Orijinalini görmek için tıklayınız : Krc Vti vs s2000
chiefkadir
06-02-2011, 17:09
Epeydir çıkmıyoduk hazır havada güzelken Krc Vti'ı s2k ile denedik,
http://img193.imageshack.us/img193/3698/popo769.jpg
*s2k Stock
*Krc Piston,egzantrik,s300,headers,cai
75km Roll(Camcar s2k)
2197467
Krc Vti vs sk2 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/krc-vti-vs-sk2_2197467.htm)
mstpower
06-02-2011, 17:11
masallah super yurumus
s2000 in üstü açık rollinge çıkmasıda ayrı bir efsane olmuş
chiefkadir
06-02-2011, 17:12
Arkadaşımıza söyledik donarsın vs :D ama bu şekilde aero daha iyi dedi ses etmedik :)
kadir abi nerelerdeydin bugün araç aradık bulamadık :)
Tam ben dıcektım cıdden nokta..
Masallah araclara :D
nakayama
06-02-2011, 17:19
Maşallah krcye iyi gitmiş 1.9 mu ?
chiefkadir
06-02-2011, 17:20
kadir abi nerelerdeydin bugün araç aradık bulamadık :)Heyaw nerdeydim ben:hahaha:
Bugün amma güldük la :D
KCANN_220
06-02-2011, 17:22
hangı s2kyle denemıs bn anlamadım..:Dwıdeo ceken daha gsel gıdıor..ustu acık olan konuk oyuncu olmalı..:D
ama krc nın tarzı bellı masallah krc'ye..:icon_tup:
Maşallah krcye iyi gitmiş 1.9 mu ?
1,6 litre olarak böyle gidemeyeceğine göre..
vti ın tam specleri yazarmısınız piston kaçmm kaç sıkıştırma krank nedir bilgisi olsun herkezin
Maşallah vti s2k ile yürümesi babacan olmuş
KCANN_220
06-02-2011, 17:24
1,6 litre olarak böyle gidemeyeceğine göre..
vti ın tam specleri yazarmısınız piston kaçmm kaç sıkıştırma krank nedir bilgisi olsun herkezin
1.6 olarak s2k gecebılcek cok vtı war kardesım..:icon_tup:
81.50mm pıston egzantrık we beyın olmalı krc'de..
chiefkadir
06-02-2011, 17:25
Maşallah krcye iyi gitmiş 1.9 mu ?Yok abicim 1.9 değil 81,5 piston var ;)
Ankaradaki atmosferik s2k lar çok daha fazla etkileniyor rakım farkından o yüzden bizim s2k denemeleri ile deniz seviyesinde olanlar farklılık yaratır izleyeni yanıltabilir..
S2k yni tebrik ediyorum keyif alarak rolling bu olsa gerek ama sagında solunda iki typer ile rollingee boyle cıkarsa muhtemelen gecici sagır kalır arkadas :)
masallah 2 aracada ..
1.6 olarak s2k gecebılcek cok vtı war kardesım..:icon_tup:
81.50mm pıston egzantrık we beyın olmalı krc'de..
stock' tur belki.. :)
herkezin kendi bildiği bi doğrusu var arkadaşa dedik üzerini kapat diye ama ısrarla aracın aero dinamiği böyle daha iyi ben araştırdım dedi yapcak bişey yok;)
ErmanArseven
06-02-2011, 17:33
masallah araclara krc yine formunda :)
KCANN_220
06-02-2011, 17:34
stock' tur belki.. :)
stock olan hangısı anlamadım..:soru: ne demek ıstedın..?
krc de tam olarak neler var tam bi liste gelse ileri dogru bizde ona göre yüklensek :D
stock olan hangısı anlamadım..:soru: ne demek ıstedın..?
krc belkide stock tur dedim.
krc de tam olarak neler var tam bi liste gelse ileri dogru bizde ona göre yüklensek :D
:D:D iman gücü varrr abdest alıp çıktım rolee;)
:D:D iman gücü varrr abdest alıp çıktım rolee;)
heh tamam oldu abi :D:D hangine niyetlendin öglen aksam bizde ona göre cıkalım seref abi :D
heh tamam oldu abi :D:D hangine niyetlendin öglen aksam bizde ona göre cıkalım seref abi :D
radyatöre zemzemde koyun tam olsun :D
hahaha 11,5 cr stage 2 egzantirik hyteks headers aemv2 s300 bunun gibi şeyler;)
KCANN_220
06-02-2011, 17:42
arkadasım s2k type-r falan gusel araclar herkezın hayalı bnmde hayalım dogrudur..ancak vtı dedıgın makına cok tehlıkelı yanı krc bu setubı tam sakalık stock tayyar s2k weya headerslı flıtrelı tayyarla atıyorum bunları hepsıyle denıycek gecıcek guclu ayarda..wıdeoda s2knın ustunun acık olduna falan aldanıp boyle gereksız yorumlar yapmaya gerek yok yanı..;)
yanlış araştırmıs o ark o zmn üstü acık roll mu olur :D çok güldüm yaa
maşallah krc ye
chiefkadir
06-02-2011, 17:43
Krc nin daha eksikleri var bir iki ilave ile biraz daha iyi olacak bu videoda sökükte değil ..Maşallah Ganga :D
chiefkadir
06-02-2011, 17:43
arkadasım s2k type-r falan gusel araclar herkezın hayalı bnmde hayalım dogrudur..ancak vtı dedıgın makına cok tehkıkelı yanı krc bu setubı tam sakalık stock tayyar s2k weya headerslı flıtrelı tayyarla atıyorum bunları hepsıyle denıycek gecıcek guclu ayarda..wıdeoda s2knın ustunun acık olduna falan aldanıp boyle gereksız yorumlar yapmaya gerek yok yanı..;)
+ 1 Düzgün setup temiz işçilik ile yürümemesi imkansız.
