Orijinalini görmek için tıklayınız : Kangalımız Çalındı
ygtkrmdnz
05-02-2011, 17:17
Arkadaşlar kangalımız çalınmıştır. Bulmamız için ne gibi kurumlara başvurmamız gerekiyor
Yardımcı olabilecek birisi varmı ? Ayrıca çevre illerede satılmış olabilir belki gören duyan vardır
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs909.ash1/181717_499899008730_708478730_6234392_5076388_n.jp g
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs827.snc4/68790_1693963673889_1381712761_1800795_7360675_n.j pg
GokhanRS
05-02-2011, 17:22
geçmiş olsun.
gambit49
05-02-2011, 17:22
gecmis olsun insallah bulunur.
kac aylikdi bide sanirm egitiminde sorun var kendini caldirmis olmasi enteresan geldi bana
gecmiş olsun valla çalanda iyi cesaret varmıs
turbo&quattro
05-02-2011, 17:24
Yok artik kopektemi calmaya basladilar...
GokhanRS
05-02-2011, 17:25
evet bizim sitedende 3 farklı iyi cins köpekler çalındı. çalıp napıyorlar anlamış değilim.
evet bizim sitedende 3 farklı iyi cins köpekler çalındı. çalıp napıyorlar anlamış değilim.
üretip satıyor serefsizler
nası calmışlar la yememişmi hırkızları vay be bizimde yavruyken calışmıstı cok üzülmüştüm
GokhanRS
05-02-2011, 17:32
nası calmışlar la yememişmi hırkızları vay be bizimde yavruyken calışmıstı cok üzülmüştüm
nereye yiyor yaw. köpek konusunda çok tecrübeli hırsızlar var. hangisini nasıl tavlicaklarını biliyor karaktersizler. adamlar işin ehli olmuş.
mehmetRS
05-02-2011, 17:33
safkan kangallarda cok değerli ve fiyat olarakda pahalı köpekler.. üzücü gerçekten, geçmiş olsun, umarım cabucak bulursunuz
erayakar
05-02-2011, 17:35
hırsız amma cesaretliymiş...belkide hırsızı parçalamıştır..
mert_leon
05-02-2011, 17:39
çok geçmiş olsun inşalla bulunur, benim köpeğimde çalınmıştı daha sonra kırklarelinde bulmuştu jandarma. daha sonra komutan bende avcıyım bi hafta ava gidiyim şunla dedi eyvallah dedik haftaya köpeği almaya gittiğimizde şerefsizin tayini çıkmış giderken köpeğide götürmüş :@
çok geçmiş olsun inşalla bulunur, benim köpeğimde çalınmıştı daha sonra kırklarelinde bulmuştu jandarma. daha sonra komutan bende avcıyım bi hafta ava gidiyim şunla dedi eyvallah dedik haftaya köpeği almaya gittiğimizde şerefsizin tayini çıkmış giderken köpeğide götürmüş :@
yuhh hırsızdan daha betermiş :D ugraşsan bulurdun ya gittiği yer falan bellidir
mert_leon
05-02-2011, 17:45
buldum ağrıya gitmiş dedi en sonunda pes ettik kısmet değilmiş deyip yeni bi yavru alıp onu eğittikki çalınan köpek ingiletereden gelmiş bi köpekti pasaportu kulağında çipi filan olan değerli bi arkadaştı :)
ya bu çalan adamı yemiştir nasıl bi cesaret ki böyle bişiyi çalabilmişler :S
buldum ağrıya gitmiş dedi en sonunda pes ettik kısmet değilmiş deyip yeni bi yavru alıp onu eğittikki çalınan köpek ingiletereden gelmiş bi köpekti pasaportu kulağında çipi filan olan değerli bi arkadaştı :)
anladım valla güvenemicen bu devirde kimseye ya şaşırdım olaya yanlız :) hayvana güzel baksaydı bari
çok çok agresif olmazsa veya çok iyi eğitimi olmazsa yemez hırsızı filan daha dogrusu nası yaklasıclagını bılene hiçbişey yapamaz
geçmiş olsun yakınlardaki çocuklara sordurun kesin gorurler birinin elinde :)
olcay_bora
05-02-2011, 18:04
geçmiş olsun :s bunu calmakta yani ...
