böyledir..
bize kıyasla kat kat tecrübelisiniz bu konularda bu yüzden fikirleriniz bizim için çok değerli cem...tekrar tekrar teşekkürler...
içi dışı bambaşka güzel duruyor maşallah :)
değerli yorumlarıyla cem ,halil ve diğer arkadaşlara cok cok tşk ediyorum ,tecrübeli arkadaşlar dan aldığımız tavsiyelerle ben ve arkadaşım özdin integranın ilerleyen zamanlarda daha ilerilere gitmesi için uğraşmaya devam edicez tekrardan herkeze cok tşk ederim :)
kemalalkan
06-02-2011, 19:26
cok hos olmus abi araba. dikkat ceken nadır teglerden birde bu. allah kaza bela vermesın abi.
ErmanArseven
06-02-2011, 19:41
masallah cok güzel görünüyor :)
maşallah itina ile toplanan hayatına hayat katılan integralardan birisi daha. maşallah orjinal şanzumanı ile güzel bi ayardan sonra çok ciddi yürüyeceğini söyleyebilirim aracın. MAT bordo Vteg den biliyorum çok can yakar eminim.
SarıCivic
06-02-2011, 22:32
Maşallah,kazasız belasız çok çok diri duruyor.
abi buna kısa şanzuman var komple haberin olsun :D s1 şanzuman integra da6 nın orjinal şanzumanı 4,40 kısada var içinde :)
cepten bir ararsan cem görüşelim bu konuyu :)
ERHAN SONGÜR
07-02-2011, 09:41
maşallah çok güzel görünüyor video bekliyoruz artık
by_hayali
07-02-2011, 09:54
maşallah tekrardan abicim :) motor içine neler yaptınız abi kol standartmı şuanda
Cglrgncl
07-02-2011, 15:57
maşallah,kazasız belasız:)
maşallah tekrardan abicim :) motor içine neler yaptınız abi kol standartmı şuanda
evet kolları oem kullandık yeterli olucağını düşündük :)
ahmetin dükkanda benim RG II ler duruyor bi gün gittiğinde dene kardeşim ayıpsın :D
eyvallah teşekkür ettim :)
bugratemel
07-02-2011, 21:03
maşlh maşlh maşlh nazar değmesin :D bnde çok merak ediyorum rollda ki yürüyüşünü izlemek için gelcem :) yetişemesemde arkadan izlerim garii :)
By_MuGeN
07-02-2011, 21:04
maşallah çok güzel olmuş bu aralar aklım integraya kaymıyo değil :)
kol saplamaları arp kullandık dimi abi ?
evet kollar oem derken saplamaları arp kullandık silindir kapak saplamalarına kullandığımız arp ler gibi :)
coolvtec
11-02-2011, 19:43
yeni görünümü ile araba çok şık olmuş, motoru ile de gerçekten süpriz yumurta ve şaka makinesi olacak:) Başta özdin olmak üzere, apo usta, yunus ustalar ve emeği geçen herkesin eline, emeğine sağlık. kazasız belasız.
hdedeoglu
14-02-2011, 15:12
:):):):):):)
abi eline saglıkk güzell olmuşş zaten izmirde gördügümde de gayat hoşuma gitmişştii allah agız tadıyla binmek nasip etsin
maşallah kazasız belasız dışı gibi motoruda çok güzel :)
mr.korhan
14-02-2011, 15:43
bir integra daha güçlüler ve vtec kervanına katıldı :)
mümkün mertebe heryerde söylüyorum biliyosun , buradada söylemek isterim
iyi sabır gerektiren işe giriştiniz ikinizide kutlarım allah sağlıkla binmeyi nasip etsin..bu speed denen abide EK kasa görünüyor ? integradan anlarmıki yardım mardım almışsın :p maşşallah tekrardan ellerinize sağlık :) :icon_tup:
evet haklısın ek kasaya transfer olduk bayadır...ama aklımızda gönlümüzde integrada dimi KEREM :) .......kerem ben sen murat timu halil ismini hatırlayamadıklarım lütfen kızmasınlar..integrayla farklı bir bağımız var korhan :))))))))))) elime ilk fırsat geçtiğinde tekrar yapıcam bir integra.........
