Orijinalini görmek için tıklayınız : sbl 306 gti vs. bth 206 rc
bu hafta batu ile yaptığımız 4575646778 denemeden biri dün geceden...
sbl:çip,filtre,eksoz
bth:çip,filtre,eksoz,kısa
sbl 306 gti vs bth 206 rc - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/sbl-306-gti-vs-bth-206-rc_2197596.htm)
Sbl çok başarılı yürüyor Her iki aracada maşallah :)
halilkarakas
06-02-2011, 23:58
sbl o akşam güzel duruyordu...dışı full orjin...maşallah...motorda birşey varmı acep ?
yasinipek79
07-02-2011, 05:49
SBL ye maşallah...o akşam beraber çıktık yola ama birdaha buluşamadık...neyse en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.....
Maşallah SBL ye güzel yürümüş :)
Araçlarda neler var ?
her denememizde adım adım yaklaşıyo bana bu araba :D
maşallah apo abi
utkuselamoglu
07-02-2011, 08:36
sblye maşallah
erayakar
07-02-2011, 08:47
306 ii yürümüş..
masallah 306 çok güzel devir indiriyor 206 rc lerden bişey anlayamıyorum
PPR engineering
07-02-2011, 09:44
206 rc iyi idi ançak egsozunu stock'a cevirdi ve son zamanlarda bi prpblem oldu bu aralar istenilen gibi gitmiyo.apo abinin 306 gti zaten cok farklı yürüyo:)
Shellkolik
07-02-2011, 15:00
neden egzosu stock yaptı RC ?
neden egzosu stock yaptı RC ?
gazlarken daha rahat müzik dinlemek için :D
cumartesi en son gişelerden dönerken arabada halay çekiyolardı :D
Sbl çok başarılı yürüyor Her iki aracada maşallah :)
teşekkürler...
sbl o akşam güzel duruyordu...dışı full orjin...maşallah...motorda birşey varmı acep ?
teşekkür ederim...motoruda dışı gibi full.orjin...:)
SBL ye maşallah...o akşam beraber çıktık yola ama birdaha buluşamadık...neyse en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.....
aynen yasin biz şekerpınar yaptık heralde siz daha evvel çıktınız...yine görüşürüz inşallah...;)
Maşallah SBL ye güzel yürümüş :)
Araçlarda neler var ?
sağol erel çip filtre eksoz...
her denememizde adım adım yaklaşıyo bana bu araba :D
maşallah apo abi
işte hesabı sen yap..1-2 haftaya geçerim seni ..:D senin arabanında maşallahı var yani...hızını alamadın tıra bile 3 korna yaptın ..:D:D
sblye maşallah
teşekkürler...;)
306 ii yürümüş..
sağolasın ...;)
masallah 306 çok güzel devir indiriyor 206 rc lerden bişey anlayamıyorum
teşekkürler...
Masallah aracalra specleri nelerdir keske yazsaydiniz.
işte hesabı sen yap..1-2 haftaya geçerim seni ..:D senin arabanında maşallahı var yani...hızını alamadın tıra bile 3 korna yaptın ..:D:D
1-2 haftaya benim araba iyileştirme çalışmalarına başlıcak abi hemen hızlandırda farkı görelim benim araba motora girmeden.Bu hali bile maşallah..
Tıra koyduğum videoyu bu akşam yüklicem millet araba görsün... :D
206 rc iyi idi ançak egsozunu stock'a cevirdi ve son zamanlarda bi prpblem oldu bu aralar istenilen gibi gitmiyo.apo abinin 306 gti zaten cok farklı yürüyo:)
sağolasın Kaan gaz kelebeği bayağı farkettirdi...;) eline sağlık...
PPR engineering
07-02-2011, 15:16
lan arkadaş ne güldüm hahahahaha:D:D
tek rakibim SBL :p
sana seviyorum Batuuu...:D
PPR engineering
07-02-2011, 15:17
sağolasın Kaan gaz kelebeği bayağı farkettirdi...;) eline sağlık...
sen sağol abide asıl senin filtre ıslak değilken cok farkediyo filtre yerine bi şeyler yapmamız lazım o öle olmaz..çok fark oluyo su sektiğinde pisken.
aynen adam son ses ibrahim tatlısesle roll yapıyo...:D:D
bu arada hakkım yenmesin araba eksozluydu bu haftaki denemelerde ben geçerken ..:D:Dsadece c.tesi gece orj. dönmüştü ama pek bi değişiklik yok arabada bence başka bi sıkıntı olabilir...kaanın ellerinden öper...:)
Maşallah sbl ye begndgım 306lar arasnda herseyıyle cok guzel.. :icon_tup:
İBRAHİM_MEY_GTİ
07-02-2011, 15:23
sbl sbl tek gecerim abim sbl çok iyi olmusss fena kükrüyo:):)
specleride ekledim arkadaşlar...