maşallah krc'ye:icon_tup: sakıncası yoksa kaç devir dönüyor acaba krc ?
maşallah krc'ye:icon_tup: sakıncası yoksa kaç devir dönüyor acaba krc ?
kadranda 9500 ama ayar yaparken pc de 9200 dk
arkadasım s2k type-r falan gusel araclar herkezın hayalı bnmde hayalım dogrudur..ancak vtı dedıgın makına cok tehlıkelı yanı krc bu setubı tam sakalık stock tayyar s2k weya headerslı flıtrelı tayyarla atıyorum bunları hepsıyle denıycek gecıcek guclu ayarda..wıdeoda s2knın ustunun acık olduna falan aldanıp boyle gereksız yorumlar yapmaya gerek yok yanı..;)
arkadaşım gereksiz yorum diye birşey yok strese çekmeyin yorumu bizim buralarda öyle bi piston bi egzantirikle tayyar s2k geçilemiyor görünce yadırgıyor insan ankaranın havasından heralde..
saat 3ten sonra enka tarafına gectim kimse yoktu denk gelemedim hatta eskisehir yolunda krcyi gordum keske takılsaymısım pesine :)
KCANN_220
06-02-2011, 17:48
+ 1 Düzgün setup temiz işçilik ile yürümemesi imkansız.
katılıorum abı emeklerınıze saglık..:icon_tup: eksıklerı bıtsın bızım araclarında sızın araclarında hep beraber bı roll yapalım ıstıorum(ıst,bursa,ızmır..kımler gelırse)..ılk once kendı aramızda denerız sonra tayyar s2k falan cagırır denerız ınsanlar gucun farkına warsın..:D:icon_tup:
nakayama
06-02-2011, 17:49
arkadaşım gereksiz yorum diye birşey yok strese çekmeyin yorumu bizim buralarda öyle bi piston bi egzantirikle tayyar s2k geçilemiyor görünce yadırgıyor insan ankaranın havasından heralde..
biz burda geçiyoruz :icon_tup: Bkz : 0 rakım antalya...
Krc nin daha eksikleri var bir iki ilave ile biraz daha iyi olacak bu videoda sökükte değil ..Maşallah Ganga :D
panpaa bide benim bagajda dış kutu hariç komple şanzumanın içi vardı onu unuttum:D ama arkadaşlar eksiklerimi hallediyim komple içini söküp bigün doya doya bir kaç araçla roll yapıcaz:icon_tup:
chiefkadir
06-02-2011, 17:50
katılıorum abı emeklerınıze saglık..:icon_tup: eksıklerı bıtsın bızım araclarında sızın araclarında hep beraber bı roll yapalım ıstıorum(ıst,bursa,ızmır..kımler gelırse)..ılk once kendı aramızda denerız sonra tayyar s2k falan cagırır denerız ınsanlar gucun farkına warsın..:D:icon_tup:Eyvallah combo kafaya koyduk gelecez antalyaya zaten orda inşalalh deneriz muhabbet ederiz :icon_tup:
KCANN_220
06-02-2011, 17:51
sızın ordan adem ustanın yaptıgı b20 vtec Sİ gozumun onunde kac tane turbo vtec,subı ws ws parcaladı..sen bursadasın hıc denk gelmedı mı..?onemlı olan ayar we kullnılan magzeme..bılınclı yapılan her arac yurur..:icon_tup:
abdullah songür
06-02-2011, 17:52
krc ye maşallah
hafta içi ankara'ya ayar için gelecem şeref abi bi roll yapalım:D
:icon_tup:;)
herşey speclerde bitmiyor. rakım , yakıt , pilotaj , aracın genel durumu ( bakımları , yürüyeni , lastik çapı vs ) farkı var. bknz : s2k ile üstü açık roll e çıkan arkadaş :) tekrardan maşallah krc'ye araç hakkını veriyor pilotu da öyle:icon_tup:
krc ye maşallah
hafta içi ankara'ya ayar için gelecem şeref abi bi roll yapalım:D
gell combo ayıp ettin başımızın üzerinde yeriniz varr nezaman isterseniz deneriz beklediğim bi malzeme var oda gelsin inşallah daha iyi olacak diye düşünüyoruz
sızın ordan adem ustanın yaptıgı b20 vtec Sİ gozumun onunde kac tane turbo vtec,subı ws ws parcaladı..sen bursadasın hıc denk gelmedı mı..?onemlı olan ayar we kullnılan magzeme..bılınclı yapılan her arac yurur..:icon_tup:
yok tmm haklısın sen :)
ERHAN SONGÜR
06-02-2011, 17:59
gell combo ayıp ettin başımızın üzerinde yeriniz varr nezaman isterseniz deneriz beklediğim bi malzeme var oda gelsin inşallah daha iyi olacak diye düşünüyoruz söylemene gerek yok abi ben gelecem hafat içi :D:D:D
KCANN_220
06-02-2011, 18:03
yok tmm haklısın sen :)
yanlıs anlama bnı demek ıstedıgım basma kalıp seyler coktan yıkıldı..oo s2k 240 hp nası geccek onu o tyyar 200 hp asla gecemez falan fılan yok artık..sagdece vtı ıcınde konusmuom butun 106tısıda crx ıde..emek werılen duzgun mantıklı para parcanan we gusel ayar yapılan bı arac her zaman yurur..:icon_tup:
krc de oyle bı arac olmus masallah tekrardan..;)
dragon07
06-02-2011, 18:04
daha dün akşam vti ile s2000 denendi burdada. kafa kafaya gidiyorlardı :) görenler vardır belki..
