Orijinalini görmek için tıklayınız : Colt CZT deneme?
hasan çağri
05-02-2011, 15:38
Arkadaşlar en sonunda ne yaptım ettim becerdim haziran ayından sonra aracı değiştirmek için valideden izni kopardım (ruhsat ve kasko onun üstüne olduğu için izin lazım :) )
Aracımın üstüne fazla para koymadan daha eğlenceli atak ve güç olarak daha tatmin edici bir araç alma planım var ilk aklıma gelen arabada Colt CZT... Çok zamandır aklımda ama içine oturup kısa da olsa hiç kullanma şansım olmadığı için acaba Auris'in kontrol panelinden, vites pozisyonundan oturuşundan sonra Colt da nasıl hissederim bilemiyorum.
Arabayı sadece ben kullanıyorum o sebeple czt gibi 3kapılı şık,şirin bir araba alıp kafama göre değiştirme planım var.
CZT araştırdığım kadarı ile önü oldukça açık bir motora sahip, tek düşüncem ufak olduğu için yol tutuşu :(
Model olarak da 2007 si bulunabildiği için güncel de bir araç yoksa o paralara gc8 isterim ama o kadar yaşlı arabadan korkuyorum.
Bu sebele acaba istanbulda kimse var mıdır kısa bir deneme için yardımcı olabilecek CZT sahibi bir bir arkadaşımız. Çünkü izlenimime göre araç aramaya başlayacağım.
Eğer içime sinmesse de alaağım normal bir CZT yi kendi istediğim gibi yapmak için harcayacağım parayı Auris e harcayacağım hatta belki turbo projesine gireceğim.
SekoLive
05-02-2011, 15:41
cagri hayırlı olsun izin ve czt arayışn inş tez zamanda çözersin kafandaki soruları. :)
hasan çağri
05-02-2011, 15:43
Eyvallah Serkan, tek sorun Auris ten sonra yol tutuş ve oturduğumda ne hissedeceğim şuan.
nakayama
05-02-2011, 15:50
Bütce nekadar birde neden illaki czt düşünüyorsun ?
hasan çağri
05-02-2011, 15:53
Bütçe 26-27 kadar.
İlla czt düşünmüyorum ama o fiyat aralığında max 4 yaşında otarzda araç neler var ki...
Zaten güvenme korkum olmasa gc8 falan da bakıcam.
nakayama
05-02-2011, 15:57
207 gt de bakılabilir Ama czt kadar hızlı olamaz sanırım
DoDo_hamann
05-02-2011, 16:05
Küçük araba yol tutmuyor diye bişey yokta, czt orjinal haliyle gerçekten kötü, yol tutmuyor.
Ama coiloverla gayet iyi sonuçlar alınıyor, yakıt-performans oranı çok iyi.
Yinede 207 gt-rc tercih ederim, bakmanı öneririm
hasan çağri
05-02-2011, 17:35
Küçük araba yol tutmuyor diye bişey yokta, czt orjinal haliyle gerçekten kötü, yol tutmuyor.
Ama coiloverla gayet iyi sonuçlar alınıyor, yakıt-performans oranı çok iyi.
Yinede 207 gt-rc tercih ederim, bakmanı öneririm
Fransızlara karşı bir antipatim var tipi nedense hoşuma gitmiyo :(
Zaten yol tutuş olarak aldığım aracailk işim coil olucak...
Antalyalogy
05-02-2011, 18:28
Dostum sana tavsiyem bir 207 GT bul içine otur, orta konsol plastik kalitesine ,koltuklara bir bak sonra kafanı kaldır tavana bak :D
İmkanın varsa bir tur at..
Sonra aynılarını bir de CZT ile yap.Kararını ver..
GT özellikle kırmızı olursa güsel bir boya koruma ile çok şık olacaktır.Performans olarak da önü çok açık bir araç..
1500 euroya 270 hp veriyor..:cool:
hasan çağri
05-02-2011, 18:37
Peki 207 ler için motor ömrü nasıldır yani? tabi kullanma şekli, bakım durumu çok değiştirir herşeyi, almadan araştırmak sordurmak önemli ama yani 70k 207 makul müdür? kronikleri nelerdir mesela?