king sbl maşallahhh...abicim sanada maşallah :)
Alicanrs
07-02-2011, 15:30
yürü be apo abi kim tutar seni :D:D:D maşallah araçlara
206 rc nin vvt selenoidi ni kontrol ettirmesini öneririm.revizyonlu olan yeni vvt ile degistirmesi lazım.eksoz olarakta orta susturucuyu iptal ettirmeden son susturucu 63 lük dc yada 60 lık freeflow daha ii olacaktır.
306 gti ya karsı geride kalmaması lazım.
PPR engineering
07-02-2011, 15:57
206 rc nin vvt selenoidi ni kontrol ettirmesini öneririm.revizyonlu olan yeni vvt ile degistirmesi lazım.eksoz olarakta orta susturucuyu iptal ettirmeden son susturucu 63 lük dc yada 60 lık freeflow daha ii olacaktır.
306 gti ya karsı geride kalmaması lazım.
rc çok iyi gitti aslında yaptık egsozunuda yanlız araçta bir sıkıntı olduğu çok açık ortada onu cözmek için uğraşıcam bakıcaz caresine daha iyi oluçak.şölede bir şey var 306 gti ı mızda cidden cok iyi yürüyor diğer 306 gti larla baz almayın onu..
sen sağol abide asıl senin filtre ıslak değilken cok farkediyo filtre yerine bi şeyler yapmamız lazım o öle olmaz..çok fark oluyo su sektiğinde pisken.
aynen filtrem ıslandıktan sonra araba yürümüyo...yaz gelicek nerdeyse bi yer bulamadık şu filtreye ..:D
apo abi maşallah aracına bi an dicektim sanada gider apo abi teg'le :D :D :D şaka tabiki haddimizi biliriz o kadar da değil :D
japan tuner kaan abi; inşallah yanına uğrıycak benim malzemeler en kısa zamanda eproma ayar gerekiceği için bekliyorum şuan;)
apo abi tekrar maşallah sbl'ye
up 306 gtı-6 varken nerdeydiniz :D :D:D
araçlara maşh. apo abi yola dewam durmak yok :)
MAŞALLAH araçalra kazasız belasız
o gece şekerpınar gişelerinde bi karışıklıkmı oldu ne :D her yoldan bi egsozlu araç geçti 206 ile 306 pb ye geldi döndü subaru vardı bide oda karıştırdı galiba yolu.
bi sedan vtec sabancı üni nin yan yolundangeçti,bizde polis kovaladı sandık :)
maşallah halo sen denersin bu 306 la :)
apo abi maşallah aracına bi an dicektim sanada gider apo abi teg'le :D :D :D şaka tabiki haddimizi biliriz o kadar da değil :D
japan tuner kaan abi; inşallah yanına uğrıycak benim malzemeler en kısa zamanda eproma ayar gerekiceği için bekliyorum şuan;)
apo abi tekrar maşallah sbl'ye
sağol kardeşim ..:) sen tegi bitir de bi bakalım haddi sınıırı neymiş kararını veririz..:) ona göre saplıycak yere giderini yaparsın..:D
up 306 gtı-6 varken nerdeydiniz :D :D:D
araçlara maşh. apo abi yola dewam durmak yok :)
UP de bizimdi...herzaman yürüyen bi 306 gti olsun piyasada dimi...
şu anda moda SBL 306 gti...:D
MAŞALLAH araçalra kazasız belasız
o gece şekerpınar gişelerinde bi karışıklıkmı oldu ne :D her yoldan bi egsozlu araç geçti 206 ile 306 pb ye geldi döndü subaru vardı bide oda karıştırdı galiba yolu.
bi sedan vtec sabancı üni nin yan yolundangeçti,bizde polis kovaladı sandık :)
teşekkürler...valla son zamanların en sorunsuz roll gecesiydi benim için...ne 1 polis gördüm ne bir karışıklık oldu..herşey çok temizdi...;) keşke hep böyle olsa...:rolleyes:
derece43
07-02-2011, 20:04
Maşallah araçlara güzel deneme olmuş..
Selcuk_RoL
07-02-2011, 20:13
maşşallah iki araçlara tertemiz bir deneme olmuş
maşallah halo sen denersin bu 306 la :)
teşekkürler...