yanlıs anlama bnı demek ıstedıgım basma kalıp seyler coktan yıkıldı..oo s2k 240 hp nası geccek onu o tyyar 200 hp asla gecemez falan fılan yok artık..sagdece vtı ıcınde konusmuom butun 106tısıda crx ıde..emek werılen duzgun mantıklı para parcanan we gusel ayar yapılan bı arac her zaman yurur..:icon_tup:
krc de oyle bı arac olmus masallah tekrardan..;)
doğru söylüyosun bro emek verdik bişeylere inandık elimizden gelenide yaptık allah utandırmasın allah herkese emeğinin karşılığını almayı nasip etsin her iş için geçerli bu:icon_tup:
söylemene gerek yok abi ben gelecem hafat içi :D:D:D
erhan sülümanıda getirin laa:D:D
şaka gibi ya.. bu sogukta araba azcık daha gidecek diye ustu acık rolling.. bişe diyemedim..
bütün araçlara maaşallah :icon_tup: ,,,,Şeref abi sana ayrıca tebrikler ;) ...................
maşallah çok güzel yürümüş krc. emeğinize sağlık...
cembozbey
06-02-2011, 18:57
üşümüştür yahu
ustu acık rollıng deneyımını ogrenmek ısterız :)
panpaa bide benim bagajda dış kutu hariç komple şanzumanın içi vardı onu unuttum:D ama arkadaşlar eksiklerimi hallediyim komple içini söküp bigün doya doya bir kaç araçla roll yapıcaz:icon_tup:
bagaj, kaput, kapıları filanda sök abi araba 900kg filan olsun +basınçta aç bekliyorum:heyoo: Bunları yaparsan Czt'nin listesine ismini yazabilirim abi:D
şaka bi yana Krc'ye kocaman maşallah :icon_tup:
bütün araçlara maaşallah :icon_tup: ,,,,Şeref abi sana ayrıca tebrikler ;) ...................
saolasın görkemm hava güzeldi ateşimizi attık işte:D:D
bagaj, kaput, kapıları filanda sök abi araba 900kg filan olsun +basınçta aç bekliyorum:heyoo: Bunları yaparsan Czt'nin listesine ismini yazabilirim abi:D
şaka bi yana Krc'ye kocaman maşallah :icon_tup:
seni bulaacammm olumm:D:D
seni bulaacammm olumm:D:D
adam telefon mesajları ıle taciz ediyor seni abi :)
adam telefon mesajları ıle taciz ediyor seni abi :)
rahatsızlığa ordan başlayim dedim hayır şimdi deneyelim otobanda rahatsız edim dicem ama gerek yok nasıl olsa geçicem :hahaha::hahaha:
Maşallah Şeref abi.
eyvallah bro;)
rahatsızlığa ordan başlayim dedim hayır şimdi deneyelim otobanda rahatsız edim dicem ama gerek yok nasıl olsa geçicem :hahaha::hahaha:
birgünlükte olsa arabaya nos bağlayıp senide listeden kaldıracam demedi deme:D:D
2-3yanyana gıbı olup 4te acılmasıda ılgınc olmus. ustu acık super ama..
vti rahat rahat s2k geçiyor, hala bahane arayanlar var. Maaşallah demek lazım
üstü açık nasıl aero daha iyi oluyor bi yanlışlık olmasın o işte :)
yeni moda başlar topless rolling ben diyim:)
chiefkadir
06-02-2011, 20:23
vti rahat rahat s2k geçiyor, hala bahane arayanlar var. Maaşallah demek lazımEvet Tarkan ankaranın havasını, araç denediğimiz yeri defalarca yazdık hangi arabaları nasıl etkilediğinide izah etmeye çalıştık ..Krc bukadar uğraşıldıktan sonra stock s2k yı geçemeyecekse zaten biz hiç uğraşmayalım..
Bugün Garminle ölçtük ***** Enkaya doğru giden yokuşun tepesinde rakım 1280mt. idi ..Dönüş yolunda Türk traktör aoç tarafında 870mt ye düştük ve krc ile orda bi gaza oturduk tepedeki ile farklı gidiyor..Bu farkları atmosferik aracı olupta deniz seviyesinden 400mt yukarı çıkanlar hissedecektir... Her araç eşit şekilde etkilenmiyor..Benim şahsi tespitim s2k lar enfazla olumsuz etkilenen araçlar...
-Günalp-
06-02-2011, 20:28
masallah vti a... video cok american vari olmus ust acik=) yuksek hizlarda buyuk dezavantaj yaratir ustu aciklik ama arkadas farkli dusunmus demekki.. cam carda neler var? o pek etkilenmemis rakimdan sanirim..