battalgazi
05-02-2011, 18:07
Geçmiş olsun kardeş inşallah bulursun
arkadasın 206sı var sunroof camını calmışlar gece ne olacak bu memleket bılmıyorum
ygtkrmdnz
05-02-2011, 18:30
arkadaşlar köpek normalde yabancılara karşı çok sert yani tanımadığı biri gelip onu çözmeye kalksa yada yanına yaklaşsa gerekeni yapardı zaten
biz dükkan içerisinde hiç havlama sesi gelmediğinden tanıdık birinin olmasından şüpheleniyoruz
görgü tanıklarına göre beyaz bir transit 63 plakalı
aldığımız bir habere göre bugün görülmüş bir yerde ama yer değiştirmişler şehir dışına çıkıcaklar sanırım
bakalım inşallah bulunur
halilcan9455
05-02-2011, 18:36
ülkenin haline bak köpek bile çalınıyor :D
benim kangal'a kimse cesaret edemez.
neden ?
ben bile cesaret edemiyorum bazen yanına gitmeye :D
geçmiş olsun bulunur inşallah
mitsubishi_boy
05-02-2011, 18:41
Bir yakınımın Kangal da çalındı. ***** Sivas'tayım. Buranın meşhur hırsızlığı Kangallardır. Herkeste köpeğe bir sempati. Neyse uzatmadan güvenlik kamerası kayıtlarından bulmuştuk biz. Daha doğrusu mobese. Yok mu o tür şeyler.
ygtkrmdnz
05-02-2011, 18:57
var ama köpeği görecek açıda değildi dışarda olduğundan görükmüyor
lnd_samet
05-02-2011, 19:00
yaa varyaa bütün tsk alemine şikayet ederim öyle komutanın....
adi herif...
bizimde fabrikadan çalınmıştı 5 sene beslediğim lavrak seterim(kayseriden)
bütün ite çapulcaya haber salmıştım sonra birgün akşam haber geldi görmüşler i.ne nin tekinin bahçesinde.
ertesi sabah bi kaç kişi yardımıyla sabah ezanı eşliğinde köpeği önce arabamıza koyup, sonra çalan şerefsiz için ambulans arayıp ayrılmıştık...
zerre içim acımadı o vurduğum sopalar...
çipi varmı?
veterinere gidersen orda belli olur. tabi veterinerin insafına kalmış...
bide saldırır vs demeyin et verip uyutup oyle goturuyorlar
husrevoglu
05-02-2011, 20:36
benimde köpeğimi çalmışlardı, çok çok çok agresif olmasına rağmen çalınmıştı çok şaşırmıştım.Meğer sonradan öğrendikki dişi köpek getirmişler bizimkide peşine takılmış onun o şekilde götürmüşler köpeği. Bu olay istanbulda olmuştu bnm size tavsiyem çalındığı bölgedeki ite kopuğa haber verin bulana ödül vericem 100-200 lira derseniz daha rahat bulursunuz. Ben köpeğimi 1 hafta sonra bulmuştum. Çalan adamın evinin bahçesinde rahat 10 tane köpek vardı pitbulldan tutun kangallara kadar...Bu işi yapan adamlar bellidir,poliste bilir kimlerin yaptığını ama işine gelmezse söylemez...
geçmiş olsun benimde alman kurdum çalınmışdı istek üzerine çalıyolar piyasada 500se 250veriyolar şerefsizler..