Yunus_Raif
14-02-2011, 17:17
Maşallah kazasız belasız inşallah..
evet haklısın ek kasaya transfer olduk bayadır...ama aklımızda gönlümüzde integrada dimi KEREM :) .......kerem ben sen murat timu halil ismini hatırlayamadıklarım lütfen kızmasınlar..integrayla farklı bir bağımız var korhan :))))))))))) elime ilk fırsat geçtiğinde tekrar yapıcam bir integra.........
korhancım speed yani özdin arkadaşımı tanıyorsundur herhalde integrayı izmirde ilk turbolayan arkadaşımız ,tr de bilmiyorum daha önce kim yaptı ama o da gercekten her nekadar cıvıc lere gecsede integra aşkı hala devam ediyor bende kendisini sever ve fikirlerine değer veririm onunda benim gibi hayali olan vtec yapma sevdasını hayata gecirdik ve gercektende kendi arabası gibi uğraşıyor sağolsun ve evet onunda saydığı isimler bu integraya gercekten gönül vermiş ve arabalarını gercekten cok iyi yerlere taşımış insanlar modifye ve integra tutkusu bizleri bu seviyelere getirdi allah hepimie ağız tadıyla binmyi nasip etsin
ve herkese övgüleri için tekrar teşekkür ediyorum :):):)
trde ilk korhan integra turbo yapmıştı yanılmıyorsam
benden önce yaptı korhan...benden çok daha uzun süredirde ; yanılmıyorsam hiç kırmadan motor indirmeden biniyor maşallah.... benim kısa sürmüştü turbo maceram ;) ...
SOMEONESPECIAL
15-02-2011, 08:02
Ahh abi ahh.... Ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Integraların bugün piyasasını üst limitlere çeken insanlar o saydığın isimler.
Zaten TR de kaç tane INTEGRA var ki ? Sahipleri de birbirini tanır.
Ama Rekor bende sanırım... 3 TEG alıp satan ;)
mr.korhan
15-02-2011, 08:53
özdin abiyi tanıyorsundur herhalde ne demek yaw :D
tegi sattığı zaman ne kadar kızmıştım ona sor söylesin :ofk:
parçalarının baya bi kısmınıda halile almıştık onun turbo kitinin.
Evet türkiyedeki ilk turbo benim arabaydı , benim arabayıda zaten stlegal cem yapmıştı..şu andada zaten en güçlü teg onun araba :)
TR'nin orj üst kapakla VTİ geçen ilk TEG'i de benim araba olucak inşallah :D :D
TR'nin orj üst kapakla VTİ geçen ilk TEG'i de benim araba olucak inşallah :D :D
alicancım o nasıl oluyor abim :D:D:D
timucintt
15-02-2011, 18:10
eyvallah abi tegciyiz ölümüne ben ölürüm teg ölmez :D benimkide türkiyenin en oem tegi olacak ve kalacak :D :D :D
bu arada abi hayırlı olsun vtec.. temiz olmuş motor içi tesisatı felan düzgün toplanmış... birde vtec şanzıman oldumu asıl o zaman deli gibi olacak.... :) eskiyide satarsan şanzımanı uygun bir fiyata ben alabilirim :D
alicancım o nasıl oluyor abim :D:D:D
şöyle oluyor abicim;
filtre,hedırs,egzos,stage2 debriyaj,hafif volan,eprom ayarı,emme manifoldu/gaz kelebeği port polish,kısa şanzuman,14saclar 45 yanak lastikle,yolcu koltuğu-arka koltuklar-bagaj sökük. olmadı klimayı da sökerim ama gerek kalmıycak diyorum ben :)
filtre,egzoslu VTİ'lere :heyoo: :heyoo: yapıyoruz sonra.