kadir rakım konusunda harita mühendislerine taş çıkarırsın valla :D :D
deniz seviyesinde yaşayanlar hala inanamıyor bir gelip sıksalar enka'da arabalarından soğuyacaklar :)
chiefkadir
06-02-2011, 20:30
masallah vti a... video cok american tarzinda olmus=) yuksek hizlarda buyuk dezavantaj yaratir ustu aciklik ama arkadas farkli dusunmus demekki.. cam carda neler var? o pek etkilenmemis rakimdan sanirim..decat,skunk2 egsoz,vafc(mertcan ayar) Hartop+ben:hahaha:
chiefkadir
06-02-2011, 20:31
kadir rakım konusunda harita mühendislerine taş çıkarırsın valla :D :D
deniz seviyesinde yaşayanlar hala inanamıyor bir gelip sıksalar enka'da arabalarından soğuyacaklar :)Yazın ies le Kemere gittim burdaki zs vti ım kadar gidiyodu :D
-Günalp-
06-02-2011, 20:32
guzel yurumus=)
VTI'a tebrikler... S2K üstü açık mantıksız olmuş...Hızlı gidiyorsunuz ama hızlı durabiliyormusunuz? EBC verelim:D:D ahahha
herkezin kendi bildiği bi doğrusu var arkadaşa dedik üzerini kapat diye ama ısrarla aracın aero dinamiği böyle daha iyi ben araştırdım dedi yapcak bişey yok;)
Abi sen de sunroofu açsaydın daha havadar olurdu :D
chiefkadir
06-02-2011, 21:08
Abi sen de sunroofu açsaydın daha havadar olurdu :DO değilde kahvaltı yaptığımız yerden denediğimiz yere 35 km o soğukta sunroof açık geldiya dayanıklı adamdı kardeşimiz valla biz olsak mokumuz donar:hahaha:
O değilde kahvaltı yaptığımız yerden denediğimiz yere 35 km o soğukta sunroof açık geldiya dayanıklı adamdı kardeşimiz valla biz olsak mokumuz donar:hahaha:
Abi o zaman o arkadaş gerçekten görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini kesmiş miasli olmuş :) Kış günü etrafta kar varken arabanın üstünü açıp 35km yol giden üstüne bir de roll yapan insan gerçekten farklı bir insandır :)
Abi sen de sunroofu açsaydın daha havadar olurdu :D
hahaha açacaktım bora aslında ama yanımdaki arkadaş sen anladın onu camı açıyorum az bişey kapat şunu donuyorum diyo yaa
kanı çekilmişş:D:D
Abi özgün zehiri aldı :)
adam tente açık rollinglere gelir artık :)
chiefkadir
06-02-2011, 21:13
Abi o zaman o arkadaş gerçekten görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini kesmiş miasli olmuş :) Kış günü etrafta kar varken arabanın üstünü açıp 35km yol giden üstüne bir de roll yapan insan gerçekten farklı bir insandır :)Bizde yanıltmış olabiliriz deneyecez deyince yola çıkar çıkmaz basacaz zannetti bi baktık açıldı sunroof anlayamadık önce tlf. ettim nedir nie açtın diye böyle daha iyi gider dedi :)
Abi özgün zehiri aldı :)
adam tente açık rollinglere gelir artık :)
c.tesi gelicekmişş merdo geliyimde konuşalım abi diyoo:D:D
Shellkolik
06-02-2011, 21:17
bu s2k hayatında kaç defa roll yapmış merak ettim :) bence daha iyi aracını tanıyan bilinçli gazlıyan s2k ile fark çok farklı olacaktır ne vites atışında hayır var ne aero sunda :)
focus musty35
06-02-2011, 21:17
s2000 ustu acık oldugunu gorunce cok sasırdım etraf karlı ust acık ve rolıng :D
bu s2k hayatında kaç defa roll yapmış merak ettim :) bence daha iyi aracını tanıyan bilinçli gazlıyan s2k ile fark çok farklı olacaktır ne vites atışında hayır var ne aero sunda :)
S2000 ın sahıbı yakın arkadasımdır..
Aracı ıle yaptıgı ilk roll denemesi denilebilir.
Yani bizden farklı bir arkadaş kendi okdugu araştırdıgı durumlardan ustu açık aracın daha ıyı gıdecegını dusunmus.
Yanı senı gectın benı geçtın dıyecek bırısı degıl
dıkkat edersen arkadan gelen de s2000 :icon_tup:
s2000 ustu acık oldugunu gorunce cok sasırdım etraf karlı ust acık ve rolıng :D
bide bere takılmış onuda kesin :)
Camcarın specler nelerdir? Kadir abi biz o parçaları camcar için mi getirttik?
focus musty35
06-02-2011, 21:27
bide bere takılmış onuda kesin :)
acık konusmak gerekırse tahmınımce bırı arkadasa s2000 al hızlı sekıl araba demıs arkadasta almıs .cunku bu işlerden yada rolıng ten dıyelım bıraz olsa bılgısı olsa ustu acık rolıng yapılmıycanı bılır . o sogukta üstünü acması ve bere vs onlara dıyıcek bırsy bulamıyrum zaten :) kazasız belasız tum araclara
Camcarın specler nelerdir? Kadir abi biz o parçaları camcar için mi getirttik?
evet bora o araç için getirttiniz;)
erkin006
06-02-2011, 21:31
herkes anasının karnından gazcı yada rollcu çıkmıyor...s2k sı var diye süper vites atıp acaayip rollcuda olmak zorunda değil...kendi halinde birisi binemezmi bu arabalara anlamıyorum:D illaki hakkını vereninmi elinde olması lazım:D
denemeler güzel olmuş...araçlara maşallah...
Shellkolik
06-02-2011, 21:32
bence çok kaale alınacak ve ciddiye alınacak bir roll olmamış bilinçli ve aracını tanıyan bir s2k ile denenmeli
chiefkadir
06-02-2011, 21:34
Camcarın specler nelerdir? Kadir abi biz o parçaları camcar için mi getirttik?EVet bro sadece harness ı kullandık şimdilik kısa henüz ulaşmadı headersıda konuşalım senle;)
bence çok kaale alınacak ve ciddiye alınacak bir roll olmamış bilinçli ve aracını tanıyan bir s2k ile denenmeli
sen ciddiye alma ozamn :)
chiefkadir
06-02-2011, 21:35
bence çok kaale alınacak ve ciddiye alınacak bir roll olmamış bilinçli ve aracını tanıyan bir s2k ile denenmeliBiz hangisinin ne gideceğini anladık sende anla krc hızlı:icon_tup:
varsa stok s2000 nin yada tanıdığın birinin anladığım kadarıylada hakkını vereceksin sen arabanın deneyelimm bana göre sorun yok:icon_tup:
Shellkolik
06-02-2011, 21:41
arkadan gelen s2k dan diğerinin nasıl gittiği az çok belli zaten :)
hem geç basıyor hem arada 1-2 boy geriden basıyor falan :)
Arkadan gelen s2000 de egzos fitltre kat iptali vafc var
digeri tamamen stock
motoru 8.000 km de
katalitigi bile ustunde
daha ne diyim :)
Shellkolik
06-02-2011, 21:43
doğrudur :)
başlıkta s2000 stok yazdık okuduysan diğeri stok değil camcar olan harcanan emeğe saygı duyun biraz kaldıki ben rolling yapmak için çıkmadım bagajımda dış kovan hariç komple şanzuman içi parçalar vardı:icon_tup:
focus musty35
06-02-2011, 21:46
mertcan rolıng yapan s2000 mi 8000 km de eger oysa daha cok yenımıs kat bıle ustundeyse ve tecrubesızlık varken o zaman ıyı gıtmıs yanı vtı ın karsısında
mertcan rolıng yapan s2000 mi 8000 km de eger oysa daha cok yenımıs kat bıle ustundeyse ve tecrubesızlık varken o zaman ıyı gıtmıs yanı vtı ın karsısında
motor olarak 8.000 km de evet
araç ful standart ama geyet saglıklı ve cıgerlı gıdıyor
focus musty35
06-02-2011, 21:50
motor olarak 8.000 km de evet
araç ful standart ama geyet saglıklı ve cıgerlı gıdıyor
o zaman cai egzoz headers la ılerde daha ıı vıdeolarınıda goruruz ıns kazasız belasız tekrardan
o zaman cai egzoz headers la ılerde daha ıı vıdeolarınıda goruruz ıns kazasız belasız tekrardan
Sanmıyorum arabayı modifiye yapacak bi arkadaş degıl
Diğer MLH s2000 ın vıdeolarını gorecegız ama yakında :)
Shellkolik
06-02-2011, 21:51
çok gidio gibigelmedi :)
çok gidio gibigelmedi :)
Kaşınma :)
Bu kadar incik boncuk girmeye ne gerek var arkadaki s2000 gidiyor diğeri gitmiyor filan adamlar yapmışlar arabayı yürüyor işte yarım boy gerisinde olsa ne olacak önünde olsa ne olacak onu anlamıyorum araba hızlı işte :D
stock s2k ile yürüyor adam arabasını 7 boy hızlandırmıs ona maşallah demiyorsunuzda yarım boy geçmiş geçilmişi tartışıyoruz :D
Garip ...
Maşallah araçların ikisinede kazasız belasız sürüşler KRC hızlı gerçekten ...
şeref abi çakışlardasın:D:D:D:D:D
Shellkolik
06-02-2011, 21:55
Kaşınma :)
kesss ;) ;)
şeref abi çakışlardasın:D:D:D:D:D
hahaha yok bee ölesine denedik ama bi tekirdağa gidesim var iştee:D:D
krc63 maşallah emegın karsılıgı budur ıste usta nazardan beladan uzak tekrar maşallah Antalyaya da beklıyorum :D
kesss ;) ;)
ortalıgı karıştırıyorsun
boş boş knuşma..
fsunnetci
06-02-2011, 22:02
S2000 ne kadar stock dahi olsa vti gibi 1.6 bir araca rollingte fark atması lzm :rolleyes: Vti ancak full dolu stage 2 felan olursa ancak tutunmaya çalışır ama onun dışında Vti ile s2000 çok farklı araçlar:icon_wack
Bizim burda Halo'nun CRX filtre,headers,egzozlu Vti'leri geçiyor:D
krc63 maşallah emegın karsılıgı budur ıste usta nazardan beladan uzak tekrar maşallah Antalyaya da beklıyorum :D
bugün gene konuştuk orkun gangamla:D inşallah bi kaçamak yapıcaz sizin o tarafa sohbet edip hava değişikliği yapmaya:icon_tup:
S2000 ne kadar stock dahi olsa vti gibi 1.6 bir araca rollingte fark atması lzm :rolleyes: Vti ancak full dolu stage 2 felan olursa ancak tutunmaya çalışır ama onun dışında Vti ile s2000 çok farklı araçlar:icon_wack
Bizim burda Halo'nun CRX filtre,headers,egzozlu Vti'leri geçiyor:D
crx içi sökükse geçer biz denedik 180 kadar beni geçiyodu ben motoru yapmadan anca 180 sonra geçiyodum ben crx :icon_tup:
abı dedıgım gıbı ne zaman ıstersenız hava degısıklıgı olur :D bol bol muhabbetımzı ederız sahıle sıfır yolda gazlarız :)
abovvvvv rakımı düşük yerde gazlamak kulağa hoş geliyo valla :D:D
rakım sıfır ustaa :) sahılden hatunlar gecerken gazlamak cok ıyı oluyor :D
Rakım sıfır abı :)
hahaha hayvan ne koşar merdo orda gerçi senide götürecez sensiz yol çekilmiyo:D:D
hahaha hayvan ne koşar merdo orda gerçi senide götürecez sensiz yol çekilmiyo:D:D
Abi enjektör katkısı da koymayı unutma. Motorun enjektörlerini temizliyor daha rahat benzin fışkırttırıyormuş...
masallah vti iyi yuruomus....
masallah vti iyi yuruomus....
şeref baba inatçıdır.. araba yürümese de ne yapar eder yürür hale getirir :D
Maşallah araçlara..Krc çok güzel gidiyor nazar değmesin
maşallah vti çok iyi kaç hp krc.
maşallah vti çok iyi kaç hp krc.
headersı falan değiştirmeden dynoya girmiştim 199 hp çıkmıştı ama şuan bilmiyorum
Abi enjektör katkısı da koymayı unutma. Motorun enjektörlerini temizliyor daha rahat benzin fışkırttırıyormuş...
hahaha bora dünyanın en pahalı benzinini kullanıp bide fışkıttıracamı yaw:D:D
Maşallah krc ye..antalyaya gelipte gazladığın zaman buraya taşınasın gelir abi demedi deme :) ben arada afyona gidip geliyordum kendi vtec imle afyona varınca arabadan soğuyordun resmen eşşek oluyordu :) rakım çok fark ediyor atmosferik arabada
hahaha bora dünyanın en pahalı benzinini kullanıp bide fışkıttıracamı yaw:D:D
Abi bakma bizimki gariban tesellisi :D Ankaraya gelince yanına oturam da az gezdir beni:D
Sportline
06-02-2011, 23:19
Maşallah krc ye sonuç normal olmuş,
krc vti, cai egzoslu "üstü kapalı" :) s2k dan da hızlı, iki araç ile deniyen biri olarak bunuda belirtim...