CZT içinde alabilir miyim kullanıcılardan acaba?
mitsubishi_boy
05-02-2011, 18:39
Orijinal haliyle bekleneni veremeyebilir ama bi kaç ekleme ve oynamayla mükemmel bi alet oluyor. Korkutmasın boyutları. Şaşırtıcı bir oyuncak oluyor coilden sonra. İyidir CZT, aklını kurcalayan birşey olmasın yani.
Kolay gelsin.
vtecmaniaa
05-02-2011, 21:41
ne tarafta oturuyosun?
hasan çağri
05-02-2011, 21:50
Bostancıdayım ben...
vtecmaniaa
05-02-2011, 21:55
ben avrupa tarafındayım o tarafa da pek gelmiyorum ama havalar ısınınca o tarafa gelirim...inceleyecek araç bulamazsan havalar ısınınca buluşurz :)
littlevo nickli apoda k-sport coilover var hiç kullanılmadı, coilleri beklerken araçsız kaldı diyim, czt alırsan al-tak şeklinde seçeneğin olur elinde :)
207 konfor iç mekan kalitesi olarak cztden çok üstün.Performans olarakta altta kalacağını sanmıyorum.Pejo daha mantıklı bence iyi araştır.
Ahmet_28
05-02-2011, 22:03
littlevo nickli apoda k-sport coilover var hiç kullanılmadı, coilleri beklerken araçsız kaldı diyim, czt alırsan al-tak şeklinde seçeneğin olur elinde :)
onun için elini çabuk tutması lazım :) her an gidebilir
vtecmaniaa
05-02-2011, 22:03
207lerin fiyatı nasıl?
onun için elini çabuk tutması lazım :) her an gidebilir
hayırlı olsun diyelim abi o zaman :D
Ahmet_28
05-02-2011, 22:10
hayırlı olsun diyelim abi o zaman :D
yok yanlış anlaşıldı herhalde bende coilover var zaten :) bi kaç kişi var almayı düşünüyor o yuzden dedim.kaçıran şansına küser o fiyata bi daha bulunmaz
İkisini de kullanan biri olarak (207 GT) şuları soyleyebilirim.
Yol tutuş 207 GT de mukemmel. İç konforu da daha iyidir. Ama koltukları biraz dar. yani yarış koltugu tadında gibi oldugundan biraz dar sıkabilir. O yonden cztnin koltukları daha rahatç ayrıca czt nin içi daha ferah.
czt yakıt ekonomisi yapabileceğin bir araba. bir arkadasım yakıtından bunalıp sattı 207 sini. czt 1100 kilo , 207 sanırım 1270 (tam bilmiyorum) 207 nin motoru ne kadar dayanıklıdır bilmem ama ben pejodan cok sogudum. hem 106 hem 306 kullandım. sorunlarından bıktım usandım.. cztnin yagını suyunu koy devam et.
bizlere ne kadar sorsan da gönlünden ne geçiyorsa onu alacaksın nasıl olsa. O yuzden rahat ol :) biz işin şakası aslında boş konuşuyoruz. Sen zaten kararını vermişsin bence ;)
Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2006 Model 25.000 TL Galeriden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-meraklisina-czt-turbo-150-hp-40873675/detay)
favorilerimde olan bir czt
207 gunluk gereksinimlerin hepsinde bence CZT'den daha iyi.. Ancak otobana ciktiginda CZT ile daha mutlu olabilirsin, en azindan kafan rahat olur, motoru cok saglam diye biliyorum
207 GT'nin bence daha iyi olan yonleri: Cam tavandan dolayi sonsuz ferah ic mekan :), guzel gorunen konsol vs, vites topuzu, oturma pozisyonu, eger vucudun cok iri degilse koltuklar harika, gorunum olarak da daha basarili bence, hele kirmizisysa ve cam filmleriyle beraber basiksa.. vs :)
B.Battal
05-02-2011, 23:44
CZT dışından görünenin aksine içi yeteri kadar geniş ve ferah bir araç. Motor konusunda sorun
çıkarmaz başını ağrıtmaz. Yol tutuş için toplumun genel kanısı coilover şart :)
Cam tavan 207'nin avantajı ayrıca içi daha güzel kaliteli görünüyor bunlar göz ardı edilemez.
