PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Corsa Sorgusu

The_Doctor
06-02-2011, 13:59
Arkadaşlar Arabayı tanıyan bilen varmıdır ?
Hasar durumu boya durumu hakkında bilgisi olan varmı. veya öğrenebilcek olan.
aracı kendime düşünüyorum.

Opel Corsa 1.2 Enjoy 2007 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-opel-corsa-bu-fiyata-bole-arabaaaaaa-36135569/detay)

İlan no : 36135569

Xenomorph
06-02-2011, 14:44
Yanlış Anlamayın Ama Daha öncede forumda muhabbeti olmuştu

bu aracı burdan nasıl tanıyanın olmasını beklıyorsunuz..?

burda sorgulanacak araçlar spor araçlar olmalı cunku herkes bılıyor cogunu plakasını ve az sayıda var mesela vti 880 tane ep3 112 tane vs vs ama corsa 1.2 600.000 tane ve alakasız siteyle uzaktan yakından alakası olmayan bır araç

bu clio rs'i diye açsanız cevap olur ama bu clio symbol 1.5 dci'ı tanıyormusunuz diye konu açılırmı abi?

lütfen ya

yanlış anlamayın sakın

The_Doctor
06-02-2011, 15:13
Yanlış anlama mevzusu yok olaya bakış açısına bağlı. burda üye olan tüm adamlarda RS mi var VTI mı var. Sadece Güçlü araçlarmı var. bende bunu merak ediyorum.
burası büyük bir platform ve o semtte blki biri arabayı bilebilir belki birinin tanıdığıdır vs vs sonuçta 20.000 tl para gömüceksin şansımı denemek istedim ve denedim. tanıyan çıkarsa yazar çıkmassada yapmak bişi yok.

white quattro
06-02-2011, 15:26
herkes kendi açısından haklı ama ilk yoruma katılıyorum ben...
Saygılar...

The_Doctor
06-02-2011, 16:22
aracın olduğu yerden üye bir arkadaş varsa bilgi verebilir yoksa sıradan bir araç olduğu için bilgi verilmesi oldukça zor

Bnde Bu ihtimali göz önüne alarak açtım konuyu.
Sonuçta Bnde biliyorum göz önünde olcak göze bakck bi araba olmadığını.
Ben şansımı denemek istedim.

Günkut
06-02-2011, 16:25
Yanlış anlama mevzusu yok olaya bakış açısına bağlı. burda üye olan tüm adamlarda RS mi var VTI mı var. Sadece Güçlü araçlarmı var. bende bunu merak ediyorum.
burası büyük bir platform ve o semtte blki biri arabayı bilebilir belki birinin tanıdığıdır vs vs sonuçta 20.000 tl para gömüceksin şansımı denemek istedim ve denedim. tanıyan çıkarsa yazar çıkmassada yapmak bişi yok.

güçlü araclarla alakası yok güçlü araclar bilinir.. En cok onlar patlar + bu yeni bir araba git servise sor burdakınden daha cok bilgi alırsın...

sinan-s
06-02-2011, 16:34
Bence bir servise kayıtlarını sordur..Çıkar herşeyi meydana..

Eriador
06-02-2011, 16:44
Gayet tanıyan olabilir.

Benim kuzenim Opel servisi , oda buraya takılıyor zaten .Onun gibi servislerde veya garajlarda çalışan & bağlantısı olan yüzlerce kişi var burda.Çoğu servis gelen araçın plakasını alır notunu işler neler yapıldığına dair , sizin takıldığınız servisler sadece super arabaları yapıyorsa bilemem ...

Ben kuzenim e plakayı verdim çevresindeki Opelci çıkmacı ve tanıdık başka servislerede sorarmış birşey bulursa kendisi yazar buraya.

Sonuçta bedeva alınan birşey değil , insanlar para veriyor mümkün olduğu kadar araştırmakta fayda var.

Melih-Ö
06-02-2011, 16:50
Bu baştan terslemeleri bir türlü anlayabilmiş değilim. Sitede bi piramit falan mı var acaba hani böyle yukarıdan aşağıya yada bi ayrım mı var ? Yanlış şeyler bunlar...

Selim.Y
06-02-2011, 17:17
Bu baştan terslemeleri bir türlü anlayabilmiş değilim. Sitede bi piramit falan mı var acaba hani böyle yukarıdan aşağıya yada bi ayrım mı var ? Yanlış şeyler bunlar...

katılıyorum... bıraz daha tahammullu ve anlayıslı olabılıriz:icon_tup:

The_Doctor
06-02-2011, 18:45
Teşekkürler Arkadaşlar. bazı arkadaşlar ilgi çekici garip yorum yaparak kendilerini yüceltceklerini sanıyolar galiba. neyse gerek yok.

arabamın yanına 2. bi araba olarak düşünüyorum. umarım bi tanıdık çıkar. düzcedeki servise gitcem yarın bakalım belki ordan sorgulama şansım olabilir.