Maşallah krc ye kazasız belasız...
GokhanErol
07-02-2011, 01:16
maşAllah abicim güzel deneme olmuş krc de bi listedir dolaşıyo bakalım sıramı bekliyorum... :)
daha da güzel olucak bagajdakilerle...
Maşallah Süphanallah
KRC hakikaten güzel yürüyor
S2K lı arkadaş ta haklı tente ile arac daha yavaş ama Hardtop ile daha hızlı sanırsam oraları atlamış üstü acık degilde hardtoplı olması lazım daha iyi gitmesi için
bu arada top speed de sedan vtec ler HB lerden daha iyidir vits yükseldikçe farkın acılması da normal
bir diger + da programlanabilir ECU ankaraya bizzat gidip istanbul haritası ile nasıl rezil olundugunu görmüş biri olarak bunu söliyebilirim ki stock araclar orda gercekten cok madara olur
sonuç gayet normal 190 200 hp lerde bir vtec küçümsenicek bir arac degil tebrik ederim utkuyu da güzel ayarlıyor vesselam
S2K lı arkadaşa da hayırlı olsun kazasız belasız sürsün inşallah aracını
utkuselamoglu
07-02-2011, 09:19
maşallah bu sogukta olucak iş mi:D
abi bir adana turu daha lazım size:)
maşallah super gıtmıs valla
utkuselamoglu
07-02-2011, 09:39
üstü açık süren arkadaşa helal olsun bu arkadaşımızı kutlarım:D ankaranın ayazında
maşallah krc'ye
kadir abide arkalarından basıp çekim ayapına hava atıyo arabam hızlı diye :D
chiefkadir
07-02-2011, 10:21
maşallah krc'ye
kadir abide arkalarından basıp çekim ayapına hava atıyo arabam hızlı diye :DYok len benim Rs le içlerinden geçerim:hahaha: Kamera yine bir s2k da :)
Yok len benim Rs le içlerinden geçerim:hahaha: Kamera yine bir s2k da :)
S2K ların içlerinden geçebilirsin ama bir Kprolunun asla!
Yok len benim Rs le içlerinden geçerim:hahaha: Kamera yine bir s2k da :)
Seni ankarada tek geçen ben olucam abi...plakamda hala 06 gelicem geçicem bidahada ankaraya uğramıcam :D
S2K ların içlerinden geçebilirsin ama bir Kprolunun asla!
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
chiefkadir
07-02-2011, 14:40
S2K ların içlerinden geçebilirsin ama bir Kprolunun asla!Yok bro öyle hata yapmam :hahaha:
Seni ankarada tek geçen ben olucam abi...plakamda hala 06 gelicem geçicem bidahada ankaraya uğramıcam :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:Gel Mertcim gel conem sen geç müim deel:hahaha:
Maşallah araçlara.
S2000 üstü açıkken gitmez. 190km/h'tan sonra resmen çakılıyor araç.
Yok bro öyle hata yapmam :hahaha:
Gel Mertcim gel conem sen geç müim deel:hahaha:
yaptiriyim arabayı gelicem abi böyle gelirsem ankara ovalarında tecavüz ederler bana :D
chiefkadir
07-02-2011, 15:19
yaptiriyim arabayı gelicem abi böyle gelirsem ankara ovalarında tecavüz ederler bana :Dİnşallah bro bakalım belki ben daha önce gelicem gibi:)
S2k'nin beresi baya sıkmıs arabayi, yada kendini :D
Gercekten cok basarili olmus krc masallah.
İnşallah bro bakalım belki ben daha önce gelicem gibi:)
gel gel bi rakı balık yapalım boğazda...
Sinan'S2k
07-02-2011, 15:52
Mertcan Özgünüde roll cumu yaptın ahahah :) Çok pişmesi lazım civic e maşallah güzel gidiyor ama sanırım beyaz ondan hızlı ya da bana öle geldi.
chiefkadir
07-02-2011, 16:52
Aynen Sinan beyaz daha hızlı ..Yakında 4.77 geliyo bakalım noolcak ;)
Abi 4.77 de uzun yolda fena rahatsız ediyormuş. 6. viteste 100km ile giderken devir epeği yüksekte kalıyormuş ve irite ediyormuş :)
bu tıp konular genelde s2k nın sahıbının yazılanları bır arkadasından duyup,foruma uye olup ılk mesajını atmasıyla devam ederdı ama du bakalım:D
chiefkadir
07-02-2011, 17:53
Abi 4.77 de uzun yolda fena rahatsız ediyormuş. 6. viteste 100km ile giderken devir epeği yüksekte kalıyormuş ve irite ediyormuş :)İkinci araba var bunu gazlamaya kullanıyo :)
Vaay be o esikibinin sahibi olsam satardım onu..Maşallah krc'ye vala sıkı gitmiş.Type-rlar la şaka yapar gibi me geliyor.Camcar da iyi yürüyor
ocean0636
07-02-2011, 19:30
Maşallah, düzgün mantıklı parçalar + duzgun ayar ıle kaçınılmaz sonuç olmuş :)
Kazasız belasız gazlamalar dilerim ;)
Vaay be o esikibinin sahibi olsam satardım onu..Maşallah krc'ye vala sıkı gitmiş.Type-rlar la şaka yapar gibi me geliyor.Camcar da iyi yürüyor
:D:D camcarla denicem bir iki parçam var inşallah bu hafta gelicek gelirse deniycezz bakalım nolucak:icon_tup:
:D:D camcarla denicem bir iki parçam var inşallah bu hafta gelicek gelirse deniycezz bakalım nolucak:icon_tup:
Yaw abi s2000 den soğuttun beni haa alacağın olsun :mad:
Selcuk_RoL
07-02-2011, 20:20
maşşallah araçların 3 ünede:) cam car nerdeyse yakalıyormuş ya??