Yakıt dert değil dersen 207'de düşünebilirsin ama czt alırsan elindeki bütçeyle cebinde paran da kalır :)
yani oturup iyice bir düşünüp içine sinen neyse en doğru kararı kendin vermelisin :)
hasan çağri
06-02-2011, 00:26
Şuan dediğim gibi iki araç arasındayım. Genel olarak japon motorları dayaknıkllığı ve sorunsuzluğu ile ön planda avrupa araçlar ise rahatlığı ile :)
BAktığım zaman 207 çevremde çok gördüğüm bir araç bütün serileri ile ama colt yok. Olmamasıda farklı olma açısından avantaj.
Bu arada benim auriste 1270kg. 207 nin maşallahı varmş yani...
Amacım öyle 250beygir olsun 300 beygir olsun değil zaten sadece Auristen iyi gitsin hatta gidilebiliyor ise biraz oynayabileyim kendimce abartmadan ama doğru düzgünde bir tipi olsun içine oturunca b udur diyim :) İyi yol tutsun...
Yılda yaptığım hepi topu 8000km yaklaşık, Aurisin yaktığından fazla yakmayacaktır diye düşünüyorum sorun değil ...
Bu açıdan bakınca en iyi seçenek 207 duruyor ama motoru ve yürür sağlıklı olanını bulmak şartıyla tabikide :)
Bu arad 1.72 boyunda 77 kilo normal bir adamım öle iyi yada ufacık değilim sığarım gibi :)
İnş kısmet olursa iki aracada oturup az daolsa deneyebilmek en iyisi şuan...
34tb9544
06-02-2011, 00:41
awrupa< yakasındaysan satılık bı 207 gt ım war ıstedıgın zaman gelıp bakabılırsın ve gezebılırz sorun degıl ıllakı benım aracıda al demıyorum :D ıstedıgın zaman gel bak hafta ıcı aksamları musaıt oluyorum genelde bence 207 al bende senın gıbı cok fazla gıdıp geldım ıkı arac arasında cok gece uyuyamadım ama en sonunda 207 aldım czt bıraz ufak sankı :D
Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2007 Model 29.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mitsubishi-colt-mitsubishi-colt-czt-ilk-sahibinden-42000-km-2007-model-35305554/detay)
Bu kadar pahalı olmasa keşke..
Aynen senin gibi bakıyodum bendeki tek fark model önemli değildi...
Aklımda en ön planda A3 1.8T veya Czt vardı, sonunda gittim 2007 Model Czt aldım
Yol tutuşu herkesin dediği gibi kötü ama coiloverla gayet iyi oluyo, Dıştan küçük bi araba gibi gözüksede içi gayet geniş ferah bi araç, bagajı çok küçük, yakıt olarakta son benzin zamından önce normal kullanımda şehiriçinde 27-28kuruştu basarsanda 31kuruş civarlarında yakıyodu şimdiki fiyatlarla hesaplamadım. bu arada ufak tefek dokunuşlarla çok iyi güçler alabilceğin bi araç
Gidişi gayet güzel aynı zamanda eğlenceli sevimli bi araba şiddetle tavsiye ederim :) bence pişman olmazsın şahsen ben çok memnunum :icon_tup:
Şuan dediğim gibi iki araç arasındayım. Genel olarak japon motorları dayaknıkllığı ve sorunsuzluğu ile ön planda avrupa araçlar ise rahatlığı ile :)
BAktığım zaman 207 çevremde çok gördüğüm bir araç bütün serileri ile ama colt yok. Olmamasıda farklı olma açısından avantaj.
Bu arada benim auriste 1270kg. 207 nin maşallahı varmş yani...
