PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ağır jant çizikleri hakkında?

bilalMW
06-02-2011, 17:21
ağır jant çiziklerini nasıl giderebiliriz arkadaşlar?
komple boyatmak diyor duyduğuma göre?
komple boyatmadan yapmanın bir yolu yokmudur?
eğer öyleyse mishal jant kolları farklı renk jant çemberi farklı boyanabilinirmi?
ve renk solmaz dimi herhangi başka birşey olurmu?

resimleri bi kaç dakika içinde yüklicem...

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

zekky
06-02-2011, 17:34
Ağır çizikler kaportacıda ii bi işçilikle 0 gibi yapılır. İstediğiniz yeri istediğiniz rengede boyatabilirsiniz. Ben ne dökük jantlarımı 0 yaptırmıştım. Önemli olan ii işçilik.

bilalMW
06-02-2011, 17:43
ufak bi araştırma yaptım zımpara+boya+fırın=150 tl ortalama fiyat. acaba ilk günkü gibi olurmu?

bu arada resimler

http://img189.imageshack.us/i/photo00031v.jpg/

http://img824.imageshack.us/i/photo00021.jpg/

Kadyr
06-02-2011, 17:48
ılk gunku gıbı durmasını ıstıyorsan sana tek tavsıye edebılecegım yer goztepede rs otomotıv var.ben oncekı aracımın jantları boyatmıstım hasta olmustum fakat fıyatı bıraz yuksek dıger yerlere gore tanesı 90 tl boyatmıstım
http://www.rsradyator.com/?_Args=Dynamic,16,odesismc,pages,TYPE_01

Low-Rider
06-02-2011, 17:50
avrupa yakasındaysan ramo si'a uğra.En son dragger boyatmıştı jantlarını ki çok kötü haldeydi.0 gibi yaptı

bilalMW
06-02-2011, 17:52
anadolu yakasındayım. 90 tl tek jant için fazla geldi öğrencilik *****. :(
madem tekrar orginal haline gelebiliyor jant o zaman tekini yaptırırım diğer üçünde çizik var ama ufak tefek car care larda rötüşlansa gider.

Kadyr
06-02-2011, 17:53
ozaman kaptlatsana :)

Low-Rider
06-02-2011, 17:54
anadolu yakasındayım. 90 tl tek jant için fazla geldi öğrencilik *****. :(
madem tekrar orginal haline gelebiliyor jant o zaman tekini yaptırırım diğer üçünde çizik var ama ufak tefek car care larda rötüşlansa gider.

sen yinede ramoya bir pm at ,tanesi 90tl den çok daha uyguna fiyat alırsın

bilalMW
06-02-2011, 17:58
ozaman kaptlatsana :)

kaplatma abi? :)

hee burda görmüştüm bi folyo ile kaplanıyordu fönle filan. asıl o işçilik ister ben onu yapamam o kadar ince işçilik yapamam abi.

sen yinede ramoya bir pm at ,tanesi 90tl den çok daha uyguna fiyat alırsın

dikkate alıcağım bunu abi. :)

Tayfun-E30
06-02-2011, 18:05
Bu jantlar polisajli galiba eger oyleyse baska islemler gerekicektir resimden ne oldugunu anlayamadim...

Baran^
06-02-2011, 18:07
Şimdi ben yazıyordum,bu jantlar normal boya değil kesme yada polisli yüzeyi.Bunu tek sekilde boyatamazsın malesef.Bunu yapan yerde bilmiyorum şahsen.

bilalMW
06-02-2011, 18:25
Bu jantlar polisajli galiba eger oyleyse baska islemler gerekicektir resimden ne oldugunu anlayamadim...

Şimdi ben yazıyordum,bu jantlar normal boya değil kesme yada polisli yüzeyi.Bunu tek sekilde boyatamazsın malesef.Bunu yapan yerde bilmiyorum şahsen.

s.çtıgımını resmimidir :(:(

Kadyr
06-02-2011, 18:36
Bnce kaplayan yerler vardir 150 e boyuyolarsa 4 unu kaplatmada okdr biisi tutar hehalde tabi kaplama nekdr temiz yda saglkli yapanlara sormak lazm

SPEEDY
21-03-2011, 02:19
Jantların yuzeylerı polıslı normal boya degıl yanı. Yıne cızıklerın temızlenıp polıslı olmasını ıstıyorsanız hıcbırzaman orjınalı yakalanamaz. Yapılıcak ıslemde yuzey cızık derınlıgıne kadar zımparalanıcak sonra polısajcıda on yuzey parlatılıcak. Sonra on yuzeye bant ceklıp kenarları tekrar sıyaha boyanıcak. Cunku polısaj yaparken kullanılan bez kenardakı sıyah boyayada surtunup kaldırılıcak. Dedıgım gıbı orjınalı yakalanamaz ama yapılabılır.