Ludacris
06-02-2011, 18:57
Ne guzel iste TT aileai yorumuna guvenerek. arkadas arac sorgusu
yapmis. Affiniza siginarak yaziyorum, cahil veya salak degil
heralde burdan bilgi veya gorus alamaz ise gider serviste sorgular :)
max. 100 lira harcamis olur
o ilk yorumu yapan Yaris Arabasi olan cocuk niye atarlandiki buna ?
:nokta:

The_Doctor
06-02-2011, 18:59

+ 1000 Opel Corsa Sorgusu :)

S.Özeren
06-02-2011, 19:12
bilinmesi gerçekten zor sormanız anormal bi durum değilde burdan bilen çıkması çok anormal bi durum olur :) en iyisi expertiz yaptırmanız

omR35
06-02-2011, 19:19
1.2 benzin yerine bikaç bin tl koyar 1.3 cdti alırım ben.Ya da bi eski kasasının 1.3 cdti ını alırım cebimdede param kalır.

Ludacris
06-02-2011, 19:49
şimdi ilandaki araca yorum yapalım;
100k km olmuş boya kaza vs. geçelim onları
17küsür liraya verirse al üstü bence deymez.
20 lira verebilecek haldeysende kendine cdti almanı öneririm. hatta tek kapı vandan bozma beyaz işine yararsa 40k kmde var yardımcı olurum

Melih-Ö
06-02-2011, 19:53

bu kadar yani neden bu kadar terslenir konuyu açan hiç anlamam hep sustum ama artık dayanamadım yazdım yani bi ayrım mı var ? elinizie sağlık güzel yazmışsınız.

Xenomorph
06-02-2011, 20:00
terslemek için yazılmadı o msj ama tabi yarış arabamın verdıgı etkılerle boyle seyler yazabılıyorum...tabı bazılarına laf soylemek ıcın malzemeye gerek yok

1.2 corsayı bılen gören cıktımı bu kadar mesaja?

benım sadece soylemek ıstedıgım bunları görenler aveo'da sorgulıcak yakında

genelde bu sıtede ortak bılınen araclar gtı sınıfındakıler hızlı arabalar sonucta bır sehırıcı ekonomı arabasını burda sorgulatmak yersız

ama tabıkıde yarıs arabam oldugu ıcın boyle havalara gırıp terslıyorum sananlar olabılır

neyse ıyı sorgulamalar

ayrıca yucelsem nolcak kuculsem nolcak cokta ıpımdeydı :)

maxpower
06-02-2011, 20:04
Xenomorph yanlış anlamayın diye üstüne basa basa yazmış, ben iyi niyetli olarak yazdığını düşünüyorum

ayrıca böyle arabaların burda sorgulanması banada pek mantıklı gelmiyor. 4kapı tamamen standart corsa görünce kim dikkat kesiliyor, arabayı inceliyor, plakasını hafızasına kazıyor??

The_Doctor
06-02-2011, 21:35
Benmi anlatamıyorum sizmi anlamıyosunuz.
ben bu araba on numara nasıl aklınıza gelmez nasıl trafikte görmezsiniz şöle böle bişi mi dedim. bu arabayı herkes bilir mi dedim.
tek dediğim olurda biri bakar aynı semttedir arabayı park halındede olsa görmüştür vs vs vs bu tip durumlardan bahsettim.
konu yanlış veya gereksiz görülse gereği yapılırdı diye düşünüyorum ki hala öle görünüyosada silinsin konu önemli deil. çünkü bnm niyetim belli amacım sadece şansımı denemek.
ve şunuda bilin bu araç istanbul harici biyerde olsaydı açmazdım ztn ama şu forumda istanbuldan olan ne kadar insan vardır tahmin edebiliyorum.
Neyse daha fazla gereksiz yoruma gerek yok.
teşekkürler.

RottingChrist
06-02-2011, 22:13
terslemek için yazılmadı o msj ama tabi yarış arabamın verdıgı etkılerle boyle seyler yazabılıyorum...tabı bazılarına laf soylemek ıcın malzemeye gerek yok

1.2 corsayı bılen gören cıktımı bu kadar mesaja?

benım sadece soylemek ıstedıgım bunları görenler aveo'da sorgulıcak yakında

genelde bu sıtede ortak bılınen araclar gtı sınıfındakıler hızlı arabalar sonucta bır sehırıcı ekonomı arabasını burda sorgulatmak yersız

ama tabıkıde yarıs arabam oldugu ıcın boyle havalara gırıp terslıyorum sananlar olabılır

neyse ıyı sorgulamalar

ayrıca yucelsem nolcak kuculsem nolcak cokta ıpımdeydı :)

oldu ki tanıyan çıktı ozaman ne olacak? arkadaşımız düşük olan şansını denemiş sadece. eğer forum kurallarına aykırı bir konu veya mesaj olduğunu düşünüyorsanız şikayet edin lütfen.