DogukanB
05-02-2011, 22:33
benım rotum bahcede bıcaklanmıstı. fantazi olsun dıye bunu yapan ınsanlar var.
focus musty35
05-02-2011, 22:35
yok ya araba calarım ama kangal calmaya dötüm yemez :) cok gecmıs olsun bulursunuz ıns
hırsız amma cesaretliymiş...belkide hırsızı parçalamıştır..
inşallah parçalamıştır !! kangal benim arkadaşlar ve gercekten cok sıkıntılı gunler gecırıyorum işi gücü bıraktım her yerde arıyorum kafayı yemek üzereyim ve umud ediyorum ki polisler benden önce bulsun !!!
ygtkrmdnz
05-02-2011, 23:37
alıştıktan sonra ayrılık gerçekten çok zor oluyor
zaten biz bulursak çalan arkadaşı garajda kangal ile çok güzel dakikalar geçirecek
çipi varmı?
veterinere gidersen orda belli olur. tabi veterinerin insafına kalmış...
bide saldırır vs demeyin et verip uyutup oyle goturuyorlar
çip yok ne yazıkki bi ara düşündüm ama kim uğraşır kocaman hayvanla dedım yaptırmadım ama şu an cok pişmanım yaptırmadıgıma :mad:
bilmediğimden soruyorum cip olunca ne oluyor ?
bilmediğimden soruyorum cip olunca ne oluyor ?
nerede oldugunu bulabılıyorsun çip olan hayvanın takip cıhazı gıbı düşün deri altına cok kucuk bı parça yerleştırılıyor takip edılebılmesı ıcın
nerede oldugunu bulabılıyorsun çip olan hayvanın takip cıhazı gıbı düşün deri altına cok kucuk bı parça yerleştırılıyor takip edılebılmesı ıcın
anladım gps gibi bişiy yani :) inş bulursunuz
anladım gps gibi bişiy yani :) inş bulursunuz
inşallah..
geçmiş olsun :s bunu calmakta yani ...
G.t ister :D:D
Geçmiş olsun iyice b.ka sardı bu memleket kopek calanlar sunrf calanlar filan ....
ERkut 205
06-02-2011, 09:22
Tanıdık birisi götürmüş olabilir...Umarım bulursunuz kaybedilen bir eşya gibi birşeyde değil oldukça değerli...
crazydog
06-02-2011, 09:32
üzüldüm ya umarım bulursunuz
DogukanB
06-02-2011, 09:32
isterse aslan olsun kopegı calmak got felan ıstemez, tersine ciklet calmaktan kolay.
serefsızler kafasına koyduktan sonra, yemekle uyutur, ıgneyle uyutur, baska bı kopekle kıskırtır vs. bı cok yolu var yanı kopegın cınsıyle alakalı bı durum yok.
geçmiş olsun :I) cook üzücü :(
Day Walker
06-02-2011, 09:58
Gecmis olsun
Cok gecmiş olsun umarım bulunur.Şerefsizler.Köpeğin cinsi farketmez en saldırgan eğitimli köpeği bile mum eder götürürler malesef.
Tanıdık birisi götürmüş olabilir...Umarım bulursunuz kaybedilen bir eşya gibi birşeyde değil oldukça değerli...
bizimde şüphemiz bu yönde büyük bı ıhtımal cevremızden bırısı yaptı bu işi ama bulamadım hala işi gücü bıraktım resmen iş yerime gıdesım kalmadı her gun seve seve oynadıgım o yemek yedıkce neşemin yerinde oldugu zamanlar haram oldu sankı delı olacagım :ofk:
SekoLive
07-02-2011, 10:14
Çok geçmiş olsn dilerim köpek çalanın hakkını verir...
SOMEONESPECIAL
07-02-2011, 10:21
Ülkemizde böyle şerefsiz evlatları, fahişe çıkarttıkları varken :icon13:
Hendek'te kimliği belirsiz kişi yada kişiler, midilli atlarını çalıp kesti.
SAKARYA'nın Hendek ilçesindesi Selman Dede Mesire alanında oluşturulan mini hayvanat bahçesindeki midilli cinsi iki at, kimliği meçhul kişiler tarafından çalınarak mesire alanı yakınında kesildi. Hırsızların, atları kesip derilerini yüzdükten sonra etlerini aldıkları anlaşıldı.