Maşallah araçlara güzel deneme olmuş..
teşekkürler...;)
maşşallah iki araçlara tertemiz bir deneme olmuş
sağol selçuk...;)
sağol kardeşim ..:) sen tegi bitir de bi bakalım haddi sınıırı neymiş kararını veririz..:) ona göre saplıycak yere giderini yaparsın..:D
UP de bizimdi...herzaman yürüyen bi 306 gti olsun piyasada dimi...
şu anda moda SBL 306 gti...:D
teşekkürler...valla son zamanların en sorunsuz roll gecesiydi benim için...ne 1 polis gördüm ne bir karışıklık oldu..herşey çok temizdi...;) keşke hep böyle olsa...:rolleyes:
Ozaman başka bir guruptu onlar kimin nere gittiği belli deyildi ondan sordum ;)
trendseref
08-02-2011, 10:40
ben bu işten hiç bişey anlamadım apo abi bırak yakamı:):)şakamı bu ya......
Maşallah, Allah muhabbetinizi bozmasın.
Maşallah gti ye güzel yürümüş
puhaha ..sana söylediğim gibi dimi....hele bi sen yanaş bana bakem nolcak..:D
Maşallah, Allah muhabbetinizi bozmasın.
sağol ALLAH razı olsun...
Maşallah gti ye güzel yürümüş
teşekkürler...;)
derece43
08-02-2011, 16:05
Maşallah tekrar valla yorum yazmıycaktım ama RC kardeşim mutinin dediği gibi VVT selenoidi buji debriyaj kontrol sanki aracın kasılıyor gibi rahat hızlanamıyor.. Spor düzgün Orta susturuculu 63 lük boru son DC ideal gibi geliyor bana Rc de.. Kelebek filtre temizliğide önemli.. Önceki denemelerinde güzel gibiydi aracın çünkü.. Tekrar kazasız belasız maşallah.. 306 için ön yargıları silen tertemiz derli toplu yürüyen bir araç Dahada gideri var :Maşallah Apo dostum.. İyi denemeler..
Bülent76
08-02-2011, 16:34
İkisi de çok sevdiğim arabalar, ikisine de maşallah, nazar değmesin.
Allah kazasız, belasız kullanmayı nasip etsin.
Maşallah tekrar valla yorum yazmıycaktım ama RC kardeşim mutinin dediği gibi VVT selenoidi buji debriyaj kontrol sanki aracın kasılıyor gibi rahat hızlanamıyor.. Spor düzgün Orta susturuculu 63 lük boru son DC ideal gibi geliyor bana Rc de.. Kelebek filtre temizliğide önemli.. Önceki denemelerinde güzel gibiydi aracın çünkü.. Tekrar kazasız belasız maşallah.. 306 için ön yargıları silen tertemiz derli toplu yürüyen bir araç Dahada gideri var :Maşallah Apo dostum.. İyi denemeler..
sağol dostum tekrardan...;)
rc nin borusu zaten 63lük ama vvt selenoidini bilmem...kontrol eder batu kısa zamanda..
Maşaallah güzel deneme olmuş. Apo abi tebrik ederim:)
rc gecen haftalarda cok cok iyi olmustu yürüyüşünüde ispat etti herkese zaten. ancak su sıralar problemli problemide bulduk yakında eskisi gibi koşucak. bu arada denemelerde 63 lük boru stock son susturucu var.
japantuner kaan
rc o akşamdan sonra bi seyler oldu seref ilk bende anlamadım ama bulduk yakında döner..
japantuner kaan
maşşallah iki aracada. batu ilerleme var gibi eskiye oranla :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
09-02-2011, 07:59
MAŞALLAH SBL YE kazımış gine ortalığı abdullah abi:)
Maşaallah güzel deneme olmuş. Apo abi tebrik ederim:)
sağol sezai nerelerdesin roll team vtec siz olmuyor...
rc o akşamdan sonra bi seyler oldu seref ilk bende anlamadım ama bulduk yakında döner..