volan ve kısa şanzuman eksik şuanda. onlarıda halledicem inşallah;)
eyvallah abi tegciyiz ölümüne ben ölürüm teg ölmez :D benimkide türkiyenin en oem tegi olacak ve kalacak :D :D :D
bu arada abi hayırlı olsun vtec.. temiz olmuş motor içi tesisatı felan düzgün toplanmış... birde vtec şanzıman oldumu asıl o zaman deli gibi olacak.... :) eskiyide satarsan şanzımanı uygun bir fiyata ben alabilirim :D
timü arabanın sahibi benim özdin abin değil :confused:
timucintt
15-02-2011, 20:43
biliyorum ondan alt kısımda ayrı olarak yazdım :D :D
şöyle oluyor abicim;
filtre,hedırs,egzos,stage2 debriyaj,hafif volan,eprom ayarı,kısa şanzuman,14saclar 45 yanak lastikle,yolcu koltuğu-arka koltuklar-bagaj sökük. olmadı klimayı da sökerim ama gerek kalmıycak diyorum ben :)
filtre,egzoslu VTİ'lere :heyoo: :heyoo: yapıyoruz sonra.
volan ve kısa şanzuman eksik şuanda. onlarıda halledicem inşallah;)
vayyyyy formül tamam yaniiiiiiiiiiii:D:D:D:D
biri alicanı uyandırsın yaw :D
vayyyyy formül tamam yaniiiiiiiiiiii:D:D:D:D
karşı çıkan cok varda inşallah şaşırtıcaz biz abi :)
şanzuman işini halledersem diğerleri çok kolay.
haber bekliyoruz bakalım.
bu arada senin işi unutmadım fırsatını bulamadım bi türlü yarın inşallah halledicem fiyat işini;)
mustafa abi sadece seyrettiricem :D bişey bilmesem iddialı konuşmam be abi gördük bazı şeyleri :)
biliyorum ondan alt kısımda ayrı olarak yazdım :D :D
hhııımmm pardon timu isim belirtmeden yazınca ;);):):),şanzuman olayına gelince olur tabi neden olmasın ,o günler gelsin hele hallederiz :)
timuçintt; kısa şanzuman varsa benim için hemen takaslayabiliriz benim şanzumanla :)
timucintt
15-02-2011, 20:51
kısa yok aga bende... olsa ben takarım :D ama ***** oemciyik... :D yada kredi çekip S80 İTR yapacam :D
sen oemcisin kısaltıp napıcan senin komple oem kalsın:D :D
ahahaaaaaa...bu da iyiydi....murat sen çok yaşa emi..... korkma yahu benim zannetmezler.... türkiyede senin arabanı tanımayan kaldımı :)
yarın akşam gelip fabrikadan al beni .... harnes 'taki problemi buldum ve hallettim.....yeni çipinide yazdım.... takıp deneyelim.....
ahahaaaaaa...bu da iyiydi....murat sen çok yaşa emi..... korkma yahu benim zannetmezler.... türkiyede senin arabanı tanımayan kaldımı :)
yarın akşam gelip fabrikadan al beni .... harnes 'taki problemi buldum ve hallettim.....yeni çipinide yazdım.... takıp deneyelim.....
:D:D:D:D:D yok be yaaa timu konuya öyle bir girmişki arabanın sahibini saşırdı sandım .
hııımmm sevndim ben yarın cep ten ararım seni o.k
bu arada emme manifoldu ve gaz kelebeği port polish'i unutmuşum, VTİ Killer TEG :D
şanzuman ve hedırs işini hallet abi biran önce. seni bikaç boy ileri götürücek şaşırıcaksın :)
Onur typer
16-02-2011, 10:42
harıka ellerınıze saglık
by serçe
16-02-2011, 11:07
maşallah..........................
Valla buna en çok sevinenlerdenim :D
Kükremesine kurban...Bir de vtec üstü duydukmu satarım gari benim garibanı... :D Keyifle binersin inşallah Mr.Vince ;)
Valla buna en çok sevinenlerdenim :D
Kükremesine kurban...Bir de vtec üstü duydukmu satarım gari benim garibanı... :D Keyifle binersin inşallah Mr.Vince ;)
sağol özgür ve diğer arkadaşlar,özgürcüm daha tam sevinemedik:Dcumartesiye görüşürüz :)
Cglrgncl
16-02-2011, 23:22
çok şık maşallah
gokhan035
16-02-2011, 23:55
Abi kazasız belasız maşallah :) Bu arabaya turbo dan daha çok yakıştı bence VTEC projesi :) bence en iyisi en keyiflisini yaptın. Kazasız belasız güle güle kullan inşallah.