Amacım öyle 250beygir olsun 300 beygir olsun değil zaten sadece Auristen iyi gitsin hatta gidilebiliyor ise biraz oynayabileyim kendimce abartmadan ama doğru düzgünde bir tipi olsun içine oturunca b udur diyim :) İyi yol tutsun...
Yılda yaptığım hepi topu 8000km yaklaşık, Aurisin yaktığından fazla yakmayacaktır diye düşünüyorum sorun değil ...
Bu açıdan bakınca en iyi seçenek 207 duruyor ama motoru ve yürür sağlıklı olanını bulmak şartıyla tabikide :)
Bu arad 1.72 boyunda 77 kilo normal bir adamım öle iyi yada ufacık değilim sığarım gibi :)
İnş kısmet olursa iki aracada oturup az daolsa deneyebilmek en iyisi şuan...
koltukları ciddi dar. bende sıgdım ve hemen hemen aynıyız ama sıkılmıştım yani.. omuzlarımı içine zor sokmuştum koltuugn :)
hani diyorsun yaa auristen iyi gitsin yeter diye.. senin aklını alır yapılmış bir czt :)
Ahmet_28
06-02-2011, 10:17
awrupa< yakasındaysan satılık bı 207 gt ım war ıstedıgın zaman gelıp bakabılırsın ve gezebılırz sorun degıl ıllakı benım aracıda al demıyorum :D ıstedıgın zaman gel bak hafta ıcı aksamları musaıt oluyorum genelde bence 207 al bende senın gıbı cok fazla gıdıp geldım ıkı arac arasında cok gece uyuyamadım ama en sonunda 207 aldım czt bıraz ufak sankı :D
czt 207 den daha geniş :) hatta arka koltuk diz mesafesi 4 kapı araçlardan bile iyi
bizde czt var istersen görüşelim abi
hasan çağri
06-02-2011, 12:45
Bu arada arka koltuk cok onemli degil cunku arabaya %99 oraninda tek cok nadiren 2 efsane azlikta 2 ustu kisi biniyoruz.
Hatta koltuklari tek parca koltukla degistirme planim var, hazir sparco direksyonuda aldik:)
Bu arada butun gerekli sesorleri iceren maxi displayimde hazir takilmayi bekliyor taktirmiyorum suan arada kaldigim icin...
Bu arada czt hem 1100kg olmasi ile on plana cikar gibi... 150kg fazla tasimaya gerek yok gibi donanim icin...
bonalume kit tam neleri iceriyor bu arada? Czt icin
Sportline
06-02-2011, 13:22
bonalume kit tam neleri iceriyor bu arada? Czt icin
+ fiyatı ve güç ne oluyor sonrasında ?
ben de zamanında 207GT almak istemiştim param yetmemişti.
içi çok güzel, donanımı güzel, yol tutuşu iyi, yakışıklı araba. Netekim burdaki konuda okuduklarım olsun çevremdekiler olsun ufak tefek sorunlar çıkaran, motoruna güvenmediğim bir araç.
Czt ise mitsubishinin 20 senelik demir bloğunun kullanan, kütük gibi sağlam, kapağı çok iyi üfleyen. Çok verimli bir motora sahip bir araç. Yol tutuş kötü, tipi bence çirkin. Ama ne taksan güç aldığın, gazcı arabası. 207 'in motoru asla o haddelere gelemez. 0.5 basan motora 1.4 bar bastıran ve 10binlerce km yapan bir sürü insan var.
hangi tarzda araba istiyorsan onu seç, ona göre araba al. Ha bir de czt çokaz yakar
207'yi ovuyorsun peki niye satiyorsun :)
Hasan abi anladığım kadarıyla aracını satıp onun parasıyla czt alıcaksın.Ama abi bence senin auris 30'a yakın eder.Yani aurislerin piyasası bu değil mi? Bence üstüne koyup type-r bakmalısın abi :D
Uçtum ben galiba :)
207 gunluk gereksinimlerin hepsinde bence CZT'den daha iyi.. Ancak otobana ciktiginda CZT ile daha mutlu olabilirsin, en azindan kafan rahat olur, motoru cok saglam diye biliyorum
207 GT'nin bence daha iyi olan yonleri: Cam tavandan dolayi sonsuz ferah ic mekan :), guzel gorunen konsol vs, vites topuzu, oturma pozisyonu, eger vucudun cok iri degilse koltuklar harika, gorunum olarak da daha basarili bence, hele kirmizisysa ve cam filmleriyle beraber basiksa.. vs :)
E tarif senin araba işte :)
Jantlarını boyadıktan sonraki en son halinin bi resmini koy..Sonra arkadaş gitsin 207 alsın :)
ha burdan da gider
var mı 207 denemek isteyen 60-210
50-220.