japantuner kaan
sen işini bilirsin Kaan elinden bişe kaçmaz...:icon_tup:
MAŞALLAH SBL YE kazımış gine ortalığı abdullah abi:)
eyvallah İbrahim sağol...;)
beyler selam, takip edemiyorum bi kaç gündür işler çok yoğun ve karışık, arabayla da ilgilenemiyorum, Kaan'da olmasa bozuk binmeye devam edicez arabaya, oksijen sensörü ve bozulmuş onu değiştireceğiz. VVT sensörünü zaten 6 ay önce değiştirdim, üzerinden çıkan fabrikasyon arızalı 3 boğumlu VVT sensörünü, 2 boğumlu problemsiz olanla değiştirmiştik Schumi'nin yardımıyla ve bariz fark etmişti. Hatta bir tane de yedek var, değiştirip bakıyorum bir fark göremiyorum, vvt da bir sorun yok bence. Bu son yaptığımız egzos olmadı, 63 lük boru, orj. son susturucuya çevirdiğimde ciddi anlamda yavaşladığını hissettim, belki de sesten dolayı psikolojik ama oksijen sensörü de aynı anda bozulmuş sanırım. Daha önce 3-4 boy geçtiğim bi 306 gti vardı, c.tesi ataşehire gelmeden önce onla denedik otobanda, 1 boy geçti beni. Ama huzur ve sükunet için orijinal egzosu taktırmam gerekiyordu yoksa hem hatundan, hem de oturduğumuz evden olacaktık şikayet yüzünden :) Kat ve ortayı iptal edip komple boru ve ucuna spor egzos koyduğumuzda, hiç ses çıkarmayacağını düşündüğüm RC'nin tayyardan farkı yoktu nerdeyse. Şu an orijinal son susturucu ile sesi çok güzel ama böyle de performansı kötü. Sanıyorum, spor orta ve silencerlı son susturucu ile hem performans hem de sessizliğe kavuşabilirim yeniden.
@derece43, sendeki egzos durumu nasıl ? Kat, orta üzerinde mi kaçlık boru var, nasıl yaptıralım ne önerirsin ? Her şeyi tecrübe ile denemekte mümkün olmuyor, bir sürü vakit bir sürü para harcıyoruz. Denemiş arkadaşların yorumları işimize yarayacaktır. Sanki orijinal boru, kat orta ve orj. son susturucusu ile, şu anki halinde ndaha iyiydi bu araba gibi geliyor.
Sanıyorum map sensöründe de sorun var, motor arıza lambası yanıyor, arızada da "arka oksijen sondası ve emme basınç değerinin tutarsız olduğu" şeklinde iki ayrı kayıt var.
Sanıyorum Cumartesi'ye yetişiriz :)
Apo abi bekle beni (Tester'ım benim, ben de sana karşı boş değilim :)))
redlinemst
09-02-2011, 20:24
rc nin gideri varda,306 çok deli bitiriyo vitesleri ya.
apo abi vitesleri tam vaktinde çok güzel atıyosun o şanzumanın hakkını veriyosun tebrik ederim. ;)
derece43
09-02-2011, 20:34
beyler selam, takip edemiyorum bi kaç gündür işler çok yoğun ve karışık, arabayla da ilgilenemiyorum, Kaan'da olmasa bozuk binmeye devam edicez arabaya, oksijen sensörü ve bozulmuş onu değiştireceğiz. VVT sensörünü zaten 6 ay önce değiştirdim, üzerinden çıkan fabrikasyon arızalı 3 boğumlu VVT sensörünü, 2 boğumlu problemsiz olanla değiştirmiştik Schumi'nin yardımıyla ve bariz fark etmişti. Hatta bir tane de yedek var, değiştirip bakıyorum bir fark göremiyorum, vvt da bir sorun yok bence. Bu son yaptığımız egzos olmadı, 63 lük boru, orj. son susturucuya çevirdiğimde ciddi anlamda yavaşladığını hissettim, belki de sesten dolayı psikolojik ama oksijen sensörü de aynı anda bozulmuş sanırım. Daha önce 3-4 boy geçtiğim bi 306 gti vardı, c.tesi ataşehire gelmeden önce onla denedik otobanda, 1 boy geçti beni. Ama huzur ve sükunet için orijinal egzosu taktırmam gerekiyordu yoksa hem hatundan, hem de oturduğumuz evden olacaktık şikayet yüzünden :) Kat ve ortayı iptal edip komple boru ve ucuna spor egzos koyduğumuzda, hiç ses çıkarmayacağını düşündüğüm RC'nin tayyardan farkı yoktu nerdeyse. Şu an orijinal son susturucu ile sesi çok güzel ama böyle de performansı kötü. Sanıyorum, spor orta ve silencerlı son susturucu ile hem performans hem de sessizliğe kavuşabilirim yeniden.
@derece43, sendeki egzos durumu nasıl ? Kat, orta üzerinde mi kaçlık boru var, nasıl yaptıralım ne önerirsin ? Her şeyi tecrübe ile denemekte mümkün olmuyor, bir sürü vakit bir sürü para harcıyoruz. Denemiş arkadaşların yorumları işimize yarayacaktır. Sanki orijinal boru, kat orta ve orj. son susturucusu ile, şu anki halinde ndaha iyiydi bu araba gibi geliyor.