Şu rodajı da yap artık Antalya ya mı gidicen nereye gidiceksen hallet gel yaw duyalım artık şu sesi :)
Abi kazasız belasız maşallah :) Bu arabaya turbo dan daha çok yakıştı bence VTEC projesi :) bence en iyisi en keyiflisini yaptın. Kazasız belasız güle güle kullan inşallah.
Şu rodajı da yap artık Antalya ya mı gidicen nereye gidiceksen hallet gel yaw duyalım artık şu sesi :)
eyallah gökanım ,ben baya bir duyuyorum ama henüz tam hazır deği biraz daha zamana ihtyacımız var ama şunu söyleye bilirim gercekten cok zevli iyiki vtec yapmışız vtec acışı ve gidişi insanı mest ediyor ki daha bu ayarlarla tam ayara gectiğimizde kaymaklı ekmek kadayıfı olucak maşşallah :):):)
halilkarakas
17-02-2011, 00:02
allah kaza bela vermesin...şık olmuş
mr.korhan
17-02-2011, 09:34
Korhan yanlız en sonunda intercooler ben alıcam sana hala aynı cooler :)
yok kanka olurmu 1- 1,5 yıl önce felan değiştim o avatardaki eski resim onu soruyorsan :)
sendeki coolerı ben bkt kaana vermiştim. oda sanırım kemale verdi.
abi bittimi araba rodaj filan?
yok bitmedi daha devam ediyoruz orçun.........sadece hafta sonları kullanıyo murat arabasını...sanayiden eve evden sanayiye :)
:D:D:D vallah arkadaşlar pek gezecek durumda oluşmadı ayarlardı yok parca değişimiydi yok coilover dı yok headers tı derken bir türlü gezemedim ,zaten işim gereğide cok fazla hafta ici binemiyorum ,iş arabasıda olduğundn tüm işlerimi onunla hallediyorum ,ayrıca bu aralar bu benzin fiyatları baya can yakıyor ***** bizim arabada baya bir yakıyor :D:D:D şaka bir yana yakması sorudan cok gercekten daha doğru dürüst zaman bulamadım ama öümüzdeki günlerde arayı kapatıcam inşallah :D:D:D
yok bitmedi daha devam ediyoruz orçun.........sadece hafta sonları kullanıyo murat arabasını...sanayiden eve evden sanayiye :)
sanayimobilmi oldu yanı araba :) bitsin artık özdin abi cıkıp sıkalım.
masallah.tabi tabi deneyelim.
masallah.tabi tabi deneyelim.
yarın akşam deneyelim mi muti
allahtan bi aksilik cıkmazsa deneyelim orcun.
yok daha neler....integranın size kafa tutabilmesi için kapakla ve şanzımanla baya bi oynamak lazım....standart kapak ve şanzımanla anca vti lara rakip olabilir kanısındayım...hadi bakalım siz kendi grubunuza :))))))))))))).....
JumboAli
01-03-2011, 08:36
hahaha :D Gozlerıne kestırmısler murat abıyı abı masallah. :)
galiba öyle oluş jumbo:D:D:D ama murat abini tanırsın sorun değil gecilsekte yarışmaktan cekinmeyiz bilirsin ,görüyorumki arkadaşlar istekli ama birazdaha şu sanayimobilimiz bir pişsinde neden olmasın elbette bir yan yana geliriz en azından integramız neler yapabiliyormuş görürüz ,ama özdin kardeşiminde dediği gibi pek aynı ligde olmasakta elimizi korkak alıştırmıyoruz cıkarız sahlara :D:D:D
sanayimobilmi ? hiç dikkatimi çekmemişti..... arabanın kimyasını bozduk orçun aga...bütün ezberlerini unuttu zavallı....hepsini tek tek bir daha öğrettik....şu anda ne olduğunu kendi bile bilmiyo garibim integra.....biz öğretiyoruz o öğreniyo yavaş yavaş..... :)))))))) ...yoksa bir çokları gibi kırıldık bozuldukta sanayilik olmadık çok şükür......
heyttt be muratım......ne varsa bizim kırk grubunda var...yaşlandık ama süngü hala dik :))))))))
sanayimobilmi ? hiç dikkatimi çekmemişti..... arabanın kimyasını bozduk orçun aga...bütün ezberlerini unuttu zavallı....hepsini tek tek bir daha öğrettik....şu anda ne olduğunu kendi bile bilmiyo garibim integra.....biz öğretiyoruz o öğreniyo yavaş yavaş..... :)))))))) ...yoksa bir çokları gibi kırıldık bozuldukta sanayilik olmadık çok şükür......