Hendek Belediyesi'ne ait olan sayfiye yeri Selman Dede Mesire Alanı'ndaki hayvanat bahçesi çalışanları gün içerisinde midilli cinsi iki atın olmadığını farketti. Çevrede araştırma başlatan belediye ekipleri mesire alanının bitişiğinde bulunan fındık bahçesindeki kemik ve kafataslarından atların çalınıp burada kesildiğini belirledi. Olay hemen belediye yetkilileri ile jandarmaya bildirildi. Bu arada yapılan araştırmada hayvanat bahçesinden daha önce de birkaç keçinin kaybolduğu da ortaya çıktı.
EMEKLİ PAŞA İLE İŞADAMI HEDİYE ETMİŞTİ
Meside alanından çalınan midillileri Hendekli olan jandarma eski genel komutanlarından Emekli Orgeneral Rasim Betir ile işadamı Ferhan Çürüksulu'nun hibe ettikleri öğrenildi.
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci yaşanan hırsızlık olayının çok üzücü olduğunu belirterek, "Kimsede ahlak kalmamış. Biz halkımızın hizmetine sunmuş olduğumuz mesire alanında değişik hayvan türlerinden oluşan bir hayvanat bahçesi yaptık. Vatandaşlarımız hoşça vakit geçirsinler istedik. Ancak önceden çalınan keçilerden sonra şimdi çalınan atlar nedeniyle üzüntülüyüz. Hangi insan bunu yapar?" diyerek tepkisini dile getirdi.
HENDEK- Sakarya- DHA
Midillileri çalıp kestiler | Serhat Tv haber haberler haberi haberleri son dakika haber yerel haberler (http://www.serhattv.com.tr/haber/8459/midillileri-calip-kestiler.html)
Ülkemizde böyle şerefsiz evlatları, fahişe çıkarttıkları varken :icon13:
Hendek'te kimliği belirsiz kişi yada kişiler, midilli atlarını çalıp kesti.
SAKARYA'nın Hendek ilçesindesi Selman Dede Mesire alanında oluşturulan mini hayvanat bahçesindeki midilli cinsi iki at, kimliği meçhul kişiler tarafından çalınarak mesire alanı yakınında kesildi. Hırsızların, atları kesip derilerini yüzdükten sonra etlerini aldıkları anlaşıldı.
Hendek Belediyesi'ne ait olan sayfiye yeri Selman Dede Mesire Alanı'ndaki hayvanat bahçesi çalışanları gün içerisinde midilli cinsi iki atın olmadığını farketti. Çevrede araştırma başlatan belediye ekipleri mesire alanının bitişiğinde bulunan fındık bahçesindeki kemik ve kafataslarından atların çalınıp burada kesildiğini belirledi. Olay hemen belediye yetkilileri ile jandarmaya bildirildi. Bu arada yapılan araştırmada hayvanat bahçesinden daha önce de birkaç keçinin kaybolduğu da ortaya çıktı.
EMEKLİ PAŞA İLE İŞADAMI HEDİYE ETMİŞTİ
Meside alanından çalınan midillileri Hendekli olan jandarma eski genel komutanlarından Emekli Orgeneral Rasim Betir ile işadamı Ferhan Çürüksulu'nun hibe ettikleri öğrenildi.
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci yaşanan hırsızlık olayının çok üzücü olduğunu belirterek, "Kimsede ahlak kalmamış. Biz halkımızın hizmetine sunmuş olduğumuz mesire alanında değişik hayvan türlerinden oluşan bir hayvanat bahçesi yaptık. Vatandaşlarımız hoşça vakit geçirsinler istedik. Ancak önceden çalınan keçilerden sonra şimdi çalınan atlar nedeniyle üzüntülüyüz. Hangi insan bunu yapar?" diyerek tepkisini dile getirdi.
HENDEK- Sakarya- DHA
Midillileri çalıp kestiler | Serhat Tv haber haberler haberi haberleri son dakika haber yerel haberler (http://www.serhattv.com.tr/haber/8459/midillileri-calip-kestiler.html)
bu nasıl iştir yahu insanlar artık benliğini yitirmişler anlam veremiyorum !!
Bulut Y.
12-02-2011, 09:28
aç oğlu açlar.