Sanıyorum map sensöründe de sorun var, motor arıza lambası yanıyor, arızada da "arka oksijen sondası ve emme basınç değerinin tutarsız olduğu" şeklinde iki ayrı kayıt var.
Sanıyorum Cumartesi'ye yetişiriz :)
Apo abi bekle beni (Tester'ım benim, ben de sana karşı boş değilim :)))
Kardeşim Bende senin gibi orjinal son susturucuya döndüğümde arac üst devirlerde bayıldı gitti neredeyse gitmiyor gibiydiki sonra tekrar Dc yi geri taktım ancak şu var direk kat iptali ile spiralde sağlamsa 63 lük güzel bir dirseklerle destekli ortada spor yada accord gbi susturucu ile eğerki düz boru olursa ses artar ve alt devrin ölür bu yüzden orta olsun son DC sebring marka egzosla en ideali oluyor.. Şu anda bende kat iptalli tek spor orta ve son DC ile gayet iyi ancak bazı noktalarda kıvrımlarda kayıbım var benimde.. ses olarakta silencer mevcut idare ediyor..
arabayı turbolayıp, Apo abinin hakkını 10 boy olarak vereceğim :))))))))))))))))
emirarslan34
15-02-2011, 19:27
selamın aleyküm kardeşlerim öncelikle her iki aracada maşallah kazasız belasız. bişi sorucam size arkadaslar 2 tane turbolu honda var biri beyaz biri siyah plakalarını bilmiyorum devamlı beraber takılıyorlar pendigin cocukları on numara cocuklardır. o araclarla deneme şansınız oldumu hiç?
apo nasıl vıtes aralığıdır nasıl ıstır bu motorsıkler gıbı booppp booo boppp .D
selamın aleyküm kardeşlerim öncelikle her iki aracada maşallah kazasız belasız. bişi sorucam size arkadaslar 2 tane turbolu honda var biri beyaz biri siyah plakalarını bilmiyorum devamlı beraber takılıyorlar pendigin cocukları on numara cocuklardır. o araclarla deneme şansınız oldumu hiç?
Aleyküm selam, ben 1 kez ataşehirde gördüm ama kendi aralarında muhabbetteydiler, tanımadığımız için de bir şey konuşmadık dahil olurlarsa deneyebiliriz ama tabii klasmanımız mı değil mi onu da bilmiyorum açıkçası. Biz 1.6-2.0 150-200 HP arası atmosferik takılıyoruz genelde. :)
emirarslan34
16-02-2011, 10:58
aynen kardeşim atmosferikte 1.6, 2.0 denemeler allahın emride ben o kardeşlerimle denedim 3 arac yan yana geldik 3 korna ile basladık turbolu siyaha 5. vitesin onuna kadar 3 boy aldım ama beyaz kafa kafaya giderken 240 dan sonra gecti beni.6. vitesin de bitmesine ramak kalmıstı 240ıda indirdim assagıya kardeşim beni gecti ben bişe anlamadım bu işten. ama beyaz tek kişiydi. nasıl turbolu hondalar anlamadım gitti dogrusu. uçması lazım o aracların normalde. rahatlıkla deneye bilirsiniz arkadaslar. cok iyi cocuklar muhabbet için siz bir adım gidin onlar size 10 adım gelirler trabzonlu cocuklar cok sevdim onları. video koyamıyorum arkadaslar 106 ile cekicek olan arkadası polis peşledi cıkmaz sokakta demicem onune arac cıkmıs sıkısmıs cocuk o da oyle yakalandı baglandı arac egzozdan. video koyamadık.
rc nin gideri varda,306 çok deli bitiriyo vitesleri ya.
apo abi vitesleri tam vaktinde çok güzel atıyosun o şanzumanın hakkını veriyosun tebrik ederim. ;)
teşekkür ederim kardeşim..zaten sürekli deniyorum en uygun devir ve zamanı..birazda hard attınmı vitesi tamamdır..:)
arabayı turbolayıp, Apo abinin hakkını 10 boy olarak vereceğim :))))))))))))))))
ulaaa ben bu msj ı görmemiştim olm yoksa SC yapar gelirdim ben ..:D
apo nasıl vıtes aralığıdır nasıl ıstır bu motorsıkler gıbı booppp booo boppp .D
valla makine güzel indiriyo bende devrim gelince çakıyorum vitesi..:p
bahsettiğin araçlar yeni kasa sedan civic dimi? eğer onlarsa ben denemiştim baya geçiyorum.çok yüklü değil onların araba galiba turboda küçük heralde
emirarslan34
17-02-2011, 09:11
bar22 kaç boy alıyordun :) aynen o araclar.