heyttt be muratım......ne varsa bizim kırk grubunda var...yaşlandık ama süngü hala dik :))))))))
eyvallah kardeşim :), biz gercekten bir makina yaptık modifye ruhuna yakışır bir makine cok emek cok alınteri var arkadaşlarımında eminim öyledir ama onlar zaten 1,0 önde başlıyorlar fabrikadan cıkışıyla zaten güclü bir araba ama şuan yaşıtları askerde olan bir arabayı bu hale getirmekte bir meziyet ama yaşım 40 ta olsa her zaman geclerin yanında boy gösteririm ,gösteririz ;) :D:D:D:D
sanayimobil işin latifesi :) abi sunu unutma boynuz kulagı gecer 40 lı grup diyip yadırgama biz gençleri.
her zaman gençlerin yanındayız ve her zamanda desteğiz...onlar yeterki istesinler....bunu çevremizde olupta bilmeyen yoktur herhalde....izmir bir avuç yer...bizlerde bir avuç adamız....her şartta destek olucaz birbirimize...diğer türlüsü zaten şık değil :)
aslında tam tersini söylemeye çalıştım orda...siz gençler zaten çok ateşli çok hızlı ....ama biz kırk grubuda süngüyü indirmedik daha anlamında :)))))))))) ...bakınız hoca , shumi .ben ,murat hala süngü dimdik :))))))))))
jdm-fuat
02-03-2011, 10:21
masallah arac cok hos olmus ...
:D
her zaman gençlerin yanındayız ve her zamanda desteğiz...onlar yeterki istesinler....bunu çevremizde olupta bilmeyen yoktur herhalde....izmir bir avuç yer...bizlerde bir avuç adamız....her şartta destek olucaz birbirimize...diğer türlüsü zaten şık değil :)
aslında tam tersini söylemeye çalıştım orda...siz gençler zaten çok ateşli çok hızlı ....ama biz kırk grubuda süngüyü indirmedik daha anlamında :)))))))))) ...bakınız hoca , shumi .ben ,murat hala süngü dimdik :))))))))))
bunların elbette latife olduğundan hiç şüpemiz yok orcuncum , iyi söze nedenir :) bizler her nekadar sizlerden büyükte olsak genc ruhumuzla sizlerle bir harman oluyoruz sevgiyi saygıyı kaybetmeden her zaman birbirimize yardımda bulunuyoruz ve her zamanda öyle olucak ,merak etmeyim hoş eğlenceli rolingler bizi bekliyor işin hep eğlence tarafındayız ne iddamız nede hırsımız var ama yarışcı ruhumuzuda kaybetmiyoruz o yüzden orcuncum seninle seve seve rolingler yapmaya hazırız allah elden ayaktan düşürmeden önce tabi :D:D:D
şöyle bir hatırlanayım dedimde :D:D:D
berkayGLRN
02-06-2011, 08:29
massallah aracın cok güzel duruyor..
murat abi rodaj bitti mi senin?
murat abi rodaj bitti mi senin?
evet coktan bitti yürüyoruz bile artık :)
hiç görmedik abi. şöle tadımlık bişiler koy da geliceğimiz nokta hakkında ön bilgi olsun :D
hiç görmedik abi. şöle tadımlık bişiler koy da geliceğimiz nokta hakkında ön bilgi olsun :D
haklısın kardeşim koymak lazımda bir türlü video cekme şansı bulamadım gecen cuma akşamı mesela güzeldi vtec lerle yarıştık ama kamerayı yanıma almayı unuttum cekemedik anlayacağın ,ama ne durumda olduğumu ve bir ölçü olarak bilmek istiyorsan vtec leri gectiğini söyleye bilirim oem şanzımanıyla ,iyi bir ayarlarla şuan durumumuz bu anlayacağın ama daha ileriye taşımaya calışıyorum :):):)
Daha ileriye taşımak istiyorsan abi hemen şanzuman işini hallet :D
tam tahmin ettiğim gibi....uzuunnnn şanzımanın ve ağır kasanın dezavantajını hacmi sayesinde ortadan kaldırıyor integra...aslında vti lardan baya güçlü....bunu 200 den sonra çok net anlıyoruz çünki resmen ışınlanıyor :)......şanzıman kısalırda 8500 dönmeye başlarsa ki şu anda 7500 dönebiliyor, muhtemelen standart type r ile yüreyebilir gibi görünüyor....hele hele bir takımda güzel egzantrikle bunu desteklersek eğlenceli bir hal alıcak durum :) .... maşallah iyi günlerde murat....