maşallah krc'ye
gayet iyimser yürüyor yakın biyer olsa bizim Et vtecle denemek isterdik :icon_tup:
maşallah krc'ye
gayet iyimser yürüyor yakın biyer olsa bizim Et vtecle denemek isterdik :icon_tup:
ortada biyerde buluşalım keyifli olur valla:icon_tup:
Yaw abi s2000 den soğuttun beni haa alacağın olsun :mad:
aşkolsun bora yaw beğenmimisin fitenki kötü bi araba geçmedi ya:D:D
KRC vti a KOCAMAN maşallah... Allah kaza bela vermesin...
chiefkadir
07-02-2011, 21:11
ortada biyerde buluşalım keyifli olur valla:icon_tup:Typer gelirse bende Rs i getiririm Eskişehirde buluşuruz:hahaha:
TURBO_S2K
07-02-2011, 21:15
civic ii gidiyor ancak benim anlamadığım beyaz s2000 ne var ise siyahı 4 boy geriden gelip geçiyo?
hatta devam etse civic i de geçecek. ya beyaz abartı gidiyo yada siyahta bi sorun var
chiefkadir
07-02-2011, 21:22
civic ii gidiyor ancak benim anlamadığım beyaz s2000 ne var ise siyahı 4 boy geriden gelip geçiyo?
hatta devam etse civic i de geçecek. ya beyaz abartı gidiyo yada siyahta bi sorun varSiyahın kat dahi üstünde, beyazda skunk2 egsoz,vafc2,invidia decat,cai var gerçi filtre kötü ama ..Zaten video dikatli izlenirse siyah s2k lı kardeşimiz biyerde kötü atıyo vitesi o ara kopuyo hafiften ;)
atmosferik bir vti nası böyle gidiyor hayret
aşkolsun bora yaw beğenmimisin fitenki kötü bi araba geçmedi ya:D:D
Abi bak bi dahaki S2K denemesinde ara ara gaz kes çaktırmadan :D Hatırım için:D
chiefkadir
07-02-2011, 22:35
atmosferik bir vti nası böyle gidiyor hayretCenk sende denedin bro ,senin arabanın atmo hali ile son denediğin hali birmiydi:icon_tup:
SercanTurkoz
07-02-2011, 23:13
herkes anasının karnından gazcı yada rollcu çıkmıyor...s2k sı var diye süper vites atıp acaayip rollcuda olmak zorunda değil...kendi halinde birisi binemezmi bu arabalara anlamıyorum:D illaki hakkını vereninmi elinde olması lazım:D
denemeler güzel olmuş...araçlara maşallah...
+1 =)
Araçlara maşallah , kazasız belasız cezasız iyi günlerde kullanın.
Emeğe saygı butonu lazım bu konuya , yada arabaya =)
Bütün araçlara maşalllah... Fakat Öyle Bir Dünya YOK..! :) :) :)
JapanVsGermany
07-02-2011, 23:31
MAŞŞALLAH diyorum :)
Saolsun bu chiefkadir abinin bana bulduğu stocklardan değilmiş; hakkaten stockmuş :D
Nazar değmesin fitenke :)
chiefkadir
07-02-2011, 23:55
Saolsun bu chiefkadir abinin bana bulduğu stocklardan değilmiş; hakkaten stockmuş :D
Nazar değmesin fitenke :)Senin şansına kalın çıktı:hahaha:
ahmetuygur
08-02-2011, 16:56
ahuahuahua :D
kerem_euk34
08-02-2011, 17:13
Nazar değmesin fitenke :)
Şimdi Hondacıların Deyimiyle STOCK VAR STORK VAR :) :) Dimi Chiefkadirr abi :)
TURBO_S2K
08-02-2011, 17:30
Siyahın kat dahi üstünde, beyazda skunk2 egsoz,vafc2,invidia decat,cai var gerçi filtre kötü ama ..Zaten video dikatli izlenirse siyah s2k lı kardeşimiz biyerde kötü atıyo vitesi o ara kopuyo hafiften ;)
4.77 ile gerçekten çok memnun kalacaksınız. Muhteşem bir ivmelenmesi var
chiefkadir
08-02-2011, 17:38
Şimdi Hondacıların Deyimiyle STOCK VAR STORK VAR :) :) Dimi Chiefkadirr abi :)E hadi bakalım gaptın Rol'ü görelim senide er meydanında:hahaha:
4.77 ile gerçekten çok memnun kalacaksınız. Muhteşem bir ivmelenmesi varİnşallah bakalım ..Bilgi alışverişi için ayrıca teşekkür:icon_tup:
Şimdi Hondacıların Deyimiyle STOCK VAR STORK VAR :) :) Dimi Chiefkadirr abi :)
birkere çıkıpta rolling yaptığını görsem sana bişey yazardım burdan kerem ama görmediğim içim pek kale almıyorum bu yorumunu:D:D
kerem_euk34
08-02-2011, 18:25
birkere çıkıpta rolling yaptığını görsem sana bişey yazardım burdan kerem ama görmediğim içim pek kale almıyorum bu yorumunu:D:D
yanlış anlamış olabilirsin belki yorumu öncelerde bi deneme olmuştu gene vti s2k arasında kadir abi bilio ona yazdım zaten
daha dün akşam vti ile s2000 denendi burdada. kafa kafaya gidiyorlardı :) görenler vardır belki..
vti da 4 kişiydik :D
Şeroooo ben de istiyom ondan..