Ah pek atarlıyım gene.
Czt 207 e göre daha sorunsuz olacaktır bence.
boyum 1.75 54 kiloyum ben ufak kaldığımı düşünüyordum ya czt'nin içinde :P
Tip olarakta değişik arabadır.fotoda çirkin çıkar,yıkarsın bakarsın tipi hoş gelir vs.
ailem izin verse tekrar czt alırdım.o fiyat aralığında,yapılana verdiği tepkiyi de düşünürsek bence iyi bir tercih
hasan çağri
06-02-2011, 15:19
Hasan abi anladığım kadarıyla aracını satıp onun parasıyla czt alıcaksın.Ama abi bence senin auris 30'a yakın eder.Yani aurislerin piyasası bu değil mi? Bence üstüne koyup type-r bakmalısın abi :D
Uçtum ben galiba :)
Valla benim yil ve donanim itibari ile en kotu ihtimalle 26 civari ediyor... ustune para koymak istemiyorum, ustune koyacagim para ile arabanin kendisine harcamak daha makul benim icin :) birde sabit odemeler var onlarida dusunmek lazim :)
Czt nin gideri bence daha iyi olacaktir hele aradaki 150kg fark da varsa, birde forumdada var 207 den guc almaya calismak zor ugrastirici ama czt oyle degil...
Su kiti arastiracagim eve gidince :)
bulabilirsen özgünü bul direk chip atsın 205 hp tepe tepe kullan.
1000 tl gibi maliyeti var. DAha mıncıklamak istiyorsan full kontrol var herşeyi yapabilir özgün (tabi kendisini bulabilirsen:)
ahmet3425
06-02-2011, 15:31
ben kullandırabilirim sana czt hemde bonalume kitli, ztn satılık binersin bi tur atarsın icine sinerse yaparız biseyler...
burdan arabayı inceleyebilirsin.
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/74381-mnd-colt-czt.html
O arabalardan çabuk sıkıldığı için satıyor. Yani bi arabadan memnunsun diye ömür boyu binilmezki.. Ben alalı 3 ay oldu çok memnunum ama geçen hafta ii para verdiler az daha satıyodum. Arabamdan deli gibi memnunum ama type r sevdası için şu dakka gelseler satarım kar edeceğim paraya.
Ben deli gibi yükler kafama göre gazlarım arabamın en uç değerlerine bakarım diyorsan czt al. Ben 207 yi almadan önce çok sorunlu çok sorunlu dediler çok korktum ama istanbulda bikaç arabaya bindim dedim başlarım sorununa ben bu arabayı alıcam. Aldığım günden beri 2 kere arıza ışığı yaktım biri lastik indi diye biride katalitikten. Belirli aralıklarla bilgisayara bağlıyorum hiçbi sorun yok. Ama her dakka gazlayan bir tip değilim. Kız gibide kullanırım demiyorum yoluna yerine göre sonuna kadarda gazlarım. 75 kiloyum ve daha bikere koltuklarından rahatsızlık duymadım. Biraz düşürüp düzenli cila atarsan her dakka redline gazlamazsan motoruna egzos filtre chip ile devam edersen bence czt ye bin basar 207. Cilala cilala otur izle:) Ama ben motorumu yükler millete şaka yaparım diyosanda czt 207 ile dalga geçer:) Kısacası arabadan ne beklediğine bağlı..
Ahmet_28
06-02-2011, 16:09
bulabilirsen özgünü bul direk chip atsın 205 hp tepe tepe kullan.