özdin abi ağzından bal damlıyor :D
okanturan
13-06-2011, 12:35
Maşallah kazasız belasız
tam tahmin ettiğim gibi....uzuunnnn şanzımanın ve ağır kasanın dezavantajını hacmi sayesinde ortadan kaldırıyor integra...aslında vti lardan baya güçlü....bunu 200 den sonra çok net anlıyoruz çünki resmen ışınlanıyor :)......şanzıman kısalırda 8500 dönmeye başlarsa ki şu anda 7500 dönebiliyor, muhtemelen standart type r ile yüreyebilir gibi görünüyor....hele hele bir takımda güzel egzantrikle bunu desteklersek eğlenceli bir hal alıcak durum :) .... maşallah iyi günlerde murat....
egzantrikte mi yok daha :)
daha baya bi gideri var bu aracın ya o zaman :)
Murat abi şanz. egz al coilover alıcağına:D
egzantrikte mi yok daha :)
daha baya bi gideri var bu aracın ya o zaman :)
Murat abi şanz. egz al coilover alıcağına:D
evet özdin kardeşim gayet güzel özetlemiş tşk ederim kendisine ,evet daha şanzıman ve egzanterikleri olmadan bu şekilde bide olduğunu düşünsenize :D coil meselesine gelince zaten onları aldım ve kullanıyorum ve iyikide almışım bu hızlarda o arabayı onlar olmadan zor zapt ederdim ,sonuç olarak dediğim gibi biraz daha yolum var anlayacağınız :):):)
yorum bomba :)
bizde yaşlanınca böle olucazmı bakalım :D
MrtYILDIZ
14-06-2011, 10:07
:icon_tup:
abdullah songür
18-06-2011, 20:41
murat abi şanzıman olarak halatlı şanzıman bulabildiniz mi?
şanzıman benim vtec ede lazım:)
maşallah araç çok güzel
murat abi şanzıman olarak halatlı şanzıman bulabildiniz mi?
şanzıman benim vtec ede lazım:)
maşallah araç çok güzel
daha tam anlamınla aramaya başlamadım vtec te halatlı yok sanırım ,yavaş yavaş işte bakıcaz bişeyler ;)
vayyyy konum baya gerilerde kalmış şanzımanıda taktık halatlısınıda bulduk :D:D:D
şu senkro işini hallet de bi video çek murat abi. meraktan öldürdün bizi :D
çok merak edilecek bir şey yok aslında ; bildiğin çıldırdı integra . 240 civarıydı yeter bırak dedim murata . 8200 dönüyoruz ve hiç nazlanmıyoruz. :))))) . Sadece şanzıman bir arabanın dünyasını bu kadarmı değiştirir. İntegralarınıza iyi bakın benden söylemesi.
maşallah maşallah integra iyidir :)
çok merak edilecek bir şey yok aslında ; bildiğin çıldırdı integra . 240 civarıydı yeter bırak dedim murata . 8200 dönüyoruz ve hiç nazlanmıyoruz. :))))) . Sadece şanzıman bir arabanın dünyasını bu kadarmı değiştirir. İntegralarınıza iyi bakın benden söylemesi.
anlatılmaz yaşanır diyosunnn :D
anlatılmaz yaşanır diyosunnn :D
evet sekromenclerle daha bir rahat edicez sanırım özdin kardeşim teg dünyasına geri döndü ve onunla cok keyifli bir araba hazırladık iyi yürüyen bir tegimiz var ,ama şimdi onun eski tegi tekrar onda ve onuda hazırlıyoruz yakında cok değişik ve güçlü bir teg daha geliyor ,bekleyin cok yakında ;););):):):)
evet sekromenclerle daha bir rahat edicez sanırım özdin kardeşim teg dünyasına geri döndü ve onunla cok keyifli bir araba hazırladık iyi yürüyen bir tegimiz var ,ama şimdi onun eski tegi tekrar onda ve onuda hazırlıyoruz yakında cok değişik ve güçlü bir teg daha geliyor ,bekleyin cok yakında ;););):):):)
o da mı vtec olucak murat abi?