Anladın onu sen :)
Varmı Fitenk Gibisi =)) Maşşallah Maşşallah
Gokalp-M
09-02-2011, 09:21
maşallah bütün araçlara
su vti,krc vti,rol vti,bide talih abinin vti 4 ünü bir denemek lazım aslında krc ve rol ankarada talih abide yakın ben adana çıkıp bir buluşsak denesek güzel olur diye düşünüyorum
kerem_euk34
09-02-2011, 11:25
su vti,krc vti,rol vti,bide talih abinin vti 4 ünü bir denemek lazım aslında krc ve rol ankarada talih abide yakın ben adana çıkıp bir buluşsak denesek güzel olur diye düşünüyorum
Yaza Bekleriz Başketin Caddelerinde:)
2 araç ankarada ben uzaktayım biraz aslında talih abiyle görüşüp yaza doğru güzel bişi olabilir diye düşünüyorum hem değişiklik olur hem görüşmüş oluruz hemde hızlı atmosferikleri deneriz
kerem_euk34
09-02-2011, 11:30
2 araç ankarada ben uzaktayım biraz aslında talih abiyle görüşüp yaza doğru güzel bişi olabilir diye düşünüyorum hem değişiklik olur hem görüşmüş oluruz hemde hızlı atmosferikleri deneriz
aynen her zaman beklerizz güzel bi organizasyon ayarlarız hızlı atmolar için :)
talih abide bişi desinde bi kaç aya güzel bişiler ayarlayalım eğlence olsun
en hızlı atmosferik belli canoo takip ettiğim kadarıyla ve duyduğum kadarıyla laci vtec en hızlısı harcanan para ve çok emek varmış allah herkezin gönlüne göre versin maşallah:icon_tup:
en hızlı atmosferik belli canoo takip ettiğim kadarıyla ve duyduğum kadarıyla laci vtec en hızlısı harcanan para ve çok emek varmış allah herkezin gönlüne göre versin maşallah:icon_tup:
abi diyorum bende denemeden belli olmaz alında hepsini bi gün toplayıp denemek şart
abi diyorum bende denemeden belli olmaz alında hepsini bi gün toplayıp denemek şart
ahahaha durum sakatt bu araçlar denensin direk konu kilitlenir demedi deme:D:D
Cenk sende denedin bro ,senin arabanın atmo hali ile son denediğin hali birmiydi:icon_tup:
benim denediğim araçla bu araç denedimi ?
chiefkadir
10-02-2011, 12:03
benim denediğim araçla bu araç denedimi ?Denediler krc biraz önde
ahahaha durum sakatt bu araçlar denensin direk konu kilitlenir demedi deme:D:D
mevzuya hazır olun hahaha ya tartışma olacağını sanmıyorum kendi açıma tabi öteki araç sahiplerine bağlı :D ama talih abi olur desin bahrda çıkıp gelelim :D
kerem_euk34
10-02-2011, 14:38
Yaza Denemeler Yaparak En Hızlı Atmo Vteci Bulmak Gerek :) Laci vtec Tartışılmaz Tabiki Amaa Sürpriz Sonuçlar Olabilir :)
talih abi bu aralar çok meşgul farklı bi kaç işi var onları hallediyor bizde pek göremiyoruz ama bir haftaya vtec boyadan cıkıyor tahminen 1 ay içinde araç koşmaya hazır olacak ne zaman nerde nasıl isterseniz talih abi kırmayacaktır mutlaka gelir....onun geçme geçilme ile zaten pek işi yoktur problemde cıkacağını zannetmiyorum...zaten bütün araçların setupları birbirine yakın çok iyi ustaların yaptığı kaliteli parçalarla yapılmış araçlar inşallah güzel denemeler olur çok güzel vtecler yapıldı hepsine maşallah....
gurlekyasin
10-02-2011, 15:08
maşallah,ama video çeken araca ayrıca maşallah :)
chiefkadir
10-02-2011, 15:22
Yaza Denemeler Yaparak En Hızlı Atmo Vteci Bulmak Gerek :) Laci vtec Tartışılmaz Tabiki Amaa Sürpriz Sonuçlar Olabilir :)Ulen daha arabayı almadan bu kadar yazdın ..Daha bikere roll yapmamışın arabayla anca yazıyon Şeref abinde yazmış hele bi al bin yükle gazla ondan sonra uzun uzun yazarsın biliyorum heyecanlısın heveslisin ama az yavaş abicim:icon_tup:
utkuselamoglu
10-02-2011, 15:34
Ulen daha arabayı almadan bu kadar yazdın ..Daha bikere roll yapmamışın arabayla anca yazıyon Şeref abinde yazmış hele bi al bin yükle gazla ondan sonra uzun uzun yazarsın biliyorum heyecanlısın heveslisin ama az yavaş abicim:icon_tup:
en hızlının kim oldugunu ben biliyorum
kimmiş vallaha bizde merak ettik:)
kimmiş canoo söylede bilek arattırıp durma bize sen beni sevmimisin artık:D:D
chiefkadir
10-02-2011, 16:23
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR37GDGr49NEAunZbaayp33ZTZfdMqe1 u8X42D1RIt6ALDcjewRZg&t=1
delSol_power
10-02-2011, 16:31
krc taksiden devşirme, ondan böyle iyi yürüyor :D
krc'yi bir tek ben geçebilirim koca ankara'da :heyoo::heyoo:
HondatugraL
10-02-2011, 18:57
aah abii aah koptum:hahaha::hahaha:
valla geçip geçilmeme veya en hızlısını arama değil amaç zaten hemen hemen 4 aracın setupları yakın birbirine zevkli gazlamalar olur
valla geçip geçilmeme veya en hızlısını arama değil amaç zaten hemen hemen 4 aracın setupları yakın birbirine zevkli gazlamalar olur
Setup bahane , king olmak şahane :D
Setup bahane , king olmak şahane :D
hahayt daha kingliğe var kirve ya yaşımız kaç şurda benden önce daha uzun yıllarını vermiş abilerim var :)
WhiteCupra
11-02-2011, 17:25
iki aracada maşşallah....
krc yine formunda gibi :))
jdm-fuat
14-02-2011, 00:32
masallah gıderını tartısmaya gerek yok krc nın