1000 tl gibi maliyeti var. DAha mıncıklamak istiyorsan full kontrol var herşeyi yapabilir özgün (tabi kendisini bulabilirsen:)
bulabilirsen :hehe:
aynı soruyu 10 kere niye soruyosun adam yazmıs cevabı abi ahahaha
Olm telden bagliyim,yanlislikla paste ettim ,dumbelek:)
hahahaah cok guldum psiko gibi herkese aynı soru :hehe:
Olm telden bagliyim,yanlislikla paste ettim ,dumbelek:)
hahahahahahhaahzhhah9uhcachuasha :hehe:
abi telefonu tamire ver sen istersen
ahuahha :D:D:D Sovalye, abi tamam daha fazla yazma gözünü seviym. Burda bende takip ediyorum sürekli aynı şeyleri yazıyosun, açıklama yapıyolar, yine aynı şeyi yazıyosun :DDDD
hasan çağri
06-02-2011, 17:59
Amacım Auristen iyi gitsin şakasal yönü olsun... Bende zaten her daim gazlayan bir adam değilim. Yaptığım yılda 8bin km. Motora bakınca CZT görsele bakınca 207 gibi duruyor :) Ama CZT de fena durmuyor valla SRK Shop Serkan beyin xyz coilli czt si güzel duruyordu. Strut ve sway barlar ile desteklenirse yol tutuşu fena olmaz gibi duruyor...
Donanımda hiç gözüm yok osebeple Auris te öle comfort paket düz bir araba :)
Deneyebiliriz diyen arkadaşlar ile irtibata geçeceğim bir oturup bir tur atıp karar vermek lazım...
Üzerine para veremem diyorsan zaten CZT alacaksın benim gördüğüm kadarıyla , 207 GT 25-26 ya yok.
Üzerine para veremem diyorsan zaten CZT alacaksın benim gördüğüm kadarıyla , 207 GT 25-26 ya yok.
+1 gönlünde czt den yana gibi:) bence istediğin arabayı al sonra bi araba alıpta arada kaldığın dier arabanın arkasına park edersin keske onu alsaydım deme. gönül ver öyle al:D
hasan çağri
06-02-2011, 18:15
Gönlüme yattıktan sonra 1-2 daha verilirde amaç vermeden almak :)
+1 gönlünde czt den yana gibi:) bence istediğin arabayı al sonra bi araba alıpta arada kaldığın dier arabanın arkasına park edersin keske onu alsaydım deme. gönül ver öyle al:D
Bende öyle düşünüyorum, birde şimdi karşı apartmana bir komşum taşında hergün CZT sini karşıma park ediyor ama bir türlü yakalayamıyorum yakalasam onunkini kullanma imkanım olur muhtemelen...
yusufaltintepe
06-02-2011, 20:19
czt düşünürsen bir arkadaş satmayı düşünüyodu 2008 olması lazımdı nokta boya yok 220+ hp güç var sahibindende yada başka bir yerde ilanı yok trtunıng nisan sayısı kapak aracı olacak ilgilenirsen sorarım sahibine
hasan çağri
06-02-2011, 20:26
czt düşünürsen bir arkadaş satmayı düşünüyodu 2008 olması lazımdı nokta boya yok 220+ hp güç var sahibindende yada başka bir yerde ilanı yok trtunıng nisan sayısı kapak aracı olacak ilgilenirsen sorarım sahibine
Suan czt lere bakiyorum, olur tabi ama ilgilenebilmem icin fiyat araligimda olmasi gerekli :)
Sanirim czt alicam ya... Yarin ofisteki elemanla konusucam ayarlasin benim araba icin parasini. Para kesin olunca daha kolay bakarim...
yusufaltintepe
06-02-2011, 20:28
hayırlısı düşünürsen yazarsın fiyat aralığını sorarım gırtlağa kadar yüklü bir araç ama ilanlardaki stok rakamlarından fazla isteyeceği kesin
hasan çağri
06-02-2011, 20:32
Ya aslinda oyle girtlak yuklu aractan ziyade oynanmis ama banada yapacak biseyler kalmis araclar tercihim olucak :) alip sadece basmayalim azda biz oynasalim :)
Butce 25 26 senin arkadasin arabaya yetmez muhtemelen
yusufaltintepe
06-02-2011, 22:19
anladım düşündüğün rakam uymaz zaten eminim
yok yanlış anlaşıldı herhalde bende coilover var zaten :) bi kaç kişi var almayı düşünüyor o yuzden dedim.kaçıran şansına küser o fiyata bi daha bulunmaz
almaya niyeti olana / alacak olana hayırlı olsun abi :D
aynen katılıyorum apoya kısmet olmadı ztn czt nin değerini bilenlere gitsin :)
Colt CZT'ler benımde hosuma gıtmeye basladı... Motor olarak hem saglam,hem gelecegı parlak,bıkac dokunusla dıs gorunumu duzelır,fıyat olarakda guzel....
Degerlendırılebılır....
Mitsubishi Colt czT - A small black beast on Vimeo (http://vimeo.com/8820641) bu vıdeo akıl karıstırmak ıcın bırebır :)
hasan çağri
07-02-2011, 08:49
Valla bu kadar iddalı bir araca ihtiyaım yok ama buda iyimiş. Spec listesi bizim ithalat listesi gibi maşallah :)
Ya aslinda oyle girtlak yuklu aractan ziyade oynanmis ama banada yapacak biseyler kalmis araclar tercihim olucak :) alip sadece basmayalim azda biz oynasalim :)
Butce 25 26 senin arkadasin arabaya yetmez muhtemelen
Ben senin yerinde olsam hiç ugraşmam hazır olanı alır binerim ugraştıgında biraz sıkıntılı oluyor az çok ugraşan arkadaşlarımız var CZT ile ,ama şunu biliyorum araba çok enteresan bir araba ilk önce hoşuna gitmiyor gibi duruyor coil egzoz sistemi bir kaç ekstradan sonra arabanın nevri dönüyor yol tutuşu coil ile çok ama çok fark ediyor alacagın araba şimdiden hayırlı olsun keyfini sürmen dilegiyle ;) Arabayı aldıgında kafanı konsola çevirim bakmana yada yukarı bakmana gerek yok ,önüne bak direksiyonu saglam tut gaza otur daha keyifli oluyor :)
hasan çağri
07-02-2011, 09:33
Ben senin yerinde olsam hiç ugraşmam hazır olanı alır binerim ugraştıgında biraz sıkıntılı oluyor az çok ugraşan arkadaşlarımız var CZT ile ,ama şunu biliyorum araba çok enteresan bir araba ilk önce hoşuna gitmiyor gibi duruyor coil egzoz sistemi bir kaç ekstradan sonra arabanın nevri dönüyor yol tutuşu coil ile çok ama çok fark ediyor alacagın araba şimdiden hayırlı olsun keyfini sürmen dilegiyle ;) Arabayı aldıgında kafanı konsola çevirim bakmana yada yukarı bakmana gerek yok ,önüne bak direksiyonu saglam tut gaza otur daha keyifli oluyor :)
Benimde fikrim o şekilde şuan için. Bakalım inş.
Bu tarafa gecersen benım aracımı ıstedıgın zaman deneyebılırsın sıkıntı yok.
Istanbul kucukcekmece deyım.
hasan çağri
07-02-2011, 10:11
Bütün czt lerde avrupa yakasında hemde teee öbür ucunda valla ya :)
koltukları ciddi dar. bende sıgdım ve hemen hemen aynıyız ama sıkılmıştım yani.. omuzlarımı içine zor sokmuştum koltuugn :)
hani diyorsun yaa auristen iyi gitsin yeter diye.. senin aklını alır yapılmış bir czt :)
coltun genişliğine alıştıktan sonra b segmenti aracı bırakın c segmenti araçlar bile dar gelebiliyor :) heralde bundan sonra minivan filan alırım :)
hasan çağri
07-02-2011, 11:53
Ya benim auriste genis hatta fazla genis bazen park edemiyorum girmiyor :) bagaj ufak oturma alani salon :)
hasan çağri
07-02-2011, 23:12
Kısmetse haftasonu falan imkanım olan arkadaşlar ile görüşüp bakacağım CZT ne menem bir makina imiş. Cumartesi günü müsait olabilecekler pm atabilirse yanlarına gidebilirim istanbul içi olursa.
Bu arada benimkomşudaki CZT değilmiş CZ3 imiş arka frenlerin kampana ve sunroof olmamasından jeton düştü.
ha burdan da gider
var mı 207 denemek isteyen 60-210
50-220.
Ah pek atarlıyım gene.
:)
var mı denemek isteğinde sana mesaj atan ?
SercanTurkoz
08-02-2011, 14:04
Dedigin gibi önü açık bi araba =)
bilindigi üzere 1.5 turbo 150 hp
iyi bi yazılım + komple egsoz al sana 200 hp =)
Gerisi zevkine kalmış.
Yol tutuşunuda coille destekleyebilirsin.
Boşuna junior evo demiyorlar =)
hasan çağri
08-02-2011, 15:22
Arkadaşlar czt sahibi olupta önümüzdeki cumartesi müsait olan arkadaş var mı acaba? Hem tanışmış oluruz hemde bir arkadaşınız daha CZT sahibi yapmaya bir adım daha yaklaşırsınız :)
Hayırlı iş yani :)
hasan çağri
10-02-2011, 12:31
Evet arkadaşlar yok mu cumartesi günü müsait olan CZT ve 207 GT sahibi hayırsever arkadaşlar...
Hem tanışmış oluruz hemde sevaba girersiniz valla.
Ahmet gelir ama onunda özgün ile işi var yoksa zevkli olurdu :)
Dimi len ahmet ? :D
vkarayel
10-02-2011, 15:43
Allah japondan şaşırtıp, Fransıza baktırmasın ...
Ya Alman Ya Japon . Gerisi yalan ..
hasan çağri
10-02-2011, 15:57
Ben onların yanına giderim cumartesi iş güç yok evde beklyen yok :) Maşallah bütün Tech Maslakta nerdeyse...
hasan çağri
16-02-2011, 19:39
Arkadaşlar kısmetse Auris'i bir haftaya vermiş olacağım sonra czt görmeye geliyor sıra...
Yok mu CZT sahibi yada 207gt sahibi temiz bakımlı...
CZT'ye sedan araçtan inip 4 kişi rahatça binebilirmiyiz?arka diz mesafesı baya geniş diye okudum ama fikir almak için soruyorum..
arka kapı olmadığından girerken sıkıntı olur.
2007 fiesta s lere bak derim yada fiesta ST lere
hasan çağri
16-02-2011, 21:11
Evet arka kapı olmadaığından sıkıntı gibi duruyo ama sonuçta czt de 4 kişilik aile arabası olarak düşünmemek lazım. Arkadaşlarla binmek tabi ayrı bir durum...
hasan çağri
16-02-2011, 21:17
2007 fiesta s lere bak derim yada fiesta ST lere
2litre atmosferik 150 hp araç czt ye göre mantıklı gelmiyor malesef.
arka kapı olmadığından girerken sıkıntı olur.
binerken olucagını anladım ama otururken sedan havası verır mı dıye sormak ıstedım acıkcası arkası genıs mı dıyede açım soruyu:icon_tup:
hasan çağri
16-02-2011, 21:25
Valla ben şöyle diyim benim Auris in arkası rakibi olan focustan, golften çok daha geniş. Hatta rakibi olmayan 3 serisinden bile geniş. Ondan sonra hiç bir araba daha geniş gelmez sanırım.
Ama bence CZT nin içi kendi sınıfına göre geniş olarak anlatılıyor sedan gibi, Auris gibi değildir diye düşünüyorum...
Czt'nin içi çoğu araçtan geniş :icon_tup: ben koltuğu en geride kullanıyorum ona rağmen arkamdaki gayet rahat bi şekilde dizi bile çarpmadan oturabiliyo