bi de kaplama söküldükten sonraki halinin fotosunu hiç görmedik :D
o da mı vtec olucak murat abi?
bi de kaplama söküldükten sonraki halinin fotosunu hiç görmedik :D
vallah ona baya bişey olucak :D
fotoları yakındır ,makyajı yapılıyor,kızımızı bakımlı güzel göstermek istiyoruz yeni haliyle :D:D:D
Sağlam hortlamış konu abi :D
maşallah çok güzel olmuş. bende inTEGra camiasına yeni girdim.92 integra aldım. ilk hedef ls/v-tec yapmak ama şu sıralar bilgi toplama aşamasındayım. rodaj sonrası nasıl bir çey ortaya çıktı kısaca anlarırsanız sevinirim. kazasız günler...
maşallah çok güzel olmuş. bende inTEGra camiasına yeni girdim.92 integra aldım. ilk hedef ls/v-tec yapmak ama şu sıralar bilgi toplama aşamasındayım. rodaj sonrası nasıl bir çey ortaya çıktı kısaca anlarırsanız sevinirim. kazasız günler...
vallah kardeşim nasıl anlatayım neresinden başlayım bilmiyorum şuan benim teg gim atmosferik olan tegler arasında ,en donanımılardan biriki son uygulayacağım skunk2 pro serisiyle ,tr de en kuvetli 2 teg ten biri olucak ,eğer bu vtec işine gigeceksen sabır ,para cok ayırman gerektiğini söyleye bilirim ama bittiğinde tadından yenmiyor vtec acışları ve gidişi anlatılmaz yaşanır diyim ,şimdilik bunları söyleye bilirim :)
http://i.imgur.com/27cnel.jpg
maşallah çok güzel araç araçtaki lip ne lipi ?
Aynen bizede lazım bi lip buda çok güzel duruyor. Maşaallah:)
Erdem K.
13-01-2012, 07:06
maşallah gerçekten güzel bir teg, eğer yanılmıyorsam çiğli kipanın otoparkında gömüştüm baya bir zaman önce ve canlı canlı çok daha güzel olduğunu söyleyebilirim...
maşallah rengi duruşu süper.. :)
LanseloT
13-01-2012, 08:35
Maşallah son hali gerçekten çok hoş :)
maşallah araca
lip çok güzel gerçekten banada lazım :)
tşk ler arkadaşlar ,vallah hangi araca ait bilmiyorum özel bir tasarım oldu :)
maşallah
lipe aşık oldum :D
bLackModeL
13-01-2012, 23:02
seat 1999 kasadakı cordobaların lıp ıne benzıyoo .. lip
http://www.kazalioto.com/otoresimleri/-1357881052.jpg
buna benzettim ben
reddewill
14-01-2012, 16:59
maşallah çok güzel araç
alfonso4474
14-01-2012, 19:39
koltuklar fln lip çok güzel duruyo pek sevmem integrayı ama sizinkini begendim:)
öyle dolaşırken konumu şöyle bir gözden gecirdim ,ne kadar zaman gecmiş şimdi arabam başka ellerde satım arabamı daha bir cok şeyde yaptıktan sonra malesef satım güzel günler güzel bir projeydi bir cok övgüler almış bir arabaydı sizlere tşk ederim ,konuyu hortlatmak değildi amacım sadece eski günler anılar canladı öyle yazmak istedim birşeyler ,tekrardan tşk ederim hepinize :)
integra hastalık abi satmak için ugrasırsın sattıktan sonra başka arabaya binersin sonra gene gider integra alırsın kurtuluşu zor. seninki ztn piyasanın enlerindendi unutmaman gayet normal
fsunnetci
03-11-2014, 09:52
Murat abi senin arabaya fena vuruyorlar kırbacı bu aralar :D
satmıcaktın abi aslında ama olan oldu yapcak bişey